Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Всичко е наред с Украинската армия.Имат всичко.НАТО им помага Силни са. Ама за всеки случай...

ПОДДЕРЖАТЬ УКРАИНСКУЮ АРМИЮ можно здесь: https://savelife.in.ua/ru/donate/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, insec написа:

Абсолютно на 100% съм разочаровано

Оня път ти писах като на жена, ти отрече май, сега вече ме вкарваш в много по-голям избор от варианти :)

Странно, ама що ми се появява някакво усещане, че русофобите и краварофилите, в смисъл предпочитащите и потребяващите западнясалите "ценности", заедно с всички измислени и все още неизмислени пороци, са преобладаващо такива, които биха се оставили с удоволствие да ги опрашват не само ковбойците, ами и рогатите им четирикраки питомци? 

преди 24 минути, tonit1968 написа:

Няма страшно, живеч на място, където мога с двете си ръце да си осигуря нужното. Но Софиянци и други обитатели на големи градове не мога да ги мисля. Съболезнования, но сте яко прецакани.

Това пък откакто се родих го слушам, че на гражданята ще им се еХе мамата

току-що, parmobil написа:

Тези дето злорадстват какво ни очаква в паралелна вселена ли живеят? Или който е бил за Русия ще му дават газ в пликче?

Бе тва са болни мозъци, тях им е важно да плашат някой с нещо. Те са същите дето плашеха и ваксинираните с рак, тромбози, безплодие и квото още се сетиш. Злобни, нещастни дребни човечета, в зенита си.

току-що, parmobil написа:

Това пък откакто се родих го слушам, че на гражданята ще им се еХе мамата

И от същото време чакаме САЩ да фалират.

Ерджеп, къде са разрушенията от огромните руски артилерийски подготовки, бомбени килими и ракетни масовки.

Това видео много лачено, да не е студийна изработка?

преди 4 минути, Sliderum2 написа:

Това видео много лачено, да не е студийна изработка?

Е...да ходиш и снимаш "на живо" си трябва и кураж, а и реални събития...трудна работа за храбрата Украйнска армия - нацисти!

преди 30 минути, Hristo52 написа:

Всичките русофоби се приготвяйте да хващате за Хамерика. Ако някой ви иска разбира се. е тука ще си...м@м@та, Особено за такива като вас, свикнали  "на работата лекото, на баницата мекото". Виденовата зима, за който я помни де, ще ви се стори майчина милувка! Едва ли ще можете по цял ден да висите в интернет.

Намери с какво да ни плашиш. Като гледам пишещите, болшинството сме видели развития социализъм. 

Малък бях, но помня боновете за бензин. Помня опашки за какво ли не. И режим на ток, и купони, и режим на вода, и Виденов, кризата 2008г., дето Станишев говореше, че ще ни подмине.

Намери по-млада аудитория за плашене.

Не бе, то няма да е страшно. Човек знае 2 и 200. Просто ще спрем да казваме за щяло и не щяло че сега било 21 век. Нищо повече. Който знае какво и как ще има кво да сложи на трапезата. Няма страшно.

преди 3 минути, parmobil написа:

Малък бях

Щото сега си много голям ли? :lol6:

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Е...да ходиш и снимаш "на живо" си трябва и кураж, а и реални събития...трудна работа за храбрата Украйнска армия - нацисти!

Малко вероятно е нацистите да са на фронтовата линия. По-скоро са натирили обикновените украинци там, а те зад фронта извършват мародерства и ги приписват на руснаците. А как ли са принудили украинските мъже да се бият ми е чудно. Нищо чудно да са ги заплашили, че сега жените и децата им като "избягаха" на натовска, т.е американска територия, са в ръцете на звяра и ако не се бият, жените и децата им ще бъдат наранени.

Русия подкара и обикновените граждани от Донбас във войната им, студенти, обикновени работници от заводите и прочие не хващали оръжие.

Ето как може да пламне 3 та световна. От некадърни политици и патки.

Цитат

Председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен съобщи, че за пръв път в историята си ЕС ще осигури бюджетни средства, за да въоръжи нападната страна – Украйна. Предвижда се с европейски пари да бъде осигурена покупката и доставката на въоръжение и предпазни средства.

https://politikata.net/515407/

Нищо. Светът наистина има нужда от прочистване. 

преди 1 час, tonit1968 написа:

Не, Става топло. Ама торове, разни други неща. В БГ по-малко ще се усети, ама по германско и френско ще е ад. Храни ще фръкнат нагоре цените, а понеже внасяме храни и тука ще е леш. А Путин ако каже и другите ресурси в рубли, тогава направо да си копаме двата квадрата и да ни засипват с пръст. И ИТ с големите заплати няма да се спасят, щото като няма ляб в магазина нема значение колко лева получаваш.

Ми не, не става, иначе да бях в Москва сега и да си въртя синджира. Ама е невъзможно. 

Ти в България ли живееш? Нещо не ми се връзват нещата. 

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Ето как може да пламне 3 та световна. От некадърни политици и патки.

Нищо. Светът наистина има нужда от прочистване. 

Ми, Украйна няма оръжие, не е тренирала от 2020 година, докато беше корона, по-малка армия има, как да се защитава? Няма голям бюджет за оръжия. Русия топ 10 по бюджет и армия в света.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Ми, Украйна няма оръжие, не е тренирала от 2020 година, по-малка армия има, как да се защитава?

Виж ти! Обаче имат американски биолаборатории нали? За химическо оръжие.

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Виж ти! Обаче имат американски биолаборатории нали? За химическо оръжие.

Кой ти каза това? Русия също има. Има и атомни оръжия. Украйна няма.

https://m.dir.bg/dnes/politika/lavrov-rusiya-shte-ogranichi-dostapa-i-vizite-za-nepriyatelski-darzhavi

Да, аз пък хукнах към Русия. Към Путин.

току-що, АСПЕКТ написа:

Кой ти каза това?

Ами чети бе момче!

преди 49 минути, Тhе Monstеr написа:

Дай да се разберем за кво по- напред да се подготвяме. За мутации от ваксините или за глад от газа? Че то може да мутирам в некъв бабояд и да си рупам бабички.

Между другото, знаеш ли кой е най- големия производител на природен газ в света? САЩ. Добре е да го знаеш. Гения Путин им прави луда далавера с тия махленски тарикатлъци.

Ти, верно си силно облъчен! Как го постигна? 1339972980_download(3).gif.6afdd8feb37057a1fc651b636572a399.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.