Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 51 минути, Филипов написа:

преди 20 минути, Филипов написа:

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 35 минути, Митко Вълчев написа:

Бате, старата ватенка баща ти и той е чакал разпадането на капитализма и фалита на долара. Ако още не си разбрал разпаднаха се соца и СССР и фалираха.

Дядовците ми са били фенове на белогвардейците навремето - преди около 100 години. Тогава във Врачанско е било пълно с комуноиди.   Повечето казаци с атаманите си са им помагали на белите  против болшевиките.  Загубили са в гражданската война.   Тогава  Ленин е създал УССР, като насила отделил донските и запорожките казаци от волжските, кубанските и уралските казаци.  Болшевиките са се страхували от преданите на царя и на отечеството казаци и нарочно са ги разделили в две републики.   Казаците не са като бандеровските малоумници. Лесно не могат да бъдат излъгани, руснаци са.   На Митко се надявам да му се е прояснило и да не му се привиждат все ватенки, дори и където такива  липсват. 

преди 5 минути, glen написа:

Галена донските казаци израдваха ли ти се днес

преди 29 минути, attj написа:

Дядовците ми са били фенове на белогвардейците навремето - преди около 100 години. Тогава във Врачанско е било пълно с комуноиди.   Повечето казаци с атаманите си са им помагали на белите  против болшевиките.  Загубили са в гражданската война.   Тогава  Ленин е създал УССР, като насила отделил донските и запорожките казаци от волжските, кубанските и уралските казаци.  Болшевиките са се страхували от преданите на царя и на отечеството казаци и нарочно са ги разделили в две републики.   Казаците не са като бандеровските малоумници. Лесно не могат да бъдат излъгани, руснаци са.   На Митко се надявам да му се е прояснило и да не му се привиждат все ватенки, дори и където такива  липсват. 

Атидже научиха ли те да плетеш на една кука или и тва не ти се отдава

преди 2 часа, maxthon написа:

Проблема не е в това дали е в града или не. Проблема ти го пуснах. Пво, което не намира цели и се забива където му падне - жилищни сгради, болници, училища.

Нима..... Какво правят тогава с тежка техника и въоръжени до зъби? Не са на обикновена разходка предполагам. Заслужават напълно участта си. Те сами са си я избрали.

При толкова безпрецедентно замразяване на сметки и активи и санкции всеки ще прави именно това. Премахване на долара и преминаване към алтернативни платежни системи. И колкото повече замразяване (чети го кражба) и санкции има все повече ще се работи в посока на отказ от долар като алтернативна валута. Но един път като са се качили на ескалатора на санкциите няма връщане назад. Принципно има, но не и за тези, които управляват навсякъде из Запада.

Да бе, разбирам те. И на баща ти това му е казвало радиото и той се е връзвал.

преди 1 час, attj написа:

И като дядовците ти са имали мозъчни гънки, при теб защо изчезнаха? Ти защо с такива предци си полезна Вата?

Говореше за друг план. След като не можеш да кажеш нищо за него и прехвърли на нещо друго. Кажи за другия план първо и после може и за Украйна да поговорим....

Не се прехвърлям "мозък ", ако се беше получило с Украйна, щеше сериала да продължи. Но ви изклатиха украинците с помощ от Запада, а? Яко.

Е проблема пак ти казвам, че ти го показах. Можеш ли да покажеш нещо такова и за обратната страна при използването на ПВО? Един бустер паднал до врата не е еквивалентно да ти се стовари върху къщата цяла ракета и повече къща да нямаш и с малко късмет да си запазиш живота.

Той няма и да го изрече. Има доктрина, която се спазва. Ако не се спазваше вече нямаше да можем да си общуваме.

Не ми обяснявай аз какво съм казал. Всяко нещо, което показа е коментар конкретно за всеки случай. Казах ти да не търсиш нещо, което не съществува. А именно катарзис. Носенето на вода е твой метод, който много често използваш.

Но Медведев, който е бил и министър председател и ПРЕЗИДЕНТ и сега е официално лице, постоянно го повтаря. Също и официалните пропагандони Соловьов и Симонян . Вато

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе, разбирам те. И на баща ти това му е казвало радиото и той се е връзвал.

Е за неща от миналото няма нужда да говорим. Важното е какво се случва и какво предстои. Просто на голямата част от планетата им омръзна да поемат и голямата част от дълга на САЩ и просто с течение на времето ще се освободят от това бреме. Надали е имало по-некомпетентни управници като тези в момента в САЩ.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Но Медведев, който е бил и министър председател и ПРЕЗИДЕНТ и сега е официално лице, постоянно го повтаря.

Той не взима решенията по изпълнението на доктрината и затова и няма отношение по въпроса. Още по-малко пък разни журналисти. Както виждаш хората са свободни да говорят каквото мислят.

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

Не се прехвърлям "мозък ", ако се беше получило с Украйна, щеше сериала да продължи.

Е ти продължаваш да говориш нещо, което не съществува.

преди 25 минути, maxthon написа:

Е за неща от миналото няма нужда да говорим. Важното е какво се случва и какво предстои. Просто на голямата част от планетата им омръзна да поемат и голямата част от дълга на САЩ и просто с течение на времето ще се освободят от това бреме. Надали е имало по-некомпетентни управници като тези в момента в САЩ.

Той не взима решенията по изпълнението на доктрината и затова и няма отношение по въпроса. Още по-малко пък разни журналисти. Както виждаш хората са свободни да говорят каквото мислят.

Е ти продължаваш да говориш нещо, което не съществува.

Да не гледаме миналото, че ще прозрем какви глупости бръщолевите ватниците и в настоящето.                            Той не взема решения, но някой имал една десета от неговата власт, от отсрещната страна да е казвал нещата които той говори? Съзнателно провокираш с малоумните си твърдения, да бъдеш обиждан на интелект, за да получим бан, нали?                Не съществува само в ощетените ви психики. В реалността нещата бяха очевАдни.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Съзнателно провокираш с малоумните си твърдения, да бъдеш обиждан на интелект, за да получим бан, нали?

Ако има нещо съзнателно в тази посока е изцяло в твое лице.

Да не гледаме миналото, че ще прозрем какви глупости бръщолевите ватниците и в настоящето. 

Е миналото си е минало. Сега какво става и на къде вървят нещата по света е ясно. Казва се дедоларизация. Реално самите Сащ си го причиняват с политиката си която водят.

Той не взема решения, но някой имал една десета от неговата власт, от отсрещната страна да е казвал нещата които той говори?

Бившия премиер на Великобритания - "Бих натиснала копчето". Без да съобщи при какви обстоятелства би го направила. Това на какво ти прилича? Не става дума за копчето на пералнята си вкъщи.

това е подигравка на демократическата партия със старите хора вместо да го пенсионират и да си харчи пенсията 

преди 2 часа, attj написа:

Днес в рубриката "Не съм русофоб, но...": "Дядовците ми бяха на страната на белогвардейците, но после видяха упадъка на капитализма и победата на СССР в Студената война". 

преди 17 минути, Banesc написа:

това е подигравка на демократическата партия със старите хора вместо да го пенсионират и да си харчи пенсията 

Младите са по пропаднали от старите-

Поздравления, Небраска.Справихте се добре на изборите. Какъв хубав сенатор. 

преди 3 часа, maxthon написа:

Е проблема пак ти казвам, че ти го показах. Можеш ли да покажеш нещо такова и за обратната страна при използването на ПВО? Един бустер паднал до врата не е еквивалентно да ти се стовари върху къщата цяла ракета и повече къща да нямаш и с малко късмет да си запазиш живота.

Не ми обяснявай аз какво съм казал. Всяко нещо, което показа е коментар конкретно за всеки случай. Казах ти да не търсиш нещо, което не съществува. А именно катарзис. Носенето на вода е твой метод, който много често използваш.

На твое място бих застанал мирно в ъгъла, а не да се навираш още веднъж пред очите ми , Прочети си мненията още веднъж и пак ми кажи каква е разликата че в единия случай си за а с другия си против ПВО-то в града? Не ми се обснявай какво паднало - върпроса е принципен а ти каза че си отговорил преди време нали. Сега предполам че не ти допада собствения ти отговор? Какво ти става бре човек - това не знам за какъв лекар е.

Порта на Бердянск издава сигнали някакви:

преди 26 минути, kosyo написа:

На твое място бих застанал мирно в ъгъла, а не да се навираш още веднъж пред очите ми ,

Е след като първо започна да ми обясняваш аз какво говоря, сега защо си мислиш, че можеш да ме накараш и да правя нещо. Принципно можеш, но само по един единствен начин. Няма да ти хареса какъв е.

преди 26 минути, kosyo написа:

Прочети си мненията още веднъж и пак ми кажи каква е разликата че в единия случай си за а с другия си против ПВО-то в града?

Не ми обяснявай какво съм писал. Аз много добре знам. Проблема никога не е бил къде е, а какво прави. След като ще причинява повече щети на земята от колкото ползи в небето наистина такова ПВО по-добре да го няма в чертите на града. Да се научат да стрелят както трябва, а не да си преквалифицират ракетите за противъздушна отбрана в балистични ракети на късо разстояние. И накрая непрекъсното да четем каква руска ракета била паднала в жилищна сграда и колко жертви имало.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е след като първо започна да ми обясняваш аз какво говоря, сега защо си мислиш, че можеш да ме накараш и да правя нещо. Принципно можеш, но само по един единствен начин. Няма да ти хареса какъв е.

Обърка ли се чадо мое отново? Я марш обратно там в ъгълчето че май е време да ми се разсърдиш и като е появиш пак искам да ми кажеш много внимателно последно ЗА или ПРОТИВ ПВО-то в града си?

И на следващата ти изцепка тук ще бъда и ще те направлявам в правия път:)

преди 1 час, maxthon написа:

Ако има нещо съзнателно в тази посока е изцяло в твое лице.

Е миналото си е минало. Сега какво става и на къде вървят нещата по света е ясно. Казва се дедоларизация. Реално самите Сащ си го причиняват с политиката си която водят.

Бившия премиер на Великобритания - "Бих натиснала копчето". Без да съобщи при какви обстоятелства би го направила. Това на какво ти прилича? Не става дума за копчето на пералнята си вкъщи.

Дай линк към цялото изказване, Вата.

Още едни останали без работа. Сега кой ще наблюдава за украинските престъпления?

Що така бе хора сега има нужда от вас?

преди 1 час, kaldata1 написа:

Днес в рубриката "Не съм русофоб, но...": "Дядовците ми бяха на страната на белогвардейците, но после видяха упадъка на капитализма и победата на СССР в Студената война". 

Всичкото Вата в един ботуш правено. С една рецепта от метилов и Вата. Мозъкът от Плевен, е от репресиран род на невъзвращенци и стипендиант на Сорос, убедил се колко прогнил е Запада лично.

преди 19 минути, Митко Вълчев написа:

Дай линк към цялото изказване, Вата.

Само лека грешка има. Изказването е по времето, когато е външен министър и по време на кампанията за избор на нов лидер на партията и министър-председател. Ето и изказването, последвано от бурни аплодисменти.

преди 24 минути, kosyo написа:

И на следващата ти изцепка тук ще бъда и ще те направлявам в правия път:)

Ами успех ти пожелавам ............. (тук има епитет). Прав ти път.....

преди 24 минути, kosyo написа:

внимателно последно ЗА или ПРОТИВ ПВО-то в града си?

Е горе има написано ти пак се правиш на невидял, на непрочел.

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Съзнателно провокираш с малоумните си твърдения, да бъдеш обиждан на интелект, за да получим бан, нали?                Не съществува само в ощетените ви психики. В реалността нещата бяха очевАдни.

Държиш се като Ленинец - после другите са ти виновни.  Я кажи, защо казаците да нямат право отново да се обединят?   Украйна преди три века е била наричана държава на казаци.   Та те май са повече от бандеровците.     Какво НАТО им се присънва на тези около Киев?    Ще им развалят съня отново.    Казаците ценят отечеството си и никой не може да ги принуди нещо да правят насила!    Ще стане още по-голяма война, ако НАТО не си преразгледат преценките.

преди 7 минути, maxthon написа:

Е горе има написано ти пак се правиш на невидял, на непрочел.

Ми не - кое е това горе? Щото горе го разбирам аз в началото - не е добре когато украинците го ползват, и когато РуZнаците го използват в града вече е добре. Че за кое по-горе говорим? За Украинското по-горе или за РуZкото по-горе говорим. Това ми е питането - каква е разликата в отношението между 2-те, защо я има въобще. Особено от човек който се нерви когато му кажаат че това са неговите хора?

Има ли още нещо неясно във въпроса ми към тебе?

преди 7 минути, attj написа:

Какво НАТО им се присънва на тези около Киев? 

Ама то даже и не го сънуват. Много добре знаят, че ги използват като таран в момента и в един момент от прелъстени ще си останат изоставени.

преди 4 минути, kosyo написа:

Щото горе го разбирам аз в началото - не е добре когато украинците го ползват, и когато РуZнаците го използват в града вече е добре.

Ще ходиш при даскалицата за уроците за четене с разбиране. Никъде директно това не съм го казал. Когато едно ПВО е по-ефективно по земни цели, както е в момента, то няма нужда да седи там. Не стига, че няма да свърши нищо, което и прави, но и ще направи допълнителни щети, което също прави.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.