Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

На северозапад от Киев рашистите са изтласкани близо до Чернобил.

Водят се ожесточени боеве за Херсон.

Продължава настъплението на ЗСУ на запорожкия фронт в посока Мариупол.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Саддам го нападна Буш. Ти мен ли се пробваш да лъжеш? Пълно с комици тая вечер...

Ти си си излъган по рождение. Буш не е нападнал никого- Саддам беше ликвидиран от САЩ и Ирак беше съсипан от САЩ, когато президент беше Буш. Схващаш ли тънката разлика,? Бас ловя, че се чешеш дето не те сърби, в недоумение.669757685_download(16).gif.19b1a756e4f5e5bdfe6e49204865efab.gif

преди 2 минути, Лудият Учен написа:

Всичко,което тогава руснаците направиха,беше,че като свършиха бомбардировките,овладяха летището в Прищина,което беше просто един безмислен акт...

Там ли са или не са?

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Но първо трябва да си зададете въпроса и после да си отговорите честно.

Я не се опитвай НАГЛО ДА МЕ ИМИТИРАШ !!! 

Аз СТОЯ ПРЕД ТЕБ И ЦИНИЧНО И НАПЕТО МИ ЦИТИРАШ МОИ ПОСЛАНИЯ !!!

НЕЩО ТВОЕ ИМАШ ЛИ ??? 

ИЛИ СИ МИ ОТВОРИЛ ХРОНОЛОГИЯТА И МИ СЪБИРАШ СОБСТВЕНИТЕ ИЗРАЗИ И МИ ГИ ХВЪРЛЯШ ПОД НОСА ?? 

НЕЩО ОТ РАМУСА НЯМА ЛИ ДА ВЗЕМЕШ ???

НАПРИМЕР - "Деца ,  папагалчета "   или неговите ги остави за батманската реплика ? 

Целият ти Живот е една РЕПЛИКА ! 

ЗАПИШИ СИ ГО ТОВА ! 

Цял Живот Имитация на този и онзи , с едничката цел да покажем колко сме "големи" , Стабилни , Улегнали , Изправени на краката си .

Ми не си голям бре , Малък си !   Миниатюра !  

Казвай си батманската и легай да спиш.

преди 7 минути, Тhе Monstеr написа:

А да... и вируса е китайски.

Да бе. Спорен въпрос.

Цитат

Базираната в САЩ EcoHealth Alliance - получи грант през 2014 г. за проучване на възможните коронавируси от прилепи. Тя е получила 3,7 млн. долара от NIH, 600 000 от които бяха предоставени на Института по вирусология в Ухан.
През 2019 г. проектът беше подновен за още пет години, но след това бе отменен през април 2020 г. заради пандемията.

Та ... кога тръгна пандемията? Коя година зацепваш ли?

САЩ финансирали лабораторията в Ухан, тествали смъртоносни вируси – Kmeta.bg

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Благодаря, че ме подсети да си сложа бустера. Април е на вратата дет се вика. И тук Байдън не ме излъга- ваксината нито убива, нито осакатява. За разлика от вируса. "Спасителите" лъжат, че вируса е нищо, а ваксината убиец.

А да... и вируса е китайски.

Слагай , слагай ....че ми писна от тебе ...

преди 6 минути, absurt написа:

Ти си си излъган по рождение. Буш не е нападнал никого- Саддам беше ликвидиран от САЩ и Ирак беше съсипан от САЩ, когато президент беше Буш. Схващаш ли тънката разлика,? Бас ловя, че се чешеш дето не те сърби, в недоумение.669757685_download(16).gif.19b1a756e4f5e5bdfe6e49204865efab.gif

Нищо не си разбрала, ама карай. Катар платиха на САЩ. 

преди 10 минути, BANKATA написа:

което си избереш.

Хи,хи! Ти си избери, сега твоята интелигентност напира за изява. Не че е голяма загадка, ама давай. Забавно е.

преди 8 минути, parmobil написа:

Там ли са или не са?

Ама ти прочете ли въобще какво съм написал в по-дългия пост ?! Защо тръгваш да извиняваш мизериите на САЩ,като ми натякваш колко са зли руснаците...И да-в Ирак и Югославия Русия не взе никаква роля нито пряко,нито косвено...Нито са воювали с НАТО,нито са успели да въоръжат сърбите...Недей да ми навираш факти колко е зла Русия,за да извиниш престъпленията на САЩ през годините...Разлика между двете велики сили - няма...

преди 1 минута, absurt написа:

Хи,хи! Ти си избери, сега твоята интелигентност напира за изява. Не че е голяма загадка, ама давай. Забавно е.

Следващият път като пак ти кажа че говориш празни приказки не се обиждай.

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Ама ти прочете ли въобще какво съм написал в по-дългия пост ?! Защо тръгваш да извиняваш мизериите на САЩ,като ми натякваш колко са зли руснаците...И да-в Ирак и Югославия Русия не взе никаква роля нито пряко,нито косвено...Нито са воювали с НАТО,нито са успели да въоръжат сърбите...Недей да ми навираш факти колко е зла Русия,за да извиниш престъпленията на САЩ през годините...Разлика между двете велики сили - няма...

Ама защо пак се почва с американците? Какво извинявам? Питах дали имаше руснаци. Имаше! Не обичам да се позовавам на wiki, но защото е руската, сигурно ще я преглътнеш.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Русские_добровольческие_отряды_в_Югославии

преди 11 минути, nikssi написа:

Да бе. Спорен въпрос.

Та ... кога тръгна пандемията? Коя година зацепваш ли?

САЩ финансирали лабораторията в Ухан, тествали смъртоносни вируси – Kmeta.bg

и кое е общото според теб, между ковида и войната

иначе медицината е по силно оръжие от куршумите

преди 6 минути, parmobil написа:

но защото е руската, сигурно ще я преглътнеш.

Нищо подобно,ако бях такъв ,не бих нарекъл Путин "касапин",какъвто е...А това,че Русия нямяше абсолютно никакво участие във войната в Югославия е абсолютно сигурно...Нямам си никаква идея как измисли,че руснаците били участвали там...

току-що, Лудият Учен написа:

Нищо подобно,ако бях такъв ,не бих нарекъл Путин "касапин",какъвто е...А това,че Русия нямяше абсолютно никакво участие във войната с Югославия е абсолютно сигурно...Нямам си никаква идея как измисли,че руснаците били участвали там...

Добре де, сам каза за летището. Няма да коментираме невидимия фронт.

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Един Българин им го каза много добре и в прав текст на европейските подлоги

https://www.facebook.com/Djambazki.VMRO/videos/1397982643989361

защо не си емигрирала в Русия

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

И да оставя Българите и Съдбата им в ръцете на имбецили като теб ? 

е 

ееее

ЕЕЕЕЕЕЕ

:smash:

преди 1 час, A.com написа:

Защо им задавате такива въпроси? Отговорът винаги е един и същ - САЩ са виновни. Няма значение какво ги питате. САЩ са виновни.

Тест за русороби. Ти му викаш, че Путлер е боклук, то чува "САЩ са миротворци". Ти му викаш "да се отървем от руското влияние" то чува, "да се превърнем в колония на САЩ". Ти му викаш "да махнем съветските паметници", то чува "да издигнем паметници на американските войски". Промити мозъци, неспособни  вече дори да осмислят съвсем прост разговор. Плюе си подред опорките и те обивнява, че защитаваш САЩ, и когато го питаш колко е часа. 

преди 2 минути, parmobil написа:

Добре де, сам каза за летището. Няма да коментираме невидимия фронт.

Е ми,добре , ама сравни факта,че превзеха летището с факта за  военни действия,където умират хора или снабдяването на една от страните с оръжия и пак загиват човешки същества...Това с летището не значеше абсолютно нищо...Разбирам ти гледната точка,но сравнението ти е нелогично...

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

Ми Аерофлот не лети вече с влак е опасно както и по море просто трябва да изчака Путин да разчисти малко и след това ще се движи свободно.

преди 14 минути, _sirena_ написа:

И да оставя Българите и Съдбата им в ръцете на имбецили като теб ? 

е 

ееее

ЕЕЕЕЕЕЕ

:smash:

както каза по тв-то подкрепящите Путин са хора провалили се в живота си - и си търсят оправдание за провала си в запада - и вярват в всичко каквото каже Путин

https://www.btv.bg/shows/lice-v-lice/videos/trjabva-li-balgarija-da-izprati-voenna-pomosht-za-ukrajna.html

off 

Да спрем да цитираме капацитети!

Те (капацитетите) ни обясняваха, че "ама няма такова нещо, Русия няма да "оперира" Украѝна"

Същите капацитети обясняваха, че е работа за два-три дни.

Пак същите капацитети авторитетно назидаваха "ей, това e руската мощ, сега ги смазаха".

Месец мина. Други капацитети?

И к'во излезе? Ако нямаш ядрена пушка, за да шантажираш, си дрисльо с букетче.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.