Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Гнус руска! Гнус предателска! Бях забравил тоя абсурд, днес се сетих...

преди 5 минути, kaldata1 написа:

Е дай нещо по-актуално де. И по-близо нас. Примерно и тук има посолство на Русия. Трябва да имат изразена позиция днес.

преди 31 минути, attj написа:

Твоите баби как са, радват ли ти се, правят ли ти закуски?    Заради непрекъснатото твое бабосване,те  не ревнуват ли?    Кокич, ти колко баби си завъдил?  Нормално е да са само две.  Давай още снимки.   Тези украинки в София вероятно са казачки от Донбас, ама ти не правиш разлики...

Бабо платен=трол защо си длъжна доживот на партията

току-що, Реджеп Иведик написа:

Доказваш на баба си хурката

Баба ми немаше хурка...

Нимой да докажа нещо, което не съществува...

Виж, че ти приемаш желаното за реално, лесно се доказва...

Желаеш ли точни цитати с линкове?

Ко стаа, Кунчев жив ли е?

преди 39 минути, kaldata1 написа:

Аз казах ли ви ?

Още сабален ви казах хем.

Касапина Путлер никога не е виновен за нищо.

преди 36 минути, andiay написа:

Т.е. не обиждам, а права констатации, които доказвам...

Още чакам да докажеш, някое от твърденията си за мен...

"А дано, ама надали"...

Да, за дебата разбрахме - "Много искам, ама неам жиланиье"...

"Иначе ша та разбия, ша та напраа на смех.."

Е, давам ти пореден шанс да докажеш твърдението си, имаш още близо 14 часа, докато чукчето удари...

Тик-так-тик-так...

Ти си на ход, копимаус...

Тцъ, не вервам ни в прераждане, ни в карма...

И ти казах, не е вината в пишещия, а в четящия...

Каквато и глупост да прочета, все разбирам, какво чета...

Хайде пак преговор...

Аз казвам, че никой няма право да предявява претенции, че е морален коректив...

Шушумитко отвръща "По-голяма глупост от това не бе писал, стигаш нови върхове, има такъв израз"...

Е, кой е глупака?

"Наративът" ми бил такъв, че ясно си личало, че подкрепям Русия, но пиша дебилно...

Някога в казармата учеха тези от малцинствата да маршируват в крак със "сено - слама", щот "лево - десно" за тех бе абстракция...

Да пробваме да опростим и "наратива" ми...

Имаме пред нас шкембе чорба и курбан чорба...

Ти казваш, че шкембе чорбата е по-хубава, а курбан чорбата е гнусна...

И ма питаш аз ко мисла...

Казвам ти, че за мен и двете са ми безразлични, защото не ям чорби...

Питаш ме, е как може да не харесваш шкембе чорба, та това е деликатес...

Ми деликатес за теб, на мен ми е безразлична..

Коя ти е по-малко безразлична, настояваш...

Еднакво са ми безразлични, отговарям...

Не, щом такъв деликатес, като шкембето ти е безразличен, значи харесваш гнусната курбан чорба, но се преструваш...

И почва едно изброяване на "превъзходството" на шкембето пред курбан чорбата...

А аз казвам недостатъците му...

Всички почитатели на шкембето в кръчмата  вкупом се нахвърлят върху мен и всеки тръгва да спори, че по-убаво от шкембето нема, но понеже аз съм харесвал "курбана", а го крия, значи нищо не разбирам от деликатеси...

Е, повтарям, повтарям, че не харесвам и "курбана", ма нъцки...

Тези, които харесват курбана си го защитават срещу "шкембеджиите", но никой от тях не се нахвърля срещу мен, нищо че постоянно подчертавам, че не харесвам и курбана...

Туй йе "наратива", Шушумитко...

Не че и сега ша го схванеш...

Не е важно как е написано, важно е да разбереш, какво си прочел...

И да съществува прераждане, за теб нема такава вероятност...

Такваз ти йе "кармата"...

Копимаус...

Едно свое твърдение не си в състояние да докажеш...

Но... пък умело доказваш моите констатации...

Имаш още 13 часа и 30 мин. да са пробваш да докажеш, че аз съм мишката, а не ти...

Но.. знаеш условието - "Портокал с часовников механизъм", книгата, не филма...

Ей ти как започва...

Найс, а?

Сега уер, а?

За дебата, условие е месец по рано известни- време, място, тема, правила и някаква депозирана сума за благотворителност, предлагам 500 лв, която ще отиде от загубилия или отказалия се където пожелае победителя. Това за да си спокоен, че няма да се откажа , ако доживея да го организираш. Да дава Бог да живея толкова дълго. Да преговорим като за "умното ", никой няма право да е морален коректив - закона ли му забранява, някой може да го спре ли или не е прието? смЕх, как един път не можа да напишеш едно конкретно твърдение без то да е нелепост? Как една глупост става истина,  когато ти я напишеш? Втората Сирена която създава светове и реалности.                                И накрая черешката на тортата от андитУ" Казвам ти, че за мен и двете са ми безразлични, защото не ям чорби..." и ся, "гений", обясни що повече от година, постоянно скачаш срещу всеки който напише , че шкембето е добрата чорба а курбана просто не става. Реакцията ти и то по тролски гнусна, да обиждаш и опитваш да унижиш само феновете на шкембето когато дръзнат да го хвалят и то с думи и изрази, които на живо никога не би посмял да използваш, а нито дума срещу шизофреничното преклонение пред курбана, дори когато доказано той винаги води до храносмилателни проблеми.Що се превъзбуди и пак влезе в темата, когато написаха , че руския готвач на курбана, готви точно като един немски преди десетилетия. Щом не харесваш чорби, по твоята аналогия , що не пишеш в темата за салати или там каквото обичаш? Иначе, че си курбан си личи от километри, чудя се кое си повече, нагъл или глупав , да твърдиш нещо за което всички пишещи в темата да им е ясно, че е лъжа. Първите ти няколко поста допусках, че си интелигентен човек избрал страна като млад и не можещ да приеме реалността. После предположих, че си високо ниво трол. Сега съм убеден , че съм грешал жестоко за нивото.

преди 49 минути, kaldata1 написа:

Алоу, мурзилки. Обичате ли да виждате на какви добри, справедливи и честни господари служите? Русофил=българофоб, от твърде дълго време.

преди 45 минути, maxthon написа:

Е дай нещо по-актуално де. И по-близо нас. Примерно и тук има посолство на Русия. Трябва да имат изразена позиция днес.

Що той да даде бе, мурзил? Или има две азбуки създадени по тези земи и да кажат, че ние сме създали втората? 

преди 2 часа, Coco1 написа:

Благодарим на България!🇧🇬" с това послание днес излязоха стотици украинци в София.

348932712_1282535769368527_8781912149459344193_n.jpg?_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ilj7wtFCPjUAX-gdkiK&_nc_ht=scontent.fsof11-1.fna&oh=00_AfBLHCp06yewOC0WRduchDDxnOQoIjaGU4bY7isWGnRx8w&oe=64736D0C

Те благодарят за писмеността, която сме им дали, въпреки че сега слагат и латински букви, а не за оръжията, които им изпращат продажните ни политици.

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

Що той да даде бе, мурзил?

Да не ти направи забележка някой и веднага преминаваш от чугун на нещо друго.  Актуалното е днес през 2023г. Мястото е България. И тук имаме посолство на Руска федерация. Нещо от там като публикация да имаш ти да дадеш от днес?

преди 3 минути, vpvelev написа:

Те благодарят за писмеността, която сме им дали, въпреки че сега слагат и латински букви, а не за оръжията, които им изпращат продажните ни политици.

Бабо пак ли изпълзя изпод масата :giggle1:

преди 4 минути, vpvelev написа:

а не за оръжията, които им изпращат продажните ни политици.

Те и това правят. И тепърва ще има за какво да са още благодарни. Съсипват си сами държавата, но какво им пука. Тези живеят вече тук и няма да се върнат там.

За всички православни, консервативни, хетеросексуални поддръжници на Русия. Вземайте пример "Начи, намерих новина, която може да бъде пусната в поне 7 различни теми, но понеже знам че родните фашаги особено се възпаляват от тия неща, ще я пусна тук:

Расте броят на руснаците, които сменят пола си, за да избегнат мобилизация

И две свързани статии на майчин език за ватенките, които според мен повечето не знаят руски де, но нека сме толерантни и християни:

В гендерном переходе заподозрили уклонение

Бастрыкин назвал мошенничеством смену пола «на бумаге»

Ребята, а что случилось?" Ако е против правилата публикуване постове от друг форум, да се изтрие 

преди 8 минути, maxthon написа:

Да не ти направи забележка някой и веднага преминаваш от чугун на нещо друго.  Актуалното е днес през 2023г. Мястото е България. И тук имаме посолство на Руска федерация. Нещо от там като публикация да имаш ти да дадеш от днес?

Не. Но написаното от посолството им в Македония, доказва че те винаги са били срещу нашите интереси. Освен едно случайно съвпадение на общи интереси, през 1878г. излизащо ни през носа повече от век.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

За всички православни, консервативни, хетеросексуални поддръжници на Русия. Вземайте пример "Начи, намерих новина, която може да бъде пусната в поне 7 различни теми, но понеже знам че родните фашаги особено се възпаляват от тия неща, ще я пусна тук:

Расте броят на руснаците, които сменят пола си, за да избегнат мобилизация

И две свързани статии на майчин език за ватенките, които според мен повечето не знаят руски де, но нека сме толерантни и християни:

В гендерном переходе заподозрили уклонение

Бастрыкин назвал мошенничеством смену пола «на бумаге»

Ребята, а что случилось?" Ако е против правилата публикуване постове от друг форум, да се изтрие 

Тук няма да сме нещо по-различно ако се наложи да се справяме с подобни обстоятелства. Даже се досещам за няколко форумни участника, които ще се пробват да го направят. И сега също проявяват наченки на поведение подходящо за другия пол. Поне има официално още няколко десетки вида пол и ще има избор. И в САЩ имаше случай на смяна на пол на осъден на смърт, но пък и това не му помогна и си получи инжекцията.

преди 8 минути, maxthon написа:

Тук няма да сме нещо по-различно ако се наложи да се справяме с подобни обстоятелства. Даже се досещам за няколко форумни участника, които ще се пробват да го направят. И сега също проявяват наченки на поведение подходящо за другия пол. Поне има официално още няколко десетки вида пол и ще има избор. И в САЩ имаше случай на смяна на пол на осъден на смърт, но пък и това не му помогна и си получи инжекцията.

Абе, стига по тъча бе човек. Ето, наричам те човек. "Тук няма да сме нещо по различно" и защо тогава ги ручате жабетата? Нали Тошев, славния Сникерс успя да докаже само едно предимство на Русия пред Запада и то беше липсата на транс . И ся кво? Не било по различно! Мамини жалки мурзилки продажни

Сега пък МАКС-а отменили. За сефте от 30 години. Е за какво го живеем този живот.. На парада нямаше авиация, сега няма МАКС. Да не би да се окаже че се е загубила след някой удар с Кинжал нейде край Бахмут и да се е наложило трапанация:)?

преди 2 часа, ivottoshev написа:

България:

Наказателен Кодекс Чл. 326.

Турция:

Законът за борба с фалшиви новини е внесен във ВНСТ...

Т'ва излезе за една минутка търсене. Да търся ли и за други държави, или и сам можеш да се справиш?

Ще ти дам жокер: Имай предвид че покрай протестите против Ковид, на много места може да са се приели закони, орязващи права на протестиращи :topsecret2:

Да излезеш с плакат "Путин е убиец" е същото като да се обадиш на 112 и да дадеш фалшив сигнал :wors:

Мила моя майна... Нова серия на трагикомедията "СЪЩОТО Е!!!". 

Давай, търси за ковид. Кажи пак за канадските туби с бензин, и това е същото. 
Всъщност, много ще ми е странно "навсякъде да има такива закони", защото преди Русия да нахлуе в Украйна, и там нямаше такива закони, именно заради инвазията ги вкараха. 

преди 45 минути, vpvelev написа:

Имат  ї, което при нас е отпаднало. Има го и в беларуската азбука. Ние да не би да пишем на кирилицата от IX в.?

Понякога се чудите за какво да се ядосвате.

преди 24 минути, Митко Вълчев написа:

Абе, стига по тъча бе човек. Ето, наричам те човек. "Тук няма да сме нещо по различно" и защо тогава ги ручате жабетата? Нали Тошев, славния Сникерс успя да докаже само едно предимство на Русия пред Запада и то беше липсата на транс . И ся кво? Не било по различно! Мамини жалки мурзилки продажни

Всяко едно нещо е разрешено до момента, в който се забрани. И както четеш хубаво руснаците ще го забранят. Това щеше да се случи по друг повод така или иначе. Сега имат повод заради няколко пишман тарикати да го направят и по-рано. Тук това нещо не само, че няма да се забрани, но ще се толерира и без да има причина на някой да си сменя пол.

П.С. Абе ти препоръчвам да го използваш само в много специални моменти и то пред родата. Не е добра идея да ти давам пример за това. Ще вземеш и да го попиташ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.