Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

По-сложно ще е ти да обясниш защо.

ти да видиш - мерси, че призна поражението на руZия. :biggrin:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 29 минути, ivottoshev написа:

Те по някой закон ли са повдигнати, или Прокуратурата се е позовала на Десетте Божи заповеди  :jeer:

Да, по закона "за критика срещу властта" :lol6:

член 66, алинея на баба ти хвърчилото

Абе, много глупости си казвал, но тази със сигурност е на върха. Ти си бълнувай, как се гърча, дано някой ден потърсиш психиатрична помощ. 

преди 26 минути, maxthon написа:

Още те чакам да се пробваш да им обясниш защо е така. Но като гледам на мен не можеш, та на тях ли. Пък и на тях няма да е добра идея да се пробваш да обясниш. Ще трябва с мен да се пробваш по чисто здравословни причини.

Щото е Украйна бе мозък. А те са рашисти. Руснаци с промити мозъци от обратната 105 годишна селекция. Да оправят на майка си русията.

преди 4 минути, Coco1 написа:

Платвния-пенсионерски-трол Маруся за малко стотинки обикаля форумите, неспособна била на млади години да изкара пари

Стига с тези стотинки, давай да ходим на екскурзия до Рио в Бразилия.  Че може тези в  БРИКС да загубят още заради  щатския долар и как ще търсим после бразилски реали?    

преди 2 минути, Moriati написа:

Сериозно ли хахахахаха :D  :D 

Имаме си нов лауреат за тъп, по-тъп, най-тъп, сороспятка ганглиева насекомова :lol6:

И при теб ли амнезия? Коя армия храбро и самоотвержено се изтегли от Харков?

преди 11 минути, insec написа:

в Украйна - не си ли чувал, че нападнаха Украйна?! 😄

Били я нападнали с милиарди долари и евро -  за да разширяват НАТО!?   

преди 18 минути, Moriati написа:

Той може да приказва каквото си иска, и да обвинява колкото си иска, въпроса е дали това е точно така.. След изцепките му по други въпроси сега да му вярвам на думите 100 %, да да, ама друг път, аз съм научен да мисля критично ... :newspaper:

Да, вече и вашите хора взеха да стават неудобни. Много яко. С радостта очаквам следващото избухване.

преди 1 минута, insec написа:

ти да видиш - мерси, че призна поражението на руZия.

Аз те подканям след като твърдиш нещо да кажеш и защо е така. Видях вече, че не можеш една дума на кръст нормална да скалъпиш. Сега се оказва, че и една дума не можеш да разбереш и започваш да си мечтаеш какво би искал да чуеш от другите.

току-що, parmobil написа:

И при теб ли амнезия? Коя армия храбро и самоотвержено се изтегли от Харков?

И това значи че губи войната ?? :D  Ох малеее, специалист до специалиста.... 

Я да видим Мариупол, Бахмут, Северодонецк, какво още бяха там, и то все след оттеглянето от Харков тактическо ... 

А я кажи, къде любимите ти укропитеци бандеровски на западна хранилка са спечелили войната, засега след изтеглянията от Харков , херсон и Ирпен само губят територия, и то в сериозни боеве, а не тактически отстъпление...

преди 20 минути, maxthon написа:

Е така де, но заводите нито се затварят, нито се местят. Даже напротив - няма напуснал, който да не е загубил. Тук заради високите цени на енергията се затварят временно (някои и за постоянно) заводи и се преместват там, където има подходящи условия. Примерно САЩ с техния закон за намаляване на инфлацията предвижда именно това да привлекат чужди фирми и най-вече такива от Европа. Знаещите.... Така става от много четене на добра пропаганда - DW и компания.

То на никой не искаш (дали не е не можеш) да обясниш. Нямаш аргументи и се ограничаваш с повтаряне на една дума. Но тя не обяснява факта защо аргумента липса.

Заводите не се затварят или местят? Човек, какво са заводите без специалисти, нови технологии, адекватна подръжка. Разбираме ви, че сте матросовци, но вие дали разбирате защо си го причинявате?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Щото е Украйна бе мозък. А те са рашисти. Руснаци с промити мозъци от обратната 105 годишна селекция. Да оправят на майка си русията.

Е остави го той да се пробва. Стига му суфлира. При това неправилно.

преди 2 минути, maxthon написа:

Аз те подканям след като твърдиш нещо да кажеш и защо е така. Видях вече, че не можеш една дума на кръст нормална да скалъпиш. Сега се оказва, че и една дума не можеш да разбереш и започваш да си мечтаеш какво би искал да чуеш от другите.

Аз ти предлагам да видиш отвътре как стоят нещата при немците, че и пари да вземеш ама ти го играеш на ощипана мома.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Човек, какво са заводите без специалисти, нови технологии, адекватна подръжка.

Спри да четеш DW и компания за специалистите.

преди 11 минути, Moriati написа:

Аз споря с насекомите тука като теб,  а в тоалетните влизам да се облекча разбира се.... но там поне буболечки тъпи няма, има говеда но не и буболечки :biggrin:

Говеда в тоалетната? В какъв обор живееш бе момче?

току-що, kosyo написа:

Да, вече и вашите хора взеха да стават неудобни. Много яко. С радостта очаквам следващото избухване.

Косичкин Босичкин, дорогой, ако не си видял когато казвам че мен ме дразнят и много руски ура патриоти дет само реват за щяло и нещяло, то явно трябва да си прегледаш очите ..

Но това не изменя същността... пропаганда има и от двете страни, въпроса е къде е повече истината и каква е реалността , а не инфо представянето..;) :newspaper: 

Ей го, дори немците взеха да се изтървават и да казват неудобната истина, че без потдържка от запада, бандеровска постмайданска хохлятска усраина я пиши бегала и то в кратки срокове, а бандерлюгите там сороспийски, просто мъртви, ако не успеят да изчезнат някъде в същия този запад.... 

Войната е на запада срещу РФ, зпадния свят свикнал да командва и цуца, срещу другите дето не им играят по свирката вече...

току-що, kosyo написа:

Аз ти предлагам да видиш отвътре как стоят нещата при немцитез че и пари да вземеш ама ти го играеш на ощипана мома.

Е ти така и не успя да видиш нещата отвътре. Поне с една ракета така стана. Защо пък се предполага, че ти ще обясниш за разни "вътрешни" неща? Та ти не успя да обясниш защо в твое лице родител 1 е влезнал в родител 2.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Заводите не се затварят или местят? Човек, какво са заводите без специалисти, нови технологии, адекватна подръжка. Разбираме ви, че сте матросовци, но вие дали разбирате защо си го причинявате?

Плещич, тези ОЦС ( особено ценни специалисти ) за пари ще отидат да работят там където завода се е преместил, така че не бери грижи, бизнеса си знае работата....

По малко сороспийски опорки, повече мислене и реализъм , и си пий хапчетата , пак си спал с гола глава и настинал явно....:whist:

преди 1 минута, Moriati написа:

Плещич, тези ОЦС ( особено ценни специалисти ) за пари ще отидат да работят там където завода се е преместил, така че не бери грижи, бизнеса си знае работата....

Е така де, но пък ще създават БВП на друго място. А Германия (покрай нея и всички други) ще цъфтят от развитие. Но пък зелена от всякъде.

преди 2 минути, Moriati написа:

Войната е на запада срещу РФ

Че това, кой го отрича? На знамето на САЩ, трябва да има 51-ва звезда - и това ще е бишата територия на рассия

преди 3 минути, maxthon написа:

Спри да четеш DW и компания за специалистите.

Спри да четеш ватнишка пропаганда. Поне от 1917 са били винаги измета и утайката на човечеството .  С кратко прекъсване, когато са били вторите най гнусни след национал социалистите. И нямат собствена водеща разработка в никоя област, дори оръжейна или в космическата наука. Пък за всички други, направо са си набрали заводите и учените от Германия.

преди 12 минути, N1K17Y написа:

....дано някой ден потърсиш психиатрична помощ. 

и там са безсилни срещу ватнишки зомбита - за сега е открит само един лек за тия клетници: чемодан,  вокзал, мацква.

преди 3 минути, Moriati написа:

Косичкин Босичкин, дорогой, ако не си видял когато казвам че мен ме дразнят и много руски ура патриоти дет само реват за щяло и нещяло, то явно трябва да си прегледаш очите ..

Но това не изменя същността... пропаганда има и от двете страни, въпроса е къде е повече истината и каква е реалността , а не инфо представянето..;) :newspaper: 

Ей го, дори немците взеха да се изтървават и да казват неудобната истина, че без потдържка от запада, бандеровска постмайданска хохлятска усраина я пиши бегала и то в кратки срокове, а бандерлюгите там сороспийски, просто мъртви, ако не успеят да изчезнат някъде в същия този запад.... 

Войната е на запада срещу РФ, зпадния свят свикнал да командва и цуца, срещу другите дето не им играят по свирката вече...

Ох как обичам да ме разкарват по конспекта. Човека каза уволниха ме заради това интервю,обаче видиш ли NoName специалист от Англия стоеше до мен и слушаше всичко докато ме уволняваха.Че този човек сега твърди друго. Страшна теза извади.

преди 3 минути, Moriati написа:

По малко сороспийски опорки, повече мислене и реализъм , и си пий хапчетата , пак си спал с гола глава и настинал явно....:whist:

Тъпич, кога руснаците в последните десетилетия успяха да станат лидери в която и да е област дори с наливане на пари? А скоро и пари няма да има.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Говеда в тоалетната? В какъв обор живееш бе момче?

В Англия, що? :D   Мислиш че като е запад няма говеда и реднеци пълни и тука ли, или прости кат галоши особи с плешиви тикви ръсещи мозъци дет ги нямат, а ги четат на опорки за центове ? 

Споко , и тука ги има , дори центрове за използване на съшите имат, цели организации... 

Преди месец или два имах работа към един такъв, дет набираха в сайта си хора с руски, за преводи и анализи , а също на персийски и кантонски китайски ... Водеше се филиал на МИ5 /6 :wub: ..  А такива центрове се оказа че са цели 3 в Англията :ph34r:

току-що, Митко Вълчев написа:

Тъпич, кога руснаците в последните десетилетия успяха да станат лидери в която и да е област дори с наливане на пари? А скоро и пари няма да има.

Сериозно ли, хахаха, стой та гледай кой няма да има пари  смешко :biggrin:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.