Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://news.bg/int-politics/kitay-gradi-svoe-nato-v-zadniya-dvor-na-rusiya.html

Докато надъхва Русия да се бие до пълно изтощение в самоубийствена война срещу Украйна и помощта за нея от всички успешни държави, Китай разширява влиянието си в Централна Азия и гради свой военен съюз със -стан-ите.

Браво, Вова. Гениален стратег. Най-великият китайския ръководител ще се окажеш!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Това, че Си е на поход срещу Запада е в мокрите ви сънища. В реалността китайски фирми се изтеглят от Русия, а Си подкрепя териториалната цялост на Украйна и не застава зад Путин при гласуване в ООН.  Мишкарските истории, докато са наведени да се възползвам от евтиното ли броите за помощ?

Аз ти давам тежък американски източник за снабдяване на Русия от Китай с близо милиард долара в чипове през 2022 по време на санкциите на Запада.

Това говори за добро икономическо взаимодействие между двете страни и противоречи на твърдението ти.

преди 3 минути, rado_svet написа:

Аз ти давам тежък американски източник за снабдяване на Русия от Китай с близо милиард долара в чипове през 2022 по време на санкциите на Запада.

Това говори за добро икономическо взаимодействие между двете страни и противоречи на твърдението ти.

Затва ли дават на задна щот имат чипове :giggle1:

преди 3 минути, Coco1 написа:

Наистина фронта от много месеци стои на място, като даже руснаците отстъпиха в Херсон и преди на север, но погледни картата и ще видиш че по площ не е много в сравнение с вече завзетото, окупирано или освободено.

Не бих нарекъл това "даване на задна".

Междувременно Запада изтощи възможностите си за военна помощ, а Русия увеличи военното си производство. Не мисля, че ще отстъпва от тук нататък и това, което е завзела, ще остане нейно, а може и да добави още.

И не се надявайте на някакви вътрешни сътресения в Русия, чета им телеграм каналите и виждам че се свиват в единен юмрук, освен една малка изпередастила се нежничка и тъпа част от младежта, излъгана от либерастията на Запада, която вие и передастките ви западни господари-началници вдигате на знаме.

преди 16 минути, rado_svet написа:

Наистина фронта от много месеци стои на място, като даже руснаците отстъпиха в Херсон и преди на север, но погледни картата и ще видиш че по площ не е много в сравнение с вече завзетото, окупирано или освободено.

Междувременно Запада изтощи възможностите си за военна помощ, а Русия увеличи военното си производство. Не мисля, че ще отстъпва от тук нататък и това, което е завзела, ще остане нейно, а може и да добави още.

И не се надявайте на някакви вътрешни сътресения в Русия, чета им телеграм каналите и виждам че се свиват в единен юмрук, освен една малка изпередастила се нежничка и тъпа част от младежта, излъгана от либерастията на Запада, която вие и передастките ви западни господари-началници вдигате на знаме.

А ше ти дадат ли повече копейки за фантазии от интерната 

Някои видеоклипове за днес.

Пентагонът надценява военната помощ на Киев с 3 милиарда долара поради счетоводен метод (предизвиквайки нов кръг от вътрешни борби във Вашингтон):
https://odysee.com/@RT:fd/pentagon_value_1905:e

Пълното освобождение на Артемовск е близо (още един добър фронтов доклад):
https://odysee.com/@RT:fd/Artyomovsk_1905:a

Руските артилерийски екипажи нанасят удари, докато военните действия продължават:
https://odysee.com/@RT:fd/Howitzers_1905:b

Руската артилерия унищожава вражеска позиция в Белгоровка:
https://odysee.com/@Overthrown:6/ART0Belogorvka-8KIA:4

Екипажите на РСЗО „Торнадо-С“ на руските въоръжени сили в бойни действия:
https://odysee.com/@SputnikInternational:c/2023-05-19-11.04.10:e

Самоходна минохвъргачка Нона-С в действие:
https://rutube.ru/video/b01d05c00d0d0574f4985ab34216e71b/

преди 1 час, kaldata1 написа:

https://news.bg/int-politics/kitay-gradi-svoe-nato-v-zadniya-dvor-na-rusiya.html

Докато надъхва Русия да се бие до пълно изтощение в самоубийствена война срещу Украйна и помощта за нея от всички успешни държави, Китай разширява влиянието си в Централна Азия и гради свой военен съюз със -стан-ите.

Браво, Вова. Гениален стратег. Най-великият китайския ръководител ще се окажеш!

Умното Анди ще ти обясни, как в пъти по голямо е влиянието на Китай в Европа, а с Русия са само приятели. 

преди 1 час, rado_svet написа:

https://news.bg/tech/i-huawei-kazva-sbogom-na-rusiya.html щом казваш.

преди 57 минути, rado_svet написа:

Задължително противниците на войната са "малка" и "хомосексуална(не позволява ми системата да публикувам твойта думичка, странно защо от тебе не я бърка)  нежничка и тъпа" част от обществото. А поддръжниците и са интелектуални , корави Алфа мъжкари. Не се ли усещате как рашистката пропаганда ви прави обратното на умни.

Скубу-ду бус срещу дрон:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1659829644995051524?s=20

И на камиона не ми се размина:

https://twitter.com/PaulJawin/status/1659819049478504449?s=20

Малко тактика от Мадяр:

Беше се загубил в последните дни но сега наваксва.

И само да ви напомня пак за облака с радиация дето идва към Европа, имало и био и химическо оръжие вече:

ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ!!! Затова си пийте хапчетата на време. Не знам защо упорите избягвате темата а то си важно. Няма как Патрушев да говори глупости нали? Или има.... @maxthon как е радиацията днес по онези места, гледал ли си?

И не мога да не почета отново този славен боец:

https://z.mil.ru/spec_mil_oper/heroes_z/more.htm?id=12426514@SD_Employee

Думите не мога да намеря просто да опиша този епичен дуел.

Там има и още герои и ще се връщаме на тях като няма новини.Или докато не дойде радиоактивния облак да ни покрие. Венсеремос!

преди 4 часа, ivottoshev написа:

А колко индианци са умряли заради носещите свобода, равенство и братство Наглосакси? Ако за индианци не ти се говори, да поговорим за индийци, а?

Как Великобритания извърши най-големия геноцид в човешката история?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

Нямаше никакви проблеми, докато Кравария не реши че трябва организира една цветна революция, вместо да остави всичко да се реши на демократични избори. Как ще наречеш явната подкрепа за фракция, целяща свалянето на законноизбран президент на чужда суверенна държава?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

Защо златото от Челопеч и тн. е безскрупулно ограбвано от канадско-карварската престъпна група наречена "Дънди прешъс"? Та ние можехме да си живеем като шейхове!

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

329577662_535607278683818_8974449122277626282_n.jpg.ba9e215fa8792787b81321ac3e444ac3.jpg

Цветната революция сега с нас в стаята ли е ?

за 20 дена 11-та бомбардировка от рашистките терористи  по цивилнаи нфраструктура, жилищни райони на градове далеч от фронта, с цел максимално поражение на населението  , на жени идеца.

преди 4 часа, Coco1 написа:

Твоят Елбрус върви ли на задна?

преди 2 часа, Митко Вълчев написа:

https://news.bg/tech/i-huawei-kazva-sbogom-na-rusiya.html щом казваш.

Задължително противниците на войната са "малка" и "хомосексуална(не позволява ми системата да публикувам твойта думичка, странно защо от тебе не я бърка)  нежничка и тъпа" част от обществото. А поддръжниците и са интелектуални , корави Алфа мъжкари. Не се ли усещате как рашистката пропаганда ви прави обратното на умни.

Нюз.бг?

Губиш си времето с парцали? Аз не.

Феноменологичен анализ: аз ти давам информация от фонда Карнеги, ти ми излизаш с некъф  парцал... и прадължаваш с въображаемите ви победи.

Съжалявам, но с това ти ниво скоро просто ще те прескачам – явно моето лично време е много по-ценно от твоето папагалско.

За цензурираната в тоя форум научна дума: прочети без да бързаш (план ли изпълняваш?), по-бавно, сричка по сричка, как съм я написал.

Ей, много сте елементарни – това воините на либерастията!...

преди 7 минути, attj написа:

Твоят Елбрус върви ли на задна?

Zащо си неграмотен-платен-трол 

преди 8 минути, rado_svet написа:

това воините на либерастията!

Сирена ти ли си

преди 4 часа, miro20 написа:

После да не питаш защо си кух фейкомет ? :)  :)

тотален фейкомет, затапван 1001 пъти за тези и много подобни лъжи и простотии :) 

И на това ти е отговаряно , ама се правиш на ударен с мокър парцал.

Отговаряно ми е с алабализми, на които и децата в детската градина се смеят :) 

преди 12 минути, rado_svet написа:

Сакън! Не съм женско!

А ако предпочиташ (доста вероятно) мъжко, пак ще те разочаровам – не съм передаст като вас.

Ясно, Сирена си. Как е в интерната ? Какво правят донските казаци

преди 1 час, N1K17Y написа:

Цветната революция сега с нас в стаята ли е ?

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Как ще наречеш явната подкрепа за фракция, целяща свалянето на законноизбран президент на чужда суверенна държава?

преди 6 минути, Coco1 написа:

Личната ми почтеност ме кара да кажа, че преставам да те чета и, съответно, отговарям.

"Coco" и "Коко" е най-често срещаното име на папагали.

Благодоря за подсказката.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Ще ходят на гости на кримските татати.

преди 2 минути, rado_svet написа:

Личната ми почтеност ме кара да кажа, че преставам да те чета и, съответно, отговарям.

"Coco" и "Коко" е най-често срещаното име на папагали.

Благодоря за подсказката.

Да, Сирена, точно така. повтаряй   :giggle1:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Ще ходят на гости на кримските татати.

Обмен на кадри :giggle1:

преди 13 часа, parmobil написа:

Драги, 1/6 от земното кълбо е руско.

А ти какво искаш? Да е американско ли, бе, драги?

И пак избягваш важния въпрос - може 1/6 от земното кълбо да е руско, но руснаците на са избивали местното население в Сибир и Камчатка. А англичаните избиха индианците.

преди 1 минута, vpvelev написа:

А ти какво искаш? Да е американско ли, бе, драги?

И пак избягваш важния въпрос - може 1/6 от земното кълбо да е руско, но руснаците на са избивали местното население в Сибир и Камчатка. А англичаните избиха индианците.

Да бе, хич не са трепали.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.