Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, attj написа:

Бандеровците се оказват най-глупавите и наивни европейци.  Допуснаха да бъдат употребени заради глобалните интереси на САЩ.  Предатели са спрямо предишно единство в СССР. Сами са си виновни.   Аргументите  с факти и доказателства  са в събитията в Украйна!  

Пич ! 2021 година е, събуди се, какъв СССР какви 5 рубли. Дано и българските комунисти ви натикат на кучето в зад**ка. Съсипахте България!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 25 минути, parmobil написа:

Колко години трябва да ни вменяват благодарност за руско-турската война?

По- скоро колко века, щото 100 години отдавна минаха. Тяхната работа стана, като да спасиш жена от насилник, за да я насилваш ти после... Работата ни с тях е пито платено!

преди 30 минути, _sirena_ написа:

Що не му вярваше и в короната , да питам аз ? 

Тая емотка не е за украса.

преди 5 минути, parmobil написа:

Аз (ние) не искам(е) да дава, а да не ни пречи. Но не става и не става.

Кой посланик си позволява да говори по такъв начин в независима страна??? И това не са волни интерпретации, а съгласувано на най-високо ниво. Кирил, патриарх руски ще хока НАШ президент? Кой е той, бе? 

И с какво на теб и на мен, и на когото и до било, попречи някаква си посланичка? И с какво ти попречи патриарха, че реши да хока президента? Нещо, в работата те уволниха ли, глобиха ли те, какво ти се случи на теб? 

Сега е модно да се изцепиш как те е срам от някого другиго или че си българин. Ти, да не се засрами вместо президента и премиера? Ти си ги избирал- от това трябва да се срамуваш, щом те се държат като ........и позволяват да им се говори така. Пак ти казвам, това робско мислене, че все някой ти е виновен, а ти си жертвата, ти съсипва живота.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Питай Украинското Министерство на отбраната.

Казват, че не сте го превзели все още. А и руските фейкомети, все още не са обявили да са го превзели.

Ако знаеш, колко си жалък. Хал хабер си нямаш от света, ама да кажеш нещо, барабар Петко с мъжете.

Аз съм ходил там лично амнайсе пъти. Те едно казват, ти друго разбираш.

преди 10 минути, absurt написа:

Ми, да ти отговоря, щом питаш. Да, когато Путин отричаше, че ще напада, му вярвах, защото в същото време той се опитваше всячески да накара янките да се усвестят и да зачетат исканията му. Когато видях безумно наглата реакция, присмеха и високомерието на памперса, ми стана ясно, че ако вече е достатъчно силен, Путин, ще намери формална причина да им покаже, че наистина зад тези червени линии, не може да им позволи да пристъпят.

Така че, патетиката в питането ти е излишна. БайДън, просто не си премери наглостта, обърка Русия с Ирак, Либия и другите, които унищожи, та всъщност предизвика мечката да действа. 

От друга страна- ми, действията на Русия не са някакъв прецедент. Американски патент е това. Разликата само е, че Путин е с обща граница с Украйна и че я чака 8 години да реши дали да спазва уговореното или да продължават американските инструктори да обучават нацита и всякаква там сволач. Реално, Украйна също е толкова подстрекател, колкото са щатите.

И последно- що толкова те притеснява, че Путин бил излъгал, че няма да напада, а като янките излъгаха целия свят, с ООН барабар, че Саддам има химическо оръжие и му клюцнаха главата, не се възмути?

Не ми отговори защо му вярваш, след като те излъга? Надъни една камара глупости в стил- а те защо бият негрите? Типично за чугун. Ами да ти кажа и друго- той ще продължи да ви лъже! И ще ви лъже докато не спрете да му вярвате.

преди 59 минути, Реджеп Иведик написа:

Шок и ужас.

Аз мисля казах, украинците ще боядисат Москва синьо и жълто, вие у форума още ще превземате Киев.

Ти не само каза, но и показа клипче от анимационният свят в който живееш:

на 22.03.2022 г. в 19:36, Реджеп Иведик написа:

Помниш ли какво ти казах още тогава? Казах ти че в реала Хълк не съществува, а на Капитан Америка се оказа че му е през шмайзера за Укрите.

Руска пропаганда и санкции в действие тия, ако имат малко акъл и се погледнат от страни би трябвало да потънат в земята от срам.

преди 52 минути, Michigan111 написа:

"Защото Китай може да шантажира Путин с едно просто нещо. Той може да се присъедини към санкциите и край. "

Нещата са сравнително прости.  Никой никого не шантажира , ами знаят , че само Съединението Прави Силата !

Ако са сами няма да Успеят !   Да не говорим , че САЩ е на тяхна страна , когато Тръмп си върне позициите !

Европа се раздира от конфликти и противоречия , понеже хората не се прости и слепи и видяха какво им причиниха глобалните чудовища , начело на държавните им апарати !   Ковида умря още на следващият ден след като Путин си изстреля ракетите ! 

Ама що не ги свързвате тези събития ? 

Пак ви казвам- в момента , в който паднат тези продажни правителства пада и КАБАЛА ! 

Това е МАЩАБНА АКЦИЯ  в цял свят !  Нашите контета , политически курвет@ също ще паднат !

Дори да измолят някакъв привиден "мир" с Русия - СВЕТЪТ НЯМА ДА Е СЪЩИЯТ ВЕЧЕ !  

Човечеството ще вземе масово да се Осъзнава , че Истината е на страната на Путин срещу Глобализма ! 

Пример ти давам - Ако подложат света на "затвори и локдауни " ! Какво ще стане , ако хората виждат , че само където мародерства световният елит - изроди има пландемия и ваксинации , а в останалият свят , който е с Русия хората си живеят свободни , м ? 

Ти , няма ли да повдигнеш глава и да питаш какво става тука бе ? 

М ? 

Ето така ще се изправят и всички народи ! Говоря за ХОРАТА , ОБИКНОВЕНИТЕ ЧОВЕЦИ , Жертвите  НА ТОЗИ ГЕНОЦИД ! 

И както казах , навсякъде си имат по едно "Възраждане " , което ще поведе народа към битката с чудовищата ! 

Това , което не успя да направи КАНАДА , ще го направят Путин и съотборниците му ! 

Във  всичко има Символизъм , навсякъде ! 

Слънцето изгрява откъде ?  ИЗТОК ! 

Какъв Символ е Слънцето ? 

СВЕТЛИНАТА ! 

Къде залязва слънцето ? НА ЗАПАД  !!! 

Какво олицетворява "залезът " ? 

ТЪМНИНАТА !   

тОВА  Е КРЪГОВРАТ !   СВЕТЛИНАТА ЩЕ ИЗГРЕЕ ОТ ИЗТОК И ОГРЕЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ! 

Всички ще искат да са в Светлината !  Никой не иска да живее в УПАДЪК И ПОД КОНТРОЛ ! 

ЖИЗНЕН КОНТРОЛ !  И да знае , че всеки момент някой може да му натисне "копчето" и да го изведе от жизненият му статус !

Ти какво би избрал ? 

Свобода и спокоен живот , нравственост и справедливост или  робство , безнравственост , затворен под технически похлупак и контролиран с медицински средства ? 

Това е Основното , което е нужно да види всеки , преди да гърми щуротии на кг. ! 

Защото ! 

Знанието е Сила , НЕВЕЖЕСТВОТО Е РОБСТВО ! 

Защо им задавате такива въпроси? Отговорът винаги е един и същ - САЩ са виновни. Няма значение какво ги питате. САЩ са виновни.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Ми не. Ще лъже докато диша

Като спреш да вярваш, вече не може да те излъже. Както не можа да излъже американците и украинците. Те знаеха, че ще нападне. Затова и "операцията" му така зацикли, та върви към даване на фира. Не можа да ги изненада.

преди 2 минути, A.com написа:

Защо им задавате такива въпроси? Отговорът винаги е един и същ - САЩ са виновни. Няма значение какво ги питате. САЩ са виновни.

Аргументирай се : "То е ясно че те са виновни, нали са американци" :giggle1:

преди 2 минути, A.com написа:

Какво представлява туй чудо "вината"?

И как се определя?

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Не ми отговори защо му вярваш, след като те излъга? Надъни една камара глупости в стил- а те защо бият негрите? Типично за чугун. Ами да ти кажа и друго- той ще продължи да ви лъже! И ще ви лъже докато не спрете да му вярвате.

Виж, отговорих ти. Пространно, разбираемо, с български думи. По- просто и разбираемо не мога. Това, че от гумената ти глава отскача всичко, което е извън опорките ти и което иска елементарно осмисляне, си е твой проблем. 

За  последен път ще ти кажа, че си много ограбен от твореца, щом смисълът на живота ти е във вярата и любовта към един памперс, като представител на една държава. Вдявай, ако можеш. 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ти не само каза, но и показа:

Да, казах го като специалист. Като човек, който за това е учил.

Ти не можеш да разбереш, какво си прочел.

И двете страни твърдят, че все още Мариупол не е превзет. Това първо.

Второ, дори и да го превземат, чак тогава забележи, ще е това, което ти твърдиш, вярно, това не означава, че украинците ще загубят войната.

То ест. логиката ти е през куп за грош.

Друг пропуск. Нещо се дървеше, че сте на 15 километра от Киев и го представяше за неопровержимо доказателство, че Украйна ще загуби войната. Ми не е.

В момента украинските въоръжени сили настъпват по всички направления. Как ще ги спреш. От дивана в хола ли ? Земай пушката и се записвай за руски доброволец, ама побързай, любимите ти касапи да не капитулират преди да си успял да стигнеш да ги подкрепиш.

преди 6 минути, A.com написа:

Няма значение какво ги питате. САЩ са виновни.

Ама ние и да не ги питаме, пак САЩ са виновни...

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Ама ние и да не ги питаме, пак САЩ са виновни...

Е, най- сетне правилна мисъл да излезе изпод перото ти?KC9uW.gif.a66018c26d087d3cf154bdbab55d5d22.gif

преди 1 минута, absurt написа:

Виж, отговорих ти. Пространно, разбираемо, с български думи. По- просто и разбираемо не мога. Това, че от гумената ти глава отскача всичко, което е извън опорките ти и което иска елементарно осмисляне, си е твой проблем. 

За  последен път ще ти кажа, че си много ограбен от твореца, щом смисълът на живота ти е във вярата и любовта към един памперс, като представител на една държава. Вдявай, ако можеш. 

Ти не ми говори за осмисляне. Не можеш дори да осмислиш, че глупостите на които се кефиш как Европа я чакал глад, ти самата ще си по- гладна от всичката Европа, включително и от мен. Ти ще умираш от глад, обаче се кефиш, че аз ще пропусна един десерт! Ей толкова е нищожно "осмислянето" ти.

преди 15 минути, Реджеп Иведик написа:

Казват, че не сте го превзели все още. А и руските фейкомети, все още не са обявили да са го превзели.

Ако знаеш, колко си жалък. Хал хабер си нямаш от света, ама да кажеш нещо, барабар Петко с мъжете.

Аз съм ходил там лично амнайсе пъти. Те едно казват, ти друго разбираш.

Кои сме "ние" и какво не сме превзели още? Украинското министерство го казва, не аз. Ако някой е лъжец- то това са те!

https://epicenter.bg/article/Ukrayna--quot-vremenno-quot--zagyabi-dostap-do-Azovsko-more-/276991/7/0

Цитат

Украинското министерство на отбраната съобщи късно в петък, че въоръжените сили на страната „временно“ са загубили достъп до Азовско море на фона на стягането на руската примка окото важното пристанище Мариупол, предаде агенция Ройтерс (Reuters).

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Да, казах го като специалист. Като човек, който за това е учил.

То ест. логиката ти е през куп за грош.

Единственото по което си специалист е "бомбардирането".

На твое място не бих се хвалил, какво си учил - не ти личи.

А не само логиката ти, а и акъла ти е през грош за куп.

Бомбите пусна ли?

Памперса смени ли?

преди 29 минути, absurt написа:

И с какво на теб и на мен, и на когото и до било, попречи някаква си посланичка? И с какво ти попречи патриарха, че реши да хока президента? Нещо, в работата те уволниха ли, глобиха ли те, какво ти се случи на теб? 

Сега е модно да се изцепиш как те е срам от някого другиго или че си българин. Ти, да не се засрами вместо президента и премиера? Ти си ги избирал- от това трябва да се срамуваш, щом те се държат като ........и позволяват да им се говори така. Пак ти казвам, това робско мислене, че все някой ти е виновен, а ти си жертвата, ти съсипва живота.

Този пример беше за "вашето" мислене. Моето, интересно защо, квалифицират като американофилско?!?

Щом кажеш нещо срещу Путин - значи си за Байдън. А аз съм за Източен Тимор, но все се намира някой да ме определи.

преди 9 минути, Тhе Monstеr написа:

Като спреш да вярваш, вече не може да те излъже.

Аз не му вярвам, чугуните му вярват. И той сам си повярва.

Мен да беше попитал, щях да му кажа, че руската армия няма достатъчно личен състав и бойна техника за да спечели войната срещу Украйна, при условие, че не извърши тотална мобилизация.

1 000 000 войника не могат да окупират 40 000 000 държава, ако хората са враждебно настроени спрямо окупатора. Туй се учи във втори курс. Ама главите ви гумени.

И Христо не го знам какво е туй военно образование неговото.

току-що, Тhе Monstеr написа:

Ти не ми говори за осмисляне. Не можеш дори да осмислиш, че глупостите на които се кефиш как Европа я чакал глад, ти самата ще си по- гладна от всичката Европа, включително и от мен. Ти ще умираш от глад, обаче се кефиш, че аз ще пропусна един десерт! Ей толкова е нищожно "осмислянето" ти.

Ми, тъп си. Писна ме да те щадя, а ти да се оливаш все повече. Колко глупав трябва да си, за да помислиш, че аз не знам, дето сме в Европа и като дойде глада ще е при нас? Колко глупав трябва да си, за да не схванеш, че когато ти опонирам на безумната вяра, че колкото повече рестрикции има, толкова по- зле ще е Русия, а ЕС/ние ще цъфтим, то е за да слезеш на земята? Да погледнеш глобално, извън сляпата си любов към памперса, към нашите интереси. Да схванеш, че руснаците не са тъпанарите, за които господарите ти ги представят, а като са стигнали дотук, са се подготвяли през всичките години, в които с тях се подиграваше любимия ти памперс.

Спирам, забравих, че нямаш капацитет да осмислиш писано слово на ниво трети клас.

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Ако някой е лъжец- то това са те!

Няма как и руските и украинските сили да казват едно и също нещо, а то да не е вярно, само защото ти си решил да не е вярно.

Нито руснаците, нито украинците са твърдяли досега, че руските сили са превзели Мариупол. Мариупол е пристанище на Азовско море. Аз лично ти казах съм ходил там амнайсе пъти.

Но дори и след като го превземете, ако изобщо успеете, пак ще загубите войната, защото положението на фронта е такова.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.