Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Е ти се отклоняваш и започваш да се чудиш как да обясниш, че няма свалени ракети и разни други неща. Гледай горе видеото и ако обичаш си затвори плювалника.

Хайде де ясни въпроси, не се ли сещаш зашо те питам за разстоянията,а?  В списъка да добавя и кога свалиха точката в Крематорск?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, miro20 написа:

Ах да.. а "опечалените " съпруги се много благодарни и се радват за оказаната подкрепа" .... към"организаторите" ... :) :)

Получавайки ключовете от новия автомобил за убития съпруг.

утрепали мъжа й, она вика спасибо :biggrin: 

преди 5 минути, maxthon написа:

Така де и аз се наложи да ти дам пример защо не може да се вярва на голи думи написани някъде. Липсва едно просто нещо, а именно обективността, Та се наложи да ми даваш как един рамбовец "сваля" дрон с нещо друго.

Каквото има съм казал,цитирал и показал . Останалото са твои лъжи . Неподкрепени с абсолютно нищо :)

Нещо за сваляне смрежи,с ятата орли надронове и за песнионерите нещо да коментираш ? :) 

забравих вече колко пъти те питам...ама няма значение... просто се кефя на безсилието ти :) 

преди 3 минути, insec написа:

утрепали мъжа й, она вика спасибо :biggrin: 

Да, няколко пъти....

И на благодари  "организаторите" .... мъка мъка....

:questions:

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 4 минути, maxthon написа:

Липсва едно просто нещо, а именно обективността,

защо ти липсва това просто нещо - обективността?

Украйна пренася войната на руска територия

Руски официални лица съобщават за смъртоносни нападения на най-малко четири места в Белгородска област, а диверсионни отряди, подкрепящи Украйна, засилват саботажите, пренасяйки войната на руска територия, предава Си Ен Ен.

Според областния управител на Белгород Вячеслав Гладков най-малко седем души са загинали при обстрел в руските гранични райони от петък насам.

Двама мъже и една жена са загинали при обстрел с 18 ракети, изстреляни по село Соболевка, съобщи Гладков в поредица от публикации в канала си в Телеграм. При удара са повредени също така газопровод и електропровод.

Соболевка, която се намира в градския район Валуйски, е най-източното населено място, което е било ударено през последните две седмици. През селото минава железопътна линия, която навлиза в Украйна през окупираната от Русия и се използва за снабдяване на руската армия.

На северозапад, по границата на Русия с Украйна, две жени са били убити в село Маслова Пристан, когато колата им е била ударена, каза Гладков. Други две жени са били убити при отделни обстрели на близките села............

https://www.vesti.bg/sviat/ukrajna-prenasia-vojnata-na-ruska-teritoriia-6169678

преди 1 минута, insec написа:

Направо ги съжалявам рашистките тролове.. всеки ден унижение и кански усилия да представят черното за бяло ... накая винаги насрани, опровергани и осмени

Е не е лесно все пак,нали :) 

За себеуважение дори не говоря... 

току-що, miro20 написа:

Неподкрепени с абсолютно нищо

Е именно за нищо става дума. Когато кажеш, че нещо съществува (дрон свален с автоматично оръжие) и не покажеш обективно доказателство за това, то в такъв случай не аз, а ти лъжеш. Аз когато твърдя обратното няма нужда да ти давам каквото и да било. Нещо, което не съществува няма как и да се покаже.

преди 2 минути, insec написа:

Защото не липсва на мен, а на друг. Дрончета и ракети свалени с дрон не са моя измишльотина.

преди 14 минути, maxthon написа:

Само за дрон свален с автоматично оръжие. Доста си упорит в показването му от времето, когато говореше какви дронове и ракети се свалят с АК.

преди 8 минути, maxthon написа:

Така де и аз се наложи да ти дам пример защо не може да се вярва на голи думи написани някъде. Липсва едно просто нещо, а именно обективността, Та се наложи да ми даваш как един рамбовец "сваля" дрон с нещо друго. Видео за свалена ракета ще можеш ли да покажеш пак така с автоматче. Нали не си забравил, че и такова твърдение беше направил? Дай да довършим дроновете и ракетите и тогава да минем на ятото пиленца.

преди 10 минути, maxthon написа:

Е ти се отклоняваш и започваш да се чудиш как да обясниш, че няма свалени ракети и разни други неща. Гледай горе видеото и ако обичаш си затвори плювалника.

Разстоянията не си дал и кога свалиха таз ракета в Крематорск?

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

На северозапад, по границата на Русия с Украйна, две жени са били убити в село Маслова Пристан, когато колата им е била ударена, каза Гладков. Други две жени са били убити при отделни обстрели на близките села............

Поне не отричат, че стрелят по цивилно население. Колко са смели.....

преди 2 минути, maxthon написа:

... са моя измишльотина.

руZки бот 1 - измишльотините не са обективност.

преди 1 час, attj написа:

За Миро това не е така -те са били от руската армия и са се престрували.

Е, за Лоботомир Насраний, дори и доброволците да не бяха 40 000 а 4 000 000, пак нямаше да са достатъчно. Има спусната опорка и трябва да я следва, въпреки че е става смешен. Нищо ново. Това да е клоунът на форума е нещо, което отдавна е приел за своя съдба. Важното е да му капят жълтите стотинчици от Централата.

току-що, kosyo написа:

Разстоянията не си дал и кога свалиха таз ракета в Крематорск?

Видето е над Бердянск. Иначе добре показваш снимката на Краматорск. Там нямаше кой да я свали. Поради това, че украинците не биха си свалили собствената ракета.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама не се отклонявай де - кога я свалиха тая ракета в Крематорск, колко далече е паднала тая "свалена" част от взрива. Давай специалисте по всичко - намери си майстора тази вече. Чакаме отговора и съм си взел много пуканки,

току-що, maxthon написа:

Е именно за нищо става дума. Когато кажеш, че нещо съществува (дрон свален с автоматично оръжие) и не покажеш обективно доказателство за това, то в такъв случай не аз, а ти лъжеш. Аз когато твърдя обратното няма нужда да ти давам каквото и да било. Нещо, което не съществува няма как и да се покаже.

Ами цитирах такова видео, хората се радват и се хвалят.. никой не ги е опровергал,снимали са се на видео.... отделно има и препоръки които също цитирах от различни сайтове, никой не ги отрича, само се дават уточнения доколкото се сещам че не се препоръчва изпозлването на снайпер ... и т.н.

Та.. за какво спориш и защо продъжлаваш толкова упорито да се излагаш за неща за които никой не спори , идея си нямам :) 

Подозирам че се хвана за сламката че е невъзможно сваляне с АК , и реши даме тролиш... и накрая се осра :) 

Именно защото ти дадох първо - далеч по абсурдни и смешни примери от Рашистан и руските депутати с техните предложения да се свалят дронове смрежи и ята орли ,  както и да позлват пенсионери за дежурства...

И второ ..защото се оказа че с АК не е нито смешно ,а напълно реално да се свали дрон . :) 

Кой стана пак за смях ? :) 

преди 1 минута, insec написа:

руZки бот 1 - измишльотините не са обективност

Знам де. Свалянето на дрон (твърдеше се за определен модел след това) с автоматично оръжие си е недоказано по никакъв начин. А още по-малко пък и ракета. И двете не са мои твърдения.

току-що, maxthon написа:

Видето е над Бердянск. Иначе добре показваш снимката на Краматорск. Там нямаше кой да я свали. Поради това, че украинците не биха си свалили собствената ракета.

Добре де ама защо изглежда еднаквно на 2-те снимки? И разстоянията са от ИЗКЛЮЧИТЕЛНА важност - настоявам за тях

Те ако стреляха по хората нямаше само две жени да има загинали!

На какво е способен един човек само и само да защити копейките!:giggle1:

току-що, miro20 написа:

Ами цитирах такова видео, хората се радват и се хвалят..

С пушката 12 калибър? Хайде не ставай смешен. Само това ли успя да намериш?

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Те ако стреляха по хората нямаше само две жени да има загинали!

На какво е способен един човек само и само да защити копейките!:giggle1:

Сакън не ми пипай новата дружка.. Не стига че ти остъпих онова куку - не ми посягай на мойто ново бъди

Знам де.

защо знаеш само измишльотини?

преди 1 час, attj написа:
преди 3 часа, ivottoshev написа:

След като вече е имало 40 000 доброволци, нали?

Да, отричаха цяла година  и в Крим и в Донбас че са руснаци , докато самия Путлю не призна че маскираните тежковъроръжени уроди с георгиевскилентички са.. руски спецназ и кадрови военни .

Второ ... защо не вярваш на вашия терорист пратен да цепи и създава републиките и военен министър , че не може да намери 1000 доброволци от 4.5 млн население ? и че повечето сеотказват ?

И че нямат никаква подкрепа от местните ???

Наистина не ви рзбирам :)  Навирам ви най най достоверния човек,който бе част отоперацията в Крим и после цепеше украински територии  и отговаря за създаването наЛДНР .

преди 2 минути, kosyo написа:

И разстоянията са от ИЗКЛЮЧИТЕЛНА важност - настоявам за тях

Знам от вода винаги си се интересувал.  Показах ти видео със сваляне. Отивай под водата и дишай ако можеш.

преди 7 минути, maxthon написа:

Това как ще го коментираш???

преди 9 минути, ivottoshev написа:
преди 2 часа, attj написа:

Е, за Лоботомир Насраний, дори и доброволците да не бяха 40 000 а 4 000 000, пак нямаше да са достатъчно. Има спусната опорка и трябва да я следва, въпреки че е става смешен. Нищо ново. Това да е клоунът на форума е нещо, което отдавна е приел за своя съдба. Важното е да му капят жълтите стотинчици от Централата.

Опорка от Игор Стрелков ,минситъра на ДНР ??? ?

:)

Наистина не ви рзбирам :)  Навирам ви най най достоверния човек,който бе част отоперацията в Крим и после цепеше украински територии  и отговаря за създаването наЛДНР .

И пак не вЕрвате ??/

И за Крим :

https://twitter.com/KremlinTrolls/status/1638136374976036864

току-що, insec написа:

защо знаеш само измишльотини?

Е колко пъти да ти казвам, че не са мои. Питай @miro20 той ги сваля тия дронове с каквото падне. За ракетите да не говорим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.