Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 45 минути, БаалБек написа:

Първо се пробвай да не пишеш глупост след глупост. Тогава може и да те вземат на сериозно.

E как тебе да те вземат на сериозно след като не можеш да обясниш защо говоря глупости? Сериозно те моля да обясниш защо смяташ един списък от хора за "врагове на народа". Проста задача, чието изпълнение ти се струва много трудно. Не ти изнася явно да обясниш защо или пък просто не можеш. Има само един начин да покажеш, че не говоря слупости и всичко зависи от теб.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Това е част от достойните БЪЛГАРИ, които се борят против въвличането на България във войната и изпращането на българи да се бият срещу братята си.

club-Komuna.png

Украински и американски служители продължават да издават публични предупреждения/заплахи за задаваща се украинска офанзива, целяща да изтласка Русия от  придобитите ѝ територии в Донбас, Запорожие и Херсон. Няма нито едно историческо събитие, когато една военна сила е била постоянно отблъсквана и унищожавана и лидерите и помощниците на тази армия са обявили публично какво ще направят.

Виктория Нуланд-неотдавнашните изявления на злата вещица от Майдана Виктория Нуланд, че

„САЩ работят с Украйна по контранастъплението от месеци“.

image-39-1024x170.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_

„Дори когато планирате контранастъплението, върху което работим с вас от около 4-5 месеца, ние вече започваме нашите дискусии с украинското правителство и с приятели в Киев – както от цивилна страна, така и от страна на военна страна – за дългосрочното бъдеще на Украйна“, каза Нуланд на Киевския форум за сигурност чрез видеовръзка от Държавния департамент.

Което потвърждава теориите за голямата офанзива на Украйна, която вероятно съвпада с огромните военновъздушни игри на НАТО – обявени за „най-големите в историята – започващи през юни, които съвпадат със срещата на върха на НАТО през юли.Това, което Украйна може да опита, е ужасяващо поради броя на украинските войници, които са изпратени във водовъртежа на клане. Човешка жертва само за умилостивяване на западните благодетели

преди 30 минути, vpvelev написа:

българи да се бият срещу братята си.

Само бабите-пиянки от село имате брята в Расия, ама никоя от вас не е там ! Защо така си мекере

преди 24 минути, Joss Bomon написа:

Шшшш, слатински, за подобни обиди се образуват и печелят дела, умната... !!!

Цонке в Расия и дело ли ше спечелиш ? А кога ше отидеш 

Или отново виртуално пътуваш и обичаш рашките 

преди 1 час, maxthon написа:

E как тебе да те вземат на сериозно след като не можеш да обясниш защо говоря глупости? Сериозно те моля да обясниш защо смяташ един списък от хора за "врагове на народа". Проста задача, чието изпълнение ти се струва много трудно. Не ти изнася явно да обясниш защо или пък просто не можеш. Има само един начин да покажеш, че не говоря слупости и всичко зависи от теб.

image.png.fa5e9f4ea68f82703036343914de5619.png

Гледам пак си се развихрил че да те върна малко в реалността. Аз както виждаш адски сериозно те вземам след цялото ти творчество. Артилерист-газаджия дето не може да се привърже към местността.:)

преди 25 минути, glen написа:

Украински и американски служители продължават да издават публични предупреждения/заплахи за задаваща се украинска офанзива, целяща да изтласка Русия от  придобитите ѝ територии в Донбас, Запорожие и Херсон. Няма нито едно историческо събитие, когато една военна сила е била постоянно отблъсквана и унищожавана и лидерите и помощниците на тази армия са обявили публично какво ще направят.

Виктория Нуланд-неотдавнашните изявления на злата вещица от Майдана Виктория Нуланд, че

image-39-1024x170.png?_x_tr_sl=en&_x_tr_

„Дори когато планирате контранастъплението, върху което работим с вас от около 4-5 месеца, ние вече започваме нашите дискусии с украинското правителство и с приятели в Киев – както от цивилна страна, така и от страна на военна страна – за дългосрочното бъдеще на Украйна“, каза Нуланд на Киевския форум за сигурност чрез видеовръзка от Държавния департамент.

Което потвърждава теориите за голямата офанзива на Украйна, която вероятно съвпада с огромните военновъздушни игри на НАТО – обявени за „най-големите в историята – започващи през юни, които съвпадат със срещата на върха на НАТО през юли.Това, което Украйна може да опита, е ужасяващо поради броя на украинските войници, които са изпратени във водовъртежа на клане. Човешка жертва само за умилостивяване на западните благодетели

Добре д, преди патакламата нали пак предупреждаваха ама някой си го местеше от единия крачол в другия. Сега пак предупреждават - да не би да искаш да кажеш че нещо се е променило че сега да не си го преместят от отново?  Всичко е според ПЛАНА!  Нека операцията по местене започне сега!

Когато не разбереш правилно плаката:

FxMoGF9WcAUo4nS?format=jpg&name=medium

Само не ме карайте да пусна и клипчето че няма да ви хареса.

преди 59 минути, glen написа:

Супер ! Прекрасно ! Ха дано ! Винаги съм казвал че успешна война укринците водят срещу окупаторите именно благодарение на западното разузнаване, логистика и всякаква друга помощ.

И това е начина, това е пътя да се отблъснат орките зад границата.

Кефи ме "злата вещица" .  По точно рашистките ви гърчове  :) 

:)

преди 1 час, vpvelev написа:

Това е част от достойните БЪЛГАРИ, които се борят против въвличането на България във войната и изпращането на българи да се бият срещу братята си.

club-Komuna.png

Тезипродажници колко пъти ще ги цитираш ? Или вчера е бил друг бот зад акаунта ти ?

Синхронизирайте ги тия опорки де...

Иначе както един съфроумец каза... Дачков, Волгин и карбовски са жестоко обидени че ги няма в твоя списък :) :) :)

преди 12 часа, Митко Вълчев написа:

От теб е много повече. Но от теб и френският ми булдог и фикуса на жената са по умни. 

Пак гледаш огледалото или аватара си...

Е, разбирам те, имаш нужда понякога да си прав...

Радвам се, че се позоваваш на природата а не я мразиш, затова че тъй те е ощетила

Е как да я мразя бре, всеки ден й благодаря и отдавам почит...

Затова, че колкото и да ме е ощетила, поне не ме е превърнала в недоразумение, както е постъпила с теб...

Шмати, имам публичен профил в който съм изразил категоричната си подкрепа за Украйна СРЕЩУ Русия. Аз не съм страхлива мишка, която да твърди , че не подкрепя никого, въпреки да е ясно, че болшевишкият ми ген крещи да се хвърля на барикадата в подкрепа на другите ватенки. Ти си, мишок.

Шушумитко, профила е нещо виртуално бре ...

Транспарант на витрината на дюкяна ти с надпис "Който не защитава Украйна е "русороб", "рашист", "вата", "путлерист" и т.н. А влезе в магазина, а съм изхвърлил на боклука тая отрепка" е вече изявяване на това, което пишеш във виртуала и в реаалността...

Е, ще извади на показ болшевишкият ти ген, защото е типично болшевишки манталитет - "Който не е с мен е против мен и требе да бъде отстранен"...

Аз нямам проблем да изразявам позицията си публично в реалността...

Копимаус...

преди 10 часа, Реджеп Иведик написа:

Коя година ?

От 1985-а...

Семейството ми от доста по-рано, поради близки, които станаха "невъзвращенци"...

Ти какво правеше по това време, Иванушка?

преди 4 часа, BANKATA написа:
преди 4 часа, attj написа:

Как така почти всички загинали и в Буча са руснаци - значи дори и пропагандата им е сгрешена.

Ще се радвам да дадеш повече информация с някое линкче, че така поднесена новината май си я измислил току що.

Да, това е интересно, значи оставиха вече малоумните опорки че престъпленията в Буча е фейк , че труповете мърдали , и сега минаха на опорка - да, обаче са измъчвани хора и са трупове на руснаци

преди 3 часа, maxthon написа:

E нали не се опитваш да избягаш от свалнето на дрончетата с автомат? Вода от различни дерета ти е любимо занимание да правиш. Със статии може винаги да се спори. Особено с фалшивите такива. Защо говориш глупости само ти си знаеш. Обективното доказателство се търси както винаги, а не някой какво е написал в статия. Нали ти показах какво се пише тук (онази статийка в дир) и как всъщност са нещата?

Да избягам ли ??/  хехе :)  Всеки път ти цитирам дори различни статии за използването на системи Калашников, и вече поне 4-5 пъти давам сравнение с предложенията на рашистките ви депутати от Госдумата - за ловене с мрежи и обучение на ято орли срещу дронове :)

Ти обаче дума не обелваш за вашите смешки, а се излагаш с общата достъпна информация която аз цитирам, и за която никой не спори :) 

Давай, гърчи се още :)

преди 6 часа, miro20 написа:

За Бердянск бе споменавано и показвано клипове на взривове, но рашистките жертви май са доста повече от преполагаемото

Fake news - за жертвите...... Много обективна статия не мислиш ли?

Да, със същия успех можеш да кажеп "земята е плоска" .

Мисля че си отричаш по дфоулт. :)  Разбира се без никакви аргументи. Кой му пука за мнението ти което никога с нищо не подкрепяш  ?

преди 6 часа, miro20 написа:

Украйна успешно вече парира всичките им безаналоговнети

Тъй, тъй и Кинжала свалиха, ама не точно така.

Ти ли го казваш че не е точно така ? На база какво ?

:) На база нищо.

Аз обаче по ми хареса другия критерий дали са свалени или не "Кинжали"те. И това е доста по обективно

- След атаките с /не/свалените Кинжали, рашистите спряха да ги изпозлват, и както видяхме , продължиха с всякакви други ракети и дронове.

Ако не са ги свалили, защо до сега не са разбомбили целия център и правителствени сгради в Киев ???

Риторичен въпрос , нали :)

Второ - хареса ми изказването на шефа нагерманския концернкойто прозивежда танковете Леопард.

И който бе споменал че планра да правят завод за ремонт и производство в Украйна.

На въпроса - не го ли е страх че рашистите ще го разбомбят, той каза че е спокоен заради доброто ПВО.

Та, вие рашистите си плямпайте коклото искате за "безаналоговите" ви боклуци , сред мурзилките и ватенките номера минава...

Останалите гледаме прагматично на тази ваша фейк пропаганда , и с насмешка разбира се :)

преди 2 часа, attj написа:

Никой не е изненадан - щом Майдана е субсидиран от САЩ, съобразно интересите им. 

И колко ще въртиш  тази лъжа ?  Дори колегата ти фейкомет тошеффффф спря да се излага със сникерсите си ....

Повторена лъжа хиляди пъти ставало истина ли ? :) 

Да, ама не.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Мирча, понеже виждам, че пак разпространяваш неща, които не разбираш.

Да, всичко това е така, но то е заплатено до стотинка.Тоест всичко е пито-платено.

И всъщност цената за тези заводи е причина отчасти за Голодомора!

Да де, "умна" държавна политика. Толкова са прозорливи с индустриализацията, че са 50-100 г . след британци, германци, французи.

Ето такива американски мръсници защитават соросоидните тролове тука. Добра инвестиция правили американците щом загивали руснаци. Ей заради това съм за Русия и Путин. Да ги спре такива убийци да малтретират целия свят. Лошото е че тоя сенатор е републиканец. Така че и Тръмп да стане президент, няма да я бъде. Само Русия и Китай останаха като надежда за света да се отърве от такива.

Американски сенатор за Украйна: Руснаците умират, никога не сме харчили пари толкова добре.

"Руснаците умират. Никога не сме харчили пари толкова добре". Това заяви американският сенатор Линдзи Греъм на среща с украинския президент Володимир Зеленски в Киев. Зеленски благодари на Греъм за помощта за Украйна. Докато беше на посещение в Киев, американският сенатор подкрепи ранното предоставяне на Украйна на ракети с голям обсег ATACMS и касетъчни боеприпаси. Греъм е сенатор-републиканец от много време и е известен като "ястреб" в политическите си убеждения.

на 27.05.2023 г. в 14:06, miro20 написа:

Въпроса бе за преименуването и защо на едни населени места рашистите искат да връщат старото име, а на други не :) 

Малко насоки и за съветско време :

За 10 години американците са построили около 1500 фабрики в СССР!
Само за 10 години (1930-1940 г.) американците създават химическата, авиационната, електрическата, нефтената, минната, въгледобивната, металургичната и други индустрии в СССР, най-големите фабрики в Европа за производство на автомобили, трактори, самолети, Zion двигатели и други продукти.
Например, известният завод за трактори в Сталинград е изцяло построен в Съединените щати, демонтиран, транспортиран на 100 кораба - и сглобен в СССР. Dniproges е построен от американската фирма Cooper Engineering Company (и германската компания Siemens). Първите танкове са създадени в този завод.
Автомобилният завод "Горковски" (ГАЗ) е построен от американската компания Austin.
Сегашният AZLC е изграден по проекта на Ford. Известната Магнитка е точно копие на металния завод в град Гари, щатът Индиана.
,,Albert Kahn Inc” проектира и изгражда 500 съветски предприятия!
Алберт Кан - индустриален архитект от Детройт. Причината да се обърне към Кану е, че след като е проектирал всички заводи на Ford, той разработва високопроизводителната технология за проектиране на промишлени заводи.
В Съединените щати неговата компания с персонал от 400 души подготвя работни чертежи за една седмица, издига корпуса на индустриалното предприятие за пет месеца.
Кан успя на практика да докаже, че е в състояние да направи същото в СССР: проектът STZ беше завършен за рекордно кратко време; строителните конструкции за него са произведени в САЩ, транспортирани до СССР и сглобени в рамките на шест месеца.
Именно ,,Albert Kahn Inc.” създава училището за водеща индустриална архитектура в СССР.
Заедно с фабриките са създадени градове за работници. Ернст Май - немски архитект участва в разработването на архитектурни проекти за 20 съветски града!
За 10 години американците са построили около 1500 фабрики в СССР!
Около 200 хиляди американски инженери и техници пристигат в СССР, които водят армия от почти един милион затворници от ГУЛАГ - плюс няколко останали предреволюционни служители в Русия.
Американските професори са обучили триста хиляди квалифицирани специалисти във факултета на Руската федерация - т.е. целият персонал за съветската индустрия за много години напред!
Така материалната база на социализма е изградена от американските капиталисти плюс евтината работна ръка.
Петър Пейков
Балтазар Косса

Мирча, понеже виждам, че пак разпространяваш неща, които не разбираш.

Да, всичко това е така, но то е заплатено до стотинка.Тоест всичко е пито-платено.

тъпльо, никой не спори за сметките, а това кой е развивал и инвестирал .

Именно "злия Запад"  със неговите научни и технически постижения са строили и обучавали "процъфтяващия СССР".

А след това СССР продъжлава тазипрактика да изпозлва западните достижения, но с малък нюанс...

Вече просто се КРАДАТ технологии и нагло се КОПИРАТ :)

https://germanych.livejournal.com/133607.html

хахаха :) Това някакъв нов бисер ли е ?

Тоя брадатко с въглавничките едва ли ще го доизгледам, но ще ти препоръчам някои насоки за помощта на "лошите хАмериканци и злия Запад,  пък ти ми кажи дали брадаткото ги споменава във видеото си .

Мерси предварително .

https://www.corpus.ru/press/istorik-duglas-smit-o-tom-kak-amerika-spasla-sovetskuyu-rossiyu-ot-goloda.htm

Как може да си толкова кух и промит мозък , наистина идея си нямам. Освен горните клипове , да цитирам и :

Еще американцы бесплатно кормили трудовые отряды, занимавшиеся восстановлением страны. В 1922 году США доставили в СССР технику и семена, что позволило собрать хороший урожай и испечь хлеб.

Глядя на все это и растущую любовь народа к США, большевики начали считать, что эта помощь дискредитирует советскую власть. В 1923 году можно было видеть, как в одном порту разгружается судно с гуманитарной помощью, а в соседнем доке другое судно загружается зерном для отправки в Германию. Информация о том, что большевики продавали продукцию во время массового голода шокировало Запад.

В июне 1923 года иностранные благотворительные организации прекратили действовать в России. Правительство запрещало народу благодарить американцев - такой было "спасибо" советских властей за спасение людей. Только в Башкирии Америка спасла от смерти более 10 миллионов человек. В последствии официальная пропаганда будет придумывать неких шпионов и бандитов, вместо слов искренней благодарности.

Руският външен министър Сергей Лавров заяви, че западните държави си „играят с огъня“, като се съгласяват да предоставят на Украйна произведени в САЩ изтребители F-16. Той нарече това това „неприемлива ескалация“ на конфликта, информира АФП.

„Това е игра с огъня, без съмнение“, заяви външният министър Сергей Лавров в откъс от интервю за руска телевизия, публикувано в социалните мрежи, като осъди опита за „отслабване на Русия“ от страна на „Вашингтон, Лондон и техните сателити в ЕС“.

Лавров заяви, че думите на началника на Генералния щаб на САЩ Марк Мили, че Украйна няма да върне загубените територии, са първата стъпка към разбирането на реалната ситуация.

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Аз още чакам Копейкин да ме съди за авторското право, ти за обиди по интернет тръгна да говориш....

преди 33 минути, miro20 написа:

хахаха :) Това някакъв нов бисер ли е ?

Тоя брадатко с въглавничките едва ли ще го доизгледам, но ще ти препоръчам някои насоки за помощта на "лошите хАмериканци и злия Запад,  пък ти ми кажи дали брадаткото ги споменава във видеото си .

Мерси предварително .

Как може да си толкова кух и промит мозък , наистина идея си нямам. Освен горните клипове , да цитирам и :

Миме, ако бе гледал поне началото на клипа на "брадаткото", то щеше да видиш източниците, които ползва...

Все пак "брадаткото" е историк, и като такъв, коректно посочва източниците си...

Ако бе гледал и по-нататък, то щеше да разбереш и че говори и за нещата, които ти посочваш...

Базирайки се отново на източници, а не на статийки и клипчета...

Но... както обикновено става с "хора" като теб, то те не гледат, не четат, не слушат, а са "писатели"...

Човека не оправдава нищо, нито внушава нещо, а предлага обективни факти...

Но... обективността е последното нещо, което вълнува такива като теб...

преди 2 часа, Joss Bomon написа:

Тцъ, бре...

Аз съм му разрешил да ма нарича както си иска...

Не ма бърка, нито ма обижда...

преди 41 минути, andiay написа:

Ако бе гледал и по-нататък, то щеше да разбереш и че говори и за нещата, които ти посочваш...

Не разбрах, брадаткото с възглавничките цитира ли колко пъти САЩ са спасявали Русия от глад ?

На коя минута от видеото  ? Мерси предварително .

преди 41 минути, andiay написа:

Но... както обикновено става с "хора" като теб, то те не гледат, не четат, не слушат, а са "писатели"...

За толкова години тук съм се убедил че съм чел, видял, пак чел и пак видял много повече отколкото ме обвиняват сулю и пулю като теб :)

пп

Я кажи, и ти ли като колегата ти комуне Николоффффф мислиш че американските и западни инвестиции по изграждане на фабриките, икономиката, промишлеността , даренията от храни и лекарства, са..... причина за Гладомора ?

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Никога няма да забравим - никога няма да простим:

FxM4IQlXoAA9NEV?format=jpg&name=small

28.05.1987 -"Ден на съветското безаналогово ПВО"

преди 57 минути, attj написа:

Лавров заяви, че думите на началника на Генералния щаб на САЩ Марк Мили, че Украйна няма да върне загубените територии, са първата стъпка към разбирането на реалната ситуация.

По този повод, оказва се никой не е чувал за "предложението" на Китай за мирно регулиране като Рашистан си запазели до сега превзетите територии :

МИД Украины опроверг информацию о предложении Китая оставить за Россией оккупированные территории

update: 27-05-2023 (22:56)

Министр иностранных дел Украины Дмитрий Кулеба заявил, что польские, немецкие, французские и бельгийские дипломаты не получали предложения от спецпосланника Китая Ли Хуэя оставить за Россией оккупированные территории Украины.

Статья Wall Street Journal о том, что Ли Хуэй в ходе турне по европейским столицам призывал союзников США в Европе требовать немедленного прекращения огня в Украине, оставив России территории, которые она захватила, вызвала широкий резонанс.

В ответ, по данным газеты, европейские чиновники поставили под сомнение, что Китай может выступать в качестве честного посредника в любых переговорах, учитывая, насколько тесно он связан с Москвой.

"Я немедленно связался со своими коллегами в тех столицах, которые он посещал, и ни один из них не подтверждает, что озвучивались или велись переговоры даже о том, чтобы признать за Россией те территории, на которых сейчас в Украине находится Россия", - сообщил Кулеба в видеообращении, опубликованном в его фейсбуке.

преди 9 часа, miro20 написа:

но рашистките жертви май са доста повече от преполагаемото :) 

Аз казах ли ви ?

преди 3 часа, vpvelev написа:

Това е част от достойните БЪЛГАРИ

мръсни предатели

Нешка Русоробева

преди 1 час, N1K17Y написа:

Аз още чакам Копейкин да ме съди за авторското право

Аз чакам да патентова Късопишков

Пуснали са някаква промоция в ЛИДЛ :

Някой познава ли мястото - на едната табела мисля че пише Букурещ?

преди 7 минути, miro20 написа:

Не разбрах, брадаткото с възглавничките цитира ли колко пъти САЩ са спасявали Русия от глад ?

На коя минута от видеото  ? Мерси предварително .

За толкова години тук съм се убедил че съм чел, видял, пак чел и пак видял много повече отколкото ме обвиняват сулю и пулю като теб :)

пп

Я кажи, и ти ли като колегата ти комуне Николоффффф мислиш че американските и западни инвестиции по изграждане на фабриките, икономиката, промишлеността , даренията от храни и лекарства, са..... причина за Гладомора ?

Няма значение, какво мисля аз, сульо, пульо, или ти, бре Миме...

В момента коментираш нещо, което дори не си гледал...

Гледай го и ще получиш отговори на въпросите си...

За улеснение на такива като теб има и "глави" в описанието на клипа...

Това, че четеш, гледаш и слушаш само неща, които съответстват на "твоите" възгледи, не означава, че си Чел, Гледал или Слушал, повече от някой друг, без значение от точната бройка...

преди 2 минути, kosyo написа:

Пуснали са някаква промоция в ЛИДЛ :

Някой познава ли мястото - на едната табела мисля че пише Букурещ?

И на мен както някои казват, ми изглежда на Силистра.  Дето се влиза от Добрич  покрай границата и после към ферибота.

току-що, andiay написа:

Няма значение, какво мисля аз, сульо, пульо, или ти, бре Миме...

В момента коментираш нещо, което дори не си гледал...

Гледай го и ще получиш отговори на въпросите си...

За улеснение на такива като теб има и "глави" в описанието на клипа...

Това, че четеш, гледаш и слушаш само неща, които съответстват на "твоите" възгледи, не означава, че си Чел, Гледал или Слушал, повече от някой друг, без значение от точната бройка...

Много обичаш да повтяряш неща на които ти е отговорено, като не обръщаш внимание какво те питам :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.