Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02vD7A7cv2gPtLaQq3NkPGUhcsvuuJZXCph4DW6gRia8UwMEwebEmZn31QpLADVjhQl&id=100003166595410 андитУ, тоя е от Плевен и ги пише умности на кило, Колумбов ти ходи. А?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Белгород - "претоварена" подстанция.. Малко са без ток а както знаем -социализъм = електрификация+ съветска власт. А като няма ток ..

И излъга.
Крумовите закони задвижиха ли се, задвижиха се.

И той ще премине проверка в една институция. Каква ли ще е реакцията ти ако бъде отменен?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Fightеr bombera и той не харесва това изпълнение :

преди 4 минути, Burjan написа:

photo_2023-05-26_16-18-08.thumb.jpg.65da1c89cbce6ba625fe0a187a6bb4bb.jpg

Интересно им е да видят какво е да си укропитек в наши дни. В усрайна ток само по 20 мин на ден😆

Като при комунизма 4 часа има 4 няма. Вярно е казал Ленин едно време.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Та ти крещиш неистово. Като те гледа човек какви огромни усилия полагаш да докажеш  , че черното е бяло в безсмислените си нищо не казващи постове,жив да те ожали. Иначе как беше. "Никога не се напъвам дори в тоалетната", "никога не затварям очи", "никога не викам". Още колко такива "никога" си написал, но никой не ги е запомнил щото стандартно никой не те приема сериозно. Казах, че си различен биологичен вид и както обикновено прав съм бил.

Крещят кукувиците вътре в главите ви...

Няма абсолютно черно, нито абсолютно бяло...

Снегът бял ли е?

Или небето нощем черно?

Ти можеш да бъдеш прав само и единствено в собствените си неграмотни представи...

Аз доказвам правотата си, ти не си в състояние да докажеш нищо...

Дори, че имаш право да се определиш за Хомо Сапиенс...

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Всъщност, още когато излъга , че нямаш час да спреш в Бяла Слатина да говорим, а редовно губиш часове на седмица, да доказваш колко си зле в спорове с мен, доказа че си мишка по призвание. Това с публичният дебат, направо къртеше. От самото начало се смеех на момента в който ще дадеш задна с някакво измислено обяснение, миши. На всеки е ясно, че освен че си обратното на интелигентен, въпреки това което постоянно сам твърдиш си и завършен страхливец. Мисля, че имаш достоен ход, но ме съмнява втори път да го извършиш.

Първо - нямам не час, нямам и миг време да отделя за теб минавайки през Бяла Слатина...

Намеря ли прозорец в графика, то предпочитам да го оползотворя приятно, нейде в района...

При последния такъв прозорец, прекарахме един час на Божия мост...

Красивите творения на природата са ми по-интересни от грешките й...

Казах ти, от главата ти е изкъртено нещо...

Не съм се отметнал от нито една своя дума за дебата...

За да не се стартира подготовката търси вината в себе си... 

Аз не съм като теб, асоциациите с "развален винтоверт", не ме кефят, зза разлика от теб...

И пак - никога не споря с теб...

Отделям време, когато съм си в къщи, да те подигравам, карайки сам да доказваш пълната си необразованост...

И да ставаш "развален винтоверт"...

Признавам, че ме забавлява...

Ма споко... веднъж да се стабилизира времето и все по-малко внимание ще обръщам на глупостите ви...

Очакваш ли новото раздаване, копимаус?

преди 14 минути, Митко Вълчев написа:

Ами да. Само, че защо вечно използваш евфемизма "различен манталитет", вместо очевадно по правилното- с оглед на извършената 105 години обратна селекция, руснаците нямат капацитета и потенциала да постигнат нещо дори подобно на Маршал и много други проекти на САЩ и Запада, "умно".

Ми щото не е от 105 години, бре Шушумитко...

Винаги е било така....

Това е манталитет...

Манталитетът определя, как се развива едно общество...

Не нещо друго...

Тази песен я бях забравил, но добре че са украинците да ми я припомнят :

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

И излъга.

Крумовите закони задвижиха ли се, задвижиха се.

Ватенките ревете колкото си искате. Оттук нататък само ще ревете.

Тцъ, този който доказано многократно лъже си ти...

Че понякога успяваш да излъжеш себе си, не означава, че ти се получава и с други...

Но... манталитет, сал едни лъжи са ти останали...

Иванушка...

Няма как да не споделя и голямата победа на руския автопром. За първите 4 месеца на тази година са продадени цели 35 нови електрически москвича.

https://m.lenta.ru/news/2023/05/25/mosk/

Другари моля ви купувайте ги тия коли! Помагайте на автопрома -изберете руZкото! Нищо че е китайско реално.

преди 9 минути, andiay написа:

Крещят кукувиците вътре в главите ви...

Няма абсолютно черно, нито абсолютно бяло...

Снегът бял ли е?

Или небето нощем черно?

Ти можеш да бъдеш прав само и единствено в собствените си неграмотни представи...

Аз доказвам правотата си, ти не си в състояние да докажеш нищо...

Дори, че имаш право да се определиш за Хомо Сапиенс...

Първо - нямам не час, нямам и миг време да отделя за теб минавайки през Бяла Слатина...

Намеря ли прозорец в графика, то предпочитам да го оползотворя приятно, нейде в района...

При последния такъв прозорец, прекарахме един час на Божия мост...

Красивите творения на природата са ми по-интересни от грешките й...

Казах ти, от главата ти е изкъртено нещо...

Не съм се отметнал от нито една своя дума за дебата...

За да не се стартира подготовката търси вината в себе си... 

Аз не съм като теб, асоциациите с "развален винтоверт", не ме кефят, зза разлика от теб...

И пак - никога не споря с теб...

Отделям време, когато съм си в къщи, да те подигравам, карайки сам да доказваш пълната си необразованост...

И да ставаш "развален винтоверт"...

Признавам, че ме забавлява...

Ма споко... веднъж да се стабилизира времето и все по-малко внимание ще обръщам на глупостите ви...

Очакваш ли новото раздаване, копимаус?

Ми щото не е от 105 години, бре Шушумитко...

Винаги е било така....

Това е манталитет...

Манталитетът определя, как се развива едно общество...

Не нещо друго...

"Няма абсолютно черно, нито абсолютно бяло...

Снегът бял ли е?

Или небето нощем черно?"

Класическо тролене , размиването на смисъла на всяко твърдение с безсмислено лаладжийство. Единственото в което имаш успехи , пародия на интелигент.       "Първо - нямам не час, нямам и миг време да отделя за теб минавайки през Бяла Слатина..." Нямаш час мишле страхливо, но имаш часове. Дебилната логика ти е запазена марка, единственото в което си силен. Я кажи, що те е толкова шубе? Ясно ти е, че не съм агресивен. Страх те е да не получа спазми от смях след разговор с тебе ли? Благодаря, че ме мислиш.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Туй ако не е нагла лъжа...

Откак възкръсна само с него спориш.

Никога не съм умирал, за да възкръсвам...

И не е лъжа - подигравам ви се, карайки сами да доказвате колко точно ви определям, а не споря...

За да има поне спор, би трябвало да имате поне някаква базисна обща култура и функционална грамотност...

При вас тези условия липсват...

При вас е вяра...

С вярващи не се спори, нито се дебатира...

Дори неутралното "умно" Анди, признава че руснаците винаги са били негодни по манталитет. Аз не бих се изразил толкова крайно, но щом той го казва.

преди 5 минути, andiay написа:

Никога не съм умирал, за да възкръсвам...

И не е лъжа - подигравам ви се, карайки сами да доказвате колко точно ви определям, а не споря...

За да има поне спор, би трябвало да имате поне някаква базисна обща култура и функционална грамотност...

При вас тези условия липсват...

При вас е вяра...

Подиграваш се само в собствената си реалност. Иначе за смях си само и единствено ти. Аз признавам, че съм за съжаление, обръщайки ти внимание . Но все някой трябва да премахва и боклука в едно общество.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Дори неутралното "умно" Анди, признава че руснаците винаги са били негодни по манталитет. Аз не бих се изразил толкова крайно, но щом той го казва.

С цел да не си помислим, че вика за Русия.

Ако не беше толкоз малоумен, щеше да знае, че няма смисъл.

Той е като щраус, от километри му личат и пристрастията и глупостите, но като отрича и се крие зад абсурдни лъжи, смята, че някой ги приема за истина.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:
преди 9 минути, andiay написа:

На религии ли ми се отваряш, Малоуме ?

:lol6::lol6:

amenDiod.png

Ето кои ръсят руска отрова по медиите и социалните мрежи! А пък тези, които им се хващат на кукичката и ги цитират са още по-зле.

club-Komuna.png

Като спечелят републиканците Русия ще победи, нема да се плашите. https://news.yahoo.com/us-senator-meets-zelensky-calls-222839089.html нещо по темата, че заради "Умното " измествам фокуса. Иначе Рейгън ми е любимия републиканец.

току-що, Митко Вълчев написа:

"Няма абсолютно черно, нито абсолютно бяло...

Снегът бял ли е?

Или небето нощем черно?"

Класическо тролене , размиването на смисъла на всяко твърдение с безсмислено лаладжийство. Единственото в което имаш успехи , пародия на интелигент.       "Първо - нямам не час, нямам и миг време да отделя за теб минавайки през Бяла Слатина..." Нямаш час мишле страхливо, но имаш часове. Дебилната логика ти е запазена марка, единственото в което си силен. Я кажи, що те е толкова шубе? Ясно ти е, че не съм агресивен. Страх те е да не получа спазми от смях след разговор с тебе ли? Благодаря, че ме мислиш.

Казах ти вече, причината нещо да ти се струва дебилно не е в други, а в теб...

Как определяш кое е бяло, кое е черно?

И защо вярваш, че твоето възприятие на цветовете е вярното?

Чети Шушумитко, чети, ма нимойш...

Може да отделя и часове в къщи за каквото си искам, но когато съм навън, или си върша работата, или като я свърша си намирам приятни занимания, а не безсмислени срещи...

Любувам се и заснемам красивите творения на природата, а не се срещам с неизбежните й недоразумения...

Тъй или иначе, те все повече стават част от заобикалящата ни среда...

Деволюция, ко да прайш...

"Разговор" с теб не може да има, за да има разговор не е достатъчно да можеш да говориш, трябва и да разбираш, какво ти се говори...

А ти дори не разбираш, какво четеш, което е значително по-лесна задача...

Следващоия път приеми поканата и може да го разбереш...

преди 7 минути, Реджеп Иведик написа:

На религии ли ми се отваряш, Малоуме ?

Тцъ, там имам съвсем скромни познания...

Но... е факт, че с религиозни фанатици, нимой да се спори...

Там нямат значение доказателства, там всичко опира до вяра...

Иванушка...

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Подиграваш се само в собствената си реалност. Иначе за смях си само и единствено ти. Аз признавам, че съм за съжаление, обръщайки ти внимание . Но все някой трябва да премахва и боклука в едно общество.

Моли се никой и никога да не реши да премахва "боклука" в едно общество...

Нема да си сред "боклукчиите"...

Ко стана с "конкретиките" от статистиките?

И още чакам да чуя - Подкрепяш ли правото на жените за аборт?

Поне веднъж ще отговориш ли на конкретен въпрос?

А дано, ма надали, копимаус...

преди 1 час, Burjan написа:

Пиши ме с двете ръце 😆 Ако ви се сбъднат евро мечтите останалите тук ще ви разширяват а..но или турците или любимите ви трансджендъри 😂😂😂349135442_1849133762136062_2584345271759198583_n.jpg.ffee50458da3921a97cbb351c16f7b46.jpg

Тази опорка йоято се опитвате да я пробутвате вече втора година си наврете ****, при егото си.

Украйна си се справя много добре сама.

преди 9 минути, БаалБек написа:

:lol6::lol6:

Ето кои ръсят руска отрова по медиите и социалните мрежи! А пък тези, които им се хващат на кукичката и ги цитират са още по-зле.

Здравей, душице...

Знаеш, картинките и търкалящите човечета са твойта "сила" и визитка....

Що се отнася до списъците, така и някога се съставяха списъци с "врагове на народа"...

Даже бях в такъв списък...

Не е приятно, но е поучително...

Радвам се, че доказваш пристрастията си...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.