Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Даже украинците си признаха, че вече не е в техни ръце.

И като се събуди краката ти отвити, а пръстите в контакта.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, Burjan написа:

Ето пак тролове бубороци  😁  😆😂 вземи си искай от Козяк един речник поне още 20тина думи да научиш. Може и заплатата да ти вдигнат 🤣

Защо съветските учени те произведоха дефектен-платен-трол

току-що, Реджеп Иведик написа:

Казах вече, търсете оригинала, а не "обяснението" на оригинала...

Малко дългичък е оригинала, но пък много поучителен...

преди 3 минути, Burjan написа:

Проф. Иво Христов: Ще бъде направено всичко да има правителство, което да изпълни обслужваща роля в една война – от логистична до пряко участие

https://glasove.com/novini/prof-ivo-hristov-shte-bade-napraveno-vsichko-da-ima-pravitelstvo-koeto-da-izpalni-obsluzhvashta-rolya-v-edna-voyna-ot-logistichna-do-pryako-uchastie

Първо ще пращаме враговете на САЩ и Шорош, затова сме тук соросоидите, записваме ви всичките. Единствените които ще се спасят са заминалите за Россия. 

преди 53 минути, Реджеп Иведик написа:

И като се събуди краката ти отвити, а пръстите в контакта.

Е колко пъти да ти повтарям да не пишеш във форума от първо лице, единствено число?

преди 5 часа, andiay написа:

Е, тук има и по-отдавнашни потребители от мен...

Ти дал ли си своя телефон?

Мишка ли си?

Ходи ли да "разбиеш" Рамус, както каза че ще направиш?

После каза, че си лъгал и никога не си смятал да ходиш...

И ми говориш за мишки, а Иванушка...

Колко пъти да ви казвам бре, не гледайте в огледалото докато пишете...

Да си показвал поне своя снимка?

И коги съм казвал, че "прерязвам вените си"?

Това е възможен "изход" за такива като теб...

И няма нито в древността, нито днес поет, който да опише глупостта човешка по-добре от теб, когато изразяваш "мнение"...

Останалите твои фантазии ще подмина, че ще "чаршафа" мнооого ще набъбне...

Но това изречение е еманация на това, каква простотия може да се "роди" в главата на един Инсект...

Хайде сега провери, какво казва Доктрината Буш-баща и какъв е бил първоначалният й вариант...

Иначе чисто черно бяло никъде не съществува, дори в т.н. черно-бели снимки...

Само глупаците не разбират това, без значение кое за тях е "черното" или "бялото"...

За теб няма значение и това, че си се превърнал в това, което си...

И резултата от оръжието за стотици милиарда долари е?

Най-модерно западно оръжие срещу "анимационно такова" и стара съветска скрап и ...

Путин е общо взето слаб стратег...

Проблем ще стане, ако го замени някой по-кадърен...

То поне нещо да схващат...

Вяра, братче, вяра...

Срещу вяра нимойш извадиш приемлив довод...

Ако им отговарям, то не е за да се опитвам да им "разбия" вярата, това е невъзможно...

А с единственият останал жив в мен идеализъм, че може някой който само чете, а не пише, да го провокирам да провери дали има резон и в друга гледна точка...

Не да ми се довери, а да провери...

Виж , явно те знаят като мишка от години, но просто докато ходеше по мотиките в неуспешните  опити да изглеждаш умен в споровете с мене, лъсна с още по голяма сила истината. Спокойно, вече едва ли някой в този форум те приема сериозно. 

преди 17 минути, Burjan написа:

Пиши ме с двете ръце 😆 Ако ви се сбъднат евро мечтите останалите тук ще ви разширяват а..но или турците или любимите ви трансджендъри 😂😂😂349135442_1849133762136062_2584345271759198583_n.jpg.ffee50458da3921a97cbb351c16f7b46.jpg

Абе, що всички руски алфа мъжкари си мислите по цял ден за секс с трансджендъри ? 

преди 2 часа, andiay написа:

И къде съм "плямпал антибългарска пропаганда"?

И кога съм се срамувал, че съм българин?

Да те цитирам ли колко пъти си казвал, че те е срам, че си българин?

И кога ти си плямпал нещо различно от пропаганда, при това дори не българска...

Да, моето мнение няма стойност за теб, както твоето няма стойност за мен...

Никой не се опитвал да завладява цяла Украйна, не знаеш ли?

С по-малко от 200 00 войска вкарана там...

А целта на милиардите долари е коренно различна...

Всякакъв тип "благотворителност" при американците, всъщност е вид инвестиция...

Засега целта още не е постигната, за да бъде възвърната инвестицията...

Дали ще се случи, предстои да разберем...

Но... човек  печелейки едно, губи друго...

Природен закон...

Е именно де, "скрап" срещу "най-модерни оръжия"...

И резултат никакъв към момента...

Ми ка да знаеш, като нимой да мислиш сам...

Кой по време на Студената война първи размаха "ядрената карта"?

П.С. И се пише предвид, без "на", "в" и т.н., само предвид, просто като инфо...

Инвестицията в плана Маршал беше перфектна, не мислиш ли "умно". Да покажеш поне подобна на тази от руснаците, от 1917г до днес. Неутралното ми то.

преди 59 минути, maxthon написа:

Даже украинците си признаха, че вече не е в техни ръце. Ти още спиш някъде. Иначе освен мотики да земат да настъпват, друго няма да стане. Тоест обичайното като до момента.

Битката за контрол върху Украйна приключи и Русия вече я загуби. Вл. Пу никога няма да успее да наложи своя контрол върху цялата украинска територия и да спусне марионетно проруско правителство в Киев. Въпрос на време е да се стигне до освобождаването на всички окупирани от Русия територии на югоизток. За сметка на това задаващият се колапс на руската армия в Украйна ще бъде първата част на дори по-голям конфликт – войната за контрол върху разпадаща се Русия.Териториален разпад на Руската федерация вече се обсъжда не просто като възможен вариант за бъдещето, а като логична следваща фаза на многобройните кризи, в които се намира страната. 

Русия се спуска към бездната. 

преди 28 минути, Burjan написа:

Проф. Иво Христов: Ще бъде направено всичко да има правителство, което да изпълни обслужваща роля в една война – от логистична до пряко участие

/Огнян Минчев/

В България се води остра геополитическа борба. Поредна борба за принадлежността на България към Изтока или към Запада.

Защото изпадането в лапите на Путин е изпадане в национално и обществено небитие. Край на присъствието на българската идея и на българската национална общност.

Това е истината – каквото и да ви говорят и да ви пеят „сирените“…

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Доказването е понятие от логиката.

Няма как да имаш връзка с логиката, докато не разбереш за кого викаш.

Даже когато викаше срещу короната ни беше срам, че си на наша страна, щото враговете те правеха смешен.

Там викаш срещу короната, тука викаш за Кунчев.

Същия малоумник и лъжец кат Тошката си.

Амнайсти.

Единия го срам да каже за кого вика, другия кат вика за Русия го досрамява и си сменя името.

БГ ватници сър. Измета и утайката на България. Повечето са и трето поколение национални предатели. 

току-що, БаалБек написа:

Битката за контрол върху Украйна приключи и Русия вече я загуби. Вл. Пу никога няма да успее да наложи своя контрол върху цялата украинска територия и да спусне марионетно проруско правителство в Киев. Въпрос на време е да се стигне до освобождаването на всички окупирани от Русия територии на югоизток. За сметка на това задаващият се колапс на руската армия в Украйна ще бъде първата част на дори по-голям конфликт – войната за контрол върху разпадаща се Русия.Териториален разпад на Руската федерация вече се обсъжда не просто като възможен вариант за бъдещето, а като логична следваща фаза на многобройните кризи, в които се намира страната. 

Внимателно със събуждането и без резки движения.

Още журналист или там какъв е за уволнение:

Може и през прозореца като му знае много гагата.

преди 2 минути, maxthon написа:
преди 4 минути, БаалБек написа:

Внимателно със събуждането и без резки движения.

Винаги много "точен". С "правилния" аргумент. :lipstick:

току-що, Митко Вълчев написа:

Виж , явно те знаят като мишка от години, но просто докато ходеше по мотиките в неуспешните  опити да изглеждаш умен в споровете с мене, лъсна с още по голяма сила истината. Спокойно, вече едва ли някой в този форум те приема сериозно. 

Това, че някой за някого нещо твърди, не означава нищо...

И ти твърдиш за мен разни неща, но нищо не си доказал, въпреки, че на два пъти получи шанс да докажеш поне това кой е "мишка"...

Спор с теб не водя, подигравам се на тоталната ти некомпетентност...

Да се па сравнявам с теб е абсурдно...

Що си пропуснал да намесиш близките ми?

преди 1 час, andiay написа:

Тцъ, Иванушка...

Това ти го казва кукувичката в главата...

Никога не викам...

Не съм футболен запалянко...

Та ти крещиш неистово. Като те гледа човек какви огромни усилия полагаш да докажеш  , че черното е бяло в безсмислените си нищо не казващи постове,жив да те ожали. Иначе как беше. "Никога не се напъвам дори в тоалетната", "никога не затварям очи", "никога не викам". Още колко такива "никога" си написал, но никой не ги е запомнил щото стандартно никой не те приема сериозно. Казах, че си различен биологичен вид и както обикновено прав съм бил.

А иначе някой май пак  е решил да направи едно рейдче във Брянска област да види какво са научили руZнаците от предните визити. Убеден съм че са от зомби отбора дето ги разбиха предния път.

https://twitter.com/visegrad24/status/1662429903667462147?s=20

току-що, БаалБек написа:

Винаги много "точен". С "правилния" аргумент.

Няма нужда от аргументация. Безплатен съвет за едни бъдещи периоди. И да покажа както всъщност правиш ето ти и един материал с едно обещание на знаеш кой е това от преди половин година. Обещание със краен срок месец юни 2023 г. Та и ти като тоз образ (безподобен) говориш за нещо имагинерно и си нямаш на идея дали ще се случи, но въпреки това го изтърсваш. Поне не задаваш някакъв краен период за да може да си проличи още тогава какво менте си.

преди 6 минути, andiay написа:

Това, че някой за някого нещо твърди, не означава нищо...

И ти твърдиш за мен разни неща, но нищо не си доказал, въпреки, че на два пъти получи шанс да докажеш поне това кой е "мишка"...

Спор с теб не водя, подигравам се на тоталната ти некомпетентност...

Да се па сравнявам с теб е абсурдно...

Що си пропуснал да намесиш близките ми?

Всъщност, още когато излъга , че нямаш час да спреш в Бяла Слатина да говорим, а редовно губиш часове на седмица, да доказваш колко си зле в спорове с мен, доказа че си мишка по призвание. Това с публичният дебат, направо къртеше. От самото начало се смеех на момента в който ще дадеш задна с някакво измислено обяснение, миши. На всеки е ясно, че освен че си обратното на интелигентен, въпреки това което постоянно сам твърдиш си и завършен страхливец. Мисля, че имаш достоен ход, но ме съмнява втори път да го извършиш.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Инвестицията в плана Маршал беше перфектна, не мислиш ли "умно". Да покажеш поне подобна на тази от руснаците, от 1917г до днес. Неутралното ми то.

Че аз кво казах бре Шушумитко?

Че американците знаят как да правят инвестиции...

Но... инвестициите не винаги са успешни и не винаги са печеливши и за двете страни...

Планът Маршал е една много успешна инвестиция за САЩ и една донякъде успешна за Западна Европа...

Не, Русия не е правила така нито преди, нито след 1917-а...

Различен манталитет...

току-що, andiay написа:

Че аз кво казах бре Шушумитко?

Че американците знаят как да правят инвестиции...

Но... инвестициите не винаги са успешни и не винаги са печеливши и за двете страни...

Планът Маршал е една много успешна инвестиция за САЩ и една донякъде успешна за Западна Европа...

Не, Русия не е правила така нито преди, нито след 1917-а...

Различен манталитет...

Ами да. Само, че защо вечно използваш евфемизма "различен манталитет", вместо очевадно по правилното- с оглед на извършената 105 години обратна селекция, руснаците нямат капацитета и потенциала да постигнат нещо дори подобно на Маршал и много други проекти на САЩ и Запада, "умно".

преди 52 минути, andiay написа:

Казах вече

И излъга.

Крумовите закони задвижиха ли се, задвижиха се.

Ватенките ревете колкото си искате. Оттук нататък само ще ревете.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.