Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, miro20 написа:

И на мен както някои казват, ми изглежда на Силистра.  Дето се влиза от Добрич  покрай границата и после към ферибота.

Прав си  https://goo.gl/maps/yJtGBfCn7pVVfyvA8

Сигурно ще форсираме Дунав и ще превземаме мамалигарите.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, miro20 написа:

Много обичаш да повтяряш неща на които ти е отговорено, като не обръщаш внимание какво те питам :)

Говорим за твърдението ти за един клип...

Аз го изгледах, а ти коментираш без да си го гледал...

Не съм ти задавал въпрос, за да очаквам да ми бъде отговорено...

Ако искаш изгледай го, а после можем евентуално да коментираме кой какво е разбрал...

Да коментираш нещо, което дори не си гледал... ми няма "меко" определение за подобно поведение...

преди 2 минути, andiay написа:

ми няма "меко" определение за подобно поведение...

Речника ти е беден.

Освен каруцарския жаргон има и други начини на изразяване в българския език.

Да не говорим, че си личи, че Миро е гледал клипа и реагира адекватно, а ти пишеш ядрени тъпотии.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Речника ти е беден.

Освен каруцарския жаргон има и други начини на изразяване в българския език.

Да не говорим, че си личи, че Миро е гледал клипа и реагира адекватно, а ти пишеш ядрени тъпотии.

Дали?

Тогава да коментира клипа...

Аз не съм коментирал клипа, освен че човека се опитва достатъчно обективно да се обоснове...

Самият факт, че ме пита дали автора споменава, че САЩ са помагали на Русия за глада е показателен, че не е гледал клипа...

Самият факт, че ти твърдиш, че реагира "адекватно" е показателен, че и ти не си го гледал...

Нищо изненадващо...

току-що, andiay написа:

Самият факт, че ти твърдиш, че реагира "адекватно" е показателен, че и ти не си го гледал...

Аз го пуснах в бисерите, ве Малоуме. Акъла ти е толкоз.

Как без да съм го гледал ?

Фактът, че ти твърдиш, че не съм го гледал, означава, че съм го гледал и съм се посмял от сърце.

Ти не си го гледал и ти личи.

Аз го пуснах в бисерите, ве Малоуме. Акъла ти е толкоз.

Как без да съм го гледал ?

Фактът, че ти твърдиш, че не съм го гледал, означава, че съм го гледал и съм се посмял от сърце.

Ти не си го гледал и ти личи.

То ти пускаш в бисерите всяко нещо, което не разбираш...

Ако тръгне теб човек да те пуска там, нова тема ще трябва...

Е, като си го гледал, кое от мнението на Мимето намираш за адекватно и кое според теб е за "бисерите"?

преди 5 минути, andiay написа:

кое според теб е за "бисерите"?

Целия клип е за бисерите.

Освен това не си гледал и целия запис на Руди Гела, дето лъжеше, че си го гледал, а аз не съм го гледал.

Ако не съм го гледал, нямаше да пусна интервюто с Лена, Малоуме.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Ето такива американски мръсници защитават соросоидните тролове тука. Добра инвестиция правили американците щом загивали руснаци. Ей заради това съм за Русия и Путин. Да ги спре такива убийци да малтретират целия свят. Лошото е че тоя сенатор е републиканец. Така че и Тръмп да стане президент, няма да я бъде. Само Русия и Китай останаха като надежда за света да се отърве от такива.

Американски сенатор за Украйна: Руснаците умират, никога не сме харчили пари толкова добре.

"Руснаците умират. Никога не сме харчили пари толкова добре". Това заяви американският сенатор Линдзи Греъм на среща с украинския президент Володимир Зеленски в Киев. Зеленски благодари на Греъм за помощта за Украйна. Докато беше на посещение в Киев, американският сенатор подкрепи ранното предоставяне на Украйна на ракети с голям обсег ATACMS и касетъчни боеприпаси. Греъм е сенатор-републиканец от много време и е известен като "ястреб" в политическите си убеждения.

Точно . Колко повече руснаци умират В УКРАЙНА ,толкова по-добре. Човек един път се опари, втори път се опари ,пак спре да пипа горещото. Колко повече руснаци се убиват в Украйна ,толкова повече ще искат да си седят в кочината, толкова по добре за ЕС ,НЯМА ДА ИМА ВОЙНА, ще се прекрати СПРАВЕДЛИВО тази и няма да посмеят повече да започват.

преди 3 часа, andiay написа:

Пак гледаш огледалото или аватара си...

Е, разбирам те, имаш нужда понякога да си прав...

Е как да я мразя бре, всеки ден й благодаря и отдавам почит...

Затова, че колкото и да ме е ощетила, поне не ме е превърнала в недоразумение, както е постъпила с теб...

Шушумитко, профила е нещо виртуално бре ...

Транспарант на витрината на дюкяна ти с надпис "Който не защитава Украйна е "русороб", "рашист", "вата", "путлерист" и т.н. А влезе в магазина, а съм изхвърлил на боклука тая отрепка" е вече изявяване на това, което пишеш във виртуала и в реаалността...

Е, ще извади на показ болшевишкият ти ген, защото е типично болшевишки манталитет - "Който не е с мен е против мен и требе да бъде отстранен"...

Аз нямам проблем да изразявам позицията си публично в реалността...

Копимаус...

От 1985-а...

Семейството ми от доста по-рано, поради близки, които станаха "невъзвращенци"...

Ти какво правеше по това време, Иванушка?

Може, но само ако ти сложиш на офиса в който бачкаш  надпис "Ние тъпите ватенки, не сме за никого, но бихме жертвали и децата които не сме гледали болшевишко да е." Тогава за всеки ден в който държиш този надпис отразяващ истината, аз ще държа огромен надпис на магазина си "Слава на Украйна" и "Путин хуйло". Сделка? Мишка нещастна. И все пак се погледни в огледалото някой път и прецени това което виждаш от кой биологичен вид е? Гордееш ли се с това което се е получило след големите претенции с които явно си израстнал, в реалност в която вие децата и внуците на активни борци сте били "елита". Ненапъващи се дори в тоалетната. И твоя профил мишка знам, че е анонимно виртуален, за разлика от моя с реална идентификация. Но вие виртуалните мишлетата , как да схванете разликата, жалките ми.

Целия клип е за бисерите.

Освен това не си гледал и целия запис на Руди Гела, дето лъжеше, че си го гледал, а аз не съм го гледал.

Ако не съм го гледал, нямаше да пусна интервюто с Лена, Малоуме.

ОК бре, обясни защо е за бисерите, според теб...

Записа на Руди Гела го слушах около час, нищо неочаквано не чух, а 5 часа тъпотии ще ми дойдат в повече....

Няма как да гледам запис...

Не съм лъгал за нищо, а казах, че трябва да се пуска оригинала на нещо, а не обяснения на това нещо...

Чакам да кажеш, защо смяташ, че онзи клип е за бисерите...

"Не съм съгласен с това - защото..."

Просто е...

ОК бре, обясни защо е за бисерите, според теб...
Записа на Руди Гела го слушах около час, нищо неочаквано не чух, а 5 часа тъпотии ще ми дойдат в повече....
Няма как да гледам запис...
Не съм лъгал за нищо, а казах, че трябва да се пуска оригинала на нещо, а не обяснения на това нещо...
Чакам да кажеш, защо смяташ, че онзи клип е за бисерите...
Просто е...

Твърде сложна задача за много хора тук. Когато принципа е "Прав съм защото съм прав", нищо не просто. И единственото, което следва от това е гробно мълчание.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 44 минути, Реджеп Иведик написа:

Какво ти стана бре, реджепе, та пускаш клип, който показва Костадинов единствено в положителна светлина ?!

Ще ви дойде акъла, но ... бавно става.

току-що, Митко Вълчев написа:

Може, но само ако ти сложиш на офиса в който бачкаш  надпис "Ние тъпите ватенки, не сме за никого, но бихме жертвали и децата които не сме гледали болшевишко да е." Тогава за всеки ден в който държиш този надпис отразяващ истината, аз ще държа огромен надпис на магазина си "Слава на Украйна" и "Путин хуйло". Сделка?

Ми ако ми извадиш цитат, където  казвам това, ще застана на площада пред общината в Плевен с подобен плакат...

И не бъркай, акцента в твоя транспарант е "Който не мисли като мен е "русороб", "рашист", "ватник", "путлерист" и аз ще го хвърля на боклука."...

За пореден път доказваш функционалната си неграмотност...

Казах ти го вече, това което ти възприемаш за истина и реалността са две паралелни вселени...

Иначе не ме бърка да напиша това, което изказвам тук като мое мнение за войната...

Сделка?

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

И все пак се погледни в огледалото някой път и прецени това което виждаш от кой биологичен вид е? Гордееш ли се с това което се е получило след големите претенции с които явно си израстнал, в реалност в която вие децата и внуците на активни борци сте били "елита". Ненапъващи се дори в тоалетната. И твоя профил мишка знам, че е анонимно виртуален, за разлика от моя с реална идентификация. Но вие виртуалните мишлетата , как да схванете разликата, жалките ми.

Не ставаш и за врачка бре, колко пъти да ти се казва...

Освен човек да те кара сам да се подиграваш на себе си, не виждам за какво друго може да ставаш...

Това, че 1000 пъти повтаряш една и съща простотия, не означава, че е нещо друго освен простотия...

Аз написах от кога съм бил включен в списъци и мога да го докажа с официален документ...

Ти можеш ли да докажеш, че не ръсиш клевети и квалификации за други, просто защото опре ли се до "конкретика" и включваш "разваления винтоверт", на който толкова се кефиш, копимаус...

Шушумитко...

Забелязахте ли, че талибаните се превърнаха от потисници и терористи в любящи борци за свобода в западните медии, след като атакуваха Иран.

Ето защо янките са оставили оръжия за милиарди в Афганистан.

преди 13 минути, maxthon написа:

Твърде сложна задача за много хора тук. Когато принципа е "Прав съм защото съм прав", нищо не просто. И единственото, което следва от това е гробно мълчание.

Според мен е малко по-различно...

"Прав съм, защото вярвам, че съм прав и защото искам да съм прав. Който не е съгласен, че съм прав значи е или глупак, или лъжец. Няма за какво да доказвам, че съм прав, защото вярвам, че съм прав. Щом има и други, които говорят като мен, значи съм прав."

Това е "логиката"...

Желано версъс Реално, в най-чистия му вид...

Иначе термина описващ това състояние е когнитивен дисонанс...

преди 15 минути, Joss Bomon написа:

Какво ти стана бре, реджепе, та пускаш клип, който показва Костадинов единствено в положителна светлина ?!

Ти гледа ли клипа ?

Заглавието заблуждава.

Не си го гледал и ти като вожда Прерязващото си Вените, ма бързаш да се изложиш.

преди 8 минути, ruraru написа:

Забелязахте ли, че талибаните се превърнаха от потисници и терористи в любящи борци за свобода в западните медии, след като атакуваха Иран.

Ето защо янките са оставили оръжия за милиарди в Афганистан.

Многоходовачка е това. Последно РуZия за кой вика в този конфликт?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.