Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Реджеп Иведик написа:

Аз във нашата страна, след като видях мнението на Коцето им писах, че ако не го махнат, ще изгубят много привърженици. Поне аз лично, за партия с такъв чугун начело няма да гласувам.

Ако го махнат и се извинят за позициите му по отношение на войната в Украйна, може и да си помисля. Другите не ми се виждат такива чак чугуни.

Само Костя ли? Ми Ленчето Гьончева? Ми Ченгеналова, ми оня другия добитък, как му беше името... Дренчев...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, Тhе Monstеr написа:

Тя като свърши, руските кораби вече ше са потопени.

Не са ли ти пратили от централата да пуснеш снимка на потопен руски кораб. Да се посмеем малко.

Аз във нашата страна, след като видях мнението на Коцето им писах, че ако не го махнат, ще изгубят много привърженици. Поне аз лично, за партия с такъв чугун начело няма да гласувам.

Ако го махнат и се извинят за позициите му по отношение на войната в Украйна, може и да си помисля. Другите не ми се виждат такива чак чугуни.

Украйна си поема последствията заради бандеровщина.  Ти не желаеш това да го схванеш, ама и никой за нищо не те пита.

преди 28 минути, АСПЕКТ написа:

Да, полезно е.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Зарин

Кога последно прие зарин? По-добре ли се чувстваш?

ми, глупостта ти е велика, душко! Зарин и Зоман са стари БОВ, а защо са измислени и кога са употребявани, няма да ти обяснявам. То, наистина е безсмислено да се занимавам с теб. Има ли нещо, от което да имаш понятие в света на възрастните? Един смислен въпрос как не зададе и едно смислено изречение как не написа?! 

преди 1 минута, vpvelev написа:

Не са ли ти пратили от централата да пуснеш снимка на потопен руски кораб. Да се посмеем малко.

Кузнецов ли, как се казваше единствения им самолетоносач. Пиши в гугъл и гледай, как за малко сами да си го потопят в мирно време. Можеш да пишеш и Курск- как се давят свои войници, та да не попадне тайната в чужди ръце... Па се посмей ако ти е смешно.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Ми Ленчето Гьончева? Ми Ченгеналова, ми оня другия добитък, как му беше името... Дренчев...

Ми не съм чувал да правят големи глупости. Сякаш има вероятност да не са много крадливи.

За кои други ?

Кирчоикокорчо не даде коридор за самолета с байрактарите. Пък бил на митинга.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Тва на фейк ми намирисва. Герберски. Като фейка дето украинците държали нашия кораб за жив щит... без да имат изобщо достъп до него.

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Кузнецов ли, как се казваше единствения им самолетоносач. Пиши в гугъл и гледай, как за малко сами да си го потопят в мирно време. Можеш да пишеш и Курск- как се давят свои войници, та да не попадне тайната в чужди ръце... Па се посмей ако ти е смешно.

Според теб, защо започна войната между Русия и Украйна?

Ако повече ти харесва - защо Русия нападна Украйна. Ако и тоя вариант не ти харесва ще добавя - "така зверски я нападна"?

преди 16 минути, Тhе Monstеr написа:

Тя като свърши, руските кораби вече ше са потопени.

айде пак манипулация :lock:

:offtopic_s:

За последния един месец сякаш стана много модерно, модно да си украинец. Je suis ukrainien. Стана и някак си срамно и обидно да си българин. Някак недостойно е дори. Ганьо вечно се срамува от себе си, вечно чувства някаква вътрешна вина и неудобство. И в този ред на мисли винаги е готов да плаче искрено и всеотдайно по чуждите гробове. Жалка работа.

Тези байрактари само удължават агонията на бандеровците. Дроновете са неравностойни на руските ракети.   Виждаш ли сега друг вариант освен този Русия да отнеме завинаги  от Украйна не само Крим и Донбас!?  

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Ако трябва - още утре Киев може да бъде превзет.

Шок и ужас.

Аз мисля казах, украинците ще боядисат Москва синьо и жълто, вие у форума още ще превземате Киев.

преди 3 минути, _sirena_ написа:

айде пак манипулация :lock:

Е... помисли малко. Къде ще намериш горящ руски кораб, след войната?

Всъщност май греша. Горящи и потъващи руски кораби има постоянно и без война. Само треа са издебне промоцията.

преди 8 минути, Тhе Monstеr написа:

Тва на фейк ми намирисва. Герберски. Като фейка дето украинците държали нашия кораб за жив щит... без да имат изобщо достъп до него.

Баси, стигна дотам, да обявиш казаното от близките на моряците за лъжа!? 650175821_download(21).gif.423deb29514eb441844e84204827385b.gif 

преди 37 минути, bigiadri написа:

Вече ми омръзна да слушам и гледам за тази проклета война. Явно хората не могат да живеят в мир , да се уважават , да се обичат.Толкова разбити  съдби!

Под този чудесен клип на Найтуиш  прочетох едно изказване на една дама .Какво ли е станало след един месец война с тази жена и нейните близки?749819159__2022-03-28_20-50-58.png.1ba54566bea32e24432b6349147767a2.png

Ето и превода:2052410983__2022-03-28_20-48-14.png.9a6bb565a204a3ee12aa98aa3a1171ec.png

Ами защо защитаваш тези ГЛОБАЛНИ ЧУДОВИЩА , които 2 год. Избиха с тяхната пландемия милиони ? 

Путин се опълчи срещу Новият им Ред !   Украйна беше поводът за пред света.  Ей това не можете да Осъзнаете иначе искате Мир и Любов . 

СЗО , НАТО , ЕС тези ли ще ти донесат Мир и Любов ? 

Това са ГЛОБАЛИСТИТЕ !  ХАЗАРСКАТА МАФИЯ !   

Е , как да се случат този Мир и Любов ?   Те не могат да Обичат !   Не искат и мир ! Искат да си намалят робите до Златният Милиард и да си контролират и да се забавляват с "куклите си " .   Това са Чистокръвни Изроди бе , човек .

Така ли не можете да виждате в хоризонта ?   Вземете го сглобете този пъзел най-накрая. 

Всеки Факт е парче от пъзела.  Разгледайте ги всички и го сглобете. 

преди 35 минути, Богатир написа:

Тази левичарска родна пропаганда нещо не върви.
В моят белгийски град няма точно никакви проблеми по магазините.
А те са всички част от огромни вериги, няма малки магазинчета.
Ама ако ви е кеф да взимате желанията ви за реалност, ами фантазирайте си на воля.

преди 1 минута, absurt написа:

Баси, стигна дотам, да обявиш казаното от близките на моряците за лъжа!? 650175821_download(21).gif.423deb29514eb441844e84204827385b.gif 

11 моряци само 3 близки ли имат?

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Тва на фейк ми намирисва.

Не е фейк.

България и Румъния официално отказаха да дадат коридор на украинския самолет с байрактари от Турция.

Самолета е бил принуден да мине над Гърция, която е дала коридор.

преди 1 минута, Тhе Monstеr написа:

11 моряци само 3 близки ли имат?

Що, трябваше да се явяи всичката рода до девето коляно, като циганите и да се разпищят на умряло, че да им повярваш?

преди 11 минути, attj написа:

Виждаш ли сега друг вариант освен този Русия да отнеме завинаги  от Украйна не само Крим и Донбас!?  

Ако гледаш само от днес за утре може само това да видиш.  Ако гледаш по надалеч може да видиш и други алтернативи.  При всички положения от тази война Русия по силна няма да излезе.

преди 2 минути, absurt написа:

Баси, стигна дотам, да обявиш казаното от близките на моряците за лъжа!? 

Ти лъжеш. Не вярвам моряците да са казали такова нещо. Ако са казали лъжат да.

Аз чух жената на 2 рия механик какво каза на пресконференцията. От казаното ясно се разбира, че не са държани за жив щит.

преди 12 минути, Тhе Monstеr написа:

Е... помисли малко. Къде ще намериш горящ руски кораб, след войната?

Всъщност май греша. Горящи и потъващи руски кораби има постоянно и без война. Само треа са издебне промоцията.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Не е фейк.

България и Румъния официално отказаха да дадат коридор на украинския самолет с байрактари от Турция.

Самолета е бил принуден да мине над Гърция, която е дала коридор.

Не намирам подобно инфо. Не казвай че е от фейсбук.

преди 2 минути, Michigan111 написа:

Ако гледаш само от днес за утре може само това да видиш.  Ако гледаш по надалеч може да видиш и други алтернативи.  

Какви например?    

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.