Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 10 минути, andiay написа:

Нуждаеш ли се от припомняне?

да - какъв us army war college?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, insec написа:

да - какъв us army war college?

Ми както обичам да казвам - пишите, а не четете...

Дадох ти линк към една лекция публикувана в изданието на този колидж...

И ти заяви, че това е руска пропаганда...

Срамно е "дъртак" кът мен да помни повече от теб...

Или пък не, все пак си инсект...

Държиш ли на точен линк и цитат?

Ставаше въпрос за тази статия...

https://press.armywarcollege.edu/parameters/vol22/iss1/19/

Едва след онзи твой отговор за мен вече стана Инсект...

До тогава се заблуждавах, че с теб би могло и да се води некъв разговор, мхм...

Тренирай паметта, че с годините ще става по-лошо...

преди 31 минути, andiay написа:

Ставаше въпрос за тази статия...

https://press.armywarcollege.edu/parameters/vol22/iss1/19/

Сега, като я попрегледах се сетих, че ми беше показвал нещо такова, само че е извън темата и за това така съм ти отговорил.

преди 7 минути, insec написа:

Сега, като я попрегледах се сетих, че ми беше показвал нещо такова, само че е извън темата и за това така съм ти отговорил.

Тцъ, тцъ...

И ка реши, че е извън темата, кът дори не си я чел?

Ти дори не бе забелязал, кой е източника бре инсектче...

Тогава бях дал линк към пдф-а...

Мхм...

Такваз ви е всичката...

Пишите, отговаряте, без да четете...

Щом некой не вика "Слава", русороби, путлер, чугун и т.н., значи той е такъв...

А щом той вече е такъв, значи нимой да йе прав, па и пише чаршафи...

Някой ма убеждаваше, ча си бил интелигентен...

Неам на идея защо, не ти личи...

Прочети я от любопитство, ако я проумееш, то можеш да извличаш и ползи в личен план...

Иначе, не бих са учудил, ако и руснаците са я ползвали за пропаганда,  има подобен "заряд"...

Чувал съм Иво Христов да я споменава, но не в контекст за Русия...

Тази лекция превърна автора си в това, което стана последствие...

И до днес се изучава...

Ма от тези, които искат да учат...

Всеки решава за себе си...

преди 13 минути, andiay написа:

И ка реши, че е извън темата, кът дори не си я чел?

и след като е писана преди години, според теб по темата за войната в Украйна ли е?

С тази статия ли е, книга ли е, се опитваше да докажеш тогава, че путятя бил невинен, но нямал избор - някакви такива ги развиваше. Ма какъв избор нямал, мина над година, още никой ватник не е обяснил рационално.Тогава рече нещо от рода на, че той си бил голямата работа нали, големия държавник, на който никой копче не може да му каже и си е нормално да нападне Украйна - ми като е нормално, тогава е нормално и да загуби войната, и да си прецака държавата за десетилетия напред. Какво ме интересува какво било нормално за един идиот, който започна безсмислена война и вече го чакат в Хага? Избива деца и невинни граждани, руши цяла държава на 200км от границата ни, а аз ще тръгна да се правя на неутрален - и за кво? Да се направи на неутрална цяла Европа? Ще ти бъде ли неутрално, като затрещят руZки танкове срещу България? Сто пъти ви се повтори, че заради тази повсеместна неутралност се стигна до ВСВ, защо аджеба пак да постъпим така?

п.п. та такива незначителни статии хич и не се старая да запомням - за 3500 страници толкова статии изчетох от тук, че дори съдържателните не се старая да ги помня.

току-що, insec написа:

и след като е писана преди години, според теб по темата за войната в Украйна ли е?

То ако знаеш, колко неща са писани още по-отдавна, а се отнасят напълно и до войната в Украйна...

Нищо ново няма под слънцето...

преди 1 минута, insec написа:

С тази статия ли е, книга ли е, се опитваше да докажеш тогава, че путятя бил невинен, но нямал избор - някакви такива ги развиваше. Ма какъв избор нямал, мина над година, още никой ватник не е обяснил рационално.

Инсект, сериозно ти казвам, погрижи се за паметта си, докато е време...

И прочети преди да пишеш...

Линка е към статия, която всъщност предава лекция на Стивън Ман...

В нея се развива теория за нов подход в геостратегическото планиране на САЩ...

Никога не съм твърдял, не твърдя и никога няма да твърдя, че Путин е "невинен"...

Тази война е резултат и от многото грешки, които е направил и той и други в Русия...

И да, нямаше вече друг избор, това бе вече единственият му останал възможен ход, за да запази и своята власт и Русия, такава, каквато смята, че тя трябва да бъде...

Не коментирам дали това е добро или лошо...

Няма как Русия да "преглътне" членство на Украйна в НАТО, както САЩ не биха "преглътнали" Мексико като военен съюзник на Русия или Китай...

Виж примера с Куба ...

САЩ имат официална доктрина по този въпрос, която задължава всеки президент да не позволява чуждо военно присъстви в района на двете Америки...

Тя е писана още по-отдавна, но е валидна и днес...

Тя е послужила като оправдание на Кенеди за Кубинската криза, на Рейгън за намесата в Никарагуа и Гренада, преди това на Никсън за Чили, на Буш баща за Панама...

Доктрината Монро...

Е, подобно силово очертаване на "ареал", не е типично само за САЩ...

Дотук схвана ли нещо или нема сми?

преди 36 минути, insec написа:

Тогава рече нещо от рода на, че той си бил голямата работа нали, големия държавник, на който никой копче не може да му каже и си е нормално да нападне Украйна

Никога не съм казвал подобна простотия...

Казвах, казвам и ще продължавам да казвам точно обратното на това, което твърдиш, че съм казвал...

Това, че мозъците ви работят първосигнално и четете (ако изобщо четете) едно, а мозъка ви го възприема като друго, за това аз вина нямам...

А ти наистина вземи мерки за паметта си...

преди 43 минути, insec написа:

ми като е нормално, тогава е нормално и да загуби войната, и да си прецака държавата за десетилетия напред. Какво ме интересува какво било нормално за един идиот, който започна безсмислена война и вече го чакат в Хага? Избива деца и невинни граждани, руши цяла държава на 200км от границата ни, а аз ще тръгна да се правя на неутрален - и за кво? Да се направи на неутрална цяла Европа? Ще ти бъде ли неутрално, като затрещят руZки танкове срещу България? Сто пъти ви се повтори, че заради тази повсеместна неутралност се стигна до ВСВ, защо аджеба пак да постъпим така?

Това са доводи и разсъждения типични за предтийн възраст...

Няма и грам смисъл в тях...

За разлика от много хора в тази тема, а и не само, Путин въобще не е идиот, никога не е имал намерение да завладява Европа, не е имал и намерение да завладява цяла Украйна и много добре осъзнава, че няма сили за подобни дивотии...

Но... никой не може да ти попречи да вярваш в това...

преди 50 минути, insec написа:

п.п. та такива незначителни статии хич и не се старая да запомням - за 3500 страници толкова статии изчетох от тук, че дори съдържателните не се старая да ги помня.

Е, за теб може и да е незначителна, за Уест Пойнт не е, за Ю Ес Арми Колидж не е, за университетите от Бръшляновата лига не е, за всеки уважаващ се университет в САЩ, където се преподава Политически науки или военно дело, не е...

Но пък къде си Ти, а къде са теее...

Нимой са мерят с Инсект...

преди 5 часа, andiay написа:

И кога съм казвал, че ще дам адрес и телефон?

Никога.

Митака е нов, не му връзвай кусур, по старите знаем, че си мишка.

преди 4 часа, BANKATA написа:

И карай по-спокойно, ще си докараш някоя аневризма и ще ни липсваш.

Ръждив гологан не се губи.

Нали си преряза уж вените, пък е жив и досажда.

преди 20 минути, andiay написа:

То ако знаеш, колко неща са писани още по-отдавна, а се отнасят напълно и до войната в Украйна...

"О, музо, възпей оня гибелен гняв на Касапина Путлер..."

Омир

преди 44 минути, andiay написа:

Никога не съм твърдял, не твърдя и никога няма да твърдя, че Путин е "невинен"...

Тази война е резултат и от многото грешки, които е направил и той и други в Русия...

И да, нямаше вече друг избор, това бе вече единственият му останал възможен ход, за да запази и своята власт и Русия, такава, каквато смята, че тя трябва да бъде...

Не коментирам дали това е добро или лошо...

Няма как Русия да "преглътне" членство на Украйна в НАТО, както САЩ не биха "преглътнали" Мексико като военен съюзник на Русия или Китай...

Русия и руZия са различни неща - едното е държава на руснаците, другото е частна собственост на путкин. Русия няма какво да преглъща, освен на путин идиотщините, които се опитваш да оправдаваш: не бил идиот путин, боже. Тоз, ако не е идиот, то идиоти на тоя свят няма. При положение, че започва война, за да запази властта си, путин е идиот и ретрограден скот, и абсолютен болшевишки кагебейски боклук, който постави Русия в такъв риск, под какъвто не е била от ВСВ насам: как да не е идиот, кьорав ли си, тъп ли си, ватенка ли си, кво си? Цяла война само за да си запази властта, а не бил идиот? Колко европейски и американски президенти можеш посочиш, които са започнали война, за да си запазят властта? Туй е най- най- най- ниското стъпало в политическия инженеринг - война за запазване на власт: тотално средновековие.

Язък ти, че четеш тия книги, САЩ могат да преглътнат много повече от "Мексико, като военен съюзник на Русия", а до преди ~15 години и самия путин даваше признаци, че обмислят да кандидатстват и те за НАТО.  Само, че путкин си е путкин и путкин си умре - жалко само за избите хора в името на Неговата власт и, че вкара у девета глуха и без това скапаната им държава. Сега ще се оправят руZнаците, ма га ми цъфнат налъмите. Ти и путинистите, все още се опитвате да отричате реалността, ала руZия си отива на мега брутално злето, то се вижда, че от месец на месец проблемите им само се увеличават и задълбочават, а това даже не е и началото. У 21 век, държава в изолация - мерси.

Остарял си, а нищо съществено не си научил - неутралността не е в твоя полза, сори. Когато нещата са черно- бели, колкото и да се опитваш да ги оцветиш в сиво, те са си черно- бели, а опита да ги оцветиш издава, че искаш да скриеш по неудобния от двата цвята. Ето защо и Митака те постави на место - много лаеш, ала си мишок, такъв мишок, че дори във форум нямаш смелост да си признаеш симпатиите си към путин, на 100% съм сигурен, че ако путятя имаше шансове в тази война и да беше прегазил досега украинците, щеше да си лееш спокойно вече баш пропутинската пропаганда и въобще нямаше да се преструваш на неутрално джендърче.

Много пъти съм го писал в този форум - Анчето нацистката е сто пъти по- мъж от всички ватенки тука взети заедно, чеп за зеле не става от вас, за това и соца рухна, щото сте прости, агресивни и страхливи.

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

a ти кога ще станеш доброволец в Вагнер - или още те е шубе:D

А ти къде си, при укрите ли си, или още те е шубе ?!

Тъпата ти логика помага ли на растежа на вълната ?! :angry:

преди 57 минути, Богатир написа:

Да, медийката писани има доста други простотии на тема Украйна  , като :

https://inosmi.ru/ilfattoquotidiano_it/

:giggle1:

преди 6 часа, andiay написа:

Няма как Русия да "преглътне" членство на Украйна в НАТО

Има ли значение някакво членство , след като Финландия и Дания разшииха с хилядикилометри пряката граница с НАТО,  а всички сериозни натовски държави доставят най модерно западно оръжие и логистика към Украйна за стотици милиарди ??

"благодарение" на малоумния "стратег" Путлю :) 

Така че Путлю яко гълта и още ще гълта... :) 

преди 4 часа, insec написа:

Русия и руZия са различни неща - едното е държава на руснаците, другото е частна собственост на путкин. Русия няма какво да преглъща, освен на путин идиотщините, които се опитваш да оправдаваш: не бил идиот путин, боже. Тоз, ако не е идиот, то идиоти на тоя свят няма. При положение, че започва война, за да запази властта си, путин е идиот и ретрограден скот, и абсолютен болшевишки кагебейски боклук, който постави Русия в такъв риск, под какъвто не е била от ВСВ насам: как да не е идиот, кьорав ли си, тъп ли си, ватенка ли си, кво си? Цяла война само за да си запази властта, а не бил идиот? Колко европейски и американски президенти можеш посочиш, които са започнали война, за да си запазят властта? Туй е най- най- най- ниското стъпало в политическия инженеринг - война за запазване на власт: тотално средновековие.

Язък ти, че четеш тия книги, САЩ могат да преглътнат много повече от "Мексико, като военен съюзник на Русия", а до преди ~15 години и самия путин даваше признаци, че обмислят да кандидатстват и те за НАТО.  Само, че путкин си е путкин и путкин си умре - жалко само за избите хора в името на Неговата власт и, че вкара у девета глуха и без това скапаната им държава. Сега ще се оправят руZнаците, ма га ми цъфнат налъмите. Ти и путинистите, все още се опитвате да отричате реалността, ала руZия си отива на мега брутално злето, то се вижда, че от месец на месец проблемите им само се увеличават и задълбочават, а това даже не е и началото. У 21 век, държава в изолация - мерси.

Остарял си, а нищо съществено не си научил - неутралността не е в твоя полза, сори. Когато нещата са черно- бели, колкото и да се опитваш да ги оцветиш в сиво, те са си черно- бели, а опита да ги оцветиш издава, че искаш да скриеш по неудобния от двата цвята. Ето защо и Митака те постави на место - много лаеш, ала си мишок, такъв мишок, че дори във форум нямаш смелост да си признаеш симпатиите си към путин, на 100% съм сигурен, че ако путятя имаше шансове в тази война и да беше прегазил досега украинците, щеше да си лееш спокойно вече баш пропутинската пропаганда и въобще нямаше да се преструваш на неутрално джендърче.

Много пъти съм го писал в този форум - Анчето нацистката е сто пъти по- мъж от всички ватенки тука взети заедно, чеп за зеле не става от вас, за това и соца рухна, щото сте прости, агресивни и страхливи.

Много добре казано, дори съм сигурен че мурзилките много добре осъзнават какво и кого защитават, но... порадинякакви задължения които имат, продължават да оцветяват картинки да изкарат фекалиите тортичка.

Точно тези задължения са ми много странни. Колко струва компромиса със съвестта , а "безплатните идиоти"  колко им е омразата към "злия Запад" / от който позлваме всички благинки и достижения на демокрацията/  че да си затварят очите и зачеркват  100 пъти по лоши практики и заплахи ?

преди 20 минути, miro20 написа:

след като Финландия и Дания разшииха с хилядикилометри пряката граница с НАТО

С колко хиляди километра разшириха Дания пряката граница с НАТО?

преди 11 минути, bioid написа:

С колко хиляди километра разшириха Дания пряката граница с НАТО?

Швеция. Виждам много ви радват подобни лапсуси :) 

Но все пак :

Со вступлением в НАТО Швеции и Финляндии общая граница альянса с Россией удлинится с 1300 до 2600 км. НАТО будет находиться всего в 200 км. от Петербурга. Также НАТО возьмёт под контроль шведский остров Готланд, имеющий ключевое значение на Балтике. Опять Путин всех переиграл.

24 февраля 2022 Путин радикально ускорил процесс вступления Украины в ЕС и в НАТО. Подготовка к вступлению идет полным ходом. Он также спровоцировал вступление Финляндии и Швеции в НАТО. Финляндия уже в НАТО. Общая граница России с НАТО увеличилась на 1200 км.
преди 6 минути, miro20 написа:

Но все пак :

Со вступлением в НАТО Швеции и Финляндии общая граница альянса с Россией удлинится с 1300 до 2600 км. НАТО будет находиться всего в 200 км. от Петербурга. Также НАТО возьмёт под контроль шведский остров Готланд, имеющий ключевое значение на Балтике. Опять Путин всех переиграл.

24 февраля 2022 Путин радикально ускорил процесс вступления Украины в ЕС и в НАТО. Подготовка к вступлению идет полным ходом. Он также спровоцировал вступление Финляндии и Швеции в НАТО. Финляндия уже в НАТО. Общая граница России с НАТО увеличилась на 1200 км.

Няколко пъти ви обясняват, че Путин не "переиграл", а следва събитията, но как да го схванете?

преди 6 часа, Реджеп Иведик написа:

Никога.

Митака е нов, не му връзвай кусур, по старите знаем, че си мишка.

Ръждив гологан не се губи.

Нали си преряза уж вените, пък е жив и досажда.

"О, музо, възпей оня гибелен гняв на Касапина Путлер..."

Омир

Е, тук има и по-отдавнашни потребители от мен...

Ти дал ли си своя телефон?

Мишка ли си?

Ходи ли да "разбиеш" Рамус, както каза че ще направиш?

После каза, че си лъгал и никога не си смятал да ходиш...

И ми говориш за мишки, а Иванушка...

Колко пъти да ви казвам бре, не гледайте в огледалото докато пишете...

Да си показвал поне своя снимка?

И коги съм казвал, че "прерязвам вените си"?

Това е възможен "изход" за такива като теб...

И няма нито в древността, нито днес поет, който да опише глупостта човешка по-добре от теб, когато изразяваш "мнение"...

преди 5 часа, insec написа:

Язък ти, че четеш тия книги, САЩ могат да преглътнат много повече от "Мексико, като военен съюзник на Русия"

Останалите твои фантазии ще подмина, че ще "чаршафа" мнооого ще набъбне...

Но това изречение е еманация на това, каква простотия може да се "роди" в главата на един Инсект...

Хайде сега провери, какво казва Доктрината Буш-баща и какъв е бил първоначалният й вариант...

Иначе чисто черно бяло никъде не съществува, дори в т.н. черно-бели снимки...

Само глупаците не разбират това, без значение кое за тях е "черното" или "бялото"...

преди 1 час, miro20 написа:

Има ли значение някакво членство , след като Финландия и Дания разшииха с хилядикилометри пряката граница с НАТО,  а всички сериозни натовски държави доставят най модерно западно оръжие и логистика към Украйна за стотици милиарди ??

"благодарение" на малоумния "стратег" Путлю :) 

Така че Путлю яко гълта и още ще гълта... :) 

За теб няма значение и това, че си се превърнал в това, което си...

И резултата от оръжието за стотици милиарда долари е?

Най-модерно западно оръжие срещу "анимационно такова" и стара съветска скрап и ...

Путин е общо взето слаб стратег...

Проблем ще стане, ако го замени някой по-кадърен...

преди 28 минути, M.Николов написа:

Няколко пъти ви обясняват, че Путин не "переиграл", а следва събитията, но как да го схванете?

То поне нещо да схващат...

Вяра, братче, вяра...

Срещу вяра нимойш извадиш приемлив довод...

Ако им отговарям, то не е за да се опитвам да им "разбия" вярата, това е невъзможно...

А с единственият останал жив в мен идеализъм, че може някой който само чете, а не пише, да го провокирам да провери дали има резон и в друга гледна точка...

Не да ми се довери, а да провери...

преди 28 минути, andiay написа:

За теб няма значение и това, че си се превърнал в това, което си...

Аз се гордея с това което съм. За разлика от вас, националнокастрираните пропагандатори .

преди 28 минути, andiay написа:

И резултата от оръжието за стотици милиарда долари е?

Путлю е спрян.

Останаму да рзмахва само ядрената карта. Затова отдавна им викам на рашистите "обезьана с гранатой" .

преди 1 час, M.Николов написа:

Той е знаел че Финландия и Швеция ще влязат в НАТО ?

Сори, ама именно агресията на Путлю  принуди страни като Финландия, която се е стремяла винаги да е неутрална, сега да иска членство в НАТО.

То е толкова очевидна тази хронология, че чак ви се чудя на квадратните глави да твърдите обратното и да си пеете простотиите за "путлю който бил ПРИНУДЕН" да се "защитава" .

Тотална малоумщина.

А ето и още едни много добри попадения по базите на окупаторите

току-що, miro20 написа:

Аз се гордея с това което съм. За разлика от вас, националнокастрираните пропагандатори .

Верно ли?

Е, то най-големите глупаци обикновено са и най-горделиви...

Затова гордостта е сред смъртните грехове...

току-що, miro20 написа:

Путлю е спрян.

Останаму да рзмахва само ядрената карта. Затова отдавна им викам на рашистите "обезьана с гранатой" .

Спрян да ходи къде?

И пак пропускаш главното - "най-модерното оръжие" (дори и това не е вярно) за стотици милиарди долари версъс "анимации" и съветска скрап...

Кенеди бил ли е "обезьана с гранатой"?

преди 4 минути, miro20 написа:

Той е знаел че Финландия и Швеция ще влязат в НАТО ?

Сори, ама именно агресията на Путлю  принуди страни като Финландия, която се е стремяла винаги да е неутрална, сега да иска членство в НАТО.

То е толкова очевидна тази хронология, че чак ви се чудя на квадратните глави да твърдите обратното и да си пеете простотиите за "путлю който бил ПРИНУДЕН" да се "защитава" .

Тотална малоумщина.

И както обикновено става, казват ти едно, а ти "отговаряш" на нещо свое си...

Къде в поста на Николов се казва, че е знаел за Финландия и Швеция?

Иначе, да, с оглед на обстоятелствата, най-малкото би трябвало да бъде допуснат такъв развой като един от възможните сценарии...

Съдейки по руската реакция, допускам, че са го направили...

Малоумщина е отказа да се мисли самостоятелно и да се "аргументираш" с пропагандни клишета...

Без значение чии пропагандни клишета...

преди 1 час, M.Николов написа:

Мен пък ме подведоха, че ги диктува :giggle1:

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев описа  ситуацията, в която се намира Украйна: "вместо да се присъедини към клуба на западните държави, тя може да сподели съдбата на Ирак, Либия и Сирия", пише ТАСС.   САЩ  след известно време обичайно губят интерес.  Никой не вярва вечно да помпят с милиарди долари безумията на бандеровците.

Цялото интервю на Виктор Орбан за Блумбърг по време на Икономическият форум в Катар...

А не обяснения, какво бил казал...

преди 1 час, andiay написа:

Е, то най-големите глупаци обикновено са и най-горделиви...

Е вас ако ви е срам че сте българи, аз се гордея. Дали съм глупак, мнението ти няма никаква стойност .

Всъщност, и в това се съмнявам дали сте българи . Толкова антибългарска пропаганда не може нормален българин да плямпа.

преди 1 час, miro20 написа:

Путлю е спрян.

Спрян да ходи къде?

Из Украйна. "нехой шастать" както казват... :) 

То това бе целта на тези милиарди долари .  Не знаеше ли ?

Целта е постигната, рашистите са спрени , остана да освободят останалата окупираната от рашистите територия и да си върнат международно признатите граници които Пултю новонациста наруши .

И пак пропускаш главното - "най-модерното оръжие" (дори и това не е вярно) за стотици милиарди долари версъс "анимации" и съветска скрап...

Анимациите за "безаналоговите "  оръжия бяха от рашистите. От втора световна армия, сега рашистите са тотално унижени.

Нито Кинжалите им са "неуловими" , а армията им е пълна пародия с порядки и "тактики" от съветски времена. Унижиха се до там и да внасят дронове от Иран.

За електроника дори не говоря... там е надесетилетия изоставането,което бе признато още преди войната.

Та... не знам какво имаш впредвид с Кенеди, но на рашистите новонацисти им  остана само един коз - ядрения.

Във всичко друго са тотал провал. Затова и  имвикат "обезьяна бензиноколонка с гртанатой " .

Къде в поста на Николов се казва, че е знаел за Финландия и Швеция?

Е именно де.  Именно Путлю е причина да искат в НАТО , а не че встъпването в НАТО на тези страни /което нямаше дори да стане/  е причина Путлю да усили агресията си.

преди 43 минути, attj написа:

Дмитрий Медведев описа  ситуацията, в която се намира Украйна: "вместо да се присъедини към клуба на западните държави, тя може да сподели съдбата на Ирак, Либия и Сирия", пише ТАСС. 

Да, присънило му се на махмурлията алкаш нещо ,  ама не забелязал че именно Рашистан отива към съдбата на Ирак, Либия , Сирия... Особенно в частта несменяеми диктатори с 90% одобрение :)  :)  :)  

преди 44 минути, attj написа:

Никой не вярва вечно да помпят с милиарди долари безумията на бандеровците.

И кое е безумието на  украинците ? Че си защитават държавата, което всеки нормален самоуважаващ се народ / къмкойто тукашните рашистки тролове не принадлежат/  би направил с още по големи усилия и патриотизъм ?

Цял свят видя че никакви бандеровци няма, и че Украйна реално защитава целия цивилизован свят от новорашистите  престъпници нацисти.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.