Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Катастрофалният дефолт в САЩ е избегнат: Сенатът одобри повишаването на тавана на държавния дълг.   Законопроект предвижда ограничаване на някои разходи и отлагане на плащането на дълга за две години. По този начин федералният дефицит ще бъде намален с около 1,5 трилиона долара през следващото десетилетие, сочат данните на бюджетна служба на Конгреса.  При техните собствени проблеми в САЩ,  да финансират още  Украйна,  дали им е най-важно!?    Половината свят вече се отказа от долара като обща световна валута.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 часа, maxthon написа:

Е кой говори, че има график освен ти? Е говори си за неща, които даже и не можеш и да си помислиш как може да се случат.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Много ясно ,че сега и дума НЕ може да става за някакъв график .Украйна го провали . Ако обаче бяха взели  Киев за три дни друго ,щяхте да говорите сега. Руските фашисти вече трябва да мислят как да спасяват положението си ,както в света така и в самата  рассия. Гледах срещата на путлер с многодетните майки по случай деня на детето , НЕЩО МНОГО ХРИСИМ ГО РАЗДАВА ,бил грешен човек НЕ като дядо Коледа. Вече усеща какво ще му се случи в ХАГА.

преди 4 минути, bigiadri написа:

Много ясно ,че сега и дума НЕ може да става за някакъв график .

Не само сега. И преди нямаше никакъв график. Ако беше прочел за какъв график става дума, сега нямаше да пишеш за Киев.

преди 5 минути, bigiadri написа:

Вече усеща какво ще му се случи в ХАГА.

Нищо няма да му се случи. Той до там няма и да припари по никакъв повод. Ти пред съд без юрисдикция би ли се явил?

току-що, maxthon написа:

Не само сега. И преди нямаше никакъв график. Ако беше прочел за какъв график става дума, сега нямаше да пишеш за Киев.

Никога не е имало никакъв график. Камо ли за Киев, камо ли за Япония, нито за Молдовия. НИКОГА!!! Казах

Въздушна опасност :

https://twitter.com/PaulJawin/status/1664516438479056896?s=20

преди 27 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

По руските телевизии почти нищо не се съобщава, нормално е все пак не искат да си навлекат гнева на хората като съобщят , че са избивали няколко дни протестиращи руснаци!

Е това е съдбата на всеки терорист - два на един без комин. Интересен начин на протест. Да отидеш с оръжие с ясната идея да тероризираш местното население. Ами да продължават да протестират и да стават над 100, над 150.... От такива "руснаци" Русия няма нужда и самите те показват, че е така.

За ползата от ПВО в града :

https://twitter.com/666_mancer/status/1664494434510045185?s=20

Останки от ракета на Панцер във входната врата

Една малко по-различна битка (за разнообразие) от Липецк. Участници - полицаи, пожарникари, малко комшии и любовницата:

Последно окръжно за ядрените заплахи:

Ще помоля всички да го следват че кадировците ви дебнат изотзад

преди 34 минути, maxthon написа:

Нищо няма да му се случи. Той до там няма и да припари по никакъв повод. Ти пред съд без юрисдикция би ли се явил?

Начи пак да уточним тактиката ви, повтаряне на очевадна лъжа до откат. Докато на нормален човек му омръзне да ви отговаря. Да, график вече няма. Вата трол

преди 27 минути, kosyo написа:

За ползата от ПВО в града

Ползата е да свали противникова цел. Това на снимката бустера, който е нормално да падне някъде. Дали останалата част от ракетата си е свършила работата може само да гадаем, но по-скоро да отколкото не. А иначе после как имало уцелени блокове из цял Киев и къде ли не още. Е те си ги целят сами (от снощи е). И после разбира се някой друг и е виновен. Та ползата в случая е нулева, та дори и отрицателна. Стреляш с Пво, той работи като балистична ракета на къси разстояния.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Начи пак да уточним тактиката ви, повтаряне на очевадна лъжа до откат.

Може да се пробваш да уточниш и друго. Къде е плана за Молдова, Полша и нататък? Защото ако го няма не съм аз този, който лъже. И разбира се в частта с Полша и нататък знаеш какво означава това? Ако все пак искаш да знаеш тактиката ми тя е да покажа всеки път що за глупости ръсиш. Покажи къде има план и ще си стиснем ръцете, че си прав.

на 22.03.2023 г. в 14:14, maxthon написа:

От всички украинци. Бива да се довършиш... Че в момента много срамно всички мълчат за поредното ПВО паднало върху жилищна сграда в Запорожие.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ползата е да свали противникова цел. Това на снимката бустера, който е нормално да падне някъде. Дали останалата част от ракетата си е свършила работата може само да гадаем, но по-скоро да отколкото не. А иначе после как имало уцелени блокове из цял Киев и къде ли не още. Е те си ги целят сами (от снощи е). И после разбира се някой друг и е виновен. Та ползата в случая е нулева, та дори и отрицателна. Стреляш с Пво, той работи като балистична ракета на къси разстояния.

Търсенето на ПВО само от теб показва удивителни резултати:

Това е доста май ще му стане любимото :

Някакъв катарзис ли преживяваш?

преди 34 минути, kosyo написа:

Последно окръжно за ядрените заплахи

Правилно говори човека и разбира се укропитек пропагандатора пропуска факта, че има разписана доктрина за използване на такъв тип оръжие в Русия и досега не са показали и наченки на това да не я спазват. Иначе Еленски му е голяма мечта да се сдобие с такова оръжие с ясната идея да не го използва за сдържане, а за директна употреба.

преди 2 минути, maxthon написа:

Правилно говори човека и разбира се укропитек пропагандатора пропуска факта, че има разписана доктрина за използване на такъв тип оръжие в Русия и досега не са показали и наченки на това да не я спазват. Иначе Еленски му е голяма мечта да се сдобие с такова оръжие с ясната идея да не го използва за сдържане, а за директна употреба.

Човека ти каза да не говориш и ти правиш обратното.. Ще има наказания май.

преди 20 минути, kosyo написа:

Търсенето на ПВО само от теб показва удивителни резултати

Опитваш се да намериш някакъв вид самоопровержение което правя, но това не е така. 1 резултат - Става дума за Кинжал при удар като този на Жулиани няма да остане почти нищо от него.  2 резултат - говорим си за жертви в случая и сега такива няма така, че пак не си намерил правилен резултат. 3 резултат - Както вече обясних няма как да знаеш дали ракетата пред бустера си е свършила работата и по-вероятно го е направила. Пример за лошо ПВО от снощи също ти показах. И той се намира в Киев, а не някъде другаде.

Ще потърсиш ли други резултати в опита си да покажеш нещо, което не съществува? Катарзис? Обясни и защо вместо само да търсиш няколко минути и да се опитваш да обясниш на мен аз какво съм бил казал.

преди 12 минути, kosyo написа:

Човека ти каза да не говориш и ти правиш обратното..

Сега ако успееш и да покажеш кога съм говорил за използване на ядрено оръжие? Повтарям има доктрина и се спазва. Какво друго може да се каже по въпроса? Една бивша премиерка на Великобритания нямаше проблем да говори за ядрено оръжие и би натиснала копчето, но без да уточни при какви обстоятелства, а Путин когато говори за доктрината на Русия това е най-големия световен проблем.

преди 20 минути, Митко Вълчев написа:

Начи пак да уточним тактиката ви, повтаряне на очевадна лъжа до откат. 

Съдът в Хага е без юрисдикция и в САЩ - щом не може да решава нищо за граждани на САЩ.  Защо не се занимаваха  9 години с нарушенията на правата на украинските руснаци?    Докараха Федерацията до там да се реши да си приберат население заедно със земите им. Не виждам това да не се случи -усилията на тези в Киев и в НАТО ще се окажат недостатъчни. Антилогично е в бъдеще Крим и Донбас да бъдат в Украйна, а украинските руснаци да са в Русия.  Подобни проблеми не могат да се решават с пропаганда.

преди 6 минути, maxthon написа:

Опитваш се да намериш някакъв вид самоопровержение което правя, но това не е така. 1 резултат - Става дума за Кинжал при удар като този на Жулиани няма да остане почти нищо от него.  2 резултат - говорим си за жертви в случая и сега такива няма така, че пак не си намерил правилен резултат. 3 резултат - Както вече обясних няма как да знаеш дали ракетата пред бустера си е свършила работата и по-вероятно го е направила. Пример за лошо ПВО от снощи също ти показах. И той се намира в Киев, а не някъде другаде.

Ще потърсиш ли други резултати в опита си да покажеш нещо, което не съществува? Катарзис? Обясни и защо вместо само да търсиш няколко минути и да се опитваш да обясниш на мен аз какво съм бил казал.

Сега ако успееш и да покажеш кога съм говорил за използване на ядрено оръжие? Повтарям има доктрина и се спазва. Какво друго може да се каже по въпроса. Една бивша премиерка на Великобритания нямаше проблем да говори за ядрено оръжие и би натиснала копчето, но без да уточни при какви обстоятелства, а Путин когато говори за доктрината на Русия това е най-големия световен проблем.

Хич даже не си противоречиш - дадох ти само първите резултати. От няколко дена те подбъзиквам по темата, но днес явно си решил че можеш да налапаш цялата кукучка. И съвсем скоро те питах защо за украинското ПВО не може да стои в града, а за РуZкото може, ама ти продължаваш да си копаеш само дупката. Давай смело - знаеш че изпитвам симпатии към твоето творчество. Ще поддържаме тази връзка :)

преди 59 минути, maxthon написа:

Е това е съдбата на всеки терорист - два на един без комин. Интересен начин на протест. Да отидеш с оръжие с ясната идея да тероризираш местното население. Ами да продължават да протестират и да стават над 100, над 150.... От такива "руснаци" Русия няма нужда и самите те показват, че е така.

Такаим оттърва да кажат и никой никого не тероризира. Започваш със глупостите .

Хубаво е да кажеш че ти мислиш така защото не е вярно това което казваш

преди 35 минути, maxthon написа:

Може да се пробваш да уточниш и друго. Къде е плана за Молдова, Полша и нататък? Защото ако го няма не съм аз този, който лъже. И разбира се в частта с Полша и нататък знаеш какво означава това? Ако все пак искаш да знаеш тактиката ми тя е да покажа всеки път що за глупости ръсиш. Покажи къде има план и ще си стиснем ръцете, че си прав.

Ми плана за Украйна, Вата, що не ни го показа преди 24.02? Трол негоден 

Сори сега работя и не мога да пиша, но ви чета бисерите😂

преди 1 час, attj написа:

Катастрофалният дефолт в САЩ е избегнат: Сенатът одобри повишаването на тавана на държавния дълг.   Законопроект предвижда ограничаване на някои разходи и отлагане на плащането на дълга за две години. По този начин федералният дефицит ще бъде намален с около 1,5 трилиона долара през следващото десетилетие, сочат данните на бюджетна служба на Конгреса.  При техните собствени проблеми в САЩ,  да финансират още  Украйна,  дали им е най-важно!?    Половината свят вече се отказа от долара като обща световна валута.

Бате, старата ватенка баща ти и той е чакал разпадането на капитализма и фалита на долара. Ако още не си разбрал разпаднаха се соца и СССР и фалираха.

преди 2 минути, kosyo написа:

И съвсем скоро те питах защо за украинското ПВО не може да стои в града, а за РуZкото може, ама ти продължаваш да си копаеш само дупката.

Проблема не е в това дали е в града или не. Проблема ти го пуснах. Пво, което не намира цели и се забива където му падне - жилищни сгради, болници, училища.

преди 5 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Такаим оттърва да кажат и никой никого не тероризира. Започваш със глупостите .

Нима..... Какво правят тогава с тежка техника и въоръжени до зъби? Не са на обикновена разходка предполагам. Заслужават напълно участта си. Те сами са си я избрали.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Бате, старата ватенка баща ти и той е чакал разпадането на капитализма и фалита на долара.

При толкова безпрецедентно замразяване на сметки и активи и санкции всеки ще прави именно това. Премахване на долара и преминаване към алтернативни платежни системи. И колкото повече замразяване (чети го кражба) и санкции има все повече ще се работи в посока на отказ от долар като алтернативна валута. Но един път като са се качили на ескалатора на санкциите няма връщане назад. Принципно има, но не и за тези, които управляват навсякъде из Запада.

преди 5 минути, maxthon написа:

Проблема не е в това дали е в града или не. Проблема ти го пуснах. Пво, което не намира цели и се забива където му падне - жилищни сгради, болници, училища.

Така де ама защо е имало такива проблеми с украинското ПВО, а сега няма проблеми с РуZкото? Това ми е питането към тебе. Пък ти ходи носи от 100 кладена вода че не си казал това дето си го казал. Още един епичен фал направи. Чудя се кой ли ще е следващия? Аз си викам че си достаен противник а то се оказа малко пале дето се омотва като пиле в кълчища и не може да се аргументира. Сега като се замисля ти печелил ли някога нещо?

преди 12 минути, Митко Вълчев написа:

Ми плана за Украйна, Вата, що не ни го показа преди 24.02? Трол негоден 

Говореше за друг план. След като не можеш да кажеш нищо за него и прехвърли на нещо друго. Кажи за другия план първо и после може и за Украйна да поговорим....

преди 27 минути, maxthon написа:

Но прокарващите опорките на хуйло, които официално не смее да изрече. Постоянно остъкляват всички европейски столици и Вашингтон.

преди 2 минути, kosyo написа:

Така де ама защо е имало такива проблеми с украинското ПВО, а сега няма проблеми с РуZкото?

Е проблема пак ти казвам, че ти го показах. Можеш ли да покажеш нещо такова и за обратната страна при използването на ПВО? Един бустер паднал до врата не е еквивалентно да ти се стовари върху къщата цяла ракета и повече къща да нямаш и с малко късмет да си запазиш живота.

току-що, Митко Вълчев написа:

Но прокарващите опорките на хуйло, които официално не смее да изрече.

Той няма и да го изрече. Има доктрина, която се спазва. Ако не се спазваше вече нямаше да можем да си общуваме.

преди 5 минути, kosyo написа:

Пък ти ходи носи от 100 кладена вода че не си казал това дето си го казал.

Не ми обяснявай аз какво съм казал. Всяко нещо, което показа е коментар конкретно за всеки случай. Казах ти да не търсиш нещо, което не съществува. А именно катарзис. Носенето на вода е твой метод, който много често използваш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.