Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, andiay написа:

Казах ти вече, причината нещо да ти се струва дебилно не е в други, а в теб...

Как определяш кое е бяло, кое е черно?

И защо вярваш, че твоето възприятие на цветовете е вярното?

Чети Шушумитко, чети, ма нимойш...

Може да отделя и часове в къщи за каквото си искам, но когато съм навън, или си върша работата, или като я свърша си намирам приятни занимания, а не безсмислени срещи...

Любувам се и заснемам красивите творения на природата, а не се срещам с неизбежните й недоразумения...

Тъй или иначе, те все повече стават част от заобикалящата ни среда...

Деволюция, ко да прайш...

"Разговор" с теб не може да има, за да има разговор не е достатъчно да можеш да говориш, трябва и да разбираш, какво ти се говори...

А ти дори не разбираш, какво четеш, което е значително по-лесна задача...

Следващоия път приеми поканата и може да го разбереш...

Тцъ, там имам съвсем скромни познания...

Но... е факт, че с религиозни фанатици, нимой да се спори...

Там нямат значение доказателства, там всичко опира до вяра...

Иванушка...

Моли се никой и никога да не реши да премахва "боклука" в едно общество...

Нема да си сред "боклукчиите"...

Ко стана с "конкретиките" от статистиките?

И още чакам да чуя - Подкрепяш ли правото на жените за аборт?

Поне веднъж ще отговориш ли на конкретен въпрос?

А дано, ма надали, копимаус...

Подкрепям правото на аборт "умно", смятам че в общество с висока сексуална култура, абортите няма как да бъдат много. Пак показа, че си "умното" на форума.      

"Как определяш кое е бяло, кое е черно?

И защо вярваш, че твоето възприятие на цветовете е вярното?" Като мисля мишле, смятам щото спорейки с капацитети от твоят ранг, постоянно доказвам, че правилно е моето. Ти си царя на нищоговоренето. Абсолютна липса на мисъл. Ти преливаш от пусто в празно. Аха, това за боклуците могат да го казват само вашите, жалък мишок. Достатъчно за разчистването е да ви пратят на леля ти в русията. Кое поколение, служител(виж как деликатно го пиша) на Кремъл?

преди 1 минута, andiay написа:

Здравей, душице...

Знаеш, картинките и търкалящите човечета са твойта "сила" и визитка....

Що се отнася до списъците, така и някога се съставяха списъци с "врагове на народа"...

Даже бях в такъв списък...

Не е приятно, но е поучително...

Радвам се, че доказваш пристрастията си...

Баща ти и дядо ти също ли бяха? Или бяха от съставителите?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

украинците нямат шанс да си върнат територя и  ще затъват и ще губят територии докато Артьомовск е в руски ръце  това всеки разбиращ от военно дело го знае 

преди 2 часа, BANKATA написа:

И кой ще осъществи този план?

Едва ли някой го е планирал.  Какво друго да се случи, когато САЩ и НАТО прекратят субсидирането на тези в Киев?

Проф. Сергей Медведев:

Кремъл може да изгуби войната, а от това режимът ще стане още по-лют, съвсем ще озверее

Путинизмът е фашизъм от нов тип –  крепи се върху демобилизацията. Това е тоталитаризъм от XXI век, от съвършено нов тип, който не се нуждае от силна мобилизация, не се нуждае от единна идеология. Той няма нужда от мобилизираща идеология, идеологията е „демобилизацията“. Идеологията е в изречението: „Всичко върви по план“.
По парадоксален начин режимът и този фашизъм – а това е действително фашизъм от нов тип – се крепи върху демобилизацията.Той може да си позволи да загуби Крим. Може да си позволи да загуби нефта. Мисля, че през последните години той осъзна абсолютната неуязвимост и бронебойност на системата, която са изградили. Поражението може да бъде продадено много успешно на хората. Също като Милошевич, като Саддам: Ние сме герои, ние се опълчихме на целия свят, опълчихме се на колективния Запад, на Рамщаийн!  Парадоксът в ситуацията е в това, че всички ние вярваме и разчитаме, че войната в Украйна ще прекърши гръбнака на режима. А всъщност това няма да се случи. На практика режимът може да си позволи всякакъв изход от войната в Украйна.
Отначало беше: Ще ги победим за два дни, Путин е нашият Наполеон, който завоюва нови земи. Минаха няколко месеца и сложиха друга плоча: ние не воюваме с Украйна, а с НАТО, ние сме обсадени от врагове и НАТО се готви да ни победи окончателно. И за да не успеят все пак, ние копаем 70 километров окоп в Запорожието и даже на руска територия.
Ние сме се окопали и Путин е  последната ни защита, който ни защитава от това нахлуване.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Такива ги разправяхте и за Херсон.

:jeer:Ванка... разтъркай очичките... Подкара "приятелски огън" по един от вашите!

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Подкрепям правото на аборт "умно", смятам че в общество с висока сексуална култура, абортите няма как да бъдат много. Пак показа, че си "умното" на форума.      

Ами значи в САЩ нямат висока сексуална култура, тъй ли?

В България също, тъй ли?

Кофти общества ли сме?

Това, какво ти смяташ, че е и това, какво всъщност е, са две различни паралелни вселени...

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Като мисля мишле, смятам щото спорейки с капацитети от твоят ранг, постоянно доказвам, че правилно е моето. Ти си царя на нищоговоренето. Абсолютна липса на мисъл. Ти преливаш от пусто в празно. Аха, това за боклуците могат да го казват само вашите, жалък мишок. Достатъчно за разчистването е да ви пратят на леля ти в русията. Кое поколение, служител(виж как деликатно го пиша) на Кремъл?

Като мислиш?!?

Верно ли...

Мислене и ти в едно един израз образуват оксиморон, не е като да не съм ти го казвал и доказвал...

Мда, туй с разчистването за пореден път доказва, каква ти е "ценностната система"...

Дай на посредственика трибуна и му глей сеира...

И поредното доказателство, че най-запалените "антикомунисти" днес, са най-послушните комунисти вчера...

Уникален, Шушумитко, уникален...

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Баща ти и дядо ти също ли бяха? Или бяха от съставителите?

Не ставаш за врачка, бре Шуши...

Знаех си, че едвам се сдържаш да не намесиш близките ми...

Ми кът само туй мойш....

Или отново опира до личен опит?

Възможно е, но не ме и интересува...

РуSSкий мир . Дизайнерите на компютърни игри бледнеят пред ужасната реалност на този рашистки ад

Според руснаците  "конфликтът" ще бъде разрешен, ако Украйна откаже да се присъедини към ЕС и НАТО, признае руския език за официален и държавен език, като въоръжените сили на Украйна спрат да защитават старите граници на страната.   Не ми е ясно дали руснаците  са готови да им отстъпят областите Одеса и Николаев.

РуSSкий мир . Дизайнерите на компютърни игри бледнеят пред ужасната реалност на този рашистки ад

Значи толкова си гледал и компютърни игри...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 23 минути, Banesc написа:

украинците нямат шанс да си върнат територя и  ще затъват и ще губят територии докато Артьомовск е в руски ръце  това всеки разбиращ от военно дело го знае 

Всъщност е точно обратното. Бахмут е символ на рашисткото затъване в блатото на собствените си фекалии , пример за рашистка некадърност , фалшиво "величие"  и най страшното - "пирова победа" с над 100 хил руски млади мъже, съпрузи, бащи, хвърлени в бзсмислена месорубка

И не разбрах защо Бахмут смяташ за  "сърцето на Кашчей бессмертний " ??  от което зависи целия ход на войната  ?

Погледна ли видеото по горе какво е Бахмут ? Там кое растение или животно може да вирее ?? Не питам дори за човек.

преди 4 минути, attj написа:

Според руснаците  "конфликтът" ще бъде разрешен, ако Украйна откаже да се присъедини към ЕС и НАТО, признае руския език за официален и държавен език, като въоръжените сили на Украйна спрат да защитават старите граници на страната.   Не ми е ясно дали руснаците  са готови да им отстъпят областите Одеса и Николаев.

... и свирка на Путлю ???

корабчета плуват ли ... ?

Не рбрахте ли че преговори може да има само с една тема - безусловно изтегляне зад международно признатите граници, и започване моментално траншове за репарации  с които Рашистан ще възстановява золумите си и фашиткия терор в Украйна.

преди 39 минути, andiay написа:

Що се отнася до списъците, така и някога се съставяха списъци с "врагове на народа"...

Даже бях в такъв списък...

Няма как червен прорашистки промит мозък да е бил в такъв списък.

По скоро си бил от тезикоито съставят такива.

преди 3 минути, miro20 написа:

Не рбрахте ли че преговори може да има само с една тема - безусловно изтегляне зад международно признатите граници, и започване моментално траншове за репарации  с които Рашистан ще възстановява золумите си и фашиткия терор в Украйна.

Кой да разбере?  Само в НАТО още не са разбрали тоталната несъвместимост на хохлите и москалите.   Нещо са като с бавни реотани - като теб и като Кокич, дето все си забравя снимките...

Над половината свят вече се осъзна

Il Fatto Quotidiano: Мислехме, че Украйна е от добрите, но жестоко сбъркахме

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/il-fatto-quotidiano-mislekhme-che-ukrayna-e-ot-dobrite-no-zhestoko-sbrkakhme_news955751.html

Из житието на руския ватник в "прогнилата Америка". Написали на гаража си "Бахмут наш", на другия ден всичко е жълто-синьо.:giggle1:

Кокич още учи агитация и пропаганда, пак нищо не знае...   

преди 3 минути, miro20 написа:

Няма как червен прорашистки промит мозък да е бил в такъв списък.

По скоро си бил от тезикоито съставят такива.

И пак хвърлени думи и лични възприятия...

Един, единствен мой пост искам, където да защитавам или да възхвалявам Русия или Путин...

Ще го посочи ли някой?

По-скоро ти будиш подобни съмнения, Миме, за някогашен съставител на списъци...

Аз мога да докажа дали съм бил в или съм писал...

Ти можеш ли?

Посочването с пръст - "Ето, този е враг" и повтарянето на това, за да бъде някой дискредитиран, е типичният похват на някогашната власт...

Щом мислиш различно, значи си "народен враг"...

Вашето поведение е абсолютно "копи-пасте" ....

След 45 год. България изведнъж осъмна с "орди антикомунисти", дето до предния ден викаха "КПСС - БКП", мхм...

Мишки, сър, мишки...

И как ще убедите хохли и москали да спрат взаимно да се избиват?   Той и Кирчо уж ходи в Азербайджан за газ...   А даряваше заплата за оръжие за Украйна по сметка в Нигерия -докато през това време Кори с комисионни им доставяше оръжие чрез подставени посредници.   Нашата България е истински Абсурдистан.

току-що, Митко Вълчев написа:

https://www.investor.bg/a/518-energetika/375164-kitay-prenebregna-rusiya-i-nasarchi-igrazhdaneto-na-gazoprovod-ot-turkmenistan поне руснаците могат да разчитат на безкористната Дружба на братски Китай.

Диверсификация - чувал ли си тая думичка?

Няма безкористна дружба, Шушумитко, еле па между отделни държави...

Всяка си преследва своите интереси и ги налага според възможностите си...

И пак не си прочел статията, а само заглавието...

Нема изненада...

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.