Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

В Русия имат ли биолаборатории? За един приятел ....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, parmobil написа:

Що не се фукат преди колко време беше 1$ за 40 рубли. Не беше толкова отдавна.

Кво общо има с темата. Преди санкциите 1 зелен беше седемдесет и нещо рубли. Сега се връща на изходна позиция. Тоест санкции - смях.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Ами чети бе момче!

Какво да чета? Руска пропаганда ли?

https://m.dir.bg/dnes/politika/lavrov-rusiya-shte-ogranichi-dostapa-i-vizite-za-nepriyatelski-darzhavi

Освен България, сред тях са всички държави от Европейския съюз, както и САЩ.

Братушките, що така. 😩

току-що, АСПЕКТ написа:

https://m.dir.bg/dnes/politika/lavrov-rusiya-shte-ogranichi-dostapa-i-vizite-za-nepriyatelski-darzhavi

Освен България, сред тях са всички държави от Европейския съюз, както и САЩ.

Чети си, чети всичките прохамерикански сайтове и не ме занимавай с глупости ако обичаш?

преди 2 минути, tonit1968 написа:

Кво общо има с темата. Преди санкциите 1 зелен беше седемдесет и нещо рубли. Сега се връща на изходна позиция. Тоест санкции - смях.

Общото е, че девалвира. С рекет и хватки закрепиха нещо, но както "вие" ни плашите, да видим след месец-два какво ще бъде

току-що, parmobil написа:

Общото е, че девалвира. С рекет и хватки закрепиха нещо, но както "вие" ни плашите, да видим след месец-два какво ще бъде

Точно така, ще видим.

преди 8 минути, parmobil написа:

Сделано в Русия. С любов от Русия.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Антракс

преди 3 часа, Hristo52 написа:

На тебе , Съчков и още няколко "компетенции" тука , ви трябва линк, оригинал, може би и адреса и телефона на редакцията!  Поради липса на други аргументи. 

Аз живея в Белгия от 1991г. бе селския пенсионер.
Да оригинал ми трябва, щото си разбирам различни езици.
А на вашите жълти сайтове хич не ми е мерак да им вярвам, ако не посочват оригинала.
Достатъчни са ми лъжите по БНТ, бТВ и Нова ТВ та да почна да обръщам внимание на безброй сайтчета на пишман журналисти.
А и тука при мене и у Францата телевизиите яко лъжат за войната.
Моите аргументи съм ги написал още в началото на тази тема.
Като смачкат руснаците украинците аз пак ще съм познал предварително.
Също както познах, че ще ви турят Киро за премиер, още от преди последните избори.

Явно според някои "умници" хамерика може да има всичко! Атомни бомби, химически оръжия и какво ли не, обаче други страни нямали право...интересно мислене!

преди 1 минута, Белгиеца написа:

Аз живея в Белгия от 1991г.

И ще си го преместя в другия крачол! Хайде и ти при Специалистите.

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Що, бе чугун? Днес бях в Мръвката - всичко си има. И на бензиностанцията няма опашки... С какво съм прецакан?

Ха-ха-ха, най-големият баровец с многото пари и безброй Кайени в гаража... се храни в най-долнопробната дупка на Студентски град. Що така бре, Комплексарчо? Що не си измислИ че си бил в някой от ресторантите на Шератон, Хилтън или в Панорамата на Японския, а се издаде какъв цървул си гордеейки се с това че си успял да отделиш некой леФ за да посетиш Мръвката :emoji_smiley-23:

преди 38 минути, parmobil написа:

Намери с какво да ни плашиш. Като гледам пишещите, болшинството сме видели развития социализъм. 

Малък бях, но помня боновете за бензин. Помня опашки за какво ли не. И режим на ток, и купони, и режим на вода, и Виденов, кризата 2008г., дето Станишев говореше, че ще ни подмине.

Намери по-млада аудитория за плашене.

Едно много важно нещо не отчиташ-възрастта. Тогава бяхме млади, гледахме малки деца- тия, дето не знаят с какъв зор им осигурявахме всичко и сега им е широко около врата. Днес, като те изхвърлят от работа или ти умре бизнеса, съвсем по друг начин ще ти се отрази.

преди 13 минути, Белгиеца написа:

А това познал ли си     https://www.economic.bg/bg/a/view/zagubi-za-stotici-miliardi-kiev-izchisli-shtetite-ot-vojnata-dosega

преди 12 минути, Белгиеца написа:

Аз живея в Белгия от 1991г. бе селския пенсионер.
Да оригинал ми трябва, щото си разбирам различни езици.
А на вашите жълти сайтове хич не ми е мерак да им вярвам, ако не посочват оригинала.
Достатъчни са ми лъжите по БНТ, бТВ и Нова ТВ та да почна да обръщам внимание на безброй сайтчета на пишман журналисти.
А и тука при мене и у Францата телевизиите яко лъжат за войната.
Моите аргументи съм ги написал още в началото на тази тема.
Също както познах, че ще ви турят Киро за премиер, още от преди последните избори.

То пък за Киро е много трудно да се досетиш. 

преди 22 минути, parmobil написа:

Имат, ама не са финансирани от САЩ, успоредно с изпратените военни обучители. Защо трябва да се правим на толкова неразбиращи от нищо, само и само да защитаваме едната страна? 

преди 2 минути, absurt написа:

Имат, ама не са финансирани от САЩ, успоредно с изпратените военни обучители. Защо трябва да се правим на толкова неразбиращи от нищо, само и само да защитаваме едната страна? 

И това, че не са финансирани от САЩ, ги правят по-малко безвредни. Сигурно. Даже имат лечебни свойства.

преди 34 минути, Hristo52 написа:

Виж ти! Обаче имат американски биолаборатории нали? За химическо оръжие.

Абе ти нали си уж офицер. Кое училище си завършил ?

Не излагай занаята. Виж се какво си написал

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

И това, че не са финансирани от САЩ, ги правят по-малко безвредни. Сигурно. Даже имат лечебни свойства.

Не, глупчо, нищо не е безвредно- зависи от дозата. Това, чувал ли си го? И да, глупчо, така се откриват И лекарствата, и всички останали полезни за хората, неща. Средно громотните хора го знаят- от обща култура.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Поредното твърдение без никакъв аргумент. Така може да си се оправдавате с всеки и за всичко. 

Бандеровците се оказват най-глупавите и наивни европейци.  Допуснаха да бъдат употребени заради глобалните интереси на САЩ.  Предатели са спрямо предишно единство в СССР. Сами са си виновни.   Аргументите  с факти и доказателства  са в събитията в Украйна!  

@The Monsterна теб ли прехвърлиха началниците ви снимките, които пускаше @Coco1. Не му яж хляба. :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.