Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 часа, parmobil написа:

Да де, "умна" държавна политика. Толкова са прозорливи с индустриализацията, че са 50-100 г . след британци, германци, французи.

Смятай преди това с колко са били назад.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, miro20 написа:

да, добавих по горе за "сталинистката гледна точка" .

Айде не,мерси !

И Хитлер има книги в които обяснява хитлеристка "гледна точка" на национал социализма /нацизма/

Точно това важи за теб. :hush:

Не получих за 4 ти път  отговор и за...  :

Ах да.. не разбрах и дали си съгласен с колегата ти комуне Николофффффф че инвестициите, строителството на индустрия и промишленост от американците и Запада, че безвъзмездната помощ ,храни и лекарства ит.н. са причина за Гладомора ?

Миме, продължаваш да пишеш глупост след глупост и да коментираш нещо, което не си гледал...

Източниците ги посочва още в началото, като посочва и какви са възгледите им...

Има всякакви и само един е "сталинист", като по време на клипа, коректно отбелязва кой как интерпретира фактите...

Нито Николов, нито автора на клипа, нито аз твърдим това, което се съдържа във въпроса ти - "че инвестициите, строителството на индустрия и промишленост от американците и Запада, че безвъзмездната помощ ,храни и лекарства ит.н. са причина за Гладомора ?"

Както казах, доказваш, че не осмисляш, нито какво четеш, нито какво гледаш и коментираш неща, които дори не си си направил труда да изгледаш...

За глада през 30-те вина изцяло носи неадекватното поведение на управляващите в Москва...

Това твърди автора на клипа...

Причината за това неадекватно поведение е, че предприемат курс за ускорено индустриализиране без намесата на чужди инвестиции и изобщо не ги е грижа, какво се случва с редовите граждани...

преди 23 минути, Реджеп Иведик написа:

Змачи не си гледал не само този клип, но и другите му клипове на рашиста мръсен.

Той вика за Русия, че чак жилите на врата му се надуват.

Не били му рашистки убежденията. Какво си гледал ти бе.

Чак пък толкоз ли да си малоумен. Нищо не си гледал.

Значи, каквото и да гледа Иванушка, все си е Иванушка...

преди 21 минути, miro20 написа:

Е аз и това му посочих ... дето тъпака историк е на рашисткия "поход за мир"  , и плямпат как сме въвлечени във войната,как като свършат украинците ще пратят хора от нас и др....

Нима има нещо лошо в това някой да е за мир?

Или да се притеснява, че могат да го накарат да воюва за чужда кауза?

Човека има твърдо ляво-либерални убеждения, които не крие...

За един ляв либерал, няма нищо по-естествено от това да се включи в протест за мир...

В нито един свой клип не се опитва да налага политическите си пристрастия...

Нито пък е привърженик на политиката на Путин, а и няма как да бъде, щом е ляв либерал...

Не споделям политическите му възгледи и затова винаги ги взимам предвид, когато слушам негов анализ...

Много рядко се опитва да ги наложи...

За разлика от много други, които се изказват като последна инстанция....

Не казвам, че винаги съм съгласен с него, но се старае да бъде максимално обективен, като разделя фактите и заявява кога изказва лично мнение, а не да налага личното си мнение за факт...

Все неща, които за вас са чужди...

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

И руска пропаганда гледам, както и руски и украински официални източници.

Първите дни нахлухте и кото зехте зехте.

Оттогава насам ЗСУ освободиха Киевска, Черниговска, Сумска, Харковска и голяма част от Херсонска област барабар с град Херсон.

Това не е украинска пропаганда, това е Обективната Истина.

Всичко е пропаганда бе човек. Толкова ли е трудно да се разбере? Нахлухте ... ето в какъв филм си се вкарал  :money6: и не само ти. 

преди 1 минута, nikssi написа:

Всичко е пропаганда бе човек. Толкова ли е трудно да се разбере? Нахлухте ... ето в какъв филм си се вкарал  :money6: и не само ти. 

Заради САЩ цялото НАТО е във филма, май само без Турция и Унгария.    Ще духат заедно руската супа.   

преди 2 часа, miro20 написа:

леле колко прекрасно сте се описали двамцата...

Ти си този който твърдиш постоянно какво ли не, а директния въпрос - защо мислиш така го игнорираш. Все още те чакам да ми покажеш обективно дрончетата с автомат как се свалят. И понеже все още се чудиш какво значи обективно ще трябва да ти дам пример. Представи си, че съм журналист от жълта медия, а ти си някаква важна политическа клечка. Аз пиша статия, в която те описвам като съвсем нормален човек, но пък с нетрадиционна ориентация (не е политическа, нищо че си клечка). Това нещо се казва клюка. В следващия момент ми попада именно обективното доказателство за твоята ориентация (може да се досетиш сам какво може да е) и аз понеже съм жълта медия решавам да го пусна в публичното пространство. Ето това вече е обективно доказателство, че си чист .............  (това беше епитет). В този ред на мисли досега не си предоставил нито едно обективно доказателство за свален дрон с ръчно автоматично оръжие. Най-вече и този модел, който спомена. Чак ме е страх да попитам кой модел ракета се свалят също с автоматчета. Не за друго, ами ти и такова твърдение имаше г-н Учителю на новобранци.

преди 8 минути, attj написа:

Заради САЩ цялото НАТО е във филма, май само без Турция и Унгария.    Ще духат заедно руската супа.   

Zaщо дядо трол-платен цял живот си в интерната Мосейково

преди 28 минути, andiay написа:

Причината за това неадекватно поведение е, че предприемат курс за ускорено индустриализиране без намесата на чужди инвестиции и изобщо не ги е грижа, какво се случва с редовите граждани...

Тук не съм напълно съгласен с теб, по-скоро мисля, че недооценяват ситуацията, в началото дори не вярват на съобщенията, че положението в някои области е много тежко.

преди 6 минути, Coco1 написа:

Zaщо дядо трол-платен цял живот си в интерната Мосейково

А можеш ли да докажеш това?   Аз ще ходя в Рио и не си интересен.

преди 9 минути, maxthon написа:

Ти си този който твърдиш постоянно какво ли не, а директния въпрос - защо мислиш така го игнорираш. Все още те чакам да ми покажеш обективно дрончетата с автомат как се свалят. И понеже все още се чудиш какво значи обективно ще трябва да ти дам пример. Представи си, че съм журналист от жълта медия, а ти си някаква важна политическа клечка. Аз пиша статия, в която те описвам като съвсем нормален човек, но пък с нетрадиционна ориентация (не е политическа, нищо че си клечка). Това нещо се казва клюка. В следващия момент ми попада именно обективното доказателство за твоята ориентация (може да се досетиш сам какво може да е) и аз понеже съм жълта медия решавам да го пусна в публичното пространство. Ето това вече е обективно доказателство, че си чист .............  (това беше епитет). В този ред на мисли досега не си предоставил нито едно обективно доказателство за свален дрон с ръчно автоматично оръжие. Най-вече и този модел, който спомена. Чак ме е страх да попитам кой модел ракета се свалят също с автоматчета. Не за друго, ами ти и такова твърдение имаше г-н Учителю на новобранци.

Ти си Ива Николова? Гледам има и по-млади в Блиц. Не може ли да си някоя от тях - по лесно ще го преглътна.

току-що, kosyo написа:

Ти си Ива Николова? Гледам има и по-млади в Блиц. Не може ли да си някоя от тях - по лесно ще го преглътна.

И той не е политическа клечка, но път побърза и да ме кръстиш. Дадох му пример какво означава обективно доказателство. Познато ли ти е? Нещо, което като те попитат и ти също не можеш да предоставиш.

преди 1 час, vpvelev написа:

САЩ не са водили войни срещу Австралия, Канада и Англия.

Това с Англия хич не е така...

САЩ се раждат, следствие на война с Англия...

По-късно се води т.н Американо - Британска война, като част от нея се води в Канада...

преди 2 часа, nikssi написа:

Отново се набута с украинската пропаганда. То не ти е сефте де ... 🤣

а други с руска пропаганда:D

преди 8 минути, nikssi написа:

А как е правилно ?

Не нахлухме и превзехме, а ... "отрицателно се защитаваме" ?

Имаше подобни реплики след рашисткото нахлуване в Крим със всички възможни военни армии и служби .

Дето един с дръпнати очи / чист местен руснак /  казва " ние сме дошли тук да се защитаваме"

:giggle1:

преди 4 минути, kosyo написа:

Ти си Ива Николова?

Възможно е. Иначе, защо толкова ще скача на амбразурата за тези шушумиги, безотечественици и безродници.

club-Komuna.png

volgin.png

преди 3 минути, M.Николов написа:

Тук не съм напълно съгласен с теб, по-скоро мисля, че недооценяват ситуацията, в началото дори не вярват на съобщенията, че положението в някои области е много тежко.

Всеки има право на мнение...

Всичките действия на Сталин, не само за глада, показват пълно незачитане на човешкия живот, като приемлива цена за постигане на целите...

Което общо взето е типично за руските управници през цялото съществуване на Русия...

Но... това е мое мнение....

преди 4 минути, maxthon написа:

Дадох му пример какво означава обективно доказателство.

Даде нещо като на клегата ти тошеффффф логиката от вица за аквариума и старшинката.

Ти аквариум имаш ли  ? Не ? значи си п.... ст

:)

Пак ти казвам нещо толквоа простичко . Това което цитирам за използване на системи Калашников е широко и неоспорвано оповестено.

докато вече 5 пъти те питам, а ти мълчиш като бит п..... /въпреки че си жена/ -  за смешката на вашите рашистки депутати и председатели на Госдумата за ловене на дронове с мрежи и обучаване на ято орли да пазят от дронове :)

Пак се осрахте, не го ли разбра :)  и всеки път ти се чудя защо отново акцентираш на собствената сипростотия и излагация :) 

преди 3 минути, miro20 написа:

А как е правилно ?

Не нахлухме и превзехме, а ... "отрицателно се защитаваме" 

Нима украинските руснаци не са принудени да се защитават от всички глупости и безумия на бандеровците!?   

преди 1 час, nikssi написа:

Не един клип съм гледал ама ти явно си сляп за друго освен за украинската пропаганда. Тук пак удари кьоравото да знайш. 🤣

аз като гледам този който си призна че има недъг в главата дава само клипове с руска пропаганда -= за него защо не казваш нищо, да не би да имаш лични отношения с някой потребители:D

преди 1 час, Филипов написа:

Де го Залужни бе? Досега чух 2 версии - сърдечна операция с 3 байпаса в Германия и черепна със смяна на част от черепа.

преди 6 минути, andiay написа:

Това с Англия хич не е така...

САЩ се раждат, следствие на война с Англия...

По-късно се води т.н Американо - Британска война, като част от нея се води в Канада...

Като допълнение британците дори палят Белия дом.

току-що, miro20 написа:

А как е правилно ?

Правилното е - Русия нахлу...

Едва ли някой в тази тема е участвал на едната или другата страна...

преди 3 часа, andiay написа:

Ми ако ми извадиш цитат, където  казвам това, ще застана на площада пред общината в Плевен с подобен плакат...

И не бъркай, акцента в твоя транспарант е "Който не мисли като мен е "русороб", "рашист", "ватник", "путлерист" и аз ще го хвърля на боклука."...

За пореден път доказваш функционалната си неграмотност...

Казах ти го вече, това което ти възприемаш за истина и реалността са две паралелни вселени...

Иначе не ме бърка да напиша това, което изказвам тук като мое мнение за войната...

Сделка?

Не ставаш и за врачка бре, колко пъти да ти се казва...

Освен човек да те кара сам да се подиграваш на себе си, не виждам за какво друго може да ставаш...

Това, че 1000 пъти повтаряш една и съща простотия, не означава, че е нещо друго освен простотия...

Аз написах от кога съм бил включен в списъци и мога да го докажа с официален документ...

Ти можеш ли да докажеш, че не ръсиш клевети и квалификации за други, просто защото опре ли се до "конкретика" и включваш "разваления винтоверт", на който толкова се кефиш, копимаус...

Шушумитко...

Когато,като, ако? 🐭 Винаги си е 🐭. Русороб, рашист, ватник, а преди всичко мишка по рождение. Хайде пробвай пак да се изкараш дисидент, чедо на активни борци. Заради такива дисиденти като теб, не мръднахме на йота от времето на официалната комуноидна власт. Точно ти са пародия на всичко за което се представяш.

преди 35 минути, nikssi написа:

Всичко е пропаганда бе човек. Толкова ли е трудно да се разбере?

е кажи го на филипов - страх ли те е:D или неговата пропаганда те кефи:D

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.