Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Президентът на Хърватия: "Слава на Украйна" ми звучи като "Зиг Хайл“

Айдее, гейпросащесср трололинките, освен просто извратени, са наречени и както вероятно също е правилно - фашисти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама то даже и не го сънуват. Много добре знаят, че ги използват като таран в момента и в един момент от прелъстени ще си останат изоставени.

Надценяваш ги.  Нямаше да скачат на Майдана за демокрация като в САЩ -ако разбираха, че ги използват.    Те сега са обсебени от фиксидеята да си върнат Донбас и Крим.  Обаче напълно забравят за милионите местни украински руснаци и за правата им.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ама то даже и не го сънуват. Много добре знаят, че ги използват като таран в момента и в един момент от прелъстени ще си останат изоставени.

Ще ходиш при даскалицата за уроците за четене с разбиране. Никъде директно това не съм го казал. Когато едно ПВО е по-ефективно по земни цели, както е в момента, то няма нужда да седи там. Не стига, че няма да свърши нищо, което и прави, но и ще направи допълнителни щети, което също прави.

Даскалицата беше по руски и какво виждаш нямам нужда. Е не ти никога нищо не си казал. Дадох ти само първите твои изказказвания - прегледай си ги още веднъж. Ти никога не си казвал това дето си го казвал - нали? С тия твои идеи ти казах да си смениш профила и започнеш на чисто , ама не слушаш - мислиш че ще ти се размине...Въртиш , сучеш , дърпаш към други теми, ама аз съм старо куче и не пускам като захапя. Слаб много слаб както обикновено в аргументацията и логиката (и не само). Както ти каза освен за посметище за друго не ставаш, но отново не слушаш. Твой проблем - чакам следващото ти избухване. Оивам да търся репортерките от Блиц че май са по-начетени от тебе..

преди 7 минути, kosyo написа:

Даскалицата беше по руски и какво виждаш нямам нужда.

Учителката беше друга. Друг форумен участник я предложи.

Е не ти никога нищо не си казал.

А ти никога не си прочел. Или недочел според случая. Та като не си прочел е нормално да си с такова мнение, че аз нищо не съм казал. На всичкото отгоре и два пъти го написах да не би случайно да го пропуснеш. И двата пъти успя.

Въртиш , сучеш , дърпаш към други теми

Е това си ти, а не аз.

Слаб много слаб както обикновено в аргументацията и логиката (и не само).

При теб липсва в следствие на предишното. Въртиш, сучеш, дърпаш към други теми.

преди 1 час, kaldata1 написа:

Днес в рубриката "Не съм русофоб, но...": "Дядовците ми бяха на страната на белогвардейците, но после видяха упадъка на капитализма и победата на СССР в Студената война". 

Разпадането на СССР не успяха да го доживеят.

току-що, maxthon написа:

Учителката беше друга. Друг форумен участник я предложи.

Що се бъркаш напоследък, да не би нещо да не е по ПЛАНА? Вземи си почивка ако е така. Може да ти дойдат нови идеи за развитие. Онези немци още търсят хора за де-индустриализация - свирни ако си навит. И това лято нямали да почиват.

преди 5 минути, kosyo написа:

Онези немци още търсят хора за де-индустриализация - свирни ако си навит.

Е тя тази рецесия там не е в следствие на обратното. Та търсят и ще има още да ги търсят тази година.

току-що, maxthon написа:

Е тя тази рецесия там не е в следствие на обратното. Та търсят и ще има още да ги търсят тази година.

4-та поредна година ли вече? Ама ако се навиеш ще имаш възможност лично да им кажеш колко сбъркват в зелените си стратегии - замисли си. Твоят MVP глас ще ги напътства в правото дело:) Е и моя де ама си ми свикнал вече.

преди 2 минути, kosyo написа:

4-та поредна година ли вече?

Е прочети новините за германия и рецесията им. И спри да задаваш странно тъпи въпроси. Като си тръгнал да четеш може пък да се усетиш, че съм ти отговорил и за ПВО в градовете.

преди 4 минути, kosyo написа:

Ама ако се навиеш ще имаш възможност лично да им кажеш колко сбъркват в зелените си стратегии - замисли си.

Е всичко им е идеално без това, че се намират в рецесия.

Браво на хърватския президент за изказването! Смел човек!:yanim:

https://www.dnes.bg/balkani/2023/06/02/prezidentyt-na-hyrvatiia-slava-na-ukraina-mi-zvuchi-kato-zig-hail.571750

Според фейк-сайтовете и групите за русодебили във фейса, Лавров е америкаННския посланик в България. 

FB_IMG_1685713579946.jpg

преди 1 час, attj написа:

Държиш се като Ленинец - после другите са ти виновни.  Я кажи, защо казаците да нямат право отново да се обединят?   Украйна преди три века е била наричана държава на казаци.   Та те май са повече от бандеровците.     Какво НАТО им се присънва на тези около Киев?    Ще им развалят съня отново.    Казаците ценят отечеството си и никой не може да ги принуди нещо да правят насила!    Ще стане още по-голяма война, ако НАТО не си преразгледат преценките.

Щото малцинство на което от родината майка му казват, че иска независимост, не иска такава. И никой историк не твърди, че точно рускоговорящите украинци са казаци, само психари като тебе.

преди 1 час, Joss Bomon написа:

Тиквун.

Мишле

преди 1 час, maxthon написа:

Е прочети новините за германия и рецесията им. И спри да задаваш странно тъпи въпроси. Като си тръгнал да четеш може пък да се усетиш, че съм ти отговорил и за ПВО в градовете.

Е всичко им е идеално без това, че се намират в рецесия.

Какво за рецесията?

0.5% свиване.

Дай да я сравним с руската.

Швейцария гласува против износа на оръжия за Украйна
Поддръжниците на предложението
твърдяха, че Швейцария трябва да окаже по-голяма подкрепа на Украйна
https://www.vesti.bg/sviat/shvejcariia-glasuva-protiv-iznosa-na-oryzhiia-za-ukrajna-6169614

преди 21 минути, BANKATA написа:

Какво за рецесията?

0.5% свиване.

Дай да я сравним с руската.

Не ме интересува руската. Германската икономика има пряко отношение към цялата еврозона и ЕС. Ако тебе те интересува руската икономика няма проблем обсъждай я. Те ще се оправят, да му мислим ние.

преди 7 минути, maxthon написа:

Не ме интересува руската. Германската икономика има пряко отношение към цялата еврозона и ЕС. Ако тебе те интересува руската икономика няма проблем обсъждай я. Те ще се оправят, да му мислим ние.

Според мен е в застой защото не искаш да работи за тях и да им обясниш къде бъркат в зелените идеи и газа. Ама прояви малко човечност и приеми предложението. Виж сега аз честно казано като цяло не ме кефят ама и не пречат толкова много. Може пък на тебе да ти хареса - помисли си преди да кажеш не или се разсърдиш.

В Шебекино плъзнали мародери вече:

Има нужда от денацификация май,а?

Друго си е да ти го каже този човек:

След бойните комари е време за бойните скакалци:

https://ria.ru/20230602/sarancha-1875784146.html

Какъв прогрес

Страшно, очен страшно!!!

И на друго място са влезли в онзи разграден двор с врата в полето.

FxnDgC4WcAUAacO?format=png&name=small

Пряко попадение с РПГ (+21):

преди 58 минути, maxthon написа:

Как беше девиза на ватенките. "Цял свят да е срещу Русия аз пак ще съм с нея" . Сега изведнъж, не те интересува Русия. Що така бе 🐔? Германците и ЕС, ще се оправят. А да казваме, да му мислят руснаците, няма смисъл. Ако можеха нямаше да са, това което са.

преди 9 часа, maxthon написа:

Не само сега. И преди нямаше никакъв график. Ако беше прочел за какъв график става дума, сега нямаше да пишеш за Киев

Смешен си. Малко ли приказки и закани имаше от военнопрестъпникът за НАТО да се върнал до  границите преди разпада на СССР.  Та трябва всички да се съобразяват с рассия . И какво стана НЕ само че не се върна НАТО ,а напротив обедини се и още две държави са към него се присъединиха  ,на път е и Украйна . Руската граница стана с НАТО 2550 км. Бая зор ще е да се пази .

преди 32 минути, Митко Вълчев написа:

Сега изведнъж, не те интересува Русия.

Икономиката на Русия не ме интересува до колкото не влияе на нашата такава. Това на другото пръстче ли си го навил, че всеки с различно мнение от твоето е за Русия? (реторичен въпрос е това)

преди 32 минути, Митко Вълчев написа:

Германците и ЕС, ще се оправят.

С тази политика, която се води няма да е скоро.

преди 5 минути, bigiadri написа:

Малко ли приказки и закани имаше от военнопрестъпникът за НАТО да се върнал до  границите преди разпада на СССР.

Когато обещаеш нещо е редно и да си го спазваш. Нато не си спазиха обещанието. Въпреки, че много добре се знае какво ще доведе разширение на изток, то се случи и сега се виждат плодовете. Идеята винаги е била да се използва някой за таран срещу Русия и в момента се случва точно това. Затова и обещанията за влизане в Нато да Украйна са бутафорни. Никога няма да се случи това вече.

Смешен си.

Но пък не можеш да обясниш защо. Типично за теб.

Та трябва всички да се съобразяват с рассия .

Най-малкото съседните държави да.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.