Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, attj написа:

Стига с тези стотинки, давай да ходим на екскурзия до Рио в Бразилия.  Че може тези в  БРИКС да загубят още заради  щатския долар и как ще търсим после бразилски реали?    

Маруся стотинките стигат ли ти за хляб

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Е ти така и не успя да видиш нещата отвътре. Поне с една ракета така стана. Защо пък се предполага, че ти ще обясниш за разни "вътрешни" неща? Та ти не успя да обясниш защо в твое лице родител 1 е влезнал в родител 2.

Още един по конспекта за износа на магданоза. Сега те питам търсиш ли работа за немци че да видиш отвътре как стоят нещата или не? И да си говорим колко твоите тези се припокриват с истината. Има опасност обаче да ми станеш частна кучка и да ти набивам канчето от време на време. Избора е твой.

преди 2 минути, Moriati написа:

В Англия, що? :D   Мислиш че като е запад няма говеда и реднеци пълни и тука ли, или прости кат галоши особи с плешиви тикви ръсещи мозъци дет ги нямат, а ги четат на опорки за центове ? 

Споко , и тука ги има , дори центрове за използване на съшите имат, цели организации... 

Преди месец или два имах работа към един такъв, дет набираха в сайта си хора с руски, за преводи и анализи , а също на персийски и кантонски китайски ... Водеше се филиал на МИ5 /6 :wub: ..  А такива центрове се оказа че са цели 3 в Англията :ph34r:

Сериозно ли, хахаха, стой та гледай кой няма да има пари  смешко :biggrin:

Тъпи, що си тъпич? В Русия набират говеда, чий го крепиш в Англия.?

преди 1 час, miro20 написа:

Защо "совобождавате" хората от щастливия им свободен живот ,  без никой местен да е искал това ??

Тук предполагам говориш за краварите и техните "освобождения" в Гранада, Панама, Чили, Иран, Никарагуа, Ирак, Сирия, Либия, Йемен, Сърбия... 

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Спри да четеш ватнишка пропаганда.

Днеска ти подавам само такава пропаганда (последно беше кое CNBC мисля) и ти понеже друго нямаш навито на пръста си и само това повтаряш.

преди 4 минути, kosyo написа:

Сега те питам

Недей пита. Вода от n-то дере не искам.

преди 6 минути, kosyo написа:

Ох как обичам да ме разкарват по конспекта. Човека каза уволниха ме заради това интервю,обаче видиш ли NoName специалист от Англия стоеше до мен и слушаше всичко докато ме уволняваха.Че този човек сега твърди друго. Страшна теза извади.

Абе то и за Белгород казваха много неща разни човечета, и кво стана бе момо а .. дойдоха кат аслани , бягаха кат насрани загубили почти всичката си техника, незнайно количество убити  ( а иначе избягалите в интервюто се хвалеха че нямат убити а само ранени, хаха, дори само трупа овъгления с техниката е един поне умрял, следи от кръв по стени дето са се превързвали минимум ,а има и други снимки ), стигнаха на максимум 8 километра по шосето  и все :clown:

Game over, няма укропски солдат ни в най близкото до границата село дори на РФ ... А тогава Уааау, и пригожин и всякакви, много ревяха пак,все пропало, война почва на територията на РФ...а сега мълчат засрамено, кат насрани всичките, включая вие сороспийките.... :newspaper: ..

Аз като ви казвах, не казвайте хоп преди да скочите, не слушахте, а на ви сега ХОП....в обратната посока...

преди 3 минути, kosyo написа:

Сега те питам търсиш ли работа за немци че да видиш отвътре как стоят нещата или не

Чакай да стане от компа на село и да го пусне партията  :giggle1:

току-що, Moriati написа:

Абе то и за Белгород казваха много неща разни човечета, и кво стана бе момо а .. дойдоха кат аслани , бягаха кат насрани загубили почти всичката си техника, стигнаха на максимум 8 километра по шосето  и все :clown:

Game over, няма укропски солдат ни в най близкото до границата село дори на РФ ... А тогава Уааау, и пригожин и всякакви, много ревяха пак,все пропало, война почва на територията на РФ...а сега мълчат засрамено, кат насрани всичките, включая вие сороспийките.... :newspaper: ..

Аз като ви казвах, не казвайте хоп преди да скочите, не слушахте, а на ви сега ХОП....в обратната посока...

Айде отиде коня в реката. За журналиста то беше ли там до него като го уволняваха че да му противоречиш - да/не?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Тъпи, що си тъпич? В Русия набират говеда, чий го крепиш в Англия.?

Плешич плешич, в Русия говеда не са им нужни, но на сороспятата и наглокраварите виждам че с конкурс ви подбират такива плоскоумни , но за сметка на това готови задника си да продадат за центчета мекерета...:newspaper:

преди 1 минута, maxthon написа:

Днеска ти подавам само такава пропаганда (последно беше кое CNBC мисля) и ти понеже друго нямаш навито на пръста си и само това повтаряш.

Пич. Фактите. Руснаците десет пъти по тъпи от средното, над двадесет процента от световните ресурси а под два процента от световната икономика. Последни места по свобода на словото, продължителност на живота, благотворителност. Първи места по разводи, аборти, изоставени деца, болни от СПИН и криминални убийства. И още и още. Каква пропаганда те гони , фен на утайките и измета на планетата от повече от век.

преди 1 минута, kosyo написа:

Айде отиде коня в реката. За журналиста то беше ли там до него като го уволняваха че да му противоречиш - да/не?

Беше беше, след половин кило водка в Англия се пренесе витуално :giggle1:

преди 1 минута, Moriati написа:

Плешич плешич, в Русия говеда не са им нужни, но на сороспятата и наглокраварите виждам че с конкурс ви подбират такива плоскоумни , но за сметка на това готови задника си да продадат за центчета мекерета...:newspaper:

Хайде ся, всички знаем кой си е продал задника и други отверстия на западняците. Потапяй се, чака те още .....

преди 2 минути, kosyo написа:

А ти беше ли? Да / Не :D 

А на всичките ти твърдения и виде адет уж са истина, бил ли си там Да/Не? 

А ..... и така нататък, още да изреждам ли ? 

Свободно почеши коня Косичкин, знам че боли от Белгорода, знам че загубихте Бахмут- Артемовск, но споко, има още мнооого да ви боли, ще свикнете , скоро ще ви влиза все едно кат с вазелин :biggrin:

преди 3 минути, maxthon написа:

Недей пита. Вода от n-то дере не искам.

Що сега - ще получиш добри пари , ще видиш дали си прав в тезите си. Ако слушаш ще имаш възможност и да им кажеш колко са зле зелените им стратегии. То няма да е много работата - те нали и без това се  деиндустриализарат - така че ще е само докато затворят заводите -там ти знаеш за колко време ще е. Според мен и група немски учени си е далавера направо.Помисли си хубаво още веднъж.

преди 1 час, miro20 написа:

Може ли с конкретни препратки кой кога и къде го е казвал ?

мерси предварително.

Защото аз се сещам че именно рашистките ви канали бяха повечето които пропагандираха и които се насраха от страх кога ще започва това пусто контранастъпление :) 

В. "Вашингтон пост": Ръководството на Украйна се опасява, че контраофанзивата няма да отговори на надеждите на Запада

Цитат

"Очакванията за нашата контраофанзива са надценени от света. Повечето хора очакват нещо голямо", каза Резников

преди 10 минути, Coco1 написа:

Маруся стотинките стигат ли ти за хляб

Пак ли си при руската си баба в Мосейково?   

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Пич. Фактите. Руснаците десет пъти по тъпи от средното, над двадесет процента от световните ресурси а под два процента от световната икономика. Последни места по свобода на словото, продължителност на живота, благотворителност. Първи места по разводи, аборти, изоставени деца, болни от СПИН и криминални убийства. И още и още. Каква пропаганда те гони , фен на утайките и измета на планетата от повече от век.

Ъъъ, ей плешив, сопри се малко, че взе много да фантазираш, абе малко от малко поне световните статистики поглеждайте бе сороспятки, то бива наизуст говорене ан опорки ама ставате елементарни и смешни само :biggrin:

Ей, няма да се научи плешивеца , нямааа, дет се вика мотото роди ме мамо прост, а аз после сам ще го показвам важи с пълна сила за него :lol6: :wub:

преди 1 минута, Moriati написа:

А ти беше ли? Да / Не :D 

А на всичките ти твърдения и виде адет уж са истина, бил ли си там Да/Не? 

А ..... и така нататък, още да изреждам ли ? 

Свободно почеши коня Косичкин, знам че боли от Белгорода, знам че загубихте Бахмут- Артемовск, но споко, има още мнооого да ви боли, ще свикнете , скоро ще ви влиза все едно кат с вазелин :biggrin:

Аха значи сте били 3-мата там :) на това уволнение. Още нещо казаха ли интересно? Тебе уволниха ли те също? Викахте ли заедно УВО 2023?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Пич. Фактите.

Фактите са това, че не давам никаква пропаганда. Теб те гони пропагандата. Ти си този твърдящ, че съм я дал. При това руска. По CNBC руска пропаганда? Те дали знаят, че е такава? Като си по-умен от средния руснак пък иди им сподели, а може да им се скараш защо я пускат. Ако са на същото интелектуално ниво като теб може пък да решат, че си прав и да свалят информацията.

преди 35 минути, insec написа:

в Украйна - не си ли чувал, че нападнаха Украйна?! 😄

преди 29 минути, Moriati написа:

Сериозно ли хахахахаха :D  :D 

По този въпрос те цитирах. Че не си разбрал, че РФ е нападнала Украѝна. 

А вече ти какви трактовки правиш ......

Аз не знам какви врабчета ти чуруликат в главата.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Хайде ся, всички знаем кой си е продал задника и други отверстия на западняците. Потапяй се, чака те още .....

Бррр, май нещо за задника обърка, видимо е кой си продава задника и то без смазка на западни центаджийски организацийки :newspaper:

току-що, maxthon написа:

Фактите са това, че не давам никаква пропаганда.

Радиацията как е днес там в онези складове? Онези овъглените трупове заровиха ли ги вече?

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Повечето хора очакват нещо голямо", каза Резников

Всъщност всички очакват нещо голямо. В случая няма средно положение. Така, че остава да видим голямо какво ще е...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.