Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Moriati написа:

Аз без смазка ги шпляпам такива плешиви илитератски мекерета като теб и дружките ти от отбор сороспийка само , така че не се безпокой за мен... виж себе си, че кат те гледам халката ти едва издържа на мозъчните ти напъни :biggrin:

Мене можеш в пъпа, тамън ще има къде да седнеш както си навикнал. Руса моме

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Moriati написа:

Скоро, имам път до Беларус , покана от приятели, в началото на август, може да решим да отскочим и до РФ ,колко му е :P

Глътни още малко може и до Масква да отидеш

току-що, attj написа:

Кога учиш нови думи?   Той Митко, ако беше руснак, нямаше да иска НАТО да се разширява в рускоезични райони.   Сега даже и в Бяла Слатина са се объркали.

Защо си неграмотна руска-баба

преди 6 минути, attj написа:

Като какъв го твърдиш?   

Като човек, цитирал факти и статистика, достатъчни неколкократно да се стигне до това твърдение.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Мене можеш в пъпа, тамън ще има къде да седнеш както си навикнал. Руса моме

Уууууу, бреееееее беее, пррррр, размечта се плешивеца хахахаха :biggrin:

преди 1 минута, Moriati написа:

Уууууу, бреееееее беее, пррррр, размечта се плешивеца хахахаха :biggrin:

Ми не, не си падам по евтини моми като тебе. Но като сама се предлагаш.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе. За пореден път. Запада се разпада. Русия става естествен и логичен световен лидер.

Да бе ти го твърдиш това. Не ми вкарвай думи, които не съм написал. Ето ти сега малко мои думи. Преди малко написа куп неистини, които даже не си направи труда да провериш.

преди 8 минути, Moriati написа:

Косичкин, виждам че в сороспийките си напъни се мъчиш да изопачаваш дори казаното от мен, не минава бе дорогой, не се напъвай, че и ти кат плешивия ще изпуснеш халката накрая :hush: 

Аз да съм твърдял нещо невероятно като свидетел, я ме цитирай де , че с вашите алабализми вече бъктисвам , досадни ставате  с такива елементарни подходчета.... честно казано, дори се хиля като ви чета ... мдам... :newspaper:

Хич даже -човека казва мен ме уволниха заради това интервю - ти викаш не е вярно. Аз не знам какво си се запънал за това ама дето се вика ако не си бил там -за какво въобще се обаждаш?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Мишка анонимна, колкото по дълъг пост толкова по голяма глупост. Сори, но тази вечер съм зает с нормално прости ватничета. Нямам време за интелектуално недоразумение като тебе.

Едно доказателство, Шушомитко...

Само едно...

Нъл не си мишка, застани зад думите си и или докажи, че си прав или признай, че друго освен да обиждаш и клеветиш, просто не умееш...

Ти си на ход, копимаус...

А дано, ама надали...

Тролска посредственост...

А ти с тези кекави баби, Кокич,  какво си видял досега?  Пак питам -защото аз съм бил на доста места.   Реално.   Някои разглеждат дори  Ермитажа виртуално.      Това реалното  не става със стотинки.  Трябват пари.

преди 1 минута, maxthon написа:

Да бе ти го твърдиш това. Не ми вкарвай думи, които не съм написал. Ето ти сега малко мои думи. Преди малко написа куп неистини, които даже не си направи труда да провериш.

Куп неистини? Давай поименно бе майтапчийо.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ми не, не си падам по евтини моми като тебе. Но като сама се предлагаш.

:lol6: Бре бре бре, малее, къв мъШшшш се оказв анашия плешивец Слатински, навярно   козичките и овците не ти създават много зор там нали :wub: :biggrin:

преди 1 минута, andiay написа:

Едно доказателство, Шушомитко...

Само едно...

Нъл не си мишка, застани зад думите си и или докажи, че си прав или признай, че друго освен да обиждаш и клеветиш, просто не умееш...

Ти си на ход, копимаус...

А дано, ама надали...

Тролска посредственост...

Кой пък на теб ще доказва нещо бе "умно"? Все едно имаш капацитета да го асимилираш.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Куп неистини? Давай поименно бе майтапчийо.

Там имена няма. Ако все пак искаш едно такова ето ти: Митко Вълчев. Започнах с разводи и освен да продължавам с абортите и така до последното от купчето неистини?

"Ранее Путин заявил, что страны ЕАЭС в перспективе могут подойти к созданию чипов в 0,7 нанометра. Возможные сроки начала производства такой микроэлектроники в странах союза глава государства не уточнил."

Тия нанометри за нищо ги нямат значи.. Тук още някой е за уволнение -надявам се да не са пак нашите хора, че 2-ро уволнение за 1 ден много ще им дойде. За неспециалистите - в момента прехода е към 5 нанометра. И производител на това оборудване е 1 единствена западна фирма.

преди 2 минути, attj написа:

А ти с тези кекави баби, Кокич,  какво си видял досега?  Пак питам -защото аз съм бил на доста места.   Реално.   Някои разглеждат дори  Ермитажа виртуално.      Това реалното  не става със стотинки.  Трябват пари.

Лягай утре пак ше кажеш къде си била

преди 3 минути, kosyo написа:

Хич даже -човека казва мен ме уволниха заради това интервю - ти викаш не е вярно. Аз не знам какво си се запънал за това ама дето се вика ако не си бил там -за какво въобще се обаждаш?

Ай ай ай, я пак какво казвам??.. Върни се назад, не помня колко страници, и пак погледни, и ела напиши, можеш и да цитираш дори ;)  

Ако не помниш толкова кратко време значи или имаш проблем с паметта, или не четеш, и двете не са на хубаво.... мдааам, сороспийски навики , тотални :newspaper:

току-що, Moriati написа:

:lol6: Бре бре бре, малее, къв мъШшшш се оказв анашия плешивец Слатински, навярно   козичките и овците не ти създават много зор там нали :wub: :biggrin:

Ми чух, че на британските острови има овчици, но не знаех, че това е причината да отидеш да миеш там тоалетни. 

току-що, Coco1 написа:

Лягай утре пак ше кажеш къде си била

А ти май даже и в Мосейково не можеш да отидеш.   Нямаш си руска баба там.

преди 1 минута, maxthon написа:

Там имена няма. Ако все пак искаш едно такова ето ти: Митко Вълчев.

Тоест единствената ви сила е в правенето на луди. Не и да докажете, което и да е от малоумните ви твърдения. После се сърдите на трол и вата.

преди 2 минути, kosyo написа:

Ранее Путин заявил, что страны ЕАЭС в перспективе могут подойти к созданию чипов в 0,7 нанометра. Возможные сроки начала производства такой микроэлектроники в странах союза глава государства не уточнил.

Тия нанометри за нищо ги нямат значи.. Тук още някой е за уволнение -надявам се да не са пак нашите хора, че 2-ро уволнение за 1 ден много ще им дойде. За неспециалистите - в момента прехода е към 5 нанометра. И производител на това оборудване е 1 единствена западна фирма.

Е затова и казва, в перспектива...

Явно няма кой да чете нали.... Перспективата е отвелчено понятие за нещо в бъдеще време, но колко далечно или близко, не се знае...

Така че спи спокойно, и не се мъчи да вадиш думите на хората от контекста Косички, сороспийските си номера запази за Белгород , Бахмут, хохлятския контранступ и тем подобни, дето повече може да ти провърви ...или не, зависи дали ще съм тука или не  :ph34r: :headphones:

преди 4 минути, Moriati написа:

Ай ай ай, я пак какво казвам??.. Върни се назад, не помня колко страници, и пак погледни, и ела напиши, можеш и да цитираш дори ;)  

Ако не помниш толкова кратко време значи или имаш проблем с паметта, или не четеш, и двете не са на хубаво.... мдааам, сороспийски навики , тотални :newspaper:

преди 1 час, Moriati написа:

Няма да пада, не се безпокой :D

Малко са му дръпнали юздите, и едва ли е само заради интервюто с пригожин, тоя пацан беше от паникьорите дет узнал не узнал и реве в канала си постоянно .. Пълно с такива, особено разни Z канали и не само... чули не чули и Ауууу аааа, все пропалооо... Дет се вика, хал хабер си нямат от нещата, но си мислят че са велики военни специалисти ... кат шарията Анатоли дет сам взе да се излага работейки за ципсото :newspaper:

:)

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Ми чух, че на британските острови има овчици, но не знаех, че това е причината да отидеш да миеш там тоалетни. 

Плешич, Уфсъта дойде, тука е, така че напреееед, ти си човекот , МъШшшша :ph34r:

преди 1 минута, kosyo написа:

:)

Аха, и?? :whist: Подчертай де, за да няма после ама аз така или онака.... сороспийски шляхтички номера  не ми минават :baby:

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Тоест единствената ви сила е в правенето на луди. Не и да докажете, което и да е от малоумните ви твърдения. После се сърдите на трол и вата.

От твоя списък с "истини" започнах да търся едно по едно и се оказа, че правилно използвам "". И също така потвърди, че не си проверил и пишеш тотални небивалици. Тоест пак не успя да познаеш кой се прави на луд.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.