Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 часа, ivottoshev написа:

нейният брат е офицер от армията на укрите

Братята украинци е правилно да се каже.

Като кажеш укрите, се издаваш, че викаш за Русия, а нали точно това се опитваш да скриеш...

Рахат можеш да кажеш на учителя си по логика да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, attj написа:

Стоиш си беден в Бяла Слатина и никой не се интересува какво си мислиш. Преценките в НАТО ще се променят и всички ще бъдем свидетели.  Светът няма да погива заради бандеровците.   Това е обективна реалност.

Бате, хайде някой път да се видим. Като цяло ме е гнус да общувам с такива като тебе, но щом е за идеята да ми демонстрираш имотното си състояние. Аман от анонимни мишоци, които са нещо само във фантазиите си.

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Като кажеш укрите, се издаваш, че викаш за Русия, а нали точно това се опитваш да скриеш...

Може и укропитек да кажа. И пак ще е вярно. Свобода на словото. А иначе как викам. Срещу тебе викам.

преди 1 час, attj написа:

Стоиш си беден в Бяла Слатина и никой не се интересува какво си мислиш. Преценките в НАТО ще се променят и всички ще бъдем свидетели.  Светът няма да погива заради бандеровците.   Това е обективна реалност.

Преценките се променят постоянно, вече дават самолети. До края на годината трябва да са ви приключили, според тези от Запада, от които това зависи.

преди 5 минути, maxthon написа:

А иначе как викам.

За Русия викаш, то се вижда.

Укропитек е грозна дума, чиято употреба е задължителна за употреба от платените руски тролове, за да си изкарат жалките копейки.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Бате, хайде някой път да се видим. 

Посочи ми поне една реална причина.     На мен ми се ходи в Рио в Бразилия, там не съм ходил.     На хохлите в Киев  ще им дойде акъла и ще приемат реалностите.  Дали искат - никой няма да се интересува.

преди 1 минута, attj написа:

Посочи ми поне една реална причина.     На мен ми се ходи в Рио в Бразилия, там не съм ходил.     На хохлите в Киев  ще им дойде акъла и ще приемат реалностите.  Дали искат - никой няма да се интересува.

За да ми обясниш, колко по богат си от мене. Ясно къде ти се ходи, но кажи колко пъти годишно излизаш от селото си? Мизерна анонимна ватенчице

преди 10 минути, Реджеп Иведик написа:

Укропитек е грозна дума,

Когато думата отчита правилно поведението на хората, които са наречени с нея, тя не е грозна. Но пък и истината някога може да бъде много грозна, но все така си е истина.

преди 12 минути, Реджеп Иведик написа:

За Русия викаш, то се вижда.

Срещу теб. Нищо лично. Имаш държание на човек за когото употребявам гореописаната дума.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

За да ми обясниш, колко по богат си от мене. 

Пак няма причина..   Резервите ми сега са над 120 000 Евро. Неголяма сума е това.    Живея в апартамент за 200 000 Евро.    Имаме още няколко други във Варна и в Бургас.   Това са най-добрите райони в България.  Убеждават ме, че съм средна класа -значи не сме богати, средни сме.   Това е като по наследство от няколко поколения. Просто там са живяли.    Някои хора имат повече.       Иначе столицата София е наше най-голямо село.   И пак всичките те не са като Бяла Слатина.  Там също не съм бил никога досега.   Имам си роднини и от Бели Брод - ама това е Монтанско,  точно на реката  Огоста.  Нищо за обясняване няма - за хохлите и москалиге ще съм познал още през 2024 година.  Ще се убедиш сам.

Кратката агония на един "Освобадител":(+21-близки кадри):

https://twitter.com/parrot_soldier/status/1664956702330855424?s=20

Безаналогова техника на път от гнилището към фронта :

Гръмотевично с превалявания от бомби (+21):

https://twitter.com/PaulJawin/status/1664898585962446850?s=20

Още малко денацификация :

Точно по ПЛАНА!

Да благодарим на РЕБ-а за до добре свършената работа :

Fxr192VX0AMbr2-?format=png&name=small

Теамбилдинг във втората армия в света:

https://twitter.com/bigSAC10/status/1664946147859873792?s=20

Висок градус..

преди 9 часа, miro20 написа:

Ама разбира се, :)  всички знаем че рашистите нахлухте в Украйна да я "спасявате" с хуманитарна помощ.

Тежковъоръжените уроди с руски униформи на танкове само носят храна, лекарства, помагат на върастни да пресичат улциите, възстановяват училища и болници :)  

Тея с руските униформи помагат на украинското правителство да изпълни взетото решение от Върховната рада за автономия на тези области. Явно осем години все нещо пречеше на правителството да изпълни това решение и руснаците накрая решиха да помогнат :)

Само не знам защо уж демократичният Запад вместо да съдейства за изпълнение на това демократично решение, изпраща оръжие на тези, които са "против" него и се стремят всячески да осуетят изпълнението му.

преди 9 часа, miro20 написа:

Без разбира се, да обясните защо обаче , преди да нахлуете вУкрайна, всички живяха спокойно и нямаше нито един убит нито украинец, нито рускоезичен.

1-во: Сигурно "Алеята на ангелите" не е паметник на "загинали украинци и рускоезични". Най-вероятно някой пиян скулптор е решил да сложи там някакъв си камък и да издълбае на на него имената от 328-ма страница на местният телефонен указател. Така ще да е станало, нали?

2-ро: Никой не е нахлувал. Руснаците се отзоваха на молбата за помощ от страна на ЛДНР, които вместо обещаната и даже гласувана в Радата автономия, осем години получаваха бомби по кратуните.

преди 22 минути, ivottoshev написа:

Тея с руските униформи помагат на украинското правителство да изпълни взетото решение от Върховната рада за автономия на тези области. Явно осем години все нещо пречеше на правителството да изпълни това решение и руснаците накрая решиха да помогнат :)

Пак си скаран с хронологията.

Рашистките уроди нахлуха преди всякакви мински договорености и решения на Радата. Би било смешно да го напомням , но на толквоа абсурди се наслушах от вас, рашистите, че трябва да се уточнява ДОРИ това. Защото винаги поставяте каруцата пред коня.  Причина-следствие.

Второ - именно че украинците направиха огромни отстъпки за автомонии, провеждане на референдуми и местни избори и т.н и т.н.

От рашистките уроди се искаше само едно - да въстановят границата и да напуснат окупираните временно територии.

Абсолютно нищо от рашистите НЕ БЕ изпълнено .

Така че колкото и да се гърчите и лъжете, тези които не изпълниха абсолютно нищо от минските договорености, са рашистките окупатори.

Последвалата мащабана война преди която жертвите по линията на фронта  намаляха до абсолютен минимум до 7 цивилни за цялата 2021 г. показва и доказва че никакъв мир или затихване на конфликта не са искали тези рашистки изроди и престъпния путински режим.

:hush:

Сега , пак да напомня , всичко е зачеркнато заради тази мащабна война и за абсолютно никакви отстъпки не може да става дума.

И дори загубата на Крим който освен Запада дори Украйна преглътна, вече не е утопия да си го върнат.

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 15 минути, ivottoshev написа:

1-во: Сигурно "Алеята на ангелите" не е паметник на "загинали украинци и рускоезични". Най-вероятно някой пиян скулптор е решил да сложи там някакъв си камък и да издълбае на на него имената от 328-ма страница на местният телефонен указател. Така ще да е станало, нали?

Отново за зациклилия тролофейкомет тошефффф

- Алеята на ангелите е СЛЕД рашистката инвазия 2014 г. И това са жертви на деца единствено и само по линията на фронта, където гинат всякакви цивилни, именно заради рашисткото нахлуване.

Никъде другаде няма загинали деца. Нямаше.Вече има пак заради рашистките бомбардировки по цивилни жищищни сгради далеч от фронта.

Така че и за алеята , и за всички останали стотици деца /официално са убити над 400 бях цитирал/ е виновен военопрестъпника Путлю и официално признатата държава-терорист.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

2-ро: Никой не е нахлувал. Руснаците се отзоваха на молбата за помощ от страна на ЛДНР, които вместо обещаната и даже гласувана в Радата автономия, осем години получаваха бомби по кратуните.

Отново за скарания с хронологията - "помощта" не може да бъде поискана от управление , назначено  изцяло от Рашистан. А такива са всички административни, кметски , полицейски , военни и др структури в терористичните ЛДНР.

Нахлуването бе именно февруари 2014 , когато анексираха със всички възможни военни подразделения, Крим,  а след това нахлуха в Донбас.

Какъв гьонсутат и заациклил трол трябва да си, за да твърдиш че нахлуване е нямало ?

Да напомня както напомням на тролката ти колежка АТЖ - нямаше никаква подкрепа от местните притова рашистко нахлуване.

Путлю сам призна че това е рашисткия му спецназ и военни.

Пратения след анексията на Крим терорист и военен министът на ДНР - Игор Стрелков не може да намери 1000 доброволци от 4.5 млн население,  а които се записали после бягали .

Та, за каква "помощ" от какви  недорепублики ми говориш ?

Имаме класическа война, оправдавана с подобни на вашите,  лъжи.:hush:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

Свършиха генералите (+1 една звезда на онази стена - нали така беше)  и почнаха спецназ :

Fxs4saMXwAAq4jb?format=png&name=large

Дано от тях имат достатъчно.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:
преди 22 часа, ivottoshev написа:

нейният брат е офицер от армията на укрите

Братята украинци е правилно да се каже.

Рахат можеш да кажеш на учителя си по логика да си скъса дипломата, да я изгори и да я изяде.

Точно .

Националнокастрираните рашисти като тоя дори не си знаят род и Родина. Не знаят че според всякакви научни и генетични изследвания, нашите корени са по близки с украинските земи и живелите там племена и народи, а не с угрофините от московията .

Затова и има толкова огромна българска общност в Украйна , част от която е под репресиите на окупираните от рашистите територии.

Но от безродници какво очакваш.... :getout:

преди 8 часа, miro20 написа:

Да, целите се в цял блок, за да сринете и унищожите поне дузина цивилни, или в някоя болница или детска градина с беззащитни хора и деца

Тук нещо не е наред. Хем руснаците нямат ракети (щото не им достигат чиповете от перални), хем и малкото налични ракети не ги ползват за борба срещу великата украинска армия, а ги ползват да убиват цивилни.

Намирисва нещо тук. Или онази опорка за чиповете е менте, или сегашната опорка за целенасочено избиване на цивилни е менте.  

Или пък и двете са ментета, а укропропагандата се е оплела в собствените си лъжи?

току-що, ivottoshev написа:

Тук нещо не е наред. Хем руснаците нямат ракети

Някой да е казвал че руснаците нямат ракети ?

Да, нещо не е наред. И това са твоите лъжи .

преди 1 минута, ivottoshev написа:

великата украинска армия

И кой е казвал за такава армия ? :) 

А се сещам че рашистите уж унищожиха и поразиха всички военни в Украйна  говорейки за тридневната си победоносна война...

:giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.