Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

ЧЕРНА СТАТИСТИКА: Близо 18 000 са цивилните жертви на войната в Украйна, сред тях - 429 деца

Сочат данни на ООН

https://eurocom.bg/upload/news/2022/12/28/63ac34fd8b1ca.jpg

Броят на потвърдените цивилни жертви в Украйна приближава 18 000, според данни, публикувани от ООН, докато 10-месечната война на Русия срещу нейния съсед продължава.

Службата на Върховния комисар на ООН за правата на човека (OHCHR) подчерта, че действителната жертва на украинците е „значително по-висока“, но получаването на надеждни данни от зоните на първа линия е трудно.

От 24 февруари, когато Москва започна пълномащабното си нахлуване, до 26 декември в страната са регистрирани 17 831 цивилни жертви: 6 884 убити и 10 947 ранени.

Сред убитите има 429 деца, се казва в изявление на агенцията на ООН.

„Повечето от регистрираните цивилни жертви са причинени от използването на експлозивни оръжия с широкообхватни ефекти, включително обстрел от тежка артилерия, ракетни системи за многократно изстрелване, ракети и въздушни удари“, се казва в съобщението.

Най-тежко засегнатата област беше Донбас, който включва източните региони на Донецк и Луганск.

:(:(:(:(:(

Укропитеците го направиха !!! Затова Путин ги разбива !  

Ти в кой свят живееш бе , я бързо влизай в крак с реалността ! :impatience:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, andiay написа:

А щом ти визираш общо щатите, нонсенс между другото, то какво си направил за да докажеш, че това не са просто думи?

протестирах през 70- те пред американското посолство - а ти какво направи?

преди 31 минути, maxthon написа:

Приказвай си каквото си искаш. Аргументите трябва да ги предоставиш ти. Аз ти показах обективното нещо, което е свалянето на ракетата. От там нататък след като все още имаш претенции, че е станало нещо друго показвай, че е така. Снимка как изглежда опашката и сравнението и с други такива не е обективност.

Този е извратеняк !  Докато те придърпва да си говорите и лъска в несвяст 

Понеже си сравнително мек в изказа и не ползваш агресивен тон му идваш екстра за еротичните фантазии ..

Удари му 2 шамара и не се занимавай с този психопат асоциален 

преди 1 минута, insec написа:

През 70-те не може да си протестирал! ()макар и да си мисля, че си женска

току-що, NewRedDragon написа:

През 70-те не може да си протестирал! ()макар и да си мисля, че си женска

аз не съм и бил роден, ма като за тъпи въпроси, толкова.

преди 4 минути, insec написа:

Ллеллеее , че ти на колко години си , бре :cantbelieve:

Всичките ми гаджета се оказаха некви дядки :D

ужас ужас ... :biggrin: и аз си мисля с некви яки Мъжкари си пиша ....

току-що, Inana.. написа:

Ллеллеее , че ти на колко години си , бре 

чела ли си за ледниковия период? - тогава се пенсионирах.

преди 1 минута, kosyo написа:

Fxo--7pWcAA2OFD?format=jpg&name=small

парадокса е, че ако им беше в генщаба, щяха да имат успешни военни действия.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Щом харесваш мъжаги , с мен си пиши! :)

Ако си смениш аватара и минеш на Правилната страна , тогава може да си пиша с теб ...

Иначе няма шанс !   

преди 3 минути, insec написа:

чела ли си за ледниковия период? - тогава се пенсионирах.

ами казвай ги навреме тези неща  , какво чакаш , да забременея ли ? :D

преди 1 минута, insec написа:

парадокса е, че ако им беше в генщаба, щяха да имат успешни военни действия.

Не мисля. Тия неща се учат с години. Той е просто лице, реално нещата се вършат от негови хора. Най-много да им спретне един Мастер-шеф съревнование нейде и до там.

преди 1 минута, Inana.. написа:

Ако си смениш аватара и минеш на Правилната страна , тогава може да си пиша с теб ...

а е, ако путятя беше тръгнал да превзема Украйна с армия от девойки, като теб, имам силни подозрения, че щеше да успее и на никой нямаше да му пука - включително и на украинците.

преди 1 минута, kosyo написа:

Не мисля. Тия неща се учат с години. Той е просто лице, реално нещата се вършат от негови хора. Най-много да им спретне един Мастер-шеф съревнование нейде и до там.

не разбирам от военно дело, но пирожката ми изглежда от дърта коза яре - не ми се види кабинетчик, който само раздава заповеди в писмен вид. Може и да се бъркам разбира се.

преди 2 минути, insec написа:

е, ако путятя беше тръгнал да превзема Украйна с армия от девойки,

И от де га вземе тия девойки? Те на онзи теритирия от раждането сач си мамшаааааа

преди 8 минути, insec написа:

Малко трудно е да си го правил в топките на баща си, ако изобщо по това време в тях е имало нещо...

Не аз твърдя, че някой трябва да бъде съден...

Но... един закон е закон, ако е равно приложим за всеки...

Иначе се превръща в "бухалка"....

И не трябва да бъде подкрепян...

Основен принцип в правото...

преди 1 минута, andiay написа:

Не аз твърдя, че някой трябва да бъде съден...

то ти освен да твърдиш, че нищо не твърдиш, друго не  твърдиш :getout:

преди 5 минути, NewRedDragon написа:

И от де га вземе тия девойки?

резонен въпрос наистина - още от сталиново, като са се подкарали на бабешко ..... и това обяснява бясната пеерастия в армията им.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

:whiteflag:

Виж , нещата са простички :   Няма как да изпитам емпатия и съпричастност към мъже , които са Невежи към този казус специално .

Колкото и да се стараеш да пишеш романтично и внимателно , фактът , че защитаваш една Уродлива Идеология ме отблъсква на прима виста . 

Ти защитаваш едни Злодеи и Чудовища и аз няма начин да бъда толерантна към това .

Тук не става въпрос за "левски и цска " , разбираш ли ? 

Вече двама приятели , с които имах ценна връзка загубих покрай този казус в Глобален мащаб и другият с "пландемията " . 

Не става , опитвах , опитвах .... Но не мога да си затварям очите за тази Гротеска , колкото и да съм Голяма . 

Едни интимни връзки , колкото и да са били ценни , в крайна сметка ги слагам на везната със Съдбата на Човечеството и там падат от високо и се разбиват . 

Справедливостта Преди Всичко !!!   

Човечеството ми е по-ценно от интимните копнежи !!!    И винаги съм им казвала - Недейте ...Не ми се изпречвайте на "пътя " , недейте ....ще ви "отнеса " ..

Ама не ме послушаха ....а колко лесно беше ...Просто да си мълчат ...ама не би ....

Та ти разказвам тези неща , за да проумееш , че аз връзки разруших заради Истината и Правдата , а какво остава да погледна някой нов с подобни възгледи ??!

Няма шанс , просто ...

преди 13 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

:bye1:

"СЛАВА БЪЛГАРИЯ " ??? :cool:

току-що, insec написа:

то ти освен да твърдиш, че нищо не твърдиш, друго не  твърдиш :getout:

Мхм, как беше...

Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо по между си...

Малко откъс от така популярния напоследък Умберто Еко...

Цитат

Все още не сме извлекли всички последици на епохално събитие като Нюрнбергския процес. Съгласно тясната законност или международните привички това бе произвол. Бяхме свикнали с факта, че войната е игра с правила, че накрая победеният цар прегръща братовчеда си победител, а какво правите вие? Хващате победените и ги бесите? Да, господине — отговаря решилият Нюрнбергския процес, считаме, че в тази война са станали неща отвъд търпимото и затова сменяме правилата. Но това нетърпимо е такова спрямо вашите ценности на победители, ние си имаме различни ценности, не ги ли уважавате? Не, тъй като победихме, пък и сред вашите ценности бе възхвалата на силата, нека тогава приложим силата: ще ви обесим. Но какво ще стане с бъдещите войни? Който ги разпали, ще бъде обесен, ако загуби; да си помисли, преди да започне. Но и вие сте вършели зверства! Да, но го казвате вие, които загубихте, а ние спечелихме, така че именно ние ще ви обесим. Но поемате отговорността за това! Поемаме отговорността за това.

преди 3 минути, andiay написа:

Това, което четеш и това, което смяташ, че си прочел, нямат нищо общо по между си...

добре ще е да анализираш по- старателно тази максима.

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Виж, ти не знаеш моите възгледи и предполагаш неща за мен.

Аз мога да ти гарантирам, че мога да променя вси..... но не искам.

Май вече нямам желание, искам да сме приятели?

Всеки има право да вижда нещата по свой собствен начин, ти точно това правиш, имаш си мнение и твърдо стоиш зад него.:)

............

Аз не предполагам , аз чета и правя изводи ..   И мога да ти споделя , че теб този казус не те вълнува , просто си заел страната на Украйна .

За разлика от другите в отбор амебка , ти си тук само заради "агитката " и затова , че темата е активна и бързо тичаща ..

Иначе си добряк и това съм забелязала ...  Затова и никога не съм искала да те удрям ... ако си забелязал .. 

Дори и да се е случвало , не съм била крайна , каквато съм обичайно , когато вдигна адреналина . 

Не знам какво визираш под "приятели" , аз съм дружелюбна към теб и си личи ..въпреки възгледите ти .. 

току-що, insec написа:

добре ще е да анализираш по- старателно тази максима.

Ми щом съм я изказал, значи съм я обмислил...

Твърдял съм много неща от самото ми включване в темата, твърдя ги и днес, без промяна...

Но... това, което вие "смятате", че сте "прочели" в мои постове, никога не съм го твърдял...

Така че... замисли се ти върху максимата...

Ако можеш де...

току-що, andiay написа:

Ми щом съм я изказал, значи съм я обмислил...

начи си слаба ракия :getout:

току-що, insec написа:

начи си слаба ракия :getout:

Е, слаба, слаба, ма ракия...

Поне не съм патоки...

А най-вече, не съм инсект...

преди 2 минути, andiay написа:

Е, слаба, слаба, ма ракия...

е риба, ма цаца - като се правиш на кит, накрая винаги ти излиза солено, тъй че не бих препоръчал, но всеки си носи ...... олюто.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.