Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз не му вярвам, чугуните му вярват. И той сам си повярва.

Европа му вярваше. Или просто много и се искаше да му вярва, и сега е в доста деликатна позиция. Чак до глад и празни рафтове няма да стигне, но ако и Байдън я излъже, положението няма да е розово.

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Ти не ми говори за осмисляне. Не можеш дори да осмислиш, че глупостите на които се кефиш как Европа я чакал глад, ти самата ще си по- гладна от всичката Европа, включително и от мен. Ти ще умираш от глад, обаче се кефиш, че аз ще пропусна един десерт! Ей толкова е нищожно "осмислянето" ти.

Абе що се опитваш да вменяваш на другите собствената си Нищета ? 

И с мен така , и с Анди по същият начин , сега и с Абсурд ? 

Хем Разпран , хем Насран  и ръченица с пълен памперс друсаш ? 

Няма да се срешам с тебе , като свърши войната.  :bubblegum:

Може само да те полюшкам между шамарите си !  Е те тва ще е цял оргазъм за мен ! 

преди 8 минути, parmobil написа:

Този пример беше за "вашето" мислене. Моето, интересно защо, квалифират като американофилско?!?

Щом кажеш нещо срещу Путин - значи си за Байдън. А аз съм за Източен Тимор, но все се намира някой да ме определи.

Аха, ще се сетиш! Ми, не ми слагай "вашето", а просто използвай един аршин и за себе си, и за мен. Най- не понасям да ме слагат в някаква група и да ми говорят в множествено число, настоявайки че съм наистина това, което са ми лепнали.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама ние и да не ги питаме, пак САЩ са виновни...

Истината не е черно на бяло...Фактът,че Путин е касапин,не изключва факта,че САЩ са същата имперска сила,която злоупотребява с властта си по същия начин...Единствената държава ,която е използвала атомно оръжие,при това срещу цивилни, е САЩ...Във Виетнам е използван напалм-пак на поразия срещу обикновени хора...Да не забравяме войните в Корея,Ирак,Сирия и Югославия,като в последната бяха ударени цивилни, наземни цели,беше ударен пътнически влак,та даже и китайското посолство,където загинаха 4-ма дипломати...И всичко това ,за да се разсее вниманието от секс простотиите на тогавашния президент на САЩ-Бил Клинтън...Повечето от вас вероятно са чули и записа на заместник-държавния секретар на САЩ -Виктория Нюланд,в който тя казва "Fuck the EU...Тъй че не ми казвайте,че щом върхушката в Кремъл е зло,то непременно значи ,че американците са добро...Такава еднозначна истина няма...САЩ си преследват собствени интереси...И една дебалансирана Европа не би им дошла никак зле...Сещайте се защо...Бизнес,просто бизнес...

преди 4 минути, absurt написа:

Ми, тъп си. Писна ме да те щадя, а ти да се оливаш все повече. Колко глупав трябва да си, за да помислиш, че аз не знам, дето сме в Европа и като дойде глада ще е при нас? Колко глупав трябва да си, за да не схванеш, че когато ти опонирам на безумната вяра, че колкото повече рестрикции има, толкова по- зле ще е Русия, а ЕС/ние ще цъфтим, то е за да слезеш на земята? Да погледнеш глобално, извън сляпата си любов към памперса, към нашите интереси. Да схванеш, че руснаците не са тъпанарите, за които господарите ти ги представят, а като са стигнали дотук, са се подготвяли през всичките години, в които с тях се подиграваше любимия ти памперс.

Спирам, забравих, че нямаш капацитет да осмислиш писано слово на ниво трети клас.

Ако тъп човек ти каже, че си тъп, значи си умен. Почвам да си мисля, че имаш някаква руска жилка...

преди 2 минути, absurt написа:

Аха, ще се сетиш! Ми, не ми слагай "вашето", а просто използвай един аршин и за себе си, и за мен. Най- не понасям да ме слагат в някаква група и да ми говорят в множествено число, настоявайки че съм наистина това, което са ми лепнали.

Нали затова бяха кавичките

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Европа му вярваше. Или просто много и се искаше да му вярва, и сега е в доста деликатна позиция. Чак до глад и празни рафтове няма да стигне, но ако и Байдън я излъже, положението няма да е розово.

Ха, че ако Байдън излъже, за сефте ли ще е? Питах те, пак ще го направя- как му вярваш на памперса след лъжата за химическото оръжие и физическото унищожение на Саддам+ съсипването на страната?

Всъщност, с какво може да излъже Байдън ЕС? 

Да не ни е обещал дар да ни дари- газ, че да ни компенсира за рестрикциите, които натисна Ес да наложи и така да си вкара огромен автогол?

току-що, absurt написа:

Ха, че ако Байдън излъже, за сефте ли ще е? Питах те, пак ще го направя- как му вярваш на памперса след лъжата за химическото оръжие и физическото унищожение на Саддам+ съсипването на страната?

Да не ни е обещал дар да ни дари- газ, че да ни компенсира за рестрикциите, които натисна Ес да наложи и така да си вкара огромен автогол?

Байдън за какво е излъгал ?

преди 13 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз не му вярвам, чугуните му вярват. И той сам си повярва.

Мен да беше попитал, щях да му кажа, че руската армия няма достатъчно личен състав и бойна техника за да спечели войната срещу Украйна, при условие, че не извърши тотална мобилизация.

1 000 000 войника не могат да окупират 40 000 000 държава, ако хората са враждебно настроени спрямо окупатора. Туй се учи във втори курс. Ама главите ви гумени.

И Христо не го знам какво е туй военно образование неговото.

На теб кой ти каза, че Русия иска да окупира цяла Украйна? Великите Кравари като бомбардираха Белград цяла Сърбия ли искаха да окупират, или само да помогнат на Косово да се пръкне на картата?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Абе що се опитваш да вменяваш на другите собствената си Нищета ? 

И с мен така , и с Анди по същият начин , сега и с Абсурд ? 

Хем Разпран , хем Насран  и ръченица с пълен памперс друсаш ? 

Няма да се срешам с тебе , като свърши войната.  :bubblegum:

Може само да те полюшкам между шамарите си !  Е те тва ще е цял оргазъм за мен ! 

Хубаво е някои въпроси да ги задавате на себе си. Няма цял живот някой да ви обяснява...що сте все онеправдани. Като си отговорите честно на този въпрос "защо", ще спрете да бъдете онеправдани. Но първо трябва да си зададете въпроса и после да си отговорите честно.

преди 5 минути, Лудият Учен написа:

Истината не е черно на бяло...Фактът,че Путин е касапин,не изключва факта,че САЩ са същата имперска сила,която злоупотребява с властта си по същия начин...Единствената държава ,която е използвала атомно оръжие,при това срещу цивилни, е САЩ...Във Виетнам е използван напалм-пак на поразия срещу обикновени хора...Да не забравяме войните в Корея,Ирак,Сирия и Югославия,като в последната бяха ударени цивилни, наземни цели,беше ударен пътнически влак,та даже и китайското посолство,където загинаха 4-ма дипломати...И всичко това ,за да се разсее вниманието от секс простотиите на тогавашния президент на САЩ-Бил Клинтън...Повечето от вас вероятно са чули и записа на заместник-държавния секретар на САЩ -Виктория Нюланд,в който тя казва "Fuck the EU...Тъй че не ми казвайте,че щом върхушката в Кремъл е зло,то непременно значи ,че американците са добро...Такава еднозначна истина няма...САЩ си преследват собствени интереси...И една дебалансирана Европа не би им дошла никак зле...Сещайте се защо...Бизнес,просто бизнес...

В изброените войни и Русия е участвала. Дали пряко или не - там са.

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Няма как и руските и украинските сили да казват едно и също нещо, а то да не е вярно, само защото ти си решил да не е вярно.

Нито руснаците, нито украинците са твърдяли досега, че руските сили са превзели Мариупол. Мариупол е пристанище на Азовско море. Аз лично ти казах съм ходил там амнайсе пъти.

Но дори и след като го превземете, ако изобщо успеете, пак ще загубите войната, защото положението на фронта е такова.

Украйна ли командва в Мариопул? Окопалите се и използващи като жив щит населението бандеровци могат ли да си покажат носовете извън укритията?

Руската журналистка Наталия Новожилова за ФАКТИ: Русия се превърна в напълно фашистка държава, от горе до долу

https://fakti.bg/mnenia/665338-ruskata-jurnalistka-natalia-novojilova-za-fakti-rusia-se-prevarna-v-napalno-fashistka-darjava-ot-gore-do-dolu?fbclid=IwAR1xsLEGxPQKBzYtoaO48YiwKzP-4C_oaZoeZ0FJzbqRQ4EJ8vVISv8d_H4

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Ай кажи сега какво ще правиш когато памперса ти сложи пак парцала на устатата , затвори те у вас на ТЪМНО ! Понеже некъв нов щам с мустаци си развявал байряците из улиците и на всичкото отгоре в магазина няма почти нищо , освен некви консерви ??

Кажи бе , "умният " , какво ще плямпаш тогава ? 

преди 1 минута, parmobil написа:

В изброените войни и Русия е участвала. Дали пряко или не - там са.

Да,и все пак не си спомням в Ирак и Югославия да е участвала Русия...

преди 6 минути, BANKATA написа:

Байдън за какво е излъгал ?

Като частно физическо лице или като президент на САЩ? Въпрос с повишена трудност.

преди 6 минути, absurt написа:

Саддам го нападна Буш. Ти мен ли се пробваш да лъжеш? Пълно с комици тая вечер...

преди 11 минути, absurt написа:

Автогол за Европа - пряко попадение (Гол) за САЩ. Нищо ново. Някои тука така са им промили мозъците,че забравят да мислят.

Няма как след време да не излязат нови разкрития за войната в Украйна (защото си е война след като има специална военна операция) и тогава пак ще мълчат и ще се гърчат. Кичат се със знаменца чужди и лапат на пропагандата , като шарани ... не разбират,че невинни в този конфликт няма и не може да има. 

Няма как това да продължи вечно. Няма как и да не е разрязана тортата вече - поне на теория. След края на конфликта ние КО ПРАЙМ ? А? 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Ай кажи сега какво ще правиш когато памперса ти сложи пак парцала на устатата , затвори те у вас на ТЪМНО ! Понеже некъв нов щам с мустаци си развявал байряците из улиците и на всичкото отгоре в магазина няма почти нищо , освен некви консерви ??

Кажи бе , "умният " , какво ще плямпаш тогава ? 

Благодаря, че ме подсети да си сложа бустера. Април е на вратата дет се вика. И тук Байдън не ме излъга- ваксината нито убива, нито осакатява. За разлика от вируса. "Спасителите" лъжат, че вируса е нищо, а ваксината убиец.

А да... и вируса е китайски.

преди 1 минута, parmobil написа:

В Югославия не си спомняш? 

Всичко,което тогава руснаците направиха,беше,че като свършиха бомбардировките,овладяха летището в Прищина,което беше просто един безмислен акт...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.