Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Coco1 написа:

Маруся отдавна си унищожена 

Тя си е в Донецк и там отдавна няма бандеровци.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Митко Вълчев написа:

Не се напъваш никога, явно си различен биологичен вид. Твърдението ти беше, че "никога" не мигаш. За вида ти явно дъно няма, каквото и да се напише или случи ти ще си копал, само в посоката която можеш.  Същото е и обвинението срещу руснака, но не и доказателствата. "Не подкрепящи" с цената на всичко ватнишките блато.

От напъване изкачат хемороиди...

Никога не съм имал...

Рецептата е - не се напъвай и поддържай лична хигиена...

Твърдението ти беше, че "никога" не мигаш.

Така твърдиш...

Точен цитат с линк?

току-що, attj написа:

Се си там виртуално соц-бот, много раздвоения имаш. Съветските учени са се подиграли с тебе

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Да, за разпространение на тайни компрометиращи националната сигурност на САЩ.

Предполагам си чел някои от изтеклите материали? Повече ми приличат на мръсни тайни облечени с гриф от колкото нещо, което би компрометирало националната сигурност. Тя сигурността им е компрометирана в момента, в който са извършили тези мръсни дела. Рано или късно те щяха да видят бял свят. Все пак не всеки има висок праг на търпимост от такива неща и ако не е бил един да с покаже материалите щеше да е друг. И пак ти повтарям Асандж го играе журналист получил вече материалите и ги публикува. Или както обичат да казват краварите Don't kill the messenger. А те точно това ще направят за да запазят още малко мръсните си тайни.

преди 27 минути, miro20 написа:

гьонсурати .Прагматични ботове без грам съвест , морал  и др човешки качества.

Тотални автоматизирани рашистки ботове гьонсурати .

Още навремето дедите и бащите им дойдоха на власт, защото бяха стъпкали всичко човешко в себе си и предадоха род и родина в полза на интересите на чужда страна и малоумна идеология, донесла повече смърт и нещастие от която и да е друга в човешката история.

преди 1 час, bigiadri написа:

Ще трябва да излезнеш и да викаш  по колите да идват да им помпиш гумите  , щот няма стотинки  и хляб НЕ можеш да си купиш .

Вместо да си признаеш че си се объркал изръсвайки такъв "бисер", ти си мислиш че можеш да ме засегнеш споменавайки бизнеса ми. Типична защитна реакция на не особено интелигентнен индивид, окъкан до ушите :)

Та к'во викаш? Зеленски бил руски трол, а? Сигурен ли си :lol6:

преди 10 минути, andiay написа:

От напъване изкачат хемороиди...

Никога не съм имал...

Рецептата е - не се напъвай и поддържай лична хигиена...

Така твърдиш...

Точен цитат с линк?

И продължаваш да твърдиш, че в дългият ти и безмислен живот, никога не си се напъваш? Къртиш яко.

преди 46 минути, kosyo написа:

Плувай , плувай гледам имаш още желание да се самоизлагаш ще изчакам малко че ще стане по-забавно.

Аз си плувам в правилната посока. Въпроса е,че като не ти изнася и ти започваш да плуваш настрани и да теглиш темата в друга посока. Не се ли научи, че това няма как да стане? Да ти напомня да медитираш за Департамента на САЩ и за уникалната му позиция каква техника има унищожена в Белгородска област (10+ броя и овъглени тела до тях). Не били давали разрешение Украйна да ги предава на трета страна. Уникум до уникум са тия там в Департамента.

преди 14 минути, attj написа:

Видях те че се сетих - ти видя ли на другаря Пу картата дето му я показаха?

Френската - ето тук може да я видиш - https://gallica.bnf.fr/ark:/12148/btv1b55000294z/f1.item.zoom

Един от задния ред се чудят какво ли значи "Vkraine pays des cosaques".  Вика че значело "Украйна земя на казаците".

преди 11 минути, maxthon написа:

Предполагам си чел някои от изтеклите материали? Повече ми приличат на мръсни тайни облечени с гриф от колкото нещо, което би компрометирало националната сигурност. Тя сигурността им е компрометирана в момента, в който са извършили тези мръсни дела. Рано или късно те щяха да видят бял свят. Все пак не всеки има висок праг на търпимост от такива неща и ако не е бил един да с покаже материалите щеше да е друг. И пак ти повтарям Асандж го играе журналист получил вече материалите и ги публикува. Или както обичат да казват краварите Don't kill the messenger. А те точно това ще направят за да запазят още малко мръсните си тайни.

"Облечени с гриф" е същественото. Осъдения руснак такива с гриф данни изнасял ли е , мамини сладки мурзилки?

преди 1 час, miro20 написа:

Оборил си чушки :) 

Нямаше нужда аз да те оборвам. Опорката "пет години в колония не ти мърдат" беше разбита лично от теб, когато даде линкове с глобени хора. Сам се осра, освен ако сега не почнеш да твърдиш че "глоба" и "пет години в колония" са едно и също.

Е, г-н Насраний, ще обясниш ли как така хем има хора наказани само с глоби, хем "пет години в колония не ти мърдат"?

"Облечени с гриф" е същественото.

Същественото е съдържанието на документите. А то е една купчина от мръсни тайни, които по никакъв начин не са национална сигурност. Осебено след като имаш претенциите за морален стожер на целия свят. Добър пример дават и всичко е описано в документите. И разбира се грифа е сложен само и единствено тази информация да не види бял свят, а не защото е национална сигурност.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Твърдението ти беше, че "никога" не мигаш.

преди 6 минути, andiay написа:

Така твърдиш...

Точен цитат с линк?

И понеже едва ли някога ще дочакам Шушумитко да докаже думите си...

Е, аз пак да докажа, че е функционално неграмотен...

Цитат
  на 20.05.2023 г. в 23:17, M.Николов написа:

Там поне бихме могли да си затворим очите за някои "дребни" пропуски.

:)

Аз никога не ги затварям, освен ако не спя...

Като малко дете съм - винаги широко отворени...

Тъй или иначе след време ще останат затворени завинаги...

Това е единственото сигурно нещо в живота...

Та, как твоята "мисъл" стигна до заключението, че твърдя, че никога не мигам?

И какъв е "наративът" на комуникацията, част от която е моят отговор?

Хайде да научиш и още нови думички - метафора, алюзия, алегория...

Е, все пак се изисква поне малко умствен капацитет, за да разбереш, какво четеш...

Проблемът не е в пишещия, проблемът е в "разбиращия"...

Не стила на писане е "дебилски"...

Ако заснемеш клип как четеш "Портокал с часовников механизъм" и после резюмираш, какво си разбрал от книгата, на следващият ден прайм дебата, където ти посочиш, мое и в Макдоналдс...

Нали ти обещах, кът ми дой кеф, ша та поканя на ново раздаване...

Ти си на ход, копимаус...

Чудесна идея. !

Той е човека отговорен днес да имаме чертежи на самолети, а не летящи такива и защитаващи небето ни. Явно не ни е проблем да се снабдим и с още такива. Но така правят подлогите. Но пък хубавото е, че са всеки идва видов ден.

преди 5 минути, maxthon написа:

Аз си плувам в правилната посока. Въпроса е,че като не ти изнася и ти започваш да плуваш настрани и да теглиш темата в друга посока. Не се ли научи, че това няма как да стане. Да ти напомня да медитираш за Департамента на САЩ и за уникалната му позиция каква техника има унижощена в Беглородска област(10+ броя и овъглени тела до тях). Не били давали разрешение Украйна да ги предава на трета страна. Уникум до уникум са тия там в Департамента.

Абе малко тая техника не ми стои както трябва ама ще те изчакам още малко да поплуваш и тогава ще те засека.  BTW аз овъглени тела не видях.. Видях чисти гуми на джипове, няма следи от там където е минал джипа (а си тежи той) над окопа, адна боя над изгорялото също една такава странна. Мосфилм малко са се престарали .

Гледам те влече и за документите - ти като артилерист няма как да не си ходил да вземаш карти от секретния отдел. Че подписвал ли се там че си ги взел, после върнал- час , дата, подпис? Нещо гледал ли си какви пише в долния десен ъгъл по спомен? Чудя се дали значи нешо това дори и за хора за които не са предназначени тия документи?

преди 6 минути, maxthon написа:

Същественото е съдържанието на документите. А то е една купчина от мръсни тайни, които по никакъв начин не са национална сигурност. Осебено след като имаш претенциите за морален стожер на целия свят. Добър пример дават и всичко е описано в документите. И разбира се грифа е сложен само и единствено тази информация да не види бял свят, а не защото е национална сигурност.

Ами следващия път  мръсни тайни с гриф да не разпространява. А руснака кои данни реално касаещи националната сигурност изнесе? Тролченце

преди 6 минути, andiay написа:

И понеже едва ли някога ще дочакам Шушумитко да докаже думите си...

Е, аз пак да докажа, че е функционално неграмотен...

Та, как твоята "мисъл" стигна до заключението, че твърдя, че никога не мигам?

И какъв е "наративът" на комуникацията, част от която е моят отговор?

Хайде да научиш и още нови думички - метафора, алюзия, алегория...

Е, все пак се изисква поне малко умствен капацитет, за да разбереш, какво четеш...

Проблемът не е в пишещия, проблемът е в "разбиращия"...

Не стила на писане е "дебилски"...

Ако заснемеш клип как четеш "Портокал с часовников механизъм" и после резюмираш, какво си разбрал от книгата, на следващият ден прайм дебата, където ти посочиш, мое и в Макдоналдс...

Нали ти обещах, кът ми дой кеф, ша та поканя на ново раздаване...

Значи за тия безсмислено преживяни години не си разбрал дори, че мигването е затваряне на очите, независимо от продължителността му. Нали се сещаш през кое ми е за кефа, на страхлив анонимен мишок като тебе. Който като Матросов защитава "никого" в темата, но не смее дори да заяви честно позицията си на фен на измета и утайката на човечеството.

Дори и да са верни, това са единични случаи и не можеш да слагаш всички под общият знаменател "реален срок в колония не ти мърда"

Осрал си се (както винаги), и сега извърташ и отричаш (както винаги).

Тролололо, не случайно си Насраний, но смешното е че този път сам се насра. Аз само ти дадох начален тласък, а ти свърши цялата работа давайки онези линкове, в които пише точно обратното на думите ти :laughing4:

преди 17 минути, Митко Вълчев написа:

И продължаваш да твърдиш, че в дългият ти и безмислен живот, никога не си се напъваш? Къртиш яко.

Продължавам да твърдя, че си функционално неграмотен и не си в състояние да разбираш, какво четеш...

Та даже и го доказвам...

Та даже ми помагаш да го докажа...

А че това, което би трябвало да ти служи за мозък, отдавна е "изкъртено", вече е ясно, че е аксиома...

Поканата да се включиш в раздаването е валидна 24 часа от този момент...

преди 12 минути, kosyo написа:

BTW аз овъглени тела не видях.. Видях чисти гуми на джипове, няма следи от там където е минал джипа (а си тежи той) над окопа, адна боя над изгорялото също една такава странна.

По същия начин видя как една бомба влиза в ракета. И така до момента, в който написа, че в ракетата има боен заряд колкото цялата тежест на бомбата. И кал си има и овъглено тяло има. Само за този, който иска да ги види.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Ами следващия път  мръсни тайни с гриф да не разпространява.

Е няма да е първия проявил малко отговорност и морал за да съобщи тези неща. За разлика от теб има доста хора, които считат, че прикриването на такива тайни не е нормално и в никакъв случай не са заплаха за национална сигурност. Заплаха, че има има, но е такава да се разкрие някой какви ги е вършъл.

преди 18 минути, maxthon написа:

Знам че ти се иска, ама секретният документ си е секретен, ако ще в него да пише какъв шампоан ползва Тръмп.

И е напълно нормално в белите страни особенно където има правосъдие подобни хора да бъдат наказвани. 

преди 4 минути, andiay написа:

Продължавам да твърдя, че си функционално неграмотен и не си в състояние да разбираш, какво четеш...

Та даже и го доказвам...

Та даже ми помагаш да го докажа...

А че това, което би трябвало да ти служи за мозък, отдавна е "изкъртено", вече е ясно, че е аксиома...

Поканата да се включиш в раздаването е валидна 24 часа от този момент...

Май не осъзнаваш ама и в момента се напиняш. 

Вземи се виж отстрани с широкотворените си очи.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Значи за тия безсмислено преживяни години не си разбрал дори, че мигването е затваряне на очите, независимо от продължителността му. Нали се сещаш през кое ми е за кефа, на страхлив анонимен мишок като тебе. Който като Матросов защитава "никого" в темата, но не смее дори да заяви честно позицията си на фен на измета и утайката на човечеството.

Значи за тия безсмислено преживяни години не си разбрал дори, че когато четеш нещо, трябва да съумееш и да го осмислиш...

Дадох ти нови думички за учене, разбери какво означават и как се връзват в контекста на разговора, или "наративът"...

Баси, на Доган поне му отиваше да ползва тая дума...

преди 8 минути, maxthon написа:

По същия начин видя как една бомба влиза в ракета. И така до момента, в който написа, че в ракетата има боен заряд колкото цялата тежест на бомбата. И кал си има и овъглено тяло има. Само за този, който иска да ги види.

Е няма да е първия проявил малко отговорност и морал за да съобщи тези неща. За разлика от теб има доста хора, които считат, че прикриването на такива тайни не е нормално и в никакъв случай не са заплаха за национална сигурност. Заплаха, че има има, но е такава да се разкрие някой какви ги е вършъл.

Да разводним темата ли викаш. Не - аз викам да те държа в течението. Че ти викаш като артилерист за какъвто твърдиш че си - ходил ли си да се подписваш за картите или не? И какво пише в долния десен ъгъл, какво значи това?

С военна полиция работа имал ли си че ако знаеш колко са лоши - за една туба от РПГ цял ден обяснения писах, представям си тия от разузнаването какви са и колко трябва да пишеш там за загубена/изтекла карта?

току-що, BANKATA написа:

Май не осъзнаваш ама и в момента се напиняш. 

Вземи се виж отстрани с широкотворените си очи.

Хайде пробвай са и ти, с кое точно са напиням?

До довечера имаш време да го откриеш, Широко затворени очи...

Успех...

преди 8 минути, BANKATA написа:

Знам че ти се иска, ама секретният документ си е секретен, ако ще в него да пише какъв шампоан ползва Тръмп.

Добре спомена шампоана... Сега открий и топлата вода. Имаш разрешение да се изкъпеш. Под душа може да помислиш за моралната гледна точка на нещата в съдържанието на изтеклите документи. А тази гледна точка показва, че не може някой да е морален стожер на друг за неща, в които първият е шампион. Ама то било секретно. Е секретно е именно за да не се разбере какъв "стожер" всъщност са САЩ.

преди 5 минути, kosyo написа:

Да разводним темата ли викаш.

Това е твоя специалност. Не разводнявай ако обичаш.

преди 3 минути, andiay написа:

Хайде пробвай са и ти, с кое точно са напиням?

До довечера имаш време да го откриеш, Широко затворени очи...

Успех...

До там ли стихна, да искаш съвети от маймуна? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.