Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Moriati написа:

А аз ли, я пак чети, и си отвори хубаво дзъркелите сороспийски този път, сложи и очилата ако си с диоптри ...мхм :newspaper:

А речин на българските думи и език да ти подам ли, или нещо друго за да си изясниш смисъла на казаното.. :baby:

Пак да преговорим (работата с деца с проблеми помага тук) . Значи човека казва мен ме уволниха днес и ми казаха в прав текст че е заради това интервю. Ти явно в качеството на свидетел (ама не казваш дали си бил там) казваш че не е било за това а за нещо друго .

Чети това ако ти е интересно:

https://money.bg/companies/monopol-kak-edna-niderlandska-kompaniya-gospodstva-nad-globalnata-industriya-za-chipove.html

@maxthon и той може да погледне как върви деиндустеиализацията. Тези са абсолютни монополисти на пазара.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Аз написах, ама кой да чете. Не казвай, а показвай. И не карай друг да показва и да ти доказва писанията. Лично твое задължение си е. И ако обичаш не се отмятай. Написа "първи места", сега станаха първите три места.

https://bg.legaltechnique.org/articles/mir/10-stran-s-visokim-urovnem-razvodov-bull-novosti-v-fotografiyah.html само Белгия и Беларус са пред тях в Европа. Беларус е тяхно прокси.

преди 5 минути, kosyo написа:

Пак да преговорим (работата с деца с проблеми помага тук) . Значи човека казва мен ме уволниха днес и ми казаха в прав текст че е заради това интервю. Ти явно в качеството на свидетел (ама не казваш дали си бил там) казваш че не е било за това а за нещо друго .

Чети това ако ти е интересно:

https://money.bg/companies/monopol-kak-edna-niderlandska-kompaniya-gospodstva-nad-globalnata-industriya-za-chipove.html

@maxthon и той може да погледне как върви деиндустеиализацията. Тези са абсолютни монополисти на пазара.

Така, за последен път ще попитам, Къде точно казвам това което ти твърдиш че съм казал...

..

Не напразно споменах че май ти трябват очила, или речници на българския език... мдааам.... 

Абе жалка история, а аз мислех че поне един сороспят е достоен за дебат, явно съм се лъгал, мдааааам  :newspaper:

Тука се получава като с цитираното на казаното от Путин за перспективите, и интерпретацията на нашите сороспята какво бил уж казал, хахахахахаах :biggrin:

като с Соболева, за катеричките, ба си сороспийските фейкометци и тъпометци....

Хвани единия, прасни другия, а третия направо застреляй, или резни киферицата... мдааам. 

преди 21 минути, Moriati написа:

Аз чета , и не се виждам никъде да казвам това което ти твърдиш че съм казал, затова и помолих да подчертаеш..

Но ОК,. сам ще гои направя...

...................................

преди 1 час, Moriati написа:

Няма да пада, не се безпокой :D

Малко са му дръпнали юздите, и едва ли е само заради интервюто с пригожин, тоя пацан беше от паникьорите дет узнал не узнал и реве в канала си постоянно .. Пълно с такива, особено разни Z канали и не само... чули не чули и Ауууу аааа, все пропалооо... Дет се вика, хал хабер си нямат от нещата, но си мислят че са велики военни специалисти ... кат шарията Анатоли дет сам взе да се излага работейки за ципсото :newspaper:

Така как е??

И кво правим сеа сороспийски ми лъжецо, изопачаващ думите на другите а??  :newspaper:

Така, за последен път ще попитам, Къде точно казвам това което ти твърдиш че съм казал...

..

Не напразно споменах че май ти трябват очила, или речници на българския език... мдааам.... 

Абе жалка история, а аз мислех че поне един сороспят е достоен за дебат, явно съм се лъгал, мдааааам  :newspaper:

Добре си го подчертал че да се набива в очите.

преди 8 минути, andiay написа:

Ба ти нъл бе толерантен бре...

Нъл кръстник на детето на "такова нещо" си...

Знаеш ли, че за израза "такова нещо", на доста места на Запад и затвора да посетиш...

Нищо де, таман шъ дсъ изясниш със себе си какво си...

Както казах, всеки посредствен индивид, гори от желание да изкрещи посредствеността си...

Само му дайте трибуна и той сам ще докаже, колко е посредствен...

Ми аз толерантен бе. На страхлива мишка трол, викам мишле трол. На провокиращ цяла вечер анонимен уфтсъ педерати, викам уфтсъ педерати. Аз съм Митко Вълчев, не жалко мишле като вас което е сила само в задклавиатурната реалност. "Умно"

,,Александр Ланцовпреди 5 часа

Перевод:Запись была широко распространена в социальных сетях Telegram в четверг (25/5/2023). В начале отснятого материала видна группа украинских солдат, которые действуют, казалось бы, деловито расхаживая взад-вперед. Недовольные тем, что десятки украинских солдат все еще живы, российские военные без колебаний немедленно запустили шквал смертоносных ракет, результаты которых хорошо видны на кадрах. Все здания в намеченной точке в районе Авдеевки были разорваны на куски, поднимались густые клубы дыма. Российские военные считают, что выживших нет."

,,Dariusz Chwistпреди 5 часа

Слава бойцом России🇷🇺🇷🇺🇷🇺❤❤❤. Харошая работа👍👍👍. Бандеровцы пашли к Барьеру.З уважением из Польши🇵🇱"

,,Андрей Копыловпреди 3 часа

Украинцы наши братья...Не надо экономить на родственниках. Для них ни ракет не надо жалеть,ни снарядов ,ни пуль."

преди 35 минути, maxthon написа:

Е започни да ги търсиш аз ти казах разводи, аборти. Дадох ти и насоки (Форбс, а може би и други места) и пак съм жалък. Нищо вярно няма в това, което си написал. Няма аз да ти показвам какво си направил. Ще се наложи да си потърсиш информацията сам. Поне няма да се оплакваш, че те троля. Ще имаш ли смелостта да се изтролиш сам?

https://clubz.bg/47185-1_li_e_rusiya аре сега, аборти -първо място в света, убийства -първо в Европа. Това писано от руснак. Виж и другите факти в статията. Горд ли си,че тия са твоят избор за децата ти и за моите? Щастлив ли си ако станем  като тях? За ресурсите над двадесет процента и за под два процента от световната икономика, да търся ли факти или сам ще провериш?

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

тях в Европа

Хайде сега да не ограничаваш параметрите на търсене само и само за да излезеш прав. И Европа я нямаше, а сега се появи. Беше първо място, а после стана първите три. Предлагам ти да гледаме направо североизточна Европа, излиза, че си прав и приключваме.

преди 12 минути, kosyo написа:

Добре си го подчертал че да се набива в очите.

Ахам, видях че има нужда, кьоравите тука сте много...:newspaper:

А относно чиповете , литографските машини и Китай....

Китай разработва собствени литографски машини за производство на процесори заради ембаргото на ASML и хамериканците да доставят такова в континентален Китай... ;)

И имат напредък, видетото е опреди 11 месеца...

П.С Китай е на първо място 2021-ва по разходи за добиване, производство, разработка на литографическо оборудване , и научни разработки в тази сфера в света, преди даже Япония, Тайван, САЩ и так дале...

Произвеждат си собствени литографски машини за производство на чипове... и разработват системите...

Отделно, електрониката не е само чипове, там има и други неща също така... 

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

аре сега аборти

Аре да дадеш нещо по-прясно от 2016г.  И да не е от клуб З ако може. Дрънка от далече на фалшива информация.

Ахам, видях че има нужда, кьоравите тука сте много...:newspaper:

А относно чиповете , литографските машини и Китай....

Китай разработва собствени литографски машини за производство на процесори заради ембаргото на ASML и хамериканците да доставят такова в континентален Китай... ;)

И имат напредък, видетото е опреди 11 месеца...

П.С Китай е на първо място 2021-ва по разходи за добиване, производство, разработка на литографическо оборудване , и научни разработки в тази сфера в света, преди даже Япония, Тайван, САЩ и так дале...

Произвеждат си собствени литографски машини за производство на чипове... и разработват системите...

Аха ще скочат те скоро на 5 нанометра , а руснаците на 0.7. Ще е същото като да видиш собствената си глупост дето сега само ти не я виждаш. Това подчертанотон самия теб искаш ли го на 5 нанометра или 26 пункта да го изтипосам че да прогледнеш?  Слушай много внимателно видеото за колко нанометра се говори... Когато стигнеш до 5 нанометра скочи 5 метра :)

преди 13 минути, Митко Вълчев написа:

https://clubz.bg/47185-1_li_e_rusiya аре сега, аборти -първо място в света, убийства -първо в Европа. Това писано от руснак. Виж и другите факти в статията. Горд ли си,че тия са твоят избор за децата ти и за моите? Щастлив ли си ако станем  като тях? За ресурсите над двадесет процента и за под два процента от световната икономика, да търся ли факти или сам ще провериш?

Сороспийо, цитирай статистики , а не либерастко поръчкови сороспийски статии смешнико...пфффф

Та къде е статистиката, давай да видим... има такива, не се безпокой, но искам ти да дадеш, аз мога, но ми е кеф да гледам как се мъч1иш като дебелогъзия да се извърташ безпомошщно като затиснат червей...

Складовете също , Бахмут къде е, Белгород, контранаступ укропски също...

преди 9 минути, maxthon написа:

Хайде сега да не ограничаваш параметрите на търсене само и само за да излезеш прав. И Европа я нямаше, а сега се появи. Беше първо място, а после стана първите три. Предлагам ти да гледаме направо североизточна Европа, излиза, че си прав и приключваме.

Я провери, писал съм в Европа. Но не това е важно, факт е, че ни давате за модел на подражание страна която е в челните места на всички отрицателни класации и на последните в положителните. Това, че не е абсолютен отрицателен лидер във всяка класация, прави ли я нормална държава дори, остави модел за поведение? Наистина ли искаш децата ти да живеят в такъв свят? А внуците  Честно?

преди 16 минути, Митко Вълчев написа:

На мен асоциации никакви, но както казват битието определя асоциациите. Ясен си ми отдавна.

Ми тцъ, примера за човек ползващ разваления винтоверт, в мен предизвиква асоциация на глупав човек...

Но щом ти постоянно ползваш "разваления винтоверт"....

Има само два варианта - или предизвиква некви приятни асоциации, или... просто това си ти е "натюрела"....

За мен е безразлично...

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Да обобщим. Да обиждаш, да обясняваш колко си велик. Да преливаш от пусто в празно. Да обясняваш как не подкрепяш никой , и да си абсолютен Матросов за курбана и готвача му. Да се правиш на голям мъж, а да си реално единствено страхлива анонимна мишка. Аре, немам време за чели, но останали природно умствено недоразвити същества.

Доказателство, Шушумитко, доказателство...

Както правя аз, казвам нещо за теб и го доказвам с точен цитат и линк...

Е, поне стана ясно, що си станал такъв, какъвту си днес...

Нямал си време за себе си...

Е, бих оспорил "чел"...

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Ми аз толерантен бе. На страхлива мишка трол, викам мишле трол. На провокиращ цяла вечер анонимен уфтсъ педерати, викам уфтсъ педерати. Аз съм Митко Вълчев, не жалко мишле като вас което е сила само в задклавиатурната реалност. "Умно"

Ма да бре, тъй ша йе...

Толерантен кът питбул отглеждан за боеве...

Пожелавам ти поне веднъж в живота си да посетиш Запада...

Мда, ша успейш да са изясниш със себе си...

То са видя кой е мишленцето, две раздавания минаха...

Обзалагам са, че ша стигнем и до 202...

преди 6 минути, kosyo написа:

Аха ще скочат те скоро на 5 нанометра , а руснаците на 0.7. Ще е същото като да видиш собствената си глупост дето сега само ти не я виждаш. Това подчертанотон самия теб искаш ли го на 5 нанометра или 26 пункта да го изтипосам че да прогледнеш?  Слушай много внимателно видеото за колко нанометра се говори... Когато стигнеш до 5 нанометра скочи 5 метра :)

Аз го слушах, бъди рахат, и английския ми е ОК, за разлика от твоя видно.... сега и глух май ще с еокажеш, молодец, кьорав не вижда, глух не чува, остава последната маймунка, мълчи понеже не знае :biggrin:

П.С Последното едва ли, сороспят да мълчи неее, лъже , маже, извърта се , гърчи се, но продължава да плямпа глупостите си белким станат истина или им повярват че е така....;)

Сороспийо, цитирай статистики , а не либерастко поръчкови сороспийски статии смешнико...пфффф

Та къде е статистиката, давай да видим... има такива, не се безпокой, но искам ти да дадеш, аз мога, но ми е кеф да гледам как се мъч1иш като дебелогъзия да се извърташ безпомошщно като затиснат червей...

Складовете също , Бахмут къде е, Белгород, контранаступ укропски също...

Уволниха ги всичките заедно с руския журналист. До един. Язък познавам някои от тях.. преди месец се видях дори с единия на улицата. Оставил едно гладно дете.

преди 9 минути, maxthon написа:

Аре да дадеш нещо по-прясно от 2016г.  И да не е от клуб З ако може. Дрънка от далече на фалшива информация.

Аре да се потапяш, тоалетната те чака. Като я измиеш дай по нови данни. Може от Блиц, ПИК или поглед инфо стандарта за журналистика на дебилите.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Пич. Фактите. Руснаците десет пъти по тъпи от средното, над двадесет процента от световните ресурси а под два процента от световната икономика. Последни места по свобода на словото, продължителност на живота, благотворителност. Първи места по разводи, аборти, изоставени деца, болни от СПИН и криминални убийства. И още и още. Каква пропаганда те гони , фен на утайките и измета на планетата от повече от век.

Къде пише тук Европа? Стига си писал глупост след глупост и гледай статистиките както трябва, а не както ти изнася. В Европа, извън Европа, кой прокси и кой не.

преди 2 минути, kosyo написа:

Уволниха ги всичките заедно с руския журналист. До един. Язък познавам някои от тях.. преди месец се видях дори с единия на улицата. Оставил едно гладно дете.

Мдаам, ясно... премерен, претеглен... в резултат оказал се поредния простейш сороспят за центове.....

Айде със здраве смешнико.... свободно почеши коня , без да се напъваш.. няма за къде и кога...и кого също...;)

Аз го слушах, бъди рахат, и английския ми е ОК, за разлика от твоя видно.... сега и глух май ще с еокажеш, молодец, кьорав не вижда, глух не чува, остава последната маймунка, мълчи понеже не знае :biggrin:

П.С Последното едва ли, сороспят да мълчи неее, лъже , маже, извърта се , гърчи се, но продължава да плямпа глупостите си белким станат истина или им повярват че е така....;)

Аха че викаш на колко нанометра се сега и кога РуZия ще стигне 0.7? Почна ли вече да списваш в "Работническо дело" за успеха в чипопроизводството в РуZия? Или още не си виждал глупостта дето я написа за журналиста и неговито уволнение?

преди 35 минути, N1K17Y написа:

Има закон, само че не е такъв, какъвто ти твърдиш, че е :giggle1:

Критикуваш властта в България - има закон по който да ти повдигнат обвинение.

Критикуваш властта в Русия - има закон по който да ти повдигат ти обвинение.

Искаше да ти се покажат подобни закони - ми ето ти подобни закони.

Това са неоспорими факти. Не можеш да ги промениш колкото и да се гърчиш и от колкото и дерета да се опитваш да носиш вода!

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Аре да се потапяш, тоалетната те чака.

Що така? Понеже ми даваш стара статистика? Е странно дежа вю получавам от теб. Миналия път пак се пробва със стари данни да си оправдаеш невежеството. Освен да цитирам един велик учен Айнщайн а? Защо очакваш сега да не се получи същия резултат като преди?

преди 16 минути, maxthon написа:

Мъкстоне, ако се окаже, че е  на трето място, а не най зле и не в света а в Европа, по всеки един показател. Ще приемеш ли , че това е нормална държава за пример? Ти смяташ ли, че си нормален с това мислене?

Мдаам, ясно... премерен, претеглен... в резултат оказал се поредния простейш сороспят за центове.....

Айде със здраве смешнико.... свободно почеши коня , без да се напъваш.. няма за къде и кога...и кого също...;)

Не то ясно ама детото на човека сега гладно ходи. Заради това интервю и статистиките дето не ги харесва maxtonka-та.Джамждиева е много строг шеф говорят на пазара на "Изток" бабите и не обича лъжливи данни.

току-що, maxthon написа:

Що така? Понеже ми даваш стара статистика? Е странно дежа вю получавам от теб. Миналия път пак се пробва със стари данни да си оправдаеш невежеството.

Сори за тоалетната, но станахте много троловете и сбърках с мориати. Та тролче, колко да е станало по добро място Русия за тези години. Клуб Z си е медия, на фона на проруските парцали. Дадох данни, които показват, че Русия е кочина. Дай по нови и ме разбий. Дотогава аз печеля спора. Безапелационно 

преди 6 минути, maxthon написа:

Къде пише тук Европа? Стига си писал глупост след глупост и гледай статистиките както трябва, а не както ти изнася. В Европа, извън Европа, кой прокси и кой не.

Пиша, че Раша е кочина и давам доказателства. Ти тролиш в безсилието ти да ориввдеш един довод против.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.