Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Moriati написа:

Плешич, Уфсъта дойде, тука е, така че напреееед, ти си човекот , МъШшшша :ph34r:

Аха, и?? :whist: Подчертай де, за да няма после ама аз така или онака.... сороспийски шляхтички номера  не ми минават :baby:

Виждам, че цяла нощ уфтсътъ си тука. Но си падам по жени. Не по такива неща като тебе.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

малоумните ви твърдения

Бандеровците щели да украинизират насила Донбас и Крим - за да ги водят в НАТО.    Намери нещо по-малоумно.  Това е Ваше творение.   

преди 2 минути, maxthon написа:

От твоя списък с "истини" започнах да търся едно по едно и се оказа, че правилно използвам "". И също така потвърди, че не си проверил и пишеш тотални небивалици.

Дай едно грешно бе, трол жалък.

преди 2 минути, maxthon написа:

От твоя списък с "истини" започнах да търся едно по едно и се оказа, че правилно използвам "". И също така потвърди, че не си проверил и пишеш тотални небивалици.

Опита се да се правиш на адекватен , нормален спорещ човек с аргументация. Сори,не ставаш . Нямате никакви доводи във ваша полза Ватата. Давай като мориати, това ви е заложено в природата.

преди 3 минути, attj написа:

Бандеровците щели да украинизират насила Донбас и Крим - за да ги водят в НАТО.    Намери нещо по-малоумно.  Това е Ваше творение.   

Имате ли нет там?

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Дай едно грешно бе, трол жалък.

Е започни да ги търсиш аз ти казах разводи, аборти. Дадох ти и насоки (Форбс, а може би и други места) и пак съм жалък. Нищо вярно няма в това, което си написал. Няма аз да ти показвам какво си направил. Ще се наложи да си потърсиш информацията сам. Поне няма да се оплакваш, че те троля. Ще имаш ли смелостта да се изтролиш сам?

преди 7 минути, Moriati написа:

Е затова и казва, в перспектива...

Явно няма кой да чете нали.... Перспективата е отвелчено понятие за нещо в бъдеще време, но колко далечно или близко, не се знае...

Така че спи спокойно, и не се мъчи да вадиш думите на хората от контекста Косички, сороспийските си номера запази за Белгород , Бахмут, хохлятския контранступ и тем подобни, дето повече може да ти провърви ...или не, зависи дали ще съм тука или не  :ph34r: :headphones:

Ще, ще . Само че това е форум на технологичен сайт а не форума на "Работническо дело" примерно и всеки може да ти обясни че това няма как да стане. Производителя на оборудването са едни холандци дето не ги дават дори на Китай. И те са на 5 нанометра  в момента. Така че тия мисли си ги поставай другаде - "Работническо дело" е добър старт.

преди 1 минута, Moriati написа:

Вече ти дадоха смешко, май освен плешив си и сляп май , или просто селски дебилоид :biggrin:

ще кажеш ли нога за последно си бил в Русия - или пак ще спамиш с - бееееееееееееееееееее

преди 10 минути, Moriati написа:

Плешич, Уфсъта дойде, тука е, така че напреееед, ти си човекот , МъШшшша :ph34r:

Аха, и?? :whist: Подчертай де, за да няма после ама аз така или онака.... сороспийски шляхтички номера  не ми минават :baby:

Чети де. Да ти го сдъвча ли сега?

преди 7 минути, Moriati написа:

Вече ти дадоха смешко, май освен плешив си и сляп май , или просто селски дебилоид :biggrin:

Колко теб гнусен не мога да бъда. Природа 

преди 1 минута, kosyo написа:

Ще, ще . Само че това е форум на технологичен сайт а не форума на "Работническо дело" примерно и всеки може да ти обясни че това няма как да стане. Производителя на оборудването са едни холандци дето не ги дават дори на Китай. И те са на 5 нанометра  в момента. Така че тия мисли си ги поставай другаде - "Работническо дело" е добър старт.

Мдаам, TSMC в Тайван, продава своите 5 нанометрови чипове на много китайски компании дорогой, а както цял свят знае, съотетно и ФАЩ , Тайван е Китай :hush: :biggrin:

А самсунг засега още работи над усъвършенстване на 5-те нанометра ;) 

Онзи кораб дето унищожи всички дронове ;)  се движи малко бавно. Сигурно е за заблуда :

Fw_bo6aXsBgEb3h?format=jpg&name=medium

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Мдаааа, щом има обвинения от страна на Прокуратурата, но според теб няма закон по който те да са повдигнати, остава наистина някой прокурор да е решил да се позове на Десетте Божи заповеди.

Много пъти си се опитвал да носиш от девет дерета вода.... и всичките ти опити досега са били "успешни" колкото този :jeer:

Къде съм казал това което твърдиш ? Има закон, само че не е такъв, какъвто ти твърдиш, че е :giggle1:

Ето, отново ще ти благодаря. Че ми даваш пример, защо когато човек напише някоя глупост, трябва да си признае грешката, вместо да се върти в лайн.ата и да си въобразява, че е прав, а всички други се гърчат. Човек се учи и от най-големите идиоти. 

пп. между другото, усети ли, че за да докажеш как "навсякъде има такива закони", даде пример за държава, която сам твърдиш, че е подвластна на мафията и законите се ползват като бухалка ? :giggle1:

преди 6 минути, kosyo написа:

Чети де. Да ти го сдъвча ли сега?

Аз чета , и не се виждам никъде да казвам това което ти твърдиш че съм казал, затова и помолих да подчертаеш..

Но ОК,. сам ще гои направя...

...................................

преди 1 час, Moriati написа:

Няма да пада, не се безпокой :D

Малко са му дръпнали юздите, и едва ли е само заради интервюто с пригожин, тоя пацан беше от паникьорите дет узнал не узнал и реве в канала си постоянно .. Пълно с такива, особено разни Z канали и не само... чули не чули и Ауууу аааа, все пропалооо... Дет се вика, хал хабер си нямат от нещата, но си мислят че са велики военни специалисти ... кат шарията Анатоли дет сам взе да се излага работейки за ципсото :newspaper:

Така как е??

И кво правим сеа сороспийски ми лъжецо, изопачаващ думите на другите а??  :newspaper:

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Кой пък на теб ще доказва нещо бе "умно"? Все едно имаш капацитета да го асимилираш.

Ба ти опитай, па то ша са покажи....

Докажи само ЕДНО свое твърдение за мен и какво съм казвал , подкрепено с точен цитат и линк...

Но... разбирам те, пак ша стане като с "фашизма", "моралния коректив", "мито - собственост" и така нататък до безкрайност...

Бива та само за тролченце, което се кефи да обижда, щот цел живот са го обиждали него, нъл тъй...

Харесва ти разваления винтоверт, два оборота напред, два назад....

Да не ти навява асоциации, некви?

Кефиш ли са кът го прайш?

току-що, Moriati написа:

Мдаам, TSMC в Тайван, продава своите 5 нанометрови чипове на много китайски компании дорогой, а както цял свят знае, съотетно и ФАЩ , Тайван е Китай :hush: :biggrin:

А самсунг засега още работи над усъвършенстване на 5-те нанометра ;) 

Горкото то. А чие е оборудването за производство на тези чипове?

преди 6 минути, maxthon написа:

Е започни да ги търсиш аз ти казах разводи, аборти. Дадох ти и насоки (Форбс, а може би и други места) и пак съм жалък. Нищо вярно няма в това, което си написал. Няма аз да ти показвам какво си направил. Ще се наложи да си потърсиш информацията сам. Поне няма да се оплакваш, че те троля. Ще имаш ли смелостта да се изтролиш сам?

Хайде, пиши едно което не е вярно. Сред първите три места в Европа по разводи и аборти . Ако греша, аз спирам за месец,ако си ти, спираш ти. Само за едно от близо десет твърдения, докажи че греша. Руснаците са измета и утайката на Европа. Факт. И с оглед, че ти лъжеш съзнателно. Да, трол си.

преди 2 минути, Moriati написа:

Аз чета , и не се виждам никъде да казвам това което ти твърдиш че съм казал, затова и помолих да подч

Че кой викаш казва че не са го уволнили за това интервю? Аз съм сигурно

,,Alexey Zeleninпреди 7 часа

Перевод - Российский 1453-й гаубичный дивизион MSP уничтожил позиции вооруженных сил Украины на Авдеевском направлении..."

преди 3 минути, kosyo написа:

Горкото то. А чие е оборудването за производство на тези чипове?

Я да чуем твоето мнение  първо, че ми стана много интересно , като за складовете с уж радиация около тях дето намекваше а така и не чухме нищо конкретно..ю

Та така, цял съм в слух, та кой :baby:

преди 12 минути, Без умствен капацитет написа:

ще кажеш ли нога за последно си бил в Русия - или пак ще спамиш с - бееееееееееееееееееее

Беее бее беее, кажи бееее, почему си толкова проста Уфсъ беееее, проста препроста беееее :biggrin: :tongue2:

преди 2 минути, andiay написа:

Докажи само ЕДНО свое твърдение за мен и какво съм казвал , подкрепено с точен цитат и линк...

Но... разбирам те, пак ша стане като с "фашизма", "моралния коректив", "мито - собственост" и така нататък до безкрайност...

Бива та само за тролченце, което се кефи да обижда, щот цел живот са го обиждали него, нъл тъй...

Да обобщим. Да обиждаш, да обясняваш колко си велик. Да преливаш от пусто в празно. Да обясняваш как не подкрепяш никой , и да си абсолютен Матросов за курбана и готвача му. Да се правиш на голям мъж, а да си реално единствено страхлива анонимна мишка. Аре, немам време за чели, но останали природно умствено недоразвити същества.

преди 1 минута, Moriati написа:

Я да чуем твоето мнение  първо, че ми стана много интересно , като за складовете с уж радиация около тях дето намекваше а така и не чухме нищо конкретно..ю

Та така, цял съм в слух, та кой :baby:

Изяснихме ли се уволнението вече че мразя да оставям недовършена работа?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Хайде, пиши едно което не е вярно.

Аз написах, ама кой да чете. Не казвай, а показвай. И не карай друг да показва и да ти доказва писанията. Лично твое задължение си е. И ако обичаш не се отмятай. Написа "първи места", сега станаха първите три места.

преди 7 минути, andiay написа:

На мен асоциации никакви, но както казват битието определя асоциациите. Ясен си ми отдавна.

преди 5 минути, kosyo написа:

Че кой викаш казва че не са го уволнили за това интервю? Аз съм сигурно

А аз ли, я пак чети, и си отвори хубаво дзъркелите сороспийски този път, сложи и очилата ако си с диоптри ...мхм :newspaper:

А речин на българските думи и език да ти подам ли, или нещо друго за да си изясниш смисъла на казаното.. :baby:

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Виждам, че цяла нощ уфтсътъ си тука. Но си падам по жени. Не по такива неща като тебе.

Ба ти нъл бе толерантен бре...

Нъл кръстник на детето на "такова нещо" си...

Знаеш ли, че за израза "такова нещо", на доста места на Запад и затвора да посетиш...

Нищо де, таман шъ дсъ изясниш със себе си какво си...

Както казах, всеки посредствен индивид, гори от желание да изкрещи посредствеността си...

Само му дайте трибуна и той сам ще докаже, колко е посредствен...

преди 5 минути, kosyo написа:

Изяснихме ли се уволнението вече че мразя да оставям недовършена работа?

За уволнението на мен ми е ясно, само дето не ми е ясно като си кьорав и не четеш, защо се мъчиш по най сороспийския начин като лоботомирания да изопачаваш думите на другите... ммм??  Опорки опорки, ама такива прости похвати не минават,  може да минават пред  Уфцъта, плешивия, цацата, кокошката , паранякаквъ си тоже и тем подобни други знайни и незнайни.... но не и пред мен

А да, и за складовете и чиповете също чакам, както и за Белгород, както и за Бахмут, и так дале...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.