Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 47 минути, Митко Вълчев написа:

Доста добре ги усвояват украинците, не ли? Втората армия в света, дето щеше да мачка цяло НАТО прави отрицателно настъпление.

Днешната война е хибридна, на много планове и нива ...
Тука един друг предател и той ги бълнува едни ...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 58 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе, в САЩ треперят от страх Иран да не ги нападне. Иначе големи майтапи пускате, признавам ви го.

Казал ли съм нещо за треперене на САЩ от Иран ?
Но удобно отминавате факта, че нападателят, в крайна сметка, въоръжава жертвата си ...
и и дава бизнес възможности да печели ...

преди 28 минути, attj написа:

Не могат да излъжат Турция   -    "Няма да наложим санкции на Русия, както направи Западът. Ние не сме обвързани със санкциите на Запада", каза Ердоган пред  Си Ен Ен. "Ние сме силна държава и имаме положителни отношения с Русия".

Първо не ти е написаното по моето твърдение. Второ не допускат износ на санкционирани стоки в Русия, берекет версин.

преди 10 минути, maxthon написа:

Всъщност това тук не е помощ за Украйна. Но всеки трябва да скача като ужилен по негов си начин. Ешалонът ще бъде разтоварен малко след гара Добрич за да отиде на полигона в Шабла.

Рашистите сте особенно "чувствителни" когато видите военен конвой в България , и веднага насирате гащите .

Или просто отчитате за пореден удобен момент да повторите наглата лъжа че "ни въвличат във война" . Което си е изцяло в рашистка опорка и интерес.

преди 1 минута, Недко написа:

Казал ли съм нещо за треперене на САЩ от Иран ?
Но удобно отминавате факта, че нападателят, в крайна сметка, въоръжава жертвата си ...
и и дава бизнес възможности да печели ...

Нападателят е Русия. Затова САЩ не дава модерните си оръжия, защото технологии се копират. Химарса предно поколение оръжие, орязан вариант под двадесет броя от над 400 произведени обърнаха войната.

току-що, miro20 написа:

Рашистите сте особенно "чувствителни" когато видите военен конвой в България , и веднага насирате гащите .

Просто не си губя времето като теб да пиша за насрани гащи (обичайно са в твоите панталони нали г-н Западен банкер), а чета по разни места кога ще има военни учения в България.

току-що, maxthon написа:

Просто не си губя времето като теб да пиша за насрани гащи (обичайно са в твоите панталони нали г-н Западен банкер), а чета по разни места кога ще има военни учения в България.

Е аз не цитирам теб както виждаш . нещо"гузна негонена бягаш" :) 

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Химарса предно поколение оръжие

Кое е по-новото? Или просто приоритета на Сащ не е в област артилерия?

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

... продава двустаен в центъра на София до НДК - СПЕШНО! 150 евро на квадрат.

... търси мъжка компания, без претенции за хигиенни норми. Задоволява всякакви желания!

Вече виждам пуснатите обяви... 

Знам, че ватничетата обичате мъжката любов. Сега чакам гения от Плевен да звънне и да покаже, че не мишка. Ти също знаеш колко жалко човеченце си в сивата си анонимност. Трол с типично българското славянско име joss bomon

преди 1 минута, miro20 написа:

Е аз не цитирам теб както виждаш . нещо"гузна негонена бягаш" :) 

Две минути не може да помниш. Я обясни като не цитираш мен, кой тогава?

Capture.JPG

преди 1 минута, maxthon написа:

Две минути не може да помниш. Я обясни като не цитираш мен, кой тогава?

Capture.JPG

Не, ти май не помниш от кого тръгна тази тема за "въвличането във война" .

Кого цитирах  ? Теб ли ? ?

:hit:

Или винаги си на амбразурата когато бият заради лъжите някой рашистки трол :giggle1:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, Митко Вълчев написа:

Писах, писах и се изгуби. Накратко тел 0884305801 . Готов съм да представя автобиографични данни, да бъда заснет (ти също разбира се), да бъда излъчен на живо +ти също ще подпише такъв документ)или на запис. Хайде звънни да уточним подробностите. Докажи, че не си мишката която съм убеден че си. Странно защо след години в които не си участвал в дебати изявяваш да го направиш с човек пред който си гений. И не, не съм поласкан можеш да си сигурен.

Обяснил съм защо, но ти четеш, но не разбираш какво си прочел...

Организирането на подобно нещо, не се прави от днес за утре...

Щеше да го знаеш, ако някога бе имал допир до нещо подобно...

Няма как да стане преди септември...

Сега е края на учебната година...

Друга публика не представлява интерес за мен, но не ме бърка да присъстват и други, но основата трябва да е поне ученици от горните класове, а най-добре студенти...

Споко, когато подробностите по подготовката бъдат уточнени, ще намеря начин да ти го съобщя...

Но... забравяш първоначалното условие - първо трябва да отговориш на онези три въпроса....

Ти имаш мерак за лична среща, аз имам мерак да отговориш на въпросите...

Аз ще ти дам това, което искаш, но първо ти ми дай това, което искам...

Това бе условието, за да има сделка...

Нъл си парче търговец...

То няма и за какво да бъдеш поласкан, просто ще те унизя публично, без да използвам нито една обидна дума или лична квалификация...

Това ще ми е "печалбата"...

И най-вече пример към подрастващите, в какво никога не трябва да се превръщат...

И до какво води арогантната посредственост...

И кой всъщност е мишката, самовнушила си, че може да мине за лъв...

На Бейб му се отдаде да мине за куче, но така става само по филмите...

Та... ще дочакам ли отговорите, за да стартирам процеса по подготовка?

Казах ти, че не е толкова просто...

Финансовите разноски по нея ще поема аз...

Дет се вика, кеф цена няма...

А и ще си "припомня младините", кат ме сАветва дзверчето...

преди 16 минути, Joss Bomon написа:

... продава двустаен в центъра на София до НДК - СПЕШНО! 150 евро на квадрат.

... търси мъжка компания, без претенции за хигиенни норми. Задоволява всякакви желания!

на мен това ми излезе

Цитат

МАДИ Димитър Вълчев еоод. Продажба на дрехи за големи и за деца. Бяла Слатина хан Крум 51. Тел.: 0884305801.

преди 21 минути, maxthon написа:

Имах в предвид конкретно за това, което те цитирах. Казвам, че е нормално и го има застъпено в законодателствата навсякъде. Не е нормалното, че тук не се случва. А не, че там в Русия се случва след като е застъпено като законодателство почти навсякъде. Там то се спазва, за разлика от тук. Ето това не е нормалното.

Всъщност това тук не е помощ за Украйна. Но всеки трябва да скача като ужилен по негов си начин. Ешалонът ще бъде разтоварен малко след гара Добрич за да отиде на полигона в Шабла.

Пак да преговорим, в Русия понеже досега не се е случвало а вече се случва, означава че нещата се нормализират и подобряват. Човек ти сериозно ли? За ешелоните скачате русофилите. Критиката е към вас, за лъжливите твърдения как ще бъдем вкарани във войната при всеки видян танк. 

Не, ти май не помниш от кого тръгна тази тема за "въвличането във война" .

Защо отговаряш на мен тогава, а всъщност си отговорил на друг? Като искаш да отговаряш за "въвличане във война" го прави на който го е казал. Мен къде ме набутваш в случая като такова нещо не съм казал. Обясних къде отива техниката и отбелязах, че всеки скача като ужилен за нещо, което не е вярно. Поне това прави и отговаряй на всеки с това, което е казал, а не нещо, което не е.

преди 1 минута, maxthon написа:

Защо отговаряш на мен тогава, а всъщност си отговорил на друг? Като искаш да отговаряш за "въвличане във война" го прави на който го е казал. Мен къде ме набутваш в случая като такова нещо не съм казал. Обясних къде отива техниката и отбелязах, че всеки скача като ужилен за нещо, което не е вярно. Поне това прави и отговаряй на всеки с това, което е казал, а не нещо, което не е.

Е тъй де. Обясних за лъжата. Ти къде се набутваш се пита в задачката, че и спориш че не си ??? :) :)

Разбирам че си автоматиченбот да пльоскаш отговори на мои или други анти-путински мнения, но в случая се оля и зе закопа сама :) 

Ако не бе рашистки бот щеше да кажеш - да, Богатир лъже , това с "въвличане на България във война" е тотална лъжа.

Ноне го каза. :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Пак да преговорим,

Нищо не може да преговориш защото не си прав. Закона е за да се спазва, а не обратното. Има ли го навсякъде - има го. Спазването ли е нещо нормално или неспазването му.

преди 1 минута, andiay написа:

Обяснил съм защо, но ти четеш, но не разбираш какво си прочел...

Организирането на подобно нещо, не се прави от днес за утре...

Щеше да го знаеш, ако някога бе имал допир до нещо подобно...

Няма как да стане преди септември...

Сега е края на учебната година...

Друга публика не представлява интерес за мен, но не ме бърка да присъстват и други, но основата трябва да е поне ученици от горните класове, а най-добре студенти...

Споко, когато подробностите по подготовката бъдат уточнени, ще намеря начин да ти го съобщя...

Но... забравяш първоначалното условие - първо трябва да отговориш на онези три въпроса....

Ти имаш мерак за лична среща, аз имам мерак да отговориш на въпросите...

Аз ще ти дам това, което искаш, но първо ти ми дай това, което искам...

Това бе условието, за да има сделка...

Нъл си парче търговец...

То няма и за какво да бъдеш поласкан, просто ще те унизя публично, без да използвам нито една обидна дума или лична квалификация...

Това ще ми е "печалбата"...

И най-вече пример към подрастващите, в какво никога не трябва да се превръщат...

И до какво води арогантната посредственост...

И кой всъщност е мишката, самовнушила си, че може да мине за лъв...

На Бейб му се отдаде да мине за куче, но така става само по филмите...

Та... ще дочакам ли отговорите, за да стартирам процеса по подготовка?

Казах ти, че не е толкова просто...

Финансовите разноски по нея ще поема аз...

Дет се вика, кеф цена няма...

А и ще си "припомня младините", кат ме сАветва дзверчето...

Мишок. Смешен, страхлив жалък мишок. Ти си пародия на интелигентен човек или мъж. Жив и здрав бъди. И дано не намираш повече балъци, които да се връзват че си нещо повече от комплексиран лаладжия. И не, не желая среща на живо, готов съм на такава по всяко време. Иначе си ми противен повече от който и да е от троловете с които съм " дебатирал", а имаше уникално противни.

преди 2 минути, maxthon написа:

Нищо не може да преговориш защото не си прав. Закона е за да се спазва, а не обратното. Има ли го навсякъде - има го. Спазването ли е нещо нормално или неспазването му.

Тоест играем си на логически софизми. Все едно си пиша с мишлето Анди. 

Е тъй де. Обясних за лъжата.

Всъщност няма лъжа. Участие във война има при дори изпратено едно патронче (не алкохол) на която и да е от страните. Друг е въпроса дали изобщо става дума за такава.  Може би затова е и лицемерието на всеки западен идиот с власт, че ако някой прати на Украйна оръжие няма проблем и никой не се превърща в участик, а ако прати на Русия автоматично става участник.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест играем си на логически софизми.

Ти ми кажи на какво си играем след като говорим за спазване на закон регулиращ едни и същи казуси тук и там?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Все едно си пиша с мишлето Анди. 

Знам свършиха ти аргументите и го обърна на...... европейски ценности.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Нападателят е Русия. Затова САЩ не дава модерните си оръжия, защото технологии се копират. Химарса предно поколение оръжие, орязан вариант под двадесет броя от над 400 произведени обърнаха войната.

Говорех за нападателят в двойката САЩ - Иран.
..........
Дали са обърнали войната ... "следим мача" ... И двете страни блъфират ... 
А колко още страни има да се включват и намесват ...
..........
В последния клип полковникът споменава предстоящия Санкт-Петербургски икономически форум,
на който щели да присъстват над 80 държави и да създават нова резервна световна валута, обезпечена със злато,
и да се отказват от разплащания в долари ...
Джефри Сакс в предходния клип обяснява кой колко тежи с някои цифри, коефициенти и други методи ...
.........
Амонякът по тръбата през Украйна си вървял, разправя Шарий, също и газа ...
Засукана работа ... иска проучване и търпение ... да се види де ще му излезе края ...

преди 32 минути, Недко написа:

Днешната война е хибридна, на много планове и нива ...
Тука един друг предател и той ги бълнува едни ...

Войната е и хибридна, но показа че руската военна сила е пародия на твърденията на ватнишката пропаганда.

преди 30 минути, Joss Bomon написа:

.

Коле ше ти стигне ли соц-пенсията да си платиш или пак ше разчиташ на добрите стари донски казаци в интерната :giggle1:

преди 3 минути, Недко написа:

В последния клип полковникът споменава предстоящия Санкт-Петербургски икономически форум,
на който щели да присъстват над 80 държави и да създават нова резервна световна валута, обезпечена със злато,
и да се отказват от разплащания в долари .

:giggle1::giggle1::giggle1:

преди 1 час, maxthon написа:

Един вече изпратих да обясни на хората защо не са руснаци. Ако искаш може и да му правиш компания? Ти може да питаш защо малцинства като вас все още са в Руската федерация? И на двама Ви ще се зарадват. Много ви е грешна представата, че многото етноси в Руската федерация са техен недостатък.

ШегоУбиец! Кой и къде си пратил? Малцинства като нас? Мори, ти ли си?

Дай пак за Рюрик! Веселяк!

преди 7 минути, parmobil написа:

Дай пак за Рюрик! Веселяк!

Остави го Рюрик. Как ще убедиш ти тези хора там, че не са руснаци? Понеже съм веселяк, та ми е весело как ще се случи това. Няма нужда да ме караш да им обяснявам за Рюрик. Може да го направиш и ти. Ти тях не можеш да убедиш, нас си тръгнал да убеждаваш.

преди 2 часа, Bubbles написа:

Да, аз съм невеж че ти не ползваш леля Агата.

А нещо по темата и да покажеш историята за която говориш, реално ще покажеш ли или празните приказки само ? 

преди 9 часа, Богатир написа:

Италиански бронетранспортьори на жп гара Добрич..

Искат да ни вкарат във войната, нашите политици-шунди!

347805944_1423560405094045_4021667734923

Единственото по-бавно от победата на Матушката ти е вкарването на България във войната. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.