Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 36 минути, parmobil написа:

В Русия имат ли биолаборатории? За един приятел ....

СъвеЦките джуджета са най-високите джуджета!!!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, Pifi Pedolino написа:

Или една минерална вода от чешмата.Гледам от неколко дена по македонските ТВ се говори че може да ги окупираме  не е зле да поискат помощ от Путин.

Македонците май са(или ще) изгонят няколко руски дипломати, та... не се знае Путин ще тръгне ли да им помага.

преди 1 час, Hristo52 написа:

Я вижте какви ги творят "милите и невинни" украинци!

Брутално ВИДЕО 18+ с гаври, изтезания и убийства на пленени руски войници в Украйна потресе света.

И нека някой не казват, че е фейк, защото това е вашият любим сайт БЛИЦ, дето някой се кълняхте в него!

Видеото е от вчера или завчера. Казват, че украинци разстелват руски войници, които са обстрелвали с минохвъргачки жилищни сгради. А някой казват, че е руска постановка(войниците нямат обозначнителни ленти, прострелват ги, а кръв няма, единият стрелящ украинец, стреля с доста странна версия на АК - прилича на пригодена за стрелба с халостни патрони). Някой ден истината ще излезе наяве. Арестович вече каза, че украинската армия не е такава и украинските войници трябва да спазват Женевската конвенция. Но, Русия не води война в Украйна(питайте Путин), т.е. Женевската конвенция не важи за руските военослужещи. А текстът на статията е писан от пълен дебил.

Ето ти видео на "разстрел" на цивилен:

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-60839787

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Загубихте Ирпин.

Сега как ще превземете Киев ?

Като туристи - ще го изкупят!

току-що, A.com написа:

Македонците май са(или ще) изгонят няколко руски дипломати, та... не се знае Путин ще тръгне ли да им помага.

Дали ще тръгне - не ми пука, въпросът е - откъде ще мине?

преди 9 минути, absurt написа:

Едно много важно нещо не отчиташ-възрастта. Тогава бяхме млади, гледахме малки деца- тия, дето не знаят с какъв зор им осигурявахме всичко и сега им е широко около врата. Днес, като те изхвърлят от работа или ти умре бизнеса, съвсем по друг начин ще ти се отрази.

Права си! 2008г. голям шамар ми заби. Издържах и студентин в чужденеция.

Но мисълта ми беше за друго. Може ли да се злорадства какъв кОр ни чака?!?

Ицето(Hristo52) е от неизчезващата порода дребни душици, която се радва на всички да е зле.

преди 2 часа, Тhе Monstеr написа:

СССР= Россия. Въртяха се тука едни постове с войните на САЩ, та ми се стори че ще е интересно на аудиторията, да види и част от тези на Мада Раша. И понеже във войните на САЩ беше спомената и Гражданската война, не виждам какъв е проблема с Наполеон или Руско- турската. Все война.

Аз не се и съмнявах, че ще е върховна простотия, а то било СССР=Русия.Трябва да споделя, че това надмина очакванията ми.

Ако погледнем последния ред на това налудничево писание, то гласи: - "2022 Война с Украйна."

Значи СССР воюва с Украйна.А това, че ти не виждаш тук някакви проблеми е тъжно, но  разбираемо. 

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Путин е оставил Киев за накрая. За черешката на тортата. Прави си кефа да гледа как зеления се насира още.

преди 2 минути, A.com написа:

А текстът на статията е писан от пълен дебил.

Щом ТИ го казваш... :giggle1: Явно тука всеки "специалист по всичко" е силен в оценки, изказвания и т.н.

преди 6 минути, absurt написа:

Не, глупчо, нищо не е безвредно- зависи от дозата. Това, чувал ли си го? И да, глупчо, така се откриват И лекарствата, и всички останали полезни за хората, неща. Средно грамотните хора го знаят - от обща култура.

Учудва ме търпението и желанието ти да отговаряш на детински и дебилни постове. Остави ги да си живеят със заблудите и да се учат от грешките си. 

преди 4 минути, A.com написа:

Ще им каже сега, че преди се е объркал и че българската азбука е съставена в България :)

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

Не излагай занаята.

Защо? Колега ли си ми? Не вярвам. Така,че...занаята...

преди 2 минути, badr написа:

Аз не се и съмнявах, че ще е върховна простотия, а то било СССР=Русия.Трябва да споделя, че това надмина очакванията ми.

Ако погледнем последния ред на това налудничево писание, то гласи: - "2022 Война с Украйна."

Значи СССР воюва с Украйна.А това, че ти не виждаш тук някакви проблеми е тъжно, но  разбираемо. 

Пристрастен си. Той ти отговори адекватно. А ти по принцип рядко допускаш грешки.

Не е обида всички допускаме грешки.

Между другото и аргументите му бяха адекватни първия път като написа и затова лайкнах поста.

преди 4 минути, vpvelev написа:

Путин е оставил Киев за накрая. За черешката на тортата. Прави си кефа да гледа как зеления се насира още.

Киев въобще не му трябва на Путин -далече е от Черно и Азовско море.

преди 2 часа, vpvelev написа:

Абсолютно им разбива всички "планове" !  Ако в този момент се вдигнат народите в ЕС и си свалят подставените правителства - РУХВА ТОТАЛНО НОВИЯТ ИМ СВЕТОВЕН РЕД ! 

Ще започне РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИТЕ - "В Името на Народа ' !

Ако се Катурнат  тотално тези терористични режими и Диктатури , смятайте , че светът започва НОВА ЕРА ! 

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Защо? Колега ли си ми? Не вярвам. Така,че...занаята...

Да, виж се какво си написал колега. За твое удобство го цитирах.

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе ти нали си уж офицер. Кое училище си завършил ?

Не излагай занаята. Виж се какво си написал

Биолаборатории за химическо оръжие. 🤣  Много комици тая вечер. Кой от кой по- смешен.

преди 17 минути, absurt написа:

Не, глупчо, нищо не е безвредно- зависи от дозата. Това, чувал ли си го? И да, глупчо, така се откриват И лекарствата, и всички останали полезни за хората, неща. Средно громотните хора го знаят- от обща култура.

Да, полезно е.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Зарин

Кога последно прие зарин? По-добре ли се чувстваш?

преди 1 минута, _sirena_ написа:

Ако се Катурнат  тотално тези терористични режими и Диктатури , смятайте , че светът започва НОВА ЕРА ! 

Нека не се лъжем. Всичко ще се оправи но след Трета световна. Светът вее е гнил и мръсен. Има нужда от тотално почистване.  Вековната история го показва...

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Абсолютно им разбива всички "планове" !  Ако в този момент се вдигнат народите в ЕС и си свалят подставените правителства - РУХВА ТОТАЛНО НОВИЯТ ИМ СВЕТОВЕН РЕД ! 

Ще започне РАЗЧИСТВАНЕ НА СМЕТКИТЕ - "В Името на Народа ' !

Г-н Сергеев не иска  нова ера преди да си обърне всичките пари в олио,  бензин, злато ,рубли и юани  и йени 

преди 2 минути, _sirena_ написа:

Ако в този момент се вдигнат народите в ЕС

Кой да се дигне, дете на природата. Ти знаеш ли какво е отношението на масата европейци към руснаците в момента ?

И то благодарение на Путлер.

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Загубихте Ирпин.

Твоите опорки могат да твърдят всичко. Не ме касае. За сега ОФИЦИАЛНО руснаците успяха да направят Азовско море свое вътрешно море. Украйна призна че била изгубила достъп до него "временно". Е, колко ще продължава това "временно положение? Сто години? Двеста?

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Ако трябва - още утре Киев може да бъде превзет.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.