Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 минути, БаалБек написа:

:hush:

За теб ставаше дума. Поне не отричаш, че си от сектата на психясали уж десни, уж леви.  Да напомня списък, врагове, народ. Да ги напиша в телеграфен вид, че иначе ти е трудно да асимилираш дори и обикновен въпрос. И накрая се получава, че не можеш и думичка да обелиш по въпроса. Нито "правилен", нито "точен" аргумент. Помниш ли си думите? Или прентенциите са ти, че няма нужда да се аргументираш?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Талибаните се сбили с Иранците за някаква база и карат оръдия натам. Сега се пита в задачата за кой ще вика РуZия? И защо точно в този момент им се случва значи. Днес прекъснаха и на среща с Армения и Азербайджан другаря Пу по средата на думата.

Всичко е според ПЛАНА!

преди 17 минути, miro20 написа:

Като казах пропаганда, я да видим , дали акцента към Пригожин ще намалее . Ходят слухове за някакви инструкции :

Тази Ципсо инструкция вече втори път я виждаме тук за днес. Не е актуална вече.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама пък се вързва с онова уволнение дето не било уволнение ами не помня там според твойто бъди. А шамаросване било.

преди 19 минути, miro20 написа:

Да, ходил съм , и даже  новобранци съм обучавл.

Точно затова знам че говориш глупости :) 

сулю и пулю станахте  военни експерти . :)

Сам ли се научи да сваляш дронове и ракети с ръчно автоматично оръжие или някой от новобранците ти даде акъл как да го направиш?

преди 1 минута, andiay написа:

Това, че чакаш аз да кажа нещо, за да го повториш след мен, не означава, че ти се получава...

Дай да чуем причините, Шушумитко и кои са разликите...

Определено се кефиш на "разваления винтоверт", мхм...

Ми аз това съм го твърдял винаги бре Шуши...

Няма и грам промяна в мнението ми...

То и аз не вдявам, какъв е смисъла да се появяват на бял свят индивиди като теб, но знам че нямам капацитет да открия отговора...

Останалите ти "умозаключения" пак е дело на "кукувичката"...

Па нъл знайш, една кукувичка пролет не прави, еле па твоята "кукувичка"...

САЩ не са първи по аборти, Трол. Че това е първото твърдение свързано с темата, което ти чета от януари досега. И то показва, че агресията на Путин е глупост и вредно и за руснаците. Но преживя краха на соца и разпада на СССР и НРБ, ще преживееш и трайното позиционира на Русия като бананова република без банани. 

току-що, kosyo написа:

Ама пък се вързва с онова уволнение дето не било уволнение ами не помня там според твойто бъди. А шамаросване било.

Не позна, вързва се с оная бомба къде не била ракета. Или пък беше обратното?

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

"Нъл ти казах, ще има нова покана за раздаване, да видим на кой не му стиска, Шушумитко...." Хвана ми цаката умно, сега няма да спя дали мишката трето поколение болшевик "интелектуалец" дали, кога и с какви условия ще ме поканел. Ходи се лекувай бе жалкар, имаш психически проблеми ще ти се да си мъж, а явно не ти  стиска и оттам ти идват комплексите и обсесиите. Шубе те е, страшно те е шубе. Не можеш да го скриеш от никой простият факт, че си безкрайно далеч от образа който пробваш да си създадеш .      

"Не обиждай слона бре, той е сравнително интелигентно животно...

Ти - слон?

Баси надценяването..." Абсолютно прав си, обидих слона, сравних го само и единствено с тебе, дори това ли не схвана наистина?

Мхм, Шушумитко си е Шушумитко...

Кой та кара да не спиш бре?

Аз си спя спокойно....

Казах ти десетина пъти, не ставаш за врачка, за психолог още по-малко...

Мисленето пък не ти е в природата...

Нъл си "мъжО", докажи го с оня транспарант...

Ми ти твърдиш, че си "мъжЪ", а аз мишка, която са преструва на "мъжЪ"....

Следователно се сравняваш със слона, на който аз съм се преструвал...

Ми не си слон, слона е по-умен...

Ти си... Шушумитко...

преди 6 минути, maxthon написа:

Не позна, вързва се с оная бомба къде не била ракета. Или пък беше обратното?

Има развитие по темата с този уволнения гледам. Самия онзи на който не може да споменаваме името вече се е застъпил за него

https://news.ru/regions/pod-yaroslavlem-gorit-zavod-svoboda/

@Moriati ти си човек. С още един сте били в стаята като са го уволнявали.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

САЩ не са първи по аборти, Трол. Че това е първото твърдение свързано с темата, което ти чета от януари досега. И то показва, че агресията на Путин е глупост и вредно и за руснаците. Но преживя краха на соца и разпада на СССР и НРБ, ще преживееш и трайното позиционира на Русия като бананова република без банани. 

САЩ са първи по аборти, Шушумитко....

Само миналата година имат ръст от над 30%...

Ма Шуши затуй е Шуши, чака всичко да му бъде сдъвкано и изплюто в устата...

Кои са различните причини, копимаус?

Е, ти па немаш нито едно по темата...

И не се мъчи да прайш "изводи", отдава ти се точно толкова, колкото и да си врачка...

Сиреч, никак...

Природата така е отредила...

преди 3 минути, Филипов написа:

да, дори като че ли са одобрени - а на русия никой не помага - нито ТИ, нито саня от флорида:D

преди 47 минути, maxthon написа:

Сам ли се научи да сваляш дронове и ракети с ръчно автоматично оръжие или някой от новобранците ти даде акъл как да го направиш?

Чакам ршистките ти депутати и председатели на госдумата да ми обяснят как се лови с мрежа и с ято от орли  :) 

Наистина, идея си нямам защо продължаваш да се излагаш с незнанието си относно свлянето на дронове ?  :) 

Ах да... мислиш си че ме правиш за смях.... пък то точно обратното ... :) 

преди 4 часа, maxthon написа:

Твоят да. При мен такова нещо няма.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Типичния отговор на платен-трол-комунист -русороб  :giggle1:

преди 52 минути, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Като казах пропаганда, я да видим , дали акцента към Пригожин ще намалее . Ходят слухове за някакви инструкции :

Радвам се че следиш пристально всички неугодни рашистам публикации  :) 

Виждам че дори сте на смени троловете  с еднакви аватари :) 

Дали е актуална, не знам. Понеже ти видимо броиш и следиш и си специалистка, надявам се да обърнеш внимание на медийното присъствие на Пригожин.

Само това ще докаже кой е прав :) 

преди 22 минути, miro20 написа:

Наистина, идея си нямам защо продължаваш да се излагаш с незнанието си относно свлянето на дронове ? 

Е твоето знание се състои в това да пуснеш една статия, че нещото се е случило. Доста обективно не мислиш ли? Един документиран случай няма на дрон, а какво остава и за екзотичното ти твърдение и за ракети. Не забравяй, че и такова имаше.

Радвам се че следиш пристально всички неугодни рашистам публикации

Това по никакъв начин не показва, че някой друг е пуснал снимката освен Ципсо. Ако имаш нещо друго като информация за автора и може да я споделиш.

Дали е актуална, не знам. Понеже ти видимо броиш и следиш и си специалистка, надявам се да обърнеш внимание на медийното присъствие на Пригожин.

Е така де ето ти я връзката. Няма медийно присъствие не заради бележката на Ципсо. Той много добре заяви какво ще прави минимум месец Вагнер. И тук се намесва бележката. Даже пак липсва печат на нея. Иначе Пригожин се занимава точно с това, което каза, че ще прави. Днес има видео с него посетил лагер в тила.

преди 31 минути, maxthon написа:

Е твоето знание се състои в това да пуснеш една статия, че нещото се е случило. Доста обективно не мислиш ли? Един документиран случай няма на дрон, а какво остава и за екзотичното ти твърдение и за ракети. Не забравяй, че и такова имаше.

Това по никакъв начин не показва, че някой друг е пуснал снимката освен Ципсо. Ако имаш нещо друго като информация за автора и може да я споделиш.

Е така де ето ти я връзката. Няма медийно присъствие не заради бележката на Ципсо. Той много добре заяви какво ще прави минимум месец Вагнер. И тук се намесва бележката. Даже пак липсва печат на нея. Иначе Пригожин се занимава точно с това, което каза, че ще прави. Днес има видео с него посетил лагер в тила.

Да не задръстиш пак Правеца с руска пропаганда, много се разписа

преди 2 часа, andiay написа:

Аз си спя спокойно....

Ти си... Шушумитко...

От теб е много повече. Но от теб и френският ми булдог и фикуса на жената са по умни. 

САЩ са първи по аборти, Шушумитко....

Само миналата година имат ръст от над 30%...

Ма Шуши затуй е Шуши, чака всичко да му бъде сдъвкано и изплюто в устата...

Кои са различните причини, копимаус?

Е, ти па немаш нито едно по темата...

И не се мъчи да прайш "изводи", отдава ти се точно толкова, колкото и да си врачка...

Сиреч, никак...

Природата така е отредила...

Радвам се, че се позоваваш на природата а не я мразиш, затова че тъй те е ощетила.

Аз си спя спокойно....

Ти си... Шушумитко...

Шмати, имам публичен профил в който съм изразил категоричната си подкрепа за Украйна СРЕЩУ Русия. Аз не съм страхлива мишка, която да твърди , че не подкрепя никого, въпреки да е ясно, че болшевишкият ми ген крещи да се хвърля на барикадата в подкрепа на другите ватенки. Ти си, мишок.

преди 2 часа, miro20 написа:

Наистина, идея си нямам защо продължаваш да се излагаш с незнанието си относно свлянето на дронове ? 

щото този бот са го забравили включен и от много претоварване съвсем се е бъгнал.

преди 9 часа, andiay написа:

Що се отнася до списъците, така и някога се съставяха списъци с "врагове на народа"...

Даже бях в такъв списък...

Коя година ?

преди 11 часа, БаалБек написа:

club-Komuna.png

явор дачков, мартин карбовски и петър волгин се чувстват дълбоко обидени, пренебрегнати и унизени.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.