Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Почти всички сгради в Бахмут (Артьомовск) са силно повредени или напълно разрушени. Отстъпващата украинска армия взривява редица сгради, като по този начин не позволява на руснаците да ги използват  като огневи площадки.  Ето кои разрушават нарочно градовете в Донбас.  Няма те да ги възстановяват - известно им е. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 20 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Колкото и голям чаршаф да напише като няма съдържание се губи смисъла от цялото това нещо.

А ти защо му четеш прането? По този начин го подхранващ да продължава да пише и да пълни темата с безсмислени коментари.

Е щото "умното " ако спра да показвам каква ирония слагам в епитета умно в неговия случай, ще се обяви за победител. Просто вече няма да си правя труда, да оборвам всяка от глупостите, на ненапъващия се даже в тоалетната.

преди 21 минути, Богатир написа:

VdNLxlfenqI.jpg?size=1075x918&quality=95

Все идет по плану!!!!

Във фантазиите на рашките и полезните им.

преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

Без един факт доказващ че Русия може да е пример за някой.

Аз нищо не се старая да доказвам. Ти си този с празните твърдения. Послените данни, които успях да намеря специално за Русия са от 2020г.  Странно как го твоето пето място рязко спадат на нивото тук в България. Сащ, Великобритания дори са напред с материала. Както ти казах са взети мерки и законодателтелни и други и нещата съвсем не са такива, каквито ги изкарваш.

преди 11 часа, Moriati написа:

А да спориш с сороспийска твар следваща опорки, или безмозгла, още по зле,все едно  да спориш с пън :wub:

Ти и онзи глен сте клонинги на един и същи ТИП руски трол. Станали сте такива ,защото сте отишли нейде в омразната ви чужбина / не в уж любимата ви рассия/ ,ЗА ДА СЛУГУВАТЕ за жълти стотинки ,НЕкадърни сте ,липсва ви всякаква перспектива ,защото сте научени мързели и търсите виновен за това . Намирате го в демокрацията и за това ползвате войната ,която рашистите   отвориха на искаща свобода и демокрация Украйна. ,а ВИНОВЕН  този  зад огледалото. Когато обиждате другите вие показвате ,колко много сте НЕЩАСТНИ и си мислите ,че като го правите ги превъзхождате.Жалка работа да омаловажавате некадърността си с обида и присмех към другите ,които ви превъзхождат!

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз нищо не се старая да доказвам. Ти си този с празните твърдения. Послените данни, които успях да намеря специално за Русия са от 2020г.  Странно как го твоето пето място рязко спадат на нивото тук в България. Сащ, Великобритания дори са напред с материала. Както ти казах са взети мерки и законодателтелни и други и нещата съвсем не са такива, каквито ги изкарваш.

И проблема да публикуваш тези данни тук е? Болните им от СПИН, абортите, изоставените им деца и криминалните убийства стават като при нас? Сериозно? Давай макстоне, разбий ме с факти. Или си просто нагъл, нискоинтелигентен трол ,а?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Забрави да напишеш че Кунчев е умрял :cool: 

Кунчев е умрял.

И в Русия можеш да кажеш, че Кунчев е умрял, ма не е същото.

Мислиш си, че е двоен стандарт, щото си малоумен.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

И проблема да публикуваш тези данни тук е?

Проблема е, че ти трябва да ги дадеш.  Повтаряш какви били руснаците в пъти, а още не може да разбереш, че като кажеш нещо следва и да го покажеш.

преди 33 минути, attj написа:

Почти всички сгради в Бахмут (Артьомовск) са силно повредени или напълно разрушени. Отстъпващата украинска армия взривява редица сгради, като по този начин не позволява на руснаците да ги използват  като огневи площадки.  Ето кои разрушават нарочно градовете в Донбас.  Няма те да ги възстановяват - известно им е. 

Не знам кой е запалил столицата си за да не я превземат.

Сутрешният хит във фейса - рисунките на Емили Тротинетката от ареста. Освен съжалението, което изпитваш към едно объркано като психика и себеприемане човешко същество, вече имам и съжаление, че е путинофил/ка.

Screenshot-20230525-221115-You-Tube.jpg

преди 44 минути, Митко Вълчев написа:

Не желая среща по никакъв начин, нямам проблем да изтърпя присъствието ти час.

Да бе, туй гу утучниме вечи...

"Много искам, но неам жилание"...

"Ей ти талафоня, ей ти адрЕса, Ще та разбия, смЕх"

преди 51 минути, Митко Вълчев написа:

Едва ли сина ти желае среща с тебе та аз ли.

Казах ти, не ставаш за врачка...

преди 52 минути, Митко Вълчев написа:

За да има аборт трябва да има секс. Ясно, то Понеже само те правят секс затова най много аборти.

Пак сравняваш ябълки с портокали...

Говорех за разводите...

И типично по тролски отговаряш с аборти - ей това е уотабаутизъм...

Ма нищо, да "поговорим" и за абортите...

За да има аборти, освен секс, трябва жената да има право да извърши аборт...

Ти против това право ли си?

Нъл бе за западните ценности?

Казах ти, че си в перманентен когнитивен дисонанс...

Повече аборти означават две неща - получени права и ниска сексуална култура, нищо повече от това...

Причините за аборт могат да бъдат най-различни, но тези две неща са общото кратно между тях...

Със сигурност в Иран има в порядъци по-малко аборти, отколкото в която и да е западна страна...

По-добро място за живеене ли е Иран?

И чакам да обясниш още за разводите и какви "изводи" си правиш от статистическите данни...

Ти си на ход, копимаус...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

За да имаш икономика през 21 век трябва да имаш технологии и акъл, какви ресурси ме гонят.

Да, така е...

Трябва обаче да имаш и достъп до ресурсите, които акълът е разбрал, че трябват за тези технологии...

Е, ето това е основното противоборство навсякъде...

А, ма то май аз това съм написал. Умно, умно, умнооо писах ти вече късите постове и конкретиката и веднага лъсва колко си зле.

Ти си описал за пореден път, как желаното от теб, възприемаш за реално...

Задълбаеш ли в конкретика и включваш "разваления винтоверт"...

Посочих кои са възможните причини за подобно поведени - някакви приятни за теб асоциации или просто глупост...

Давай си огромните чаршафи които никой не чете и си мисли, че някой те взема на сериозно.

Е, как на "човек" като теб, да бъде обяснено нещо с малко думи, при условие, че не си наясно дори със значението на думите, които копираш...

И че не разбираш, какво ти се обяснява с много...

Вършец?

Колко са напреднали технологиите - вече интервюта от онзи свят дават :

В случая онези умрелите от Белгородска област (в началото). Споменава там и за някаква техника снимана там, ама сигурно смърта не му е понесла добре.

преди 10 часа, Митко Вълчев написа:

https://clubz.bg/47185-1_li_e_rusiya аре сега, аборти -първо място в света, убийства -първо в Европа. Това писано от руснак. Виж и другите факти в статията. Горд ли си,че тия са твоят избор за децата ти и за моите? Щастлив ли си ако станем  като тях? За ресурсите над двадесет процента и за под два процента от световната икономика, да търся ли факти или сам ще провериш?

21 май бил  международният ден в памет на умрелите от СПИН . Главният специалист на РФ за профилактика на спина  Покровски/така мисля че се казваше/ заяви ,че русия е на 5 място по заболяването СПИН в света, че вече е епидемия в РФ , че  мобилизират болните. Казва също в оправдание  че и в САЩ ги приемат на служба срещу лекуване. В РФ  не ги лекуват ,а средства за пълно излекуване НЯМА/ставало чрез стволови клетки /

преди 11 минути, bigiadri написа:

Главният специалист на РФ за профилактика на спина  Покровски/така мисля че се казваше/ заяви ,че русия е на 5 място по заболяването СПИН в света, че вече е епидемия в РФ , че  мобилизират болните.

А главният специалист по дезинформация какво каза? Каза, че трябва да покажеш дали се мобилизират болните. Няма как да е казал това, поради това, че ще му се развали опита да дезинформира. Все пак това не те оправдава защо си проводника на тази дезинформация. Ако имаш претенции, че не си такъв има само един начин да докажеш това (не с функцията на форума за реакция на мнение).

преди 6 минути, maxthon написа:

А главният специалист по дезинформация какво каза? Каза, че трябва да покажеш дали се мобилизират болните. Няма как да е казал това, поради това, че ще му се развали опита да дезинформира. Все пак това не те оправдава защо си проводника на тази дезинформация. Ако имаш претенции, че не си такъв има само един начин да докажеш това (не с функцията на форума за реакция на мнение).

Това той го казва в интервю във вестник /последния брой/ Събеседник,официален руски ежеседмичник. Разбра ли РУСКИ ТРОЛ! Ти си по дезинформацията! Лично за теб го намерих на картинка!:

преди 1 час, BANKATA написа:

Не знам кой е запалил столицата си за да не я превземат.

Вярваш ли за възможно руснаците в Донбас и в Крим да бъдат насила принудени и бандеровците да ги водят в НАТО?   А преди това уж щяха ласкаво да ги украинизират -така твърдяха, когато превратаджиите решиха да провеждат военна операция АТО (вместо автономия) през 2014 година.

преди 1 минута, bigiadri написа:

Това той го казва в интервю във вестник /последния брой/ Събеседник,официален руски ежеседмичник. Разбра ли РУСКИ ТРОЛ! Ти си по дезинформацията!

Лично за теб ,го намерих на картинкаScreenshot2023-05-26101302.thumb.png.30ec083d626f7435e08c65d2ebb017a2.png

преди 7 минути, bigiadri написа:

Лично за теб ,го намерих на картинка

След като си намерил картинка ще намериш и линка. Да видим там къде пише 5-ти в света? Че мобилизират болни и т.н.

преди 10 минути, attj написа:

Вярваш ли за възможно руснаците в Донбас и в Крим да бъдат насила принудени и бандеровците да ги водят в НАТО?   А преди това уж щяха ласкаво да ги украинизират -така твърдяха, когато превратаджиите решиха да провеждат военна операция АТО (вместо автономия) през 2014 година.

Да.

Даже сами ще искат в НАТО.

преди 3 минути, BANKATA написа:

Чакам с нетърпение да отидеш и лично да ги убедиш. Досега опитите на други са неуспешни. След като си толкова убеден в себе си, значи ще можеш да убедиш и тях.

преди 1 минута, maxthon написа:

Чакам с нетърпение да отидеш и лично да ги убедиш. Досега опитите на други са неуспешни.

Никой няма да ги убеждава. Както казах те сами ще искат.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Никой няма да ги убеждава. Както казах те сами ще искат.

А ме пращаше при някаква учителка да ме научи на нещо. Нещо, което сам не владееш. И в момента се опитват да ги убедят и не става, а на всичкото отгоре става и по-трудно да се направи. Сами ще поискат само в мокрите ти сънища. Стрелят те подивели укропитеци и ти ще искаш да ходиш при тях? Няма луд който да го направи. Бий ме, аз те обичам. Няма такъв филм. Затова те подканям да се пробваш да ги убедиш ти след като считаш, че сами ще искат. Е така искаха и 50 хил. в Артемовск и се наложи да им обяснят лично защо не са прави.

преди 21 минути, BANKATA написа:

Да.

Може - когато приемем в НАТО цялата Руска Федерация с всичките националности там. Обаче друго се получава    https://www.vesti.bg/sviat/rusiia-shte-nanese-izprevarvasht-udar-ako-6169004

преди 21 минути, maxthon написа:

След като си намерил картинка ще намериш и линка. Да видим там къде пише 5-ти в света? Че мобилизират болни и т.н.

Сетих се днес какво казаха тия дето ни водеха там за сефте по азиатската част първите дни. "Тия са 20 години зад нас". Другия каза "да и 10 встрани". Беше нещо в този дух. А за болните- не си ли гледка разни пленени с по 1-2 гривни на ръцете. Че после се чудеха едни защо плененото оръжие се мие на пароструйка.

Краснодар :

В Донецк за малко да уволнят малко журналисти:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1662004605004161024?s=20

И снощи Бердянск е избирал папа:

преди 2 часа, maxthon написа:

Проблема е, че ти трябва да ги дадеш.  Повтаряш какви били руснаците в пъти, а още не може да разбереш, че като кажеш нещо следва и да го покажеш.

Дал съм каквото мога, което при положение че ти не даваш оборващи ме факти, ме прави прав и победител в спора. А твоето бягане по тъча и правене на луд, те прави трол. Какъвто е ясно, поне от началото на темата, че си. Но ти вече се прецака, написа твърдение, че по твои данни от 2020 са изравнени с нас. Докажи лъжливи Троле твърдението си.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.