Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Знам от вода винаги си се интересувал.  Показах ти видео със сваляне. Отивай под водата и дишай ако можеш.

Аз това видео ли дадох? Разстоянията де - защо нито веднъж не ми отговаряш директно ами трябва да те ръчкам с остена...Знам че ще отнеме няколко дни да ми отговориш ана съм ти свикнал и ще ги изчакам

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

ова как ще го коментираш???

От ден 1 имаха маркировка на всяка техника. Това не са руснаци.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е колко пъти да ти казвам, че не са мои. Питай @miro20 той ги сваля тия дронове с каквото падне. За ракетите да не говорим.

А ! сега стана"с каквото падне" :) :)

Медми капе като ви гледам гърчовете и излагациите. :) 

преди 4 минути, maxthon написа:

Дали не са руснаци а?

Пак лъжеш, поне кажи защо го правиш?

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

току-що, kosyo написа:

Аз това видео ли дадох?

Какво ме интересува дали ти си го дал? Няколко пъти ти казах, че има видео и накрая ти го показах. Ракетата или ракетите са свалена/и. Какво повече може да се чопли по въпроса? Знам, че имаш странични въпроси както винаги. Нямат отношение при наличие на материал показващ свалене.

преди 2 минути, maxthon написа:

Да,,, а от блока отсреща ги стреляха пак украинци.... После и по камиона ли беше на паркинга ги разстреляха... Много си добър ама аз искам едни разстояния.. Остави ги тия другите - днес си мой...

преди 6 минути, miro20 написа:

А ! сега стана"с каквото падне"

При положение, че те питат за конкретно нещо, а ти даваш друго какво искаш да стане? Разбира се, че е с каквото ти падне.

преди 3 минути, kosyo написа:

Много си добър ама аз искам едни разстояния..

И като малък си искал сладолед, ама не става. Ще трябва да се задоволиш с видеото, където свалят точката.

преди 5 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Дали не са руснаци а?

Пак лъжеш, поне кажи защо го правиш?

Ето ти да видиш кой лъже......

Capture.JPG

преди 5 минути, maxthon написа:

Какво ме интересува дали ти си го дал? Няколко пъти ти казах, че има видео и накрая ти го показах. Ракетата или ракетите са свалена/и. Какво повече може да се чопли по въпроса? Знам, че имаш странични въпроси както винаги. Нямат отношение при наличие на материал показващ свалене.

А пък мен какво ме интересува че пак се оплете като пиле в кълчища - беше предупреден . Че сега това дето аз го пуснах и това в Крематорск защо изглеждат еднаквно? И защо само една от тях е свалена а другата не е уцелена. Къде пада двигателния отсек ?

преди 3 минути, kosyo написа:

А пък мен какво ме интересува че пак се оплете като пиле в кълчища - беше предупреден . Че сега това дето аз го пуснах и това в Крематорск защо изглеждат еднаквно? И защо сао една от тях е свалена а другата е уцелена. Къде пада двигателния отсек ?

Задоволяваш се с видеото. Свалено ли е?  Свалено е. Ама защо изглеждало така, а не иначе.... Казал съм ти водата от деретата я забравяш.

току-що, maxthon написа:

Задоволяваш се с видеото. Свалено ли е?  Свалено е. Ама защо изглеждало така, а не иначе.... Казал съм ти водата от деретата я забравяш.

Е да де ама защо изглеждат еднакво? Едва ли е защото ти казваш така? За разстоянията виждам че ти е сложно чее виж какво пише в wiki- то под тази снимка - аз не искам с точност до метър да ми го кажеш - спокойно и така ще се закопаеш отново - аз започвам да пиша пак словото с което унижавам  липсата ти на аргументация и качества за водене на спор.

преди 6 минути, maxthon написа:

Пак ли се напиняш с разсъждения?

Че си сецнеш мозъко !!!

току-що, BANKATA написа:

Пак ли се напиняш с разсъждения?

Е горе е видеото. Вместо да се чудиш кой разсъждава да беше го видял.Точка У е напълно стандартна тактическа балистична ракета, която е лесна за сваляне. Гледай видеото и не се притеснявай дали ще ти сецне мозъка. 

преди 1 минута, maxthon написа:

Е горе е видеото. Вместо да се чудиш кой разсъждава да беше го видял.Точка У е напълно стандартна тактическа балистична ракета, която е лесна за сваляне. Гледай видеото и не се притеснявай дали ще ти сецне мозъка. 

Добре де като е свалена, защо изглежда по същия начин като тази дето си е свършила работа,а? Няма начин да не можеш да отговориш на този въпрос , без да се опозориш отново, нали- лесен въпрос за специалист като тебе.Аз като първолак не се справям с това - помогни ми

Fxt3LxZXsAEMiqU?format=jpg&name=large

преди 14 минути, kosyo написа:

Няма начин да не можеш да отговориш на този въпрос

По принцип да, но след като е страничен въпрос имаш едно голямо не. Ще се наложи да си помогнеш сам. Предлагам ти да изгледаш видеото със свалянето на Точката още няколко пъти.

Украински официален: 13 души, включително деца, ранени при руска атака край Днепър

От Мария Найт от CNN

Спасителите работят след руска атака в Подгородне в събота. Спасителите работят след руска атака в Подгородне в събота. Президентът Володимир Зеленски/Телеграма

Руско нападение остави най-малко 13 души ранени в украинската област Днепропетровск в събота, каза Сергий Лисак, ръководител на военната администрация на региона. 

„Общо в момента имаме 13 жертви“, написа той в Telegram . „Три от тях са деца, момчетата на 6, 11 и 15 години.

Лисак каза, че експлозията е разтърсила Подгородне - крайречен град извън Днепър, административен център на региона и един от най-големите градове в Украйна. Взривът е нанесъл щети на двуетажна жилищна сграда, съобщи областният лидер.

След експлозията е избухнал пожар и пожарникарите все още работят на мястото, каза Лисак.

Украинският президент Володимир Зеленски също обвини руските сили за ударите по сградите, като каза чрез Telegram, че хората са затрупани под развалините.

преди 45 минути, miro20 написа:

Второ ... защо не вярваш на вашия терорист пратен да цепи и създава републиките и военен министър , че не може да намери 1000 доброволци от 4.5 млн население ? и че повечето сеотказват ?

И че нямат никаква подкрепа от местните ???

Тогава се направи че не си видял поста ми. Нищо. Аз пак ще ти го навра:

на 1.06.2023 г. в 11:45, ivottoshev написа:

Ауууу, никаква подкрепа от местните?!? След като има 40 000 доброволци? Това дали е "никаква подкрепа"?

И като нямало никаква подкрепа, как така тези на които казваш "георгиевски лентички" са се задържали там осем години, при положение че украинската армия и местното население са против тях? Една шепа хора срещу цял народ и неговата армия на собствената му територия, пък не могат да бъдат изгонени цели осем години  :speak:

Пак ли избирателна слепота ще получаваш, г-н Насраний?

преди 6 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Спасителите работят след руска атака

Хубаво работят, но руската атака е по летището в града намиращо се точно от другия край на града в посока юг от посоченото населено място. Така, че не изключвам още някоя Пво ракета преквалифицирана на балистична на къси разстояние. Видяхме това в Киев. Защо не в Днепро? И по-интересното е, че бомбоубежищата поне някои са били заключени.

преди 31 минути, maxthon написа:

Нема какво да гледам. След последните глупости които изръси за кинжала и патриотите няма как да ти вярвам патологичен лъжецо.

преди 5 минути, BANKATA написа:

След последните глупости които изръси за кинжала и патриотите няма как да ти вярвам патологичен лъжецо.

Днес даже и Еленски си казва в едно интервю, че Пейтриът има сериозна уязвимост от руските ракети. И си поиска толкова батареи Пейтриът, колкото няма налични при всички оператори в Европа взети заедно.

П.С. Патологично състояние, че има в момента е вярно. Не можеш да обясниш нито защо са глупости, нито защо съм лъжец. Предполагам и хирургичните удари на Жулиани не си видял и затова само глупости имаш в главата как те не са там, а някъе при други хора. А при последната атака имаше доста експлозии (но не във въздуха от работещо ПВО) също не ти е направило впечатление. Пейтриът е финито в Киев поне засега. Ако искат да се пробват с още пускови няма да е проблем и тях да ги унищожат като предните.

преди 7 минути, maxthon написа:

Днес даже и Еленски си казва в едно интервю, че Пейтриът има сериозна уязвимост от руските ракети. И си поиска толкова батареи Пейтриът, колкото няма налични при всички оператори в Европа взети заедно.

П.С. Патологично състояние, че има в момента е вярно. Не можеш да обясниш нито защо са глупости, нито защо съм лъжец. Предполагам и хирургичните удари на Жулиани не си видял и затова само глупости имаш в главата как те не са там, а някъе при други хора. А при последната атака имаше доста експлозии (но не във въздуха от работещо ПВО) също не ти е направило впечатление. Пейтриът е финито в Киев поне засега. Ако искат да се пробват с още пускови няма да е проблем и тях да ги унищожат като предните.

То ПВО с обсег 30-40 км. ако чака ракетите да му дойдат над главата да го хване камерата еб**ти и ПВО-то.

преди 34 минути, maxthon написа:

Колко ти плащат за да пишеш лъжи?

Защо лъжеш?

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Колко ти плащат за да пишеш лъжи?

тоз е голем гладник да знаеш - зарад туй 31 лапа руZки шнурове.

преди 22 минути, insec написа:

тоз е голем гладник да знаеш - зарад туй 31 лапа руZки шнурове.

Гладна кокошка - просо сънува. Само шнурове ти се въртят в устата главата

преди 2 часа, insec написа:

лапаш руZки шнурове?

преди 2 часа, insec написа:

руZки шнур в устата

преди 3 часа, insec написа:

лапа руZки шнурове

на 1.06.2023 г. в 17:58, insec написа:

налапал до дъно шнура

на 30.05.2023 г. в 0:38, insec написа:

лапа руZки шнурове

на 29.05.2023 г. в 19:44, insec написа:

руZкия шнур в устата 

на 28.05.2023 г. в 22:51, insec написа:

.. един руZки шнур в устата

:giggle1:

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Гладна кокошка - просо сънува.

като си налапал руZките шнурове, друго ли очакваше :speak:

преди 14 минути, insec написа:

като си налапал руZките шнурове, друго ли очакваше :speak:

Не си ли чувал че не се говори с пълна уста? Явно е че обичаш руZки шнур, ма или го преглътни, или го изплюй и чак тогава ела да си приказваме.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.