Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, nikssi написа:

Това ли е планЪт ? Четете си връзките ,които давате ,че е смешно после. 

то и други не ги четат - но несмееш да им кажеш - защо ли, да не би да имаш симпатии към потребители

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

то и други не ги четат - но несмееш да им кажеш - защо ли, да не би да имаш симпатии към потребители

овца ти за сатанистите ли блееш , бе ?? 

я виж тук какво са сложили на парите , дето искат да ни пробутат

euro4.png

euro3.png

euro.png

току-що, maxthon написа:

Днес явно си решил да върнеш в действие всяка от водичките къде носеше по други поводи, когато няма как да отговориш. Защо си мислиш, че и сега ще ти се получи?

Ами аз ти казах вчера че се случи така ама ти реши че ще ти се размине...Не знам защо си го решил ама имаш някакви железни аргументи явно. А то се оказа че какво обикновено нямаш,  но скачаш за високите топки . Нямам абсолютно нищо против да ти покажа че нищо не струваш без аргументация. Но ти се решил че така кефиш, но аз съм на мнение че си кръгла 0 в теми по които вземаш отношение. Просто сега преговарям нещата от bacкlog-a ти с въпроси на които не искаше да отговориш защото не ти е изгодно или нямаш капка знания. Че виж до къде стигнахме с това - пак до това че ти нямаш отговори камо ли доказателства по въпроси на които си противоречал. Печално -не мислиш ли?

току-що, Inana.. написа:

euro4.png

euro3.png

euro.png

да сатанист съм - ще ми припомниш ли как си помогнала през изминалата седмица на Русия

преди 2 минути, Inana.. написа:

euro4.png

euro3.png

euro.png

Не разбирам, какво искаш да покажеш! Сложи ли с нещо - а "парите" никой не ти ги пробутва - трябва да си ги вземеш - има си фондове, поръчки и т.н

току-що, kosyo написа:

Ами аз ти казах вчера че се случи така ама ти реши че ще ти се размине...

Приказвай си каквото си искаш. Аргументите трябва да ги предоставиш ти. Аз ти показах обективното нещо, което е свалянето на ракетата. От там нататък след като все още имаш претенции, че е станало нещо друго показвай, че е така. Снимка как изглежда опашката и сравнението и с други такива не е обективност.

преди 7 минути, Inana.. написа:

я виж тук какво са сложили на парите , дето искат да ни пробутат :

заможна жена, разбира от пари 🥰

Ето каква гавра правят утрепаните сатанисти в църква !  

https://www.facebook.com/milko.dimitrov.355/videos/814341973445094/

Ето новото Ви "нормално , зомбитата 

Цинична Гротеска !!!!

току-що, insec написа:

заможна жена, разбира от пари 🥰

350998854_760138692517319_3670066354634078307_n.jpg

преди 1 минута, maxthon написа:

Приказвай си каквото си искаш. Аргументите трябва да ги предоставиш ти. Аз ти показах обективното нещо, което е свалянето на ракетата. От там нататък след като все още имаш претенции, че е станало нещо друго показвай, че е така. Снимка как изглежда опашката и сравнението и с други такива не е обективност.

А? Ти превъртя играта бе човек. Всичко наред  ли е с теб, имаш ли учестено дишане, сърцебиене? Ако да - ходи се прегледай, преди да отговориш.

Аз тия снимки за какво те карам да ги сравняваш ,а? Щото ми е готино да ти показвам какви глупости говориш (тук може и да е така). За какво те питам къде пада двигателния отсек? Това са моите доказателства..и от кога снимка тия снимки не са обективни ? не съм видял някой да ги е отрекъл (а само един псевдо спец от БГ ама той не знам как като е с отрицателен капацитет по въпроса).

Претенции имаш ти - сега и ги докажи ако ти стиска.

преди 3 минути, Inana.. написа:

Ето каква гавра правят утрепаните сатанисти в църква !  

https://www.facebook.com/milko.dimitrov.355/videos/814341973445094/

Ето новото Ви "нормално , зомбитата 

Цинична Гротеска !!!!

а ти какво им изписваш в психиатрията - същото

да бе - зарад туй си сложил качулка на главата, че да не виждаме колко пърхут има. Това да не е шефа на проктър енд гембъл, те ги правят тия мошенгии.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Изправени пред съюзническите имиграционни сили да насърчават потопяването на нашия континент: френската делегация 🇫🇷 от групата ID е на първа линия.
Ние сме гласът на свободните народи, които отказват да се подчинят на лубите на технократите!

Не на масовата имиграция, наложена на европейските нации!

Тази седмица в Европейския парламент вашите членове на групата ID трябваше да гласуват нов текст, предложен от всички европеистки сили в ЕС (десни, леви и либерали), който има за цел да продължи да налага на народите на Европа непрекъснато нарастваща имиграция. Мярката е явно идеологическа. За тях европейските нации не правят достатъчно, за да посрещнат мигрантите. Ето защо те искат да наложат задължителни услуги на държавите-членки като жилища, работа, правна подкрепа... за новодошлите. Френската делегация на Groupe ID решително се противопостави на тази нова атака срещу суверенитета на нашите държави!

Вагнеровци водят разпит на комбриг-а дето водил тия дето поставяли мините:

Вземайте пуканките

преди 1 минута, kosyo написа:

Претенции имаш ти - сега и ги докажи ако ти стиска.

Претенции нямам. Показах ти какво се е случило с видео. Ти покажи такова за удар на касетъчния заряд.....

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

а ти какво им изписваш в психиатрията - същото

В Перу военните открито говорят за продажното правителство и минават на страната на народа! Горят се американски знамена, бият се с американските военни, които са им пуснали (напомням, че има новапратка 1000 американски военнослужещи, които трябва да потушат протестите в Перу). Отмъщението на латиносите към грингосите ще е жестоко. Убедена съм.

https://www.facebook.com/730435337/videos/pcb.10168057704435338/922297405515566

https://www.facebook.com/730435337/videos/pcb.10168057704435338/1283329498944491

току-що, Inana.. написа:

В Перу военните открито говорят за продажното правителство и минават на страната на народа! Горят се американски знамена, бият се с американските военни, които са им пуснали (напомням, че има новапратка 1000 американски военнослужещи, които трябва да потушат протестите в Перу). Отмъщението на латиносите към грингосите ще е жестоко. Убедена съм.

https://www.facebook.com/730435337/videos/pcb.10168057704435338/922297405515566

https://www.facebook.com/730435337/videos/pcb.10168057704435338/1283329498944491

и Перу на кой дава оръжия, на Русия ли:D

преди 1 минута, maxthon написа:

Претенции нямам. Показах ти какво се е случило с видео. Ти покажи такова за удар на касетъчния заряд.....

Хайде бе нямал претенции. Освен че имаш отрицателен капацитет по въпросите друго не си показал. Пак те питам защо 2-те части изглеждат еднакво и близо/далече ли пада двигателя от мястото на взрива? (това е максимално опростен въпрос вече). Че чакам да си кажеш "експертното" мнение.

Смут в рая:

FxzmkcvWwAI2ss8?format=png&name=360x360

Тук съм съгласен с него

преди 2 минути, kosyo написа:

Вземайте пуканките

Бегай с тея фейкове бе 

Ето какво става с Вагнер

Вагнер 🎻✌
Вагнер напълно предава град Бахмут на руската армия

https://www.facebook.com/100090748305945/videos/722992706181597/

Вагнер
Отсядаме в задните лагери на територията на ЛНР и ДНР Л
Евгений Пригожин празнува рождения си ден на нощни тренировъчни стрелби и индиректно потвърждава популярната версия, че ЧВК Вагнер напуска Бахмут за техника преди украинската контраатака и ще бъде използван като оперативен резерв в най-горещата точка.

Това са фактите !!!! Няма писания , няма ала-бала ! Всичко реал в ефир ! 

Не твоите простотии от тик-тока с фейк клиповете , бродирани е некое мазе от пъпчиви мишки соросоидни 
преди 4 минути, Без умствен капацитет написа:

и Перу на кой дава оръжия, на Русия ли:D

Перу се вдига срещу американските нагли крадци и убийци , кое не разбра ? 

преди 6 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Във Вашингтон обсъдиха създаване на международен трибунал за руската агресия в Украйна

2736250.jpeg

В Сената на САЩ обсъдиха възможността за създаване на международен трибунал, който да разследва престъпленията по време на руската инвазия в Украйна, преди всичко самото престъпление военна агресия, съобщава "Радио Свобода".

Повечето от участниците в изслушванията в сенатската комисия по външни работи подкрепиха фундаменталната идея за създаване на трибунал, който да не е свързан с Международния наказателен съд (МНС), който вече разследва военни престъпления в Украйна. МНС не разследва престъплението агресия като такова, се отбелязва още.

Според Бет ван Шаак, говорител на администрацията на САЩ по международните правни отношения, подобен трибунал може да бъде най-важният процес в историята след Нюрнбергския трибунал.

Източник: DW Снимка: DW / kor.ill.in.ua

Превод и редакция: pan.bg

американският добитък няма вече капацитета да казва ни-щич-ко !!!

Сещаш ли се ? 

Бита карта са и в коша на историята !  

Това само вие не го разбрахте още ? 

Перу се вдига срещу американските нагли крадци и убийци , кое не разбра ? 

И кой го сърби за Перу? Айде малко да се кротнете, а! На Знамето ще има 52-ва звезда и това, че е територията, която сега наричате рассия

преди 1 минута, Inana.. написа:

американският добитък няма вече капацитета да казва ни-щич-ко !!!

Сещаш ли се ? 

Бита карта са и в коша на историята !  

Това само вие не го разбрахте още ? 

Абе, ...щом казваш - НИЕ да си вземем нашето, пък за тебе никой не му пука!

преди 2 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

ЧЕРНА СТАТИСТИКА: Близо 18 000 са цивилните жертви на войната в Украйна, сред тях - 429 деца

Сочат данни на ООН

https://eurocom.bg/upload/news/2022/12/28/63ac34fd8b1ca.jpg

Броят на потвърдените цивилни жертви в Украйна приближава 18 000, според данни, публикувани от ООН, докато 10-месечната война на Русия срещу нейния съсед продължава.

Службата на Върховния комисар на ООН за правата на човека (OHCHR) подчерта, че действителната жертва на украинците е „значително по-висока“, но получаването на надеждни данни от зоните на първа линия е трудно.

От 24 февруари, когато Москва започна пълномащабното си нахлуване, до 26 декември в страната са регистрирани 17 831 цивилни жертви: 6 884 убити и 10 947 ранени.

Сред убитите има 429 деца, се казва в изявление на агенцията на ООН.

„Повечето от регистрираните цивилни жертви са причинени от използването на експлозивни оръжия с широкообхватни ефекти, включително обстрел от тежка артилерия, ракетни системи за многократно изстрелване, ракети и въздушни удари“, се казва в съобщението.

Най-тежко засегнатата област беше Донбас, който включва източните региони на Донецк и Луганск.

:(:(:(:(:(

Дай да видим какво направиха руснаците там , където влязоха !

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/626806272450524/

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/807288263846554/

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/519870700217585/

Това са кадри от миналият месец !!!  

преди 13 минути, insec написа:

само за Кисинджър ли? - други не трябва ли да бъдат съдени?, но щом той ти е приоритет: да трябва да бъде съден, което очаквах да се подразбира, щом съм визирал въобще щатите, но явно е твърде сложно за аналитичните ти способности, които толкова себично си фантазираш, че притежаваш.

И след, като не можа да намериш лекциите ми по морал, вземи си го наври този морал изодзадзе и не ме занимавай с банални клишета.

В случая ставаше въпрос за Кисинджър, инсектче...

Отговорността винаги е лична....

Иначе примери много в почти всяка голяма държава...

Между другото, Виетнамската война е една от малкото законни на САЩ, тъй като е получила разрешение от конгреса...

А щом ти визираш общо щатите, нонсенс между другото, то какво си направил за да докажеш, че това не са просто думи?

Ти ли говореше за диктатори, добро, зло и т.н.?

Това са все морални категории...

И изрично казах, че лекции по морал не си водил...

Макар че, приравняването на всеки несъгласен с твоето мнение до "ватник", "комунист", "рашист" и т.н., по същество минава за морална лекция...

Така, да се върнем на твърдението ти, че САЩ трябва да бъдат съдени, как кореспондира това с предходното ти твърдение, че САЩ са нужни, за да отстранят диктаторите?

Наемаш престъпник, за да премахне другите престъпници?

И вярваш, че после ще справиш с него, когато е взел всичко във свои ръце?

Те на това му се вика "обективен анализ" от инсект, мда...

За теб и подобните ти, "обективно" е само онова, което искате да чуете...

Аз никога не ползвам морални категории, нито пък повтарям всички пропагандни псевдо клишета, които вие не спирате да размахвате...

И все пак, чест ти прави, че поне веднъж самият ти бе обективен...

И отчасти сега...

Чети си "правилните анализи"....

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Бахмут: един украински град, превърнат в руини

Дмитро Каниевски
7.01.20237 януари 2023

Преди руската инвазия в Украйна там живееха повече от 70 хиляди души. Сега град Бахмут в Донецка област, за който се водят ожесточени сражения, е разрушен на 60%.

Снимки искаш ли да ти покажа какво беше преди да влезнат руснаците и какво е сега??? :(

И там ще възобновят , ей виж видеата по-горе в Мариупол 

Дай да видим какво направиха руснаците там , където влязоха !

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/626806272450524/

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/807288263846554/

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/519870700217585/

Това са кадри от миналият месец !!!  

Дай да видим, кога, ще изчезнете, ватенките, че да си гледаме спокойно кефа, без да даваме пари и за вашите погребения

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.