Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, novaki написа:

Пак счупи тъпомера Аглайке  с кого води война Украйна сигурно с марсианците не с Русия

Ефенди, честит почивен ден :giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

Вече не можеш една буквичка от тебе си да измислиш, че се налага да копираш дословно от друг форум?

Мосфилм малко се поизложи с джиповете... Знам че много ти се събра за днес, ама пък ми става едно такова топло на душата. Отварям бутилката с йод.

преди 10 минути, maxthon написа:

Вече не можеш една буквичка от тебе си да измислиш, че се налага да копираш дословно от друг форум?

За сметка на това, вие сте много добри в измислиците и лъжливите фейкове. Кавичките, не са ли достатъчно да разбереш, че не претендирам, че аз съм го писал? Вата. В онзи другият форум нещо не виреете, в Хардуера също. Само тук Карабойчев ви търпи феновете на другата гледна точка, не подкрепящи никого, с цената на всичко което ви беше останало човешко преди тази война.

А онзи кораб е имал случка на много интересно място:

Fw4oylAXgAEUYca?format=jpg&name=large

Сега да не се намери български чадър само..

преди 3 часа, kosyo написа:

значело "Украйна земя на казаците".

Било е като нещо общоприето да е така - преди около 300 години.  Има много исторически материали.  Тогава предшедствениците на бандеровците са се имали за полски панове.  А сега хохли и москали видяхме какво направиха.

За сметка на това, вие сте много добри в измислиците и лъжливите фейкове. Кавичките, не са ли достатъчно да разбереш, че не претендирам, че аз съм го писал? Вата

И аз нямам претенции, че имаш претенции. Затова написах, че си копирал. Интересен термин лъжливи фейкове. Фейка ли е лъжа или лъжата е фейк? Като установиш какво точно е може да продължиш с обяснение и защо е измислица или там другото словосъчетание оксиморон.
преди 1 минута, maxthon написа:

И аз нямам претенции, че имаш претенции. Интересен термин лъжливи фейкове. Фейка ли е лъжа или лъжата е фейк? Като установиш какво точно е може да продължиш с обяснение и защо е измислица или там другото словосъчетание оксиморон.

Добре Вата. Забелязал съм , че винаги се хващате за важното и спорите само по същество. Искал съм да подсиля мнението си, използвал съм тавтология, не е перфектно. Но на фона на написаното от теб съм нобелов лауреат.

преди 16 часа, ivottoshev написа:

НАТО влиза в открита битка с Русия

Аха НАТО нахлу.

Ама сигурен ли си, че не лъжеш пак?

Как е, зехте ли Бахмут ?

преди 46 минути, N1K17Y написа:

Ефенди, честит почивен ден :giggle1:

Новако и той ли е турчин с фес като Синдбад ?

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха НАТО нахлу.

Как е, зехте ли Бахмут ?

Турчин е Баща ти ,а какво става с Бахмут а @Реджеп Иведик

Но на фона на написаното от теб съм нобелов лауреат.

Все тъй продължаваш да твърдиш нещо и да не разбирам защо е така. Може би защото не правиш и минимален опит да обясниш защо.
преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:

Аха НАТО нахлу.

Как е, зехте ли Бахмут ?

Не го знам какво е, такова неграмотно не може да е българин. 

преди 6 часа, miro20 написа:

Не мога да повярвам какви ги говори Пригожин! :) 

пригожин (https://t.me/Pravda_Gerashchenko/71708) признал ВСУ одной из сильнейших армий мира

террорист считает, что "демилитаризация" Украины провалена путиным и военным командованием россии. Эффект от так называемой "сво" для ВСУ получился обратным.

"Если у них было на начало спецоперации условно 500 танков, теперь у них их пять тысяч. Если воевать тогда умело 20 тысяч бойцов – то теперь 400 тысяч. Как же мы ее демилитаризировали? Теперь мы наоборот – хрен знает как – милитаризировали Украину", — возмущается пригожин.

Он признает, что украинцы сегодня — одна из сильнейших армий в мире.

"У них высокий уровень организации, высокий уровень подготовки, высокий уровень разведки, у них есть различное вооружение. Более того, они работают на любых системах: на советских, на натовских, на чем угодно — одинаково успешно. Украинцы воюют для достижения верховной цели, как когда-то мы в Великую Отечественную войну. При этом делают все очень технологично и очень четко", — сокрушается главарь чвк "вагнер".

От кога ви говоря да се радвате, че Путин е начело на Русия. Ако други вземат властта в Русия, тогава последна спирка на руската армия няма да е Полша, а някъде около Айфеловата кула :) А от другата страна ще си върнат и Аляска, за която Чичо Сам се оказа, че не си е платил до край.

Потери нет:

Fw5I1KtXwAEBIFg?format=png&name=small

@LittleGoldenPiggyBanks101 дезинформацията нещо за онези самолети и въртолети дето претърпели инцидент се оказа леко пресилена. Сега няма да питам кои Патриот от 2-та че някой няма да ми говори после

преди 1 час, vpvelev написа:

От кога ви говоря да се радвате, че Путин е начело на Русия. Ако други вземат властта в Русия, тогава последна спирка на руската армия няма да е Полша, а някъде около Айфеловата кула :) А от другата страна ще си върнат и Аляска, за която Чичо Сам се оказа, че не си е платил до край.

Абе младеж. Още ли вярваш в руската армия след показаното от последната година?

Руските ватенки вярваъе в нея повече.от самите руснаци.

Влез в някой руски форум да видиш какъв присмех е.

Цитат

"Направихме украинците известна по цял свят нация. От 500 танка в началото на СВО, сега имат 5000. Ако имаха в началото 20 000 обучени войници, сега имат към 400 000... Как по дяволите ги демилитаризирахме?"

:lol6::lol6::lol6:

Добре, че поне санкциите не действат и руZия си има биндзин, да се удавиш в него.

Руското правителство обмисля възможна забрана за износ на бензин, за да предотврати недостига на горива в страната и повишаването на цените.

И за финал .... всъщност по- точно казано, за начало:

:bye1::bye1::bye1:

преди 7 часа, miro20 написа:

макстонката е рашистка тролка, която военно дело не е и помирисвала.  Само копипейст откъдето намери нещо за тролене.

Да се онесем с разбиране към тролката :)  

Тук във този форум и не само в него има най-малко ТРИ основни групи русофили. Едната група са РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ. Те получават за това копейки ,това е тяхната работа и до някъде може човек да им съчувства ,може би хранят семейства. Когато ги настъпиш обаче ЯКО злобеят, Втората група са стари комунета/както ги зове  МИРО / През онова време те са имали привилегии ,я по линия на партията , активни борци , връзки и т.н. Демокрацията им отне тези привилегии и сега пишейки се за русофили злобеят срещу сегашната система. В миналото те са били в повечето случаи и доносници ,съсипвали са живота на други хора. Този тип хора ги имаше из моето досие,отвратителна работа.Те не са свикнали да работят , некадърни са . Третата група са по-млади хора ,които мама и тате са ги хранили ,но е дошло времето те да не могат. Някои от тях след като не са имали в Бг реализация са отишли да слугуват за стотинки в чужбина ,животът им е без перспектива и единствения начин е в такива форуми да са от позиция на русофили да злобеят срещу демократичната система .

преди 4 часа, maxthon написа:

И аз нямам претенции, че имаш претенции. Затова написах, че си копирал. Интересен термин лъжливи фейкове. Фейка ли е лъжа или лъжата е фейк? Като установиш какво точно е може да продължиш с обяснение и защо е измислица или там другото словосъчетание оксиморон.

Това е ба.и и фейка човек:

Ей тия биолаборатории колко са добри - за 1-2 дена след якото бомбене ги възстановяват вече.

Машала - това няма да го видите по нашите телевизии.

преди 2 минути, bigiadri написа:

Тук във този форум и не само в него има най-малко ТРИ основни групи русофили. Едната група са РУСКИТЕ ТРОЛОВЕ. Те получават за това копейки ,това е тяхната работа и до някъде може човек да им съчувства ,може би хранят семейства. Когато ги настъпиш обаче ЯКО злобеят, Втората група са стари комунета/както ги зове  МИРО / През онова време те са имали привилегии ,я по линия на партията , активни борци , връзки и т.н. Демокрацията им отне тези привилегии и сега пишейки се за русофили злобеят срещу сегашната система. В миналото те са били в повечето случаи и доносници ,съсипвали са живота на други хора. Този тип хора ги имаше из моето досие,отвратителна работа.Те не са свикнали да работят , некадърни са . Третата група са по-млади хора ,които мама и тате са ги хранили ,но е дошло времето те да не могат. Някои от тях след като не са имали в Бг реализация са отишли да слугуват за стотинки в чужбина ,животът им е без перспектива и единствения начин е в такива форуми да са от позиция на русофили да злобеят срещу демократичната система .

Значи и за 3-те групи викам бонго-бонго до смърт :). Не е заплаха - само си припомням един виц.

преди 5 часа, N1K17Y написа:

Овсянникова е бегълка от закона, беше под домашен арест и предстоеше да се яви в съда за пълна присъда. Това иронизирам, ти си оборваш фантасмагориите, както винаги.

Иронизираше защото не беше запознат. После се наложи да се извиняваш...

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Иронизираше защото не беше запознат. После се наложи да се извиняваш...

Че вместо Франция съм написал Германия, не че нищо ѝ няма на жената, както се опитваш да внушиш :giggle1:

пп. ще дадеш ли примери за тия закони, които ги има "навсякъде" ? Все пак са буквално навсякъде, няма да е трудно. 

преди 16 минути, bigiadri написа:

Тук във този форум и не само в него има най-малко ТРИ основни групи русофили. Едната група ...ЯКО злобеят. Втората група ...... злобеят. Третата група ... злобеят.

и така може да се каже - общия знаменател м/у всички форми на руZкия вирус е злобата: всичките са все злобарчета. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.