Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Вече ми омръзна да слушам и гледам за тази проклета война. Явно хората не могат да живеят в мир , да се уважават , да се обичат.Толкова разбити  съдби!

Под този чудесен клип на Найтуиш  прочетох едно изказване на една дама .Какво ли е станало след един месец война с тази жена и нейните близки?749819159__2022-03-28_20-50-58.png.1ba54566bea32e24432b6349147767a2.png

Ето и превода:2052410983__2022-03-28_20-48-14.png.9a6bb565a204a3ee12aa98aa3a1171ec.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, виж се какво си написал колега.

Вариант няма да си ми колега. Не съм се обръщал към тебе с нещо. Така, че ако обичаш беседвай си с други? 

преди 57 минути, Hristo52 написа:

Ето как може да пламне 3 та световна. От некадърни политици и патки.

Цитат

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че за пръв път в историята си ЕС ще осигури бюджетни средства, за да въоръжи нападната страна – Украйна. Предвижда се с европейски пари да бъде осигурена покупката и доставката на въоръжение и предпазни средства.

https://politikata.net/515407/

Нищо. Светът наистина има нужда от прочистване.

След това зер лайнен ще трябва да обяснява на европейците, защо Путин е спрял газа и ще имат удоволствието да се отопляват с "Чудо"

trIdiPj.png

току-що, vpvelev написа:

След това зер лайнен ще трябва да обяснява на европейците, защо Путин е спрял газа и ще имат удоволствието да се отопляват с "Чудо"

Ако нещо остане...След Трета Световна...съмнявам се хора да останат. Виж за градовете...зависи от типът на оръжието което ще се използва.

преди 1 минута, vpvelev написа:

trIdiPj.png

А гориво от къде? Мините за въглища затворени, Дървесината изсечена, Русия спря износа. Събираме дрехите от кофите и се грееме? Евроатлантиците да ми отговорят.

преди 4 часа, Тhе Monstеr написа:

Направих същото, което и ти.

Демонстрира Инфантилността си , нищо друго не направи.

Точно като в детска градинка "Детелинка " реагира.

Никаква Зрялост , никаква Мъдрост още по-малко Мъжкарство .

Последното между другото е Състояние на Духа ! 

А твоят Дух е отдавна Съдран.   Пропорционално на чашите , които си изпил през тези год. 

С този Акцент исках да ти покажа колко нелепо звучиш , когато във финалните си реплики се избомбиш с 

" Мили деца ... "  

"Направих същото , което и ти" - това е детско оправдание , лишено от Мъжествено действие и реакция.

Пак повтарям :   Присъствието ми по тези платформи е с цел - Дидактика .

Реверанс към всички мои последователи и фенове.  :)

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Демонстрира Инфантилността си , нищо друго не направи.

Точно като в детска градинка "Детелинка " реагира.

Никаква Зрялост , никаква Мъдрост още по-малко Мъжкарство .

Последното между другото е Състояние на Духа ! 

А твоят Дух е отдавна Съдран.   Пропорционално на чашите , които си изпил през тези год. 

С този Акцент исках да ти покажа колко нелепо звучиш , когато във финалните си реплики се избомбиш с 

" Мили деца ... "  

"Направих същото , което и ти" - това е детско оправдание , лишено от Мъжествено действие и реакция.

Пак повтарям :   Присъствието ми по тези платформи е с цел - Дидактика .

Реверанс към всички мои последователи и фенове.  :)

Чудя се да те поканя ли на среща...

the-best-date-ever-we-together-look-at-t

преди 9 минути, Hristo52 написа:

Нека не се лъжем. Всичко ще се оправи но след Трета световна. Светът вее е гнил и мръсен. Има нужда от тотално почистване.  Вековната история го показва...

Прав си ! Трябва да избием тотално Нацизма !  Да няма и коренче , откъдето да избуи отново.

току-що, Hristo52 написа:

Щом ТИ го казваш... :giggle1: Явно тука всеки "специалист по всичко" е силен в оценки, изказвания и т.н.

Не е нужно аз да го казвам. И сам ще го видиш.

Цитат

По същия начин действаха и с пленените защитници на Донбас през всичките тези 8 години от 2014 досега - доказателства?

за да се разбере, че войната не е Русия срещу Украйна, подкрепяна от страните от НАТО, а това е война между доброто и злото, отбелязва news-front.info. - глупост на н-та степен

На видео кадрите украински бойци стрелят в краката на руски пленници, след което ги бият.  - лъжа. Покажи кога ги бият, след като са ги простреляли в краката.

В края на видеото е показано как украинските бойци стрелят в краката на всички пленени руски войници докато ги свалят от военен автомобил. - лъжа. Автомобилът не е военен.

Нека целият свят види, че Украйна е ИДИЛ. - дебилизъм.

И следователно в Донбас, който въоръжените сили на Украйна планираха да атакуват, щеше бъде същото като това във видеото. Дори по-лошо. Щеше да има клане и унищожаване на всичко. И спецоперацията започна именно за да предотврати всичко това. - дебилът бил и врачка.

Дебилът си е дебил.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Не излагай занаята. Виж се какво си написал

Ти не знаш ли, че билоабораториите разработват и химически оръжия? От догодина ще разработват и ядрени.

преди 2 минути, jhoro написа:

Дали ще тръгне - не ми пука, въпросът е - откъде ще мине?

По Дунав. Ако мине от тука, руската войска ще преяде с хляб и сол и може да не стигне до Скопие.

преди 2 часа, Hristo52 написа:

Я вижте какви ги творят "милите и невинни" украинци!

И нека някой не казват, че е фейк, защото това е вашият любим сайт БЛИЦ, ...

Ти какво си се влюбил в тоя Блиц бе ?
На southfront.org го има видеото също.
Само че не съм достатъчно тъп за да го гледам.
Един от тукашните русофили се оплака вече, че се е прекарал да го гледа.

Е, сега ако го видят и военните от Русия които участват в боевете, ще има яко отмъщение само че без камери. От глупост украинците дават повод на руснаците да ги смачкат яко и безмилостно.

Чудя се защо някой не ходят на...Нали се сещат къде? 

преди 2 минути, Белгиеца написа:

От глупост украинците дават повод на руснаците да ги смачкат яко и безмилостно.

Абе те искат да ги смачкат, ама нямат желание...

Ти какво си завършил, да не си и ти офицер ?

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Кой да се дигне, дете на природата. Ти знаеш ли какво е отношението на масата европейци към руснаците в момента ?

И то благодарение на Путлер.

Ще ти шушна нещо на уше

Във всички страни се създадоха по едно "Възраждане ' .  Те дълбаят Дълбоко в "коренищата " и чакат своят час.

преди 8 минути, A.com написа:

По Дунав. Ако мине от тука, руската войска ще преяде с хляб и сол и може да не стигне до Скопие.

Българско биологично оръжие, е га са пръснат.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Гледат змии да им земат отровата ли ?

Крави, за производство на газ(веществото е с двойна употреба).

преди 4 минути, Богатир написа:

Той и Байдън небрежно казва на американците, че недостигът на храна „ще бъде реален“ като необходима „цена“ на санкциите му срещу Русия.

Големи тарикати се пишат пак. Значи не са виновни те с измислената им ковид пЛандемия, а Русия.

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Чудя се да те поканя ли на среща...

the-best-date-ever-we-together-look-at-t

Като свърши войната ще си помисля.

179843573_3218404681719494_1577063447956720186_n.jpg

преди 10 минути, Белгиеца написа:

От глупост украинците дават повод на руснаците да ги смачкат яко и безмилостно.

На руснак повод не му трябва, а ако все пак му потрябва ще си измисли.

преди 8 минути, Hristo52 написа:

Чудя се защо някой не ходят на...Нали се сещат къде? 

Що скучно ли ти е там сам.

преди 11 минути, Богатир написа:

Да. И американоблизачите, ще са първите пръдльовци дето и господ ще обявят за виновен. И ще видят къде акат гладните!

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Като свърши войната ще си помисля.

179843573_3218404681719494_1577063447956720186_n.jpg

Тя като свърши, руските кораби вече ше са потопени.

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Във всички страни се създадоха по едно "Възраждане ' .

Аз във нашата страна, след като видях мнението на Коцето им писах, че ако не го махнат, ще изгубят много привърженици. Поне аз лично, за партия с такъв чугун начело няма да гласувам.

Ако го махнат и се извинят за позициите му по отношение на войната в Украйна, може и да си помисля. Другите не ми се виждат такива чак чугуни.

преди 8 минути, Реджеп Иведик написа:

Другите не ми се виждат такива чак чугуни.

Ако не са чугуни, сигур са магнити, щом му се лепят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.