Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, дioiд написа:

Това означава, че много жени са неориентирани, а това е лошо!!! :) = Живеем в матриархат .... :) 

Тцъ, мое да се окаже даже, че са мноо добре ориентирани, зависи от гледната точка...

Па и неам усещане да живея в матриархат...

Ма за туй всеки си знай за себе си...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 17 минути, miro20 написа:

Значи ,стремежа на украинците  за евроинтеграция и промени в законите за да могат да работят легално в Полша и целия ЕС , за борба с корупцията на Янукович, за всякакви демократични  реформи  и т.н. за което бе целия Майдан, и което всички демократични държави подкрепяха , и където нямаше абсолютно никакви етнически антируски искания или намеци,  трябва да се смазва с масирана война и отцепване на територии ?

Да ти навра ли любимия ти линк и видео как е подготвяна войната години по рано  ?

Но не от "краварите" , а от рашистите.

С Майдана просто намериха повод , който раздухаха с масирана фейк кампания за бандеровци , за разпънати русначета  на площадите и т.н.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Ами явно не всички украинци са искали тези работи за които говориш и всичко трябваше да се реши на честни избори, а не краварите да се намесват и да подкрепят фракцията, целяща свалянето на законно избраният президент на чужда суверенна държава. 

Щом стигна до там отново да показваш този пробит линк от сайт на който дори и ти не вярваш - положението е ясно, г-н Насраний :giggle1: 

преди 1 минута, andiay написа:

че са мноо добре ориентирани

Те не са ориентирани, а умни ... ;) НО, след определена възраст ... 

преди 5 минути, maxthon написа:

Да не те карам нещо друго да обясниш? Делението на атома или нещо още по-сложно? Наричай ме както си искаш. Нито едно от това не можеш да обясниш защо е така. Аз също не мога, но подозирам, че в болница Св. Наум могат да ти диагностицират състоянието.

Ти на едни ракети разликите не може да намериш, пък сега си тръгнал да се упражняваш в делението на атома, няма да споменавам радиацията в онова езеро в Италия и другите ти "постижения"

Абе тия що си правят сечено така мръснишки , че и се се стрелят едни други:

FxzRMzGXgAA0KY5?format=jpg&name=large

преди 5 минути, maxthon написа:

Руснаците стреляха по летището намиращо се на цели 20+ км южно от въпрсното място. Изглежда пак има преквалификация на ПВО в нещо друго и неумишлена стрелба с него по цивилно население. Няма да им е за първи път.

Да последно ПВО-то трябваше ли да бъде в града или не? Чакам си отговорите сладур....

Танк фламбе след близка среща с друг танк (+21):

https://twitter.com/GloOouD/status/1665443614376296450?s=20

преди 27 минути, miro20 написа:

За разлика от Путлю който не мжое да мръдне от бункера си от страх .:)   И заради съда в Хага де... :) 

Странно. За същият съд в Хага ли става дума, който дори и господарите ти от Карвария не признават и даже имат специален закон в чиято т.8 пише:

Цитат

Членовете на въоръжените сили на Съединените щати трябва да бъдат освободени от риска да бъдат преследвани от Международния наказателен съд, особено когато са разположени по целия свят, за да защитават жизненоважните национални интереси на Съединените щати. 

Или има нещо гнило в този съд, или има нещо гнило в "демократичността" на Кравария. Е, кое от двете е вярно?

преди 22 минути, insec написа:

има значение историческото събитие, а не определен човек - много си елементарен другарю, няма как да падна чак на твойто ниво и някакъв си човек да ми предопределя мнението. Та щатите са се намесили изцяло неправомерно и безсмислено във Виетнам, за това трябва да бъдат съдени, пък вече какви конкретни мизерии са направили не ги знам и не ме интересуват. Варака ли ти падна сега, да питаш, като нормален човек, а не като ватнишки пропагандист?

Тук не ти говоря за цялата виетнамска война, "другарю"...

Говоря ти за бомбардировки и изтребване на цивилно население в трета страна, която не е част от военния конфликт...

Цитирах ти и думите на човека, който е заповядал това...

Имаме Путин заповядал да се нападне Украйна, защото там можело да се разположат войски на НАТО, а това е неприемливо от негова страна...

Ти твърдиш, че той е за съд заради престъпление срещу човечеството...

Имаме Кисинджър, който е заповядал да бъде бомбардирано и прочистено мирното население на Камбоджа на границата с Виетнам, защото това население и тази територия можело да бъдат използвани срещу САЩ и това е неприемливо от негова страна...

Кисинджър заслужава ли да бъде съден за престъпление срещу човечеството?

Елементарен въпрос, дори и за твоето ниво, "другарю нов комсомолец"...

преди 10 минути, дioiд написа:

Те не са ориентирани, а умни ... ;) НО, след определена възраст ... 

Ей тъй, за да стаа лаф...

До една възраст са ориентирани, след определена поумняват...

току-що, andiay написа:

Елементарен въпрос....

лол, е след като съм ти отговорил "трябва да бъдат съдени", да ме питаш пак "трябва ли да бъдат съдени", значи явно очакваш някакъв друг отговор - напиши го, че не ти разбирам психичните отклонения ....... или какво, за пропагандните ти цели, следва да напиша НЕ трябва да бъдат съдени и да си излееш приготвените речи от селташки анализи ли?

преди 21 минути, kosyo написа:

Да последно ПВО-то трябваше ли да бъде в града или не?

Пак си недочел.... Връщай се къде съм ти отговорил на това.

преди 1 минута, maxthon написа:

Пак си недочел.... Връщай се къде съм ти отговорил на това.

Не - просто усещам отново напрежение в думите ти по този въпрос и си викам - този пак си промени мнението на противоположното.

току-що, insec написа:

лол, е след като съм ти отговорил "трябва да бъдат съдени", да ме питаш пак "трябва ли да бъдат съдени", значи явно очакваш някакъв друг отговор - напиши го, че не ти разбирам психичните отклонения ....... или какво, за пропагандните ти цели, следва да напиша НЕ трябва да бъдат съдени и да си излееш приготвените речи от селташки анализи ли?

Питам те за конкретен човек, не за държава...

Държава може да бъде съдена само морално за подобни престъпления, а уж не си по моралните категории....

Затова питам пак за Кисинджър лично...

И нямам нито "приготвени речи", нито пък имам намерение да правя анализ, нито пък ти си в състояние да оценяваш анализ, съдейки по досегашната ни "комуникация"....

Понеже играеш на "моралната" плоскост - "първо САЩ трябва да премахнат всички диктатори, после ще дойде и техният ред"....

Което само доказва пълната ти неадекватност по въпроса...

преди 6 минути, kosyo написа:

Не - просто усещам отново напрежение в думите ти по този въпрос и си викам - този пак си промени мнението на противоположното.

Намираш кога съм ти отговорил и какво и ще стигнеш до извода, че усещането ти е грешно.

преди 2 минути, maxthon написа:

Намираш кога съм ти отговорил и какво и ще стигнеш до извода, че усещането ти е грешно.

Сакън - това ПВО за РуZкото ли говорим сега или за Украинското че там си на диаметрално противоположнo мнениe. и така и така гледам че събра смелост да ми отговориш вземи кажи сега за онези ракети - намери ли разликите че да затворим тази страница и да не досаждаме на другите с техните дертове.

преди 1 минута, kosyo написа:

Сакън

Няма сакън. Казах ти какво да търсиш....

току-що, andiay написа:

Затова питам пак за Кисинджър лично...

само за Кисинджър ли? - други не трябва ли да бъдат съдени?, но щом той ти е приоритет: да трябва да бъде съден, което очаквах да се подразбира, щом съм визирал въобще щатите, но явно е твърде сложно за аналитичните ти способности, които толкова себично си фантазираш, че притежаваш.

И след, като не можа да намериш лекциите ми по морал, вземи си го наври този морал изодзадзе и не ме занимавай с банални клишета.

преди 4 минути, maxthon написа:

Няма сакън. Казах ти какво да търсиш....

Така де търся само експертни мнения и понеже ти се извисяваш на поне 4 глави над всички други, а и имаш винаги отговор под ръка - викам ти си човека. Няма да споменавам че и опонираш качествено - сиреч имаш някакви доказателства, вземаш яко отношение по сума ти въпроси (въпреки че не ти пука по темите) - кажи сега защо тия ракети ми изглеждат еднакви? 2-ро ден не можеш да си събереш мислите по темата, а се разводняваш по другите. Бива ли такова нещо?

току-що, kosyo написа:

Така де търся само експертни мнения и понеже ти се извисяваш на поне 4 глави над всички други, а и имаш винаги отговор под ръка - викам ти си човека. Няма да споменавам че и опонираш качествено - сиреч имаш някакви доказателства, вземаш яко отношение по сума ти въпроси (въпреки че не ти пука по темите) - кажи сега защо тия ракет ми изглеждат еднакви? 2-ро ден не можеш да си събереш мислите по темата, а се разводняваш по другите. Бива ли такова нещо?

Точките са свалени. Дадох ти видео. Точка по въпроса.

преди 1 минута, maxthon написа:

Точка по въпроса.

също, като атомните централи, дето щяха да гръмнат - те такава точка си ти, надупена.

току-що, maxthon написа:

Точките са свалени. Дадох ти видео. Точка по въпроса.

И от 2-те снимки ли ? Малко се обърка май. Всичко ли е по ПЛАНА?  Защо останките от "свалената" и тази от Крематорск изглеждат еднако? На какво разстояние пада двигателния отсек от мястото на взрива  поне можеш ли да цитираш wiki-то (текста под снимката)?

Хакнали ТВ-то в Крим:

https://twitter.com/PStyle0ne1/status/1665407954525274113?s=20

преди 2 минути, kosyo написа:

И от 2-те снимки ли ? Малко се обърка май. Всичко ли е по ПЛАНА?  Защо останките от "свалената" и тази от Крематорск изглеждат еднако? На какво разстояние пада двигателния отсек от мястото на взрива  поне можеш ли да цитираш wiki-то (текста под снимката)?

Двете, трите...... Всичко е свалено. Знам, че виждаш само това, което желаеш да видиш. Не са еднакви....

току-що, maxthon написа:

Двете, трите...... Всичко е свалено. Знам, че виждаш само това, което желаеш да видиш. Не са еднакви....

Верно ли превъртя играта вече? Браво а то дето се вика сме в началото. Езерото в Италия що рипа радиацията там  ще кажеш ли с пъти повече от ония складове дето гръмнали снарядите с обеднен уран? Така и така си почнал да говориш да чуем и за това какво ще каже спеца

Ето ги бе , Невежите Безродници - Невестулки продължават да лаят и да вият за уродите сатанисти с пълна сила !  

Тотално Деградирала пасмина от Невежи Примитиви ! 

Хвани единият - прасни другият и с 3-ят измети плаца !  

Тотал Щета !!! 

3608 стр, тази Умопомрачена пихтиеста маса така и не разбра защо започна тази война , кой стои зад нея и защо е на Живот и Смърт ! 

Тъпата , малоумна шлака само рецитира "Русия нападна Украйна и Путин е зъл терорист и трябва да се свие и да се оттегли " !

А ако не беше Путин да Обърне полюсите сега щяха да са в концлагери всички мишки с намордници и 23 бустера и нямаше да помнят откъде изгряваше слънцето ! 

Зомби - Апокалипсиса е на свобода , Увреден Тотално , за сметка на това свободен да трака на клавиатурите и да дрифти по форуми , села и паланки ! 

Кажете сега - кое не ви е ясно , да ви го обясня с неколко шамара ?   

Независимо колко са стараете да свирите на американският добитък , на глобалната гротеска и все паплач сатанинска - На вашето няма да СТАНЕ ! 

НИКОГА НЕ Е СТАВАЛО ОТКАК СЕ СЪЗДАДОХА ТЕЗИ ИЗМЕРЕНИЯ !!! 

И не знам що подскачате , когато НИКОГА няма да победите !

Нямате нито Сила , нито ВЛАСТ !!

Представете си едни мравки да се боричкат и да смятат , че могат да завладеят Вселената ! 

Това е картинката - ГЛОБАЛНАТА ! 

Когато лошите мравки започнат да надделяват и биват Стъпквани !    Това ли не можете да Проумеете ? 

Разказвам ви го като за 1 кл. да го асимилирате !  Мравки срещу Човека !   Примерно , нали ...като за вашите избити Съзнания , повредени фатално ! 

току-що, kosyo написа:

Верно ли превъртя играта вече? Браво а то дето се вика сме в началото. Езерото в Италия що рипа радиацията там  ще кажеш ли с пъти повече от ония складове дето гръмнали снарядите с обеднен уран? Така и така си почнал да говориш да чуем и за това какво ще каже спеца

Днес явно си решил да върнеш в действие всяка от водичките къде носеше по други поводи, когато няма как да отговориш. Защо си мислиш, че и сега ще ти се получи?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.