Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 59 минути, _sirena_ написа:

Да манипулираш  човек , който ненавижда алкохолизма е меко казано Олигофрения !

Стигнал си дъното и копаеш надолу с голи ръце.

Направих същото, което и ти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 26.03.2022 г. в 14:38, Hristo52 написа:

За някой неща само напълно завършен идиот може да се смее. 

преди 1 час, _sirena_ написа:

Ето мнението и на французите !

Ще кастрират Макрончо  в април.

Искат излизане от НАТО ! Ако победят влизат в съюз с Путин ! 

И французите се усетиха накъде духа вятъра !

Макрончо ще го кастрират, ама на следващите избори. В момента води двойно на следващия го.

преди 25 минути, Реджеп Иведик написа:

Кирчоикокорчо е двоен агент. Спря самолета с байрактарите от Турция за Украйна.

Наложи се да минава над Гърция.

Само българските рицари на Чугуна и Петолъчката не осъзнават, че на Русия трябва да и се извие врата, докато е топла.

На Кокорчо и сие се е намерили някой да ги светне, че който се е опитал да извие врата на Русия, докато е топла, си е тръгвал студен. 

Учете я тази история, а мераклийските сънища на разните "тълкуватели на историята", взимайте само за сведение.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Това е изопачен преразказ на някакви пишман журналисти от български сайт.

Щом ТИ си го казал! :giggle1: На тебе , Съчков и още няколко "компетенции" тука , ви трябва линк, оригинал, може би и адреса и телефона на редакцията! :giggle1: Поради липса на други аргументи. Преди време боготворяхте тоалетната БЛИЦ,всичко беше на 1000% вярно... сега я плюете...явно нови инструкции! :giggle1:

Частито, другари.

Цитат

ТАСС
@tass_agency
Государственное издание, Россия
В Госдуму внесли законопроект о признании соотечественниками всех владеющих русским языком. Законопроектом также предлагается уточнить перечень народов, исторически проживающих на территории России:

https://tass.ru/obschestvo/14203671?utm_source=twitter.com&utm_medium=social&utm_campaign=smm_social_share

преди 1 минута, A.com написа:

Честито, другари.

Ами по-добре от преди години когато хамериканците и англичаните искаха английският да станел - език майка! :giggle1:

преди 7 часа, Реджеп Иведик написа:

Кирчоикокорчо отказа въздушен коридор на транспорта с байрактарите от Турция за Украйна

Оказа се чугун и петолъчка та дрънка.

Тоя със нищо не защити интересите на България, ама със нищо!!! Дори не се опита. Защити единствено интересите на БСП. Абсолютно на 100% съм разочаровано от него, по- слаб министър- председател от соца насам не сме имали!  Само някакви неуместни изказвания, неадекватни решения, а относно войната и левашко поведение. Съжалявам, но това е недопустимо, особено за страна член на ЕС и НАТО. Прав е Соломон Паси, като ги нарича кастрирани кремълски котараци. Щото наистина станаха за подигравка, то не бе снишаване, не бе чудо. Някаква си руска посланичка ги прави на кайма всичките. Тия нашите политици, толкова играят по свирката на кремъл, че са наплашили и народа с дивотиите си - "голямата сила русия", "непобедимата руска армия", "само да кажели", а па путин пак се изцепи, като селски бек в ООН, кой кат него разбираш ли, американския долар трепери, газта завладява Европа, страшна работа, страшни баровци, яхти имат и замъци във Лондон. Пълен фарс и пародия, и Петков хем идва от западния свят, с долари се е кърмил, Харвард, Канада, у- дю, шапка да им сваля на разни комунета тука, дето след няколко години и помен нема остане от тях. Сега много народ ще изчезне от политическото пространство, няма кой на запад да разговаря и да се занимава със джуджанките на джуджи.

Откритите източници, както и документите, изтекли в интернет (включително Wikileaks), дават приблизителна представа за степента на участие на политическия елит на САЩ в дейности, свързани с биологично оръжие в Украйна. По-долу е направен опит за хронологична реконструкция на това участие, без да се претендира за изчерпателност. В този наистина дяволски план има твърде много пропуски, които трябва да бъдат запълнени.
...

2019 г. - начало на глобална пандемия от мутиралия прилепски коронавирус COVID-19 в Ухан.

https://vtorifront.bg/article/mariya-zaharova-bio-baydn-amerikanskite-laboratorii-v-ukrayna-i-prilepskiya-covid-19?fbclid=IwAR1lrZVV_xvUDjtKNkBJptcIwbfHF_0Fh-TuKxW0SwEGSRCjA-LtBHvgOQM

преди 2 минути, insec написа:

Петков хем идва от западния свят

Аха идва. Баща му е чугун та дрънка. Те чугуните имат някаква хитрост на селски бек. Не отиват в Мадараша да цъфнат и вържат, ми на запада, да им земат гнилите долари. Синдбад нали го виждаш. Такива най ги мразя. Пълен когнитивен дисонанс. Гола вода и кал в ушите.

преди 48 минути, vpvelev написа:

Казах ли ви да купувате рубли и юани. Долара вече фалира и не се търгува :)

А Извънземните кога ти казаха че ше кацнат

преди 24 минути, Реджеп Иведик написа:

..

Гледай човек, колко бивши военни министри, гледай:

https://www.mediapool.bg/bivshi-voenni-ministri-prizovaha-bulgaria-speshno-da-pomogne-za-otbranata-na-ukraina-news333906.htm

В такава унизителна поза България не е била никога в историята си.

преди 1 час, Banesc написа:

никакъв преврат

сергеев е глобалист 

и иска да си кара джипката по чужди държави

и да прави далавери 

Стигаш ли педалите.

Байдън в Полша заявил, че Рyсия щяла да се върне в 19-ти век...
Аз, ако съм поляк, бих го пребил. /от Фейса/

277559677_4958467807564194_4508156654081

преди 1 час, A.com написа:

Частито, другари.

За тези, които не знаят руски? Аз не знам, какво ми честитиш. 😀 Но, благодаря.

преди 16 минути, absurt написа:
Байдън в Полша заявил, че Рyсия щяла да се върне в 19-ти век...
Аз, ако съм поляк, бих го пребил. /от Фейса/

277559677_4958467807564194_4508156654081

Пак фейк.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Пак фейк.

Кое е фейк, рожбо златна и неграмотна? Я, разясни.

преди 7 минути, absurt написа:

Кое е фейк, рожбо златна и неграмотна? Я, разясни.

Първото, което е,  1915 година показваш карта, пък говориш за 19 век. 

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/19_век

19 век започва на 1 януари 1801 г. и свършва на 31 декември 1900 г.

1915 година е 20 век.

Другото, което нямат източник думите... Трябва да гадаем, дали наистина го е казал.

Както винаги приказки, небивалици. Скалъпено.

преди 15 минути, АСПЕКТ написа:

Аз честитя на дугарите, които знаят руски, и вече, дори и да са в прогнилия запад, ще са съотечественици на другаря Путин. И с право ще обичат новото си отечество. 

Тези, които не знаят руски... да пият по един студен чай. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.