Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 часа, maxthon написа:

Е това е съдбата на всеки терорист - два на един без комин. Интересен начин на протест. Да отидеш с оръжие с ясната идея да тероризираш местното население. Ами да продължават да протестират и да стават над 100, над 150.... От такива "руснаци" Русия няма нужда и самите те показват, че е така.

Да бе . Една жена заради слънцето сложила два листа да пази цветята ,единия жълт , другия син. Нейната съседка  ,83 години ватенка я докладвала веднага и сега ще я съдят.Руска пляска . Това  дават за пример в журнала  Събеседник . Вече всичко им се привижда на протест!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, bigiadri написа:

Вече всичко им се привижда на протест!

Даже и не успя да прочетеш кой е този, който протестира. А понеже го видя във мое мнение и си помисли, че са руснаците. Става дума за онези терористи къде влизат от време на време да се правят на рамбовци и се пишат руснаци.

https://fakel.bg/трима-украински-герои-за-руснаците-пр/ един народ от векове. ЛеЛин ги изкуствено създал. Мамини гнусни ватенчици

"Икономиката на Русия не ме интересува до колкото не влияе на нашата такава. Това на другото пръстче ли си го навил, че всеки с различно мнение от твоето е за Русия? (реторичен въпрос е това)" ма чай ся, ама ти не си бил за Русия, тъй ли? Аве Вата, що ви е срам да признаете, нали няма лошо, че имате мнение. Златни хуманоиди 

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Мамини гнусни ватенчици

Е това е държава на казаците. Къде в момента се намират те? Иначе статията е добра. Един "герой" антисемит и един "герой" откровен нацист. Точно днес на празника ни ли реши да си покажеш отново античовешката си страна?

преди 8 часа, maxthon написа:

Премахване на долара и преминаване към алтернативни платежни

Поредната глупост . Какво стана с Индия ? Има замразени рупии за 30 милиарда долара  в индийските банки, всеки месец се замразяват по 1 милиард долара в рупии. Няма какво да дадат индийците за нефта ,който рассия им дава ,просто ГОЛЯМ ТЪРГОВСКИ ДИСБАЛАНС ,ако нещо ти говори това! Кефят се и индийците и китайците за сметка на рассия. Да НЕ говорим за газта ,какво се случва в момента."Силата на Сибир" е спрян. Руският премиер  беше в Китай  и според пак руски вестници ,официални ,казват че само успешно е било  кацането на самолетът в Шанхай ,пълен провал! Китайските фирми/големите/ въобще не са искали да говорят с него заради евентуални санкции.  То и китай нещо буксува бягат инвестициите ,а как няма да бягат като сега лихвите по държавните книжа на САЩ са големи и няма никакъв риск . В китай забраниха работата на компанията ,която изпълняваше поръчки на западни фирми за проучване и даване на инфо за инвестиции в китайски фирми , била шпионин . /сМех/

преди 5 часа, maxthon написа:

Е след като първо започна да ми обясняваш аз какво говоря, сега защо си мислиш, че можеш да ме накараш и да правя нещо. Принципно можеш, но само по един единствен начин. Няма да ти хареса какъв е.

Не ми обяснявай какво съм писал. Аз много добре знам. Проблема никога не е бил къде е, а какво прави. След като ще причинява повече щети на земята от колкото ползи в небето наистина такова ПВО по-добре да го няма в чертите на града. Да се научат да стрелят както трябва, а не да си преквалифицират ракетите за противъздушна отбрана в балистични ракети на късо разстояние. И накрая непрекъсното да четем каква руска ракета била паднала в жилищна сграда и колко жертви имало.

Нищо НЕ можеш да обясниш. Малките деца имат един период на развитие  с " НЕМА ПЪК" . Ти сега си в този период. Просто нямаш компетентност да отговаряш и само НЕМА ПЪК.

Изглежда, че Маринка и Авдеевка вече са месомелачки, що се отнася до резервни части, които им изпращат. За да се задържи, Украйна трябва да изпрати най-доброто от себе си и това приближава целите на SMO още повече.

https://www.thejournal.ie/readme/tom-clonan-ukrainian-counter-offensive-summer-2023-6082292-Jun2023/

Украйна планира да изпрати 50 000 жени на фронта, според бивш офицер от ирландската армия. Това със сигурност означава, че са останали малко мъже?

преди 23 минути, maxthon написа:

Е това е държава на казаците. Къде в момента се намират те? Иначе статията е добра. Един "герой" антисемит и един "герой" откровен нацист. Точно днес на празника ни ли реши да си покажеш отново античовешката си страна?

Според кой са държава на казаците, бе? Гнусен трол и Вата Оли 

преди 4 минути, glen написа:

Изглежда, че Маринка и Авдеевка вече са месомелачки, що се отнася до резервни части, които им изпращат. За да се задържи, Украйна трябва да изпрати най-доброто от себе си и това приближава целите на SMO още повече.

https://www.thejournal.ie/readme/tom-clonan-ukrainian-counter-offensive-summer-2023-6082292-Jun2023/

Украйна планира да изпрати 50 000 жени на фронта, според бивш офицер от ирландската армия. Това със сигурност означава, че са останали малко мъже?

Всичко е по план викаш? Хуманоид

преди 25 минути, maxthon написа:

Ти ли ще ми говориш за античовешка страна,бе? Фен на най античовешката идеология и носителите и, откакто свят светува. Аз твърдя, че за Хитлер и Сталин и хиляда смърти са малко. Човекоподобни. Но хитлеризма се приравни към престъпление, а гнусния болшевизъм още десетилетия разрушаваше десетки милиони животи.

преди 3 часа, M.Николов написа:

Ми като е  толкова ербап що не земе да стане Унгария неутрална като излезне от ЕС. Стои си и се моли за пари ,ама нема да му дадат щом ги плещи такива. Русия като толкова я обича ,тя защо НЕ го обича и НЕ му дава фандък газ и петрол.  Просто той е един полезен за рассия идиот!

преди 26 минути, bigiadri написа:

"Силата на Сибир" е спрян.

Коя Сила е спряна след като всеки месец отчитат нов рекорд по транспортиране? А скоро започва стоежа на нова връзка в района - компресорни станции и така нататък.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Ти ли ще ми говориш за античовешка страна,бе? Фен на най античовешката идеология и носителите и, откакто свят светува.

Аз мога да ти говоря колкото си искаш за нея и колко е застъпена в Украйна в момента.

преди 2 часа, BANKATA написа:

Какво за рецесията?

0.5% свиване.

Дай да я сравним с руската.

Там НЕ Е рецесия ,а КРИЗА! Последните данни за  техния фонд за благосъстояние е че се свива драстично . И ще се източи при тази война ,дори и по 6 дена да работят ,както искат някои техни депутати, разбира се  единият ден повече ще е ангария.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Но хитлеризма се приравни към престъпление, а гнусния болшевизъм още десетилетия разрушаваше десетки милиони животи.

Спокойно ще има в списъка и бандеризъм.

преди 4 минути, bigiadri написа:

Ми като е  толкова ербап що не земе да стане Унгария неутрална като излезне от ЕС. Стои си и се моли за пари ,ама нема да му дадат щом ги плещи такива. Русия като толкова я обича ,тя защо НЕ го обича и НЕ му дава фандък газ и петрол.  Просто той е един полезен за рассия идиот!

И от НАТО. Малката унгарска популистка урва.

Там НЕ Е рецесия ,а КРИЗА!

Кокорчо ли ти го каза?

Последните данни за  техния фонд за благосъстояние е че се свива драстично . И ще се източи при тази война ,дори и по 6 дена да работят ,както искат някои техни депутати, разбира се  единият ден повече ще е ангария.

Не я мислете Русия ще се оправи. Европейската икономика поне близкото десетилетие не.

преди 2 минути, maxthon написа:

Коя Сила е спряна след като всеки месец отчитат нов рекорд по транспортиране? А скоро започва стоежа на нова връзка в района - компресорни станции и така нататък.

Аз мога да ти говоря колкото си искаш за нея и колко е застъпена в Украйна в момента.

Можеш. Ама само тъпизми. За теб нормално, но на мен ми губиш времето неоправдано. Човекоподобно 

преди 32 минути, bigiadri написа:

Няма какво да дадат индийците за нефта ,който рассия им дава ,просто ГОЛЯМ ТЪРГОВСКИ ДИСБАЛАНС ,ако нещо ти говори това!

Щом продължават да го купуват в рекордни количества, значи има с какво да платят. Никой не дава нещо за без пари.

преди 58 минути, maxthon написа:

Икономиката на Русия не ме интересува до колкото не влияе на нашата такава. Това на другото пръстче ли си го навил, че всеки с различно мнение от твоето е за Русия? (реторичен въпрос е това)

преди 4 минути, maxthon написа:

Объркан съм - това са само 54 мин разлика?

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Можеш. Ама само тъпизми.

И ти можеш да обясниш защо са тъпизми, но пък на второ четене да ти каже не можеш.

преди 2 минути, maxthon написа:

Спокойно ще има в списъка и бандеризъм.

Спокоен съм. Рашките ще правят вятър с уста. Надявам се и БГ феновете им също. Измета и утайката на планетата 

току-що, kosyo написа:

Объркан съм - това са само 54 мин разлика?

Знам, че си объркан. Типично състояние ти е. Отговарям на мнение във форума. Нали не е забранено все пак да се интересувам какво се случва и там и когато някой каже нещо да му затворя плювалника?

преди 4 минути, maxthon написа:

Кокорчо ли ти го каза?

Не я мислете Русия ще се оправи. Европейската икономика поне близкото десетилетие не.

Както винаги се е оправяла. Няколко милиона преразход. Кой му дреме. Милион стари комундрела на стената, нормално. А всъщност можеше, да си нормален човек, но Кремъл и пропагандата му те прееваха

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.