Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, N1K17Y написа:

Исках да ми покажеш именно закона, по който е осъдена "оная патица", който е точно за "дискредитиране на армията", ти къде отиде...

... и аз ти казах че навсякъде има подобни закони. Не съм казвал че има същият закон:

на 23.05.2023 г. в 21:48, ivottoshev написа:

Навсякъде по света има подобни закони. Що мислиш че Русия е изключение?

Също така ти казах да не търсиш под вола теле:

на 24.05.2023 г. в 23:37, ivottoshev написа:

Ся ако ще търсиш под вола теле, може и да искаш и у нас да е конкретно за надпис "Путин е убиец" и то да е написано на същият формат лист и със същият цвят флумастер както в Русия, иначе няма да го признаеш за "същото", ама това са си само твои гърчове :getout:

... ти обаче точно теле търсиш под вола, щото иначе ще се окаже че не си прав.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 11 минути, kosyo написа:

Познай кой псуваше че е тръгнал въобще.

Изобщо не ми пука какви локуми пак се чудиш да разтегляш. Пак забрави, че странични водоноски не ме интересуват. Давай от централния водопровод.

преди 3 минути, maxthon написа:

Изобщо не ми пука какви локуми пак се чудиш да разтегляш. Пак забрави, че странични водоноски не ме интересуват. Давай от централния водопровод.

Ами искаше данни -новите не ти харесаха-поиска стари. Дадох ти лични впечатления -пак явно не ти харесаха. Би ли пояснил какво точно искаш? Друсането по пътищата в едни странни камиони преоборудвани на автобуси няма как да ти предам. Удоволствието да кацнеш най-накрая в Ташкент след няколко часов полет от Москва и след няколко зверски пропадания (в един огромен ИЛ) няма как да ти го опиша също. След първото стюардеста тръгна да разнася алкохол за успокоение а аз се събудих чак. Ама то се случва това и на други места нали. Е ама аз пък не съм го почувствал после това. Така че давай още оборвай ме и обяснявай колко са били напреднали тогава в сравнение дори и с нашите западнали райони. 

преди 10 минути, kosyo написа:

Ами искаше данни -новите не ти харесаха-поиска стари.

Бива ли чак толкова да ти се привижда нещо, което не съм написал? Такова нещо не съм искал. Какви нови данни като дадоха от 2016г.? Накарах го да даде и по-стари и ще му се сторят актуални ако намери правилните за него данни там. А те разбира се няма да са актуални.

преди 12 минути, kosyo написа:

Дадох ти лични впечатления

Впечатленията биха били добре в случай, че те попитам да разкажеш такива. След като не става дума за такъв случай любезно ще помоля да прекратиш да го правиш.

преди 1 час, maxthon написа:

Какви нови данни като дадоха от 2016г.?

викаш от 2016г. насам руZийката вече заприлича на цивилизована държава :yanim:Колко жалко, че няма да я бъде :biggrin:

преди 3 часа, andiay написа:

Докажи само ЕДНО свое твърдение за мен и какво съм казвал

Викаш за Русия, щот толкоз ти е акъла

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Да обясняваш как не подкрепяш никой

Щот вика за Русия и го е срам.

Ако викаше за Украйна, щеше да се пъчи, че е на страната на Доброто.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Критикуваш властта в България - има закон по който да ти повдигнат обвинение.

Лъжеца си е лъжец.

Радев е педерас. Бойко е тиква. Гешев е каскет.

А дигни ми обвинение, да ми платиш разноските по делото или ме докладвай да баннат тебе вместо мене.

България е демокрация, а Русия е комунизъм и фашизъм.

Ся съгласен съм, че и в Русия можеш да кажеш, че Гешев е каскет, Радев е педерас, а Бойко е тиква, ама вече ти обясниха, че не е същото.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Щот вика за Русия и го е срам.

всичко на всичко, орките имаха един кадърен анализатор в България - Иво Христов, който в последно време не се вижда, че съвсем беше увесил нос и се чудеше как да ги говори без да се изчерви всички тия малоумщини, които извират от руZката пропаганда. Така, че дори ватенка да е, достатъчно е да има повече от една клетка мозък и би осъзнал цялата самоубийствена идиотщина, която сътвори кагебейското шубе.

преди 3 часа, maxthon написа:

Бива ли чак толкова да ти се привижда нещо, което не съм написал? Такова нещо не съм искал. Какви нови данни като дадоха от 2016г.? Накарах го да даде и по-стари и ще му се сторят актуални ако намери правилните за него данни там. А те разбира се няма да са актуални.

Впечатленията биха били добре в случай, че те попитам да разкажеш такива. След като не става дума за такъв случай любезно ще помоля да прекратиш да го правиш.

Интересно все едно до сега аз съм те питал ти да ми споделиш твои впечатления за нещо. Сега ако любезно те помоля да го направиш? Да пробваме все пак - официално любезно те моля да споделиш лични впечатления от СССР/Русия. Моля те, смятам че ще бъде интересно за всички тук да го направиш.

Още един Худини(+21):

https://twitter.com/bigSAC10/status/1661852997951823877?s=20

преди 5 часа, insec написа:

викаш от 2016г. насам руZийката вече заприлича на цивилизована държава 

Викам, че трябва да се коментират актуални данни. След като си много сигурен в думите си може би трябва ти да се пробваш с това да предоставиш актуалните данни и след това да се коментира от всеки.

преди 7 часа, maxthon написа:

Как знам, че ще изкараш един чаршаВ думи нямащи нищо общо с това, което се обсъжда.

Седем, седемнадесет все тази е. Просто не са актуални. Не изпитвай остра нужда да потвърдиш сам защо Айнщайн е прави.

Легитимно е когато ми изкараш данни най-рано от миналата година. понеже е вече изминала.

Русия, първо място по аборти в света, на троловете истината яко им бърка в . Русия  гнусна клоака, в която никой не сака

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Русия, първо място по аборти в света, на троловете истината яко им бърка в . Русия  гнусна клоака, в която никой не сака

Хубаво ама давай актуалните данни, вместо всеки път да го повтаряш като развален грамофон. След като е приет закон забраняващ абортите без съгласието на бащата какво мислиш, че се е случило с аборите там?

преди 5 часа, insec написа:

викаш от 2016г. насам руZийката вече заприлича на цивилизована държава :yanim:Колко жалко, че няма да я бъде :biggrin:

Вика, че освен да се правят на малоумни идиоти (незнам дали се правят) друго не остава на защитниците на Русия. Виж ги всички Сникерс, Умното, този и целият отбор Малоум 

преди 6 минути, maxthon написа:

Хубаво ама давай актуалните данни, вместо всеки път да го повтаряш като развален грамофон.

Хубаво ама по актуални не намирам, нито намирам Русия да е тръгнала към оправяне в която и да е област. Ти също трол, иначе вместо десет пъти да пишеш, че са стари веднъж щеше да публикуваш новите. Единствената ви сила е в правенето на луди, защото нормален човек не може да има Русия за пример. Десет пъти по тъпи от средното, това е по нови и по стари данни, все си е така. 

преди 8 часа, maxthon написа:

Е предния път пак даваше стари данни. Пак врякаше, че си прав. И накрая пак си млъкна след като не успя да предоставиш актуални данни, колкото и да се опитваше да ме накараш аз да го направя. Айщайн както казах вече. Опитваш се правиш същото като преди и очакаш различен резултат. Не става. Или както е казал човекът лудост е.

А след като гледаш реалността, да смяташ че нещо се е подобрило само за седем години, какво е? Сляпата ти вярва във винаги изостанала, безнравствена Русия какво е?

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Хубаво ама по актуални не намирам, нито намирам Русия да е тръгнала към оправяне в която и да е област.

Ще потърсиш малко повече и ще намериш както за едното, така и за другото. След като аз намерих няма да е проблем и всеки друд да го направи. Само се иска малко по-малко на луд да се правиш.

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

защото нормален човек не може да има Русия за пример

Ти я даде за пример и се опита да изкажеш неистини и за да докажеш това ти трябваха старите данни. ИзвинетИ, но сме 2023 г.

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Десет пъти по тъпи от средното, това е по нови и по стари данни, все си е така. 

Не си ги видял нови данни, но пък все си е така. Врачка, медиум какво си?

преди 7 часа, maxthon написа:

А до преди няколко страници бяха първи по всичко. И не само в Европа. Казах ти да не я четеш тази статистика както ти угодно.

Оки, четвъртото място по аборти издига ли ги много в очите ти? Или петото по болни от СПИН в света. В Европа все така си е първо. Да ти и интелекта как си избираш моделите за подражание.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ще потърсиш малко повече и ще намериш както за едното, така и за другото. След като аз намерих няма да е проблем и всеки друд да го направи. Само се иска малко по-малко на луд да се правиш.

Ти я даде за пример и се опита да изкажеш неистини и за да докажеш това ти трябваха старите данни. ИзвинетИ, но сме 2023 г.

Извинен си, тоест данните са най новите които са публикувани тук и очевадно няма промяна оттогава. Шах и мат, но да те спра да тролиш не мога. На всички е ясно, Русия пример само за хора с психически отклонения.

преди 4 минути, maxthon написа:

Намери, но нямаш желание да ги пуснеш да спрем да спамим темата, трол мамин сладък. Матросовчето ми то

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Оки, четвъртото място по аборти издига ли ги много в очите ти? Или петото по болни от СПИН в света.

Пак цитираш някъде нещо, което си прочел както ти е удобно.

преди 7 часа, andiay написа:

Казах вече, не ме интересува...

Иначе много сполучливо си се описал...

Кът ми дойде кефа, ша получиш покана за ново раздаване...

Щом токова желаеш среща, ще требе да платиш цената...

А аз продължавам да чакам доказателствата...

Не за това, какво си ти, а за това, което ме наричаш мен...

Ша има да чакам, нъл тъй копимаус?

И като подхвърляш статистики, какво разбираш от статистически анализ?

Или пак четеш само това, което ти изнася?

За да има развод, първо требе да има брак...

Не е важен коефициентът на разводи на брой население, а е важен и коефициентът на брачност...

Съотношението между тях дава по-добра представа, къде са повече разводите...

В Европа на първите места са Португалия, Люксембург, Испания, Франция...

В света пак тези четири държави...

Пета е Русия...

Следват САЩ, Германия, Великобритания, Нова Зеландия и Австралия завършва десетката....

Най-малко разводи има в Индия, Чили, Мексико, Турция и Иран...

И какво разбираш от тези статистически данни?

Не желая среща по никакъв начин, нямам проблем да изтърпя присъствието ти час. Едва ли сина ти желае среща с тебе та аз ли. С какво си го предизвикал това желание? За да има аборт трябва да има секс. Ясно, то Понеже само те правят секс затова най много аборти. За да имаш икономика през 21 век трябва да имаш технологии и акъл, какви ресурси ме гонят. А, ма то май аз това съм написал. Умно, умно, умнооо писах ти вече късите постове и конкретиката и веднага лъсва колко си зле. Давай си огромните чаршафи които никой не чете и си мисли, че някой те взема на сериозно.

преди 3 минути, maxthon написа:

Пак цитираш някъде нещо, което си прочел както ти е удобно.

А ти пак тролиш. Без един факт доказващ че Русия може да е пример за някой. Седем години назад и в първите места в де що има отрицателни класации, не показват че е кочина. Не бе не си трол. Ти се бориш да станеш Трола, но сте много тука.

Русия скоро няма да е готова за траен мир в Украйна. Заместник-ръководителят на руския Съвет за сигурност, експрезидентът Дмитрий Медведев, вижда  западните региони на Украйна де бъдат присъединени към няколко държави от ЕС, а източните да бъдат придадени към Русия, докато жителите на централните региони вероятно ще гласуват за присъединяване към Русия.  Това означава отново напълно да бъде заличена тази държава.  Дълго време е било така - до създаването на УССР от Ленин.   Невероятно умните бандеровци това може да си натресат, а Полша първа ще си върне анексираните от Сталин области. За някои райони Унгария и Румъния също ще бъдат доволни.  Не виждам да се води световна война заради Бандеристан.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Не желая среща по никакъв начин, нямам проблем да изтърпя присъствието ти час. Едва ли сина ти желае среща с тебе та аз ли. С какво си го предизвикал това желание? За да има аборт трябва да има секс. Ясно, то Понеже само те правят секс затова най много аборти. За да имаш икономика през 21 век трябва да имаш технологии и акъл, какви ресурси ме гонят. А, ма то май аз това съм написал. Умно, умно, умнооо писах ти вече късите постове и конкретиката и веднага лъсва колко си зле. Давай си огромните чаршафи които никой не чете и си мисли, че някой те взема на сериозно.

А ти пак тролиш. Без един факт доказващ че Русия може да е пример за някой. Седем години назад и в първите места в де що има отрицателни класации, не показват че е кочина. Не бе не си трол. Ти се бориш да станеш Трола, но сте много тука.

Колкото и голям чаршаф да напише като няма съдържание се губи смисъла от цялото това нещо.

А ти защо му четеш прането? По този начин го подхранващ да продължава да пише и да пълни темата с безсмислени коментари.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.