Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Дъщерята на президента Желев към руzкия реZuдент https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034E24Vxriyr7uF58ea3C66qLLuAsrrL9uxWSEDmwgLt8ZFCrnN1XFyYswjwMBtiQvl&id=100006204006169

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 43 минути, БаалБек написа:

@kosyo не виждаш ли, че @maxthon е с изваден мозък от толкова руска пропаганда. Пише глупост след глупост. Но след като му плащат на брой написан символ ще пише до откат и ще пие редбул за ободряване, че иначе ще бъде отритнат от господарите в Кремъл и руското посолство в България.

Не, обичам го това момче. Толкова true believer, само прасето може да е. Ще се обучаваме с него дълго и напоително. Все трябва да има област в която да разбира. Дано само да е за деиндустриализацията че да ми помага с немците... Пу-пу

преди 43 минути, Митко Вълчев написа:

Полу, не изцяло, като всички твои постове .

Отивай да се учиш да четеш и  между редовете.    И не пропускай отвоюването на Донбас и Крим от бандеровците.  Без милионите украински руснаци там -те за какво им са?  Не им трябват.    Защо да не пропускаш нещо невъзможно да се случи?   Можеш и в дядо Коледа или в дядо Мраз  да си вярваш.   Зеленски обяви пълна готовност за масирано контранастъпление.   Не ми се коментира самоубийството на бандероидите.

преди 7 минути, attj написа:

Отивай да се учиш да четеш и  между редовете.    И не пропускай отвоюването на Донбас и Крим от бандеровците.  Без милионите украински руснаци там -те за какво им са?  Не им трябват.    Защо да не пропускаш нещо невъзможно да се случи?   Можеш и в дядо Коледа или в дядо Мраз  да си вярваш.   Зеленски обяви пълна готовност за масирано контранастъпление.   Не ми се коментира самоубийството на бандероидите.

Мишле, тоя не го коментира. Що? https://www.actualno.com/europe/vissh-syratnik-na-putin-ne-postignahme-nito-edna-cel-v-ukrajna-video-news_1984015.html . Нито думите му, как путя е сложил Янукович. Вата

/По материали на Carl Jung/ :cool:

Преди почти 100 г от тоя свят си тръгва Ленин, идеолог и създател на Империята на злото. Той умира от една не много революционна болест - сифилис. Преди смъртта си обаче заразява голяма част от света с нова, много по-опасна зараза, имала различни имена през годините, която днес наричаме путинофилия (да не все бърка с некрофилия, въпреки всички тенденции скоро да се приравнят).

В този урок ще научим как да разпознаваме заболяването, къде да търсим квалифицирана медицинска помощ и как да прилагаме най-съвременните методи за лечение. Всеки има около себе си засегнати в различни стадии - обикновено това е някой интелектуално изостанал роднина или колега удрян с тъп предмет по главата като малък. А може просто да ви се случи да се возите при таксиметров шофьор владеещ геополитика, вирусология, космонавтика, военно дело и история по-добре от въртенето на волана, когото само лошия късмет му е попречил да е академик или поне професор. Симптоматиката на болестта е доста изявена, характеризира се с ограничен набор от думи и изразни средства, наричани от пациента "факти", които се прилагат във всякакви форми на комуникация на случаен принцип. Примери:

- А вие къде бяхте 8 години?

- Защо не протестирахте като бомбардираха Белград, Сирия, Ирак, индианците, динозаврите?

- А кой спаси българите в Мариупол?

- Детските гробове в ДоМбас виждали ли сте ги?

- Ако не бяха те щеше да се казваш Хасан.

- Азов са нацисти, Зеленски е фашист.

- НАТО обкръжава Русия.

- Русия използва високоточкови ракети и не посяга на цивилни.

- Украинките сами се изнасилват.

- Кой ще ни даде 40 лв?

- Москва сама е потънала.

- В България се веят само български знамена.

"Фактите" могат да бъдат комбинирани и допълвани в зависимост от ситуацията, въображението на засегнатия и новините по Раша тудей. Цялата тази комуникация е придружена от сериозно лицево-челюстна активност, а в очите се чете характерния комсомолски плам. Външните симптоми наподобяват тези на бяс, но за разлика от тази болест, субектът губи изцяло разсъдъка си, запазвайки само базови двигателни и отделителни функции.

преди 30 минути, Митко Вълчев написа:

тоя не го коментира. Що? https://www.actualno.com/europe/vissh-syratnik-na-putin-ne-postignahme-nito-edna-cel-v-ukrajna-video-news_1984015.html . Нито думите му, как путя е сложил Янукович. Вата

Постигнали са най-важната си цел -сухопътният коридор до Крим през Донбас, Запорожие и Херсон.   Инакомислещи винаги има.    Нямаше тези събития да са се случили -ако бяха предоставили автономията на Донецк-Луганск.   

преди 3 минути, attj написа:

ако бяха предоставили автономията на Донецк-Луганск.   

на теб ти е предоставена автономия в руZия - бъди благодарен и стягай куфарите.

преди 1 час, БаалБек написа:

Пише глупост след глупост. Но след като му плащат на брой написан символ ще пише до откат и ще пие редбул за ободряване, че иначе ще бъде отритнат от господарите в Кремъл и руското посолство в България.

Ще успееш ли да обясниш защо е така? Знам, че ще ти е трудно, но се пробвай.

преди 35 минути, insec написа:

все по- приятелски времена се задават за рашките 😉 - пращат им много поздрави от ПДК, РДК и ЛСР.

На който му се мре да се пробва. Един път със стомната..... нататък знаеш как е.

преди 25 минути, attj написа:

Постигнали са най-важната си цел -сухопътният коридор до Крим през Донбас, Запорожие и Херсон.   Инакомислещи винаги има.    Нямаше тези събития да са се случили -ако бяха предоставили автономията на Донецк-Луганск.   

Начи тоя казва, няма постигната ЕДНА цел. Атиджето вика, всичко е по план. Евала

преди 8 минути, maxthon написа:

Ще успееш ли да обясниш защо е така? Знам, че ще ти е трудно, но се пробвай.

На който му се мре да се пробва. Един път със стомната..... нататък знаеш как е.

Вата. Счупи се вашата стомна. Страшилищата ми те.

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Вата. Счупи се вашата стомна. Страшилищата ми те.

Аз моя стомна нямям. Виж на полячета ще им се счупи рано или късно. На всеки от тях индивидуално. Ако успее да се върне по някакъв начин вкъщи за да го погребат пак добре ще е за него. Хората в момента са там за да предизвикат някаква вълна на недоволство цъм ръководството на страната. Е от къде да знаят, че реално постигат обратен ефект.

преди 16 минути, maxthon написа:

На който му се мре да се пробва.

ахам и тази година се задава добра реколта на слънчоглед :goahead:

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Доволен ли си?

Твърде изпросено ми се струва. По този начин изглежда (дано само да изглежда) неискрено.

преди 2 минути, insec написа:

ахам и тази година се задава добра реколта на слънчоглед

Ще има само да не те накарат в един момент и теб да минаваш през студеното пресоване. Че ще е пресоване обаче ще е. Студено надали.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ще има само да не те накарат в един момент и теб да минаваш през студеното пресоване.

путятя ви търси - че в Украйна има нужда от още тор за слънчоглед, няма ли да помогнеш на идола си?

преди 1 минута, insec написа:

путятя ви търси - че в Украйна има нужда от още тор за слънчоглед, няма ли да помогнеш на идола си?

Има си достатъчно, че да му трябва и някой от вън. Виж на Украйна скоро ще им притрябват. Поляците поначало са първи доброволци за тази цел. Дали ще правят толкоа тор (както ти се изказваш) от сега самите украинци? Има само един начин да разберем. Чакане му е майката.

преди 39 минути, maxthon написа:

Твърде изпросено ми се струва. По този начин изглежда (дано само да изглежда) неискрено.

Ще има само да не те накарат в един момент и теб да минаваш през студеното пресоване. Че ще е пресоване обаче ще е. Студено надали.

Хич не е изпросено. Темата е за войната в Украйна. Аз подкрепям Украйна, безапелационно. Слава на Украйна. Смятам, че без подкрепата от САЩ, агресора вече да е победил. Така че, слава на САЩ. А мен за разлика от всяка безродна вата, ме интересува преди всичко България и народа и. Слава на България. 

преди 46 минути, maxthon написа:

Аз моя стомна нямям. Виж на полячета ще им се счупи рано или късно. На всеки от тях индивидуално. Ако успее да се върне по някакъв начин вкъщи за да го погребат пак добре ще е за него. Хората в момента са там за да предизвикат някаква вълна на недоволство цъм ръководството на страната. Е от къде да знаят, че реално постигат обратен ефект.

Досега всичко което твърдите вие феновете на Раша са лъжи и глупости. Не само за тази война, от 1917г. поне . Та кое те кара, да мислиш, че сегашното ти твърдение е различно. Нямаш твоя стомна ватник? Кво ли щеше да е ако имаше. Много страхливи мишленца сте ватничетата.

На голямата конференция на НАТО във Вилнюс, която ще се проведе през юли, Зеленски сега изнудва Запада, като заплашва дори да не присъства, ако не получи това, което иска

Той казва, че е безсмислено Украйна дори да бъде там, ако НАТО не може да им обещае всякакви нереалистични неща, било то членство в НАТО или други големи гаранции.Изглежда, че той наистина започва да се вбесява на западните лидери и може би заплашва да спре офанзивата, ако не бъдат направени големи гаранции, като тези за F-16.Той знае, че завземането на „украинска“ земя всъщност е по-важно за еврократите и техните господари от САЩ, отколкото дори за Украйна, така че той е в състояние да подклажда страховете им  като играе играта на забавяне.

„ако не ни дадете тези F-16, няма да получите вашата скъпоценна, кървава офанзива!“

В този момент предателските лидери на всяка европейска държава, които напълно фалираха икономиките си, съсипаха поминъка на хората си, унищожиха бъдещето на страните си. за да изпълняват заповедите на своите американски господари в тази измамна война, тези фалшиви „лидери“ сега са между чука и наковалнята, те продадоха тази война на своя народ като жертва за голяма победа срещу Русия. Хората се надигнаха и се отказаха от своите свободи, поминък и удобства в замяна на масивна инфлация и разрушени икономики, за да може Украйна да спечели.Зеленски вероятно знае това и сега го използва срещу тях.

Зеленски и сие. няма какво да губи. Последният му коз ще бъде: „Ако падна, всички вие ще паднете с мен.“

Много преди него Арестович беше този, който заплаши Европа, като каза, че ако Украйна загуби тази война, те може в крайна сметка да се присъединят към Русия и една наскоро опитна, комбинирана украинско-руска армия ще премине през цяла Европа без предизвикателство. Това разкрива, че украинските политици знаят много добре, че имат лостове за влияние и над  Европа.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Хич не е изпросено. Темата е за войната в Украйна. Аз подкрепям Украйна, безапелационно. Слава на Украйна. Смятам, че без подкрепата от САЩ, агресора вече да е победил. Така че, слава на САЩ. А мен за разлика от всяка безродна вата, ме интересува преди всичко България и народа и. Слава на България. 

Ако не бях споменал нямаше и да го кажеш. Напълно изпросено си беше. И сега го повтаряш за някакво лично удовлетворение. Не си искрен. Темата, че е за Украйна няма нищо общо, че написа Слава на България на последно място. Поне сам го показваш, но пък си твърде упорит да го отричаш.

преди 21 минути, Митко Вълчев написа:

Досега всичко което твърдите вие феновете на Раша са лъжи и глупости.

И също така не можеш да обясниш защо е така. Задачата е пределно трудна явно.

преди 50 минути, maxthon написа:

Има си достатъчно, че да му трябва и някой от вън.

за туй дири пирожката и кадиров, и вади пандизчии от Сибир, щото имал. Айде приготвяй се, че слънчогледа те зове, какво беше: да вземеш на майка ти дамските превръзки, на баща си сандалите и прочие бойна екипировка.

преди 2 минути, insec написа:

за туй дири пирожката и кадиров, и вади пандизчии от Сибир, щото имал. Айде приготвяй се, че слънчогледа те зове, какво беше: да вземеш на майка ти дамските превръзки, на баща си сандалите и прочие бойна екипировка.

Имат си достатъчно... Ние да му мислим ако се наложи (заповядат) да ходим някъде, където не трябва. На много хора им е смешно, но когато свърши редовия укропитек ще се наложи да се търси и допълнителен такъв.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ако не бях споменал нямаше и да го кажеш. Напълно изпросено си беше. И сега го повтаряш за някакво лично удовлетворение. Не си искрен. Темата, че е за Украйна няма нищо общо, че написа Слава на България на последно място. Поне сам го показваш, но пък си твърде упорит да го отричаш.

И също така не можеш да обясниш защо е така. Задачата е пределно трудна явно.

Няма нужда дори да го пиша в тази тема. Кое и е точно славното на България в този случай. Мишки като зеленият чорап или ти и другите като тебе? Винаги сте лъгали, че Русия е велика, че соца ще стане водещият строй, че Запада ще се разпадне. Жалки клоуни

преди 2 минути, maxthon написа:

Имат си достатъчно... Ние да му мислим ако се наложи (заповядат) да ходим някъде, където не трябва. На много хора им е смешно, но когато свърши редовия укропитек ще се наложи да се търси и допълнителен такъв.

Спокойно, путинопитече. Те в западните армии искат минимално IQ. Не си застрашен 

преди 2 минути, maxthon написа:

Ние да му мислим ...

ти не можеш да мислиш, можеш само да изпълняваш заповедите на кремъл - кога ще потегляш към слънчогледовите полета, че има нужда от тор?

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Няма нужда дори да го пиша в тази тема.

Знам, че няма нужда да го правиш след като ти го казваш. И след като каза изпросено си показа какви са ти приоритетите.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Няма нужда дори да го пиша в тази тема. Кое и е точно славното на България в този случай. Мишки като зеленият чорап или ти и другите като тебе? Винаги сте лъгали, че Русия е велика, че соца ще стане водещият строй, че Запада ще се разпадне. Жалки клоуни

Точно заради тях сега сме на това ниво. Ако ги немаше тези комунистически връшници сега България щеше да е Рай!

Те само ни дърпат назад и опропастяват всичко хубаво!

Виж ги само какви измислици пишат и си вярват, за това нищо няма да се промени в България заради такива фабрики за фекалии! Само ядът и се..ът.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.