Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, absurt написа:

Що, трябваше да се явяи всичката рода до девето коляно, като циганите и да се разпищят на умряло, че да им повярваш?

Ако зависеше от Копейкин- да. Но останалите близки, просто са отказали да участват в този фарс.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 часа, Тhе Monstеr написа:

img_2_1648461547773.jpg

Сега чак виждам "творението ти". Не можеш да направиш разлика между империята Русия и комунистическия експеримент Съюз на Съветските Социалистически Републики!? Но, пък си убеден русофоб и запленен американофил. Нямам думи. Дипломиран неграмотен ли си или просто ти липсва елементарна обща култура?

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Аз го пуснах с доказателства, ама е назад в темата.

Е, знаеш че на теб ти вярвам. :)

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Не ми харесва.

Констатацията ли ?

преди 9 минути, Hristo52 написа:

:offtopic_s:

За последния един месец сякаш стана много модерно, модно да си украинец. Je suis ukrainien. Стана и някак си срамно и обидно да си българин. Някак недостойно е дори. Ганьо вечно се срамува от себе си, вечно чувства някаква вътрешна вина и неудобство. И в този ред на мисли винаги е готов да плаче искрено и всеотдайно по чуждите гробове. Жалка работа.

Колко години трябва да ни вменяват благодарност за руско-турската война? Която не е заради нас, а заради кримската и заради проливи.

За това и след това само сме доени от братушките. Така и никой не каза какво ни е дала руско-съветската страна. Освен да ни пречи и скопява. 

преди 3 минути, absurt написа:

Дипломиран неграмотен ли си или просто ти липсва елементарна обща култура?

това далеч не му е слабото място 

или както се казва - то да беше само това ... 

преди 2 минути, Тhе Monstеr написа:

Е, знаеш че на теб ти вярвам. :)

Що не му вярваше и в короната , да питам аз ? 

преди 2 минути, parmobil написа:

За това и след това само сме доени от братушките.

Репарациите по договора за войната ги е платило Княжество България.

Платили сме си. Да духат супата.

Сега чак виждам "творението ти". Не можеш да направиш разлика между империята Русия и комунистическия експеримент Съюз на Съветските Социалистически Републики!? Но, пък си убеден русофоб и запленен американофил. Нямам думи. Дипломиран неграмотен ли си или просто ти липсва елементарна обща култура?

Чакай да те питам нещо. КОгато Путин каза, че войските му по украинската граница са там на учение и няма да напада Украйна, ти му вярваше нали? Той обаче я нападна. Сега Путин казва, че извършва там "денацификация" .  Аз не му вярвам- та той току що излъга! Ти защо му вярваш? Той и теб излъга. И всички вас. И Сирена беше сигурна, че няма да има война. Излъга ви вашия Спасител. ИЗЛЪГА! И продължава да ви лъже. Сещате ли се защо?

преди 4 минути, _sirena_ написа:

Констатацията ли ?

Че не си прочела целия текст на картинката.

преди 6 минути, attj написа:

Какви например?    

https://novini.bg/sviat/rusia/711508

Ето ти един интересен анализ.  Обърни внимание на един израз и се замисли колко брутално всъщност звучи: 

"Защото Китай може да шантажира Путин с едно просто нещо. Той може да се присъедини към санкциите и край. "

преди 3 минути, Тhе Monstеr написа:

Че не си прочела целия текст на картинката.

Душице , това беше клип. Който ти очевидно не си отворил. 

Това ти е манталитета към всичко по принцип.   " Чукча писател , не читател" .

преди 1 минута, parmobil написа:

Колко години трябва да ни вменяват благодарност за руско-турската война? Която не е заради нас, а заради кримската и заради проливи.

За това и след това само сме доени от братушките. Така и никой не каза какво ни е дала руско-съветската страна. Освен да ни пречи и скопява. 

Колко ни е пречила и скопявала не знам, ама имахме двама космонавта, правехме космическите храни, а бензина, газа и нефта бяха за жълти стотинки. Те ни го продаваха. 

Глупаво е непрекъснато да се реве, че нещо някой не ни е дал достатъчно. Свикнаха някои държавата всичко да им дава и сега затова е големия рев. Че и след 150 години, Русия ни стана виновна, че не ни била върнала на поднос държавата на 3 морета. Ми смешни ставате, бе! 

Вече 30+ години руснаците не ни пречат, а кой ни скопява, като се съдираме да се чекнем пред европейските  и хамериканските нови големи братя? Не е ли време да погледнеш гредата в окото си, вместо да преживееш живота си с чувството, че все си нечия жертва?

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Ето ти един интересен анализ. 

Какви са тези глупости за КНР?  За Индия няма ли и още?  Само НАТО толелират бандеровците и това е заради американски интереси.  Всички останали са реалисти.

преди 14 минути, Тhе Monstеr написа:

Ако зависеше от Копейкин- да.

Бе ти не гледа ли пресконференцията. Не са били държани за жив щит. Каза жената на 2 рия механик, че живеят в машинно отделение, което е правилно, така се прави, и имат храна за още някой друг ден.

преди 6 минути, attj написа:

Какви са тези глупости за КНР?  За Индия няма ли и още?  Само НАТО толелират бандеровците и това е заради американски интереси.  Всички останали са реалисти.

Глупости? Ти изобщо направи ли си труда да прочетеш статията? Що ли те питам.. 😆

преди 12 минути, _sirena_ написа:

Душице , това беше клип. Който ти очевидно не си отворил. 

Това ти е манталитета към всичко по принцип.   " Чукча писател , не читател" .

на картинката дето аз ти постнах! Леле, на теб всичко трябва много да ти се обяснява.

Колко ни е пречила и скопявала не знам, ама имахме двама космонавта, правехме космическите храни, а бензина, газа и нефта бяха за жълти стотинки. Те ни го продаваха. 

Глупаво е непрекъснато да се реве, че нещо някой не ни е дал достатъчно. Свикнаха някои държавата всичко да им дава и сега затова е големия рев. Че и след 150 години, Русия ни стана виновна, че не ни била върнала на поднос държавата на 3 морета. Ми смешни ставате, бе! 

Вече 30+ години руснаците не ни пречат, а кой ни скопява, като се съдираме да се чекнем пред европейските  и хамериканските нови големи братя? Не е ли време да погледнеш гредата в окото си, вместо да преживееш живота си с чувството, че все си нечия жертва?

Аз (ние) не искам(е) да дава, а да не ни пречи. Но не става и не става.

Кой посланик си позволява да говори по такъв начин в независима страна??? И това не са волни интерпретации, а съгласувано на най-високо ниво. Кирил, патриарх руски ще хока НАШ президент? Кой е той, бе? 

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Да не би да превзехте Мариупол ?

Питай Украинското Министерство на отбраната. Именно от там излезе новината че Украйна "временно" е загубила достъп до Азовско море. Те какво, лъжат ли? Лъжци ли ги наричаш? :D

преди 6 минути, Michigan111 написа:

Глупости? Ти изобщо направи ли си труда да прочетеш статията? Що ли те питам.. 😆

Политическо облъчване има ли?  Точно сега Китай и Индия са в перфектни отношения с РФ и няма да ги развалят заради Украйна, САЩ, ЕС и НАТО.  Подобно е становището на Бразилия, Мексико, ЮАР, Индонезия и даже на Турция.

преди 6 минути, Тhе Monstеr написа:

Чакай да те питам нещо. КОгато Путин каза, че войските му по украинската граница са там на учение и няма да напада Украйна, ти му вярваше нали? Той обаче я нападна. Сега Путин казва, че извършва там "денацификация" .  Аз не му вярвам- та той току що излъга! Ти защо му вярваш? Той и теб излъга. И всички вас. И Сирена беше сигурна, че няма да има война. Излъга ви вашия Спасител. ИЗЛЪГА! И продължава да ви лъже. Сещате ли се защо?

Ми, да ти отговоря, щом питаш. Да, когато Путин отричаше, че ще напада, му вярвах, защото в същото време той се опитваше всячески да накара янките да се усвестят и да зачетат исканията му. Когато видях безумно наглата реакция, присмеха и високомерието на памперса, ми стана ясно, че ако вече е достатъчно силен, Путин, ще намери формална причина да им покаже, че наистина зад тези червени линии, не може да им позволи да пристъпят.

Така че, патетиката в питането ти е излишна. БайДън, просто не си премери наглостта, обърка Русия с Ирак, Либия и другите, които унищожи, та всъщност предизвика мечката да действа. 

От друга страна- ми, действията на Русия не са някакъв прецедент. Американски патент е това. Разликата само е, че Путин е с обща граница с Украйна и че я чака 8 години да реши дали да спазва уговореното или да продължават американските инструктори да обучават нацита и всякаква там сволач. Реално, Украйна също е толкова подстрекател, колкото са щатите.

И последно- що толкова те притеснява, че Путин бил излъгал, че няма да напада, а като янките излъгаха целия свят, с ООН барабар, че Саддам има химическо оръжие и му клюцнаха главата, не се възмути?

преди 1 час, bulljo написа:

На руснак повод не му трябва, а ако все пак му потрябва ще си измисли.

То това не се отнася само за Русия, а за всички по-силни държави, които решат че по-слабите им пречат.

преди 1 минута, parmobil написа:

Аз (ние) не искам(е) да дава, а да не ни пречи. Но не става и не става.

Кой посланик си позволява да говори по такъв начин в независима страна??? И това не са волни интерпретации, а съгласувано на най-високо ниво. Кирил, патриарх руски ще хока НАШ президент? Кой е той, бе? 

Хм, сещам се на прима виста поне за още един посланик, който си позволи поведение, подобно на това на Митрофанова и то от ефира на национална тв.

И не бе руски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.