Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Спокойно, путинопитече. Те в западните армии искат минимално IQ. Не си застрашен 

Значи си идеалния кандидат. Не се изисква голям коефициент за това. Като ти кажат отивай да защитаваш чужди интереси и ще си напълно съгласен с това.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Знам, че няма нужда да го правиш след като ти го казваш. И след като каза изпросено си показа какви са ти приоритетите.

Ти ако не си куц стар пенсионер главата си режа!!!

преди 15 минути, Митко Вълчев написа:

Винаги сте лъгали, че Русия е велика, че соца ще стане водещият строй, че Запада ще се разпадне. Жалки клоуни

Интересното е, че аз никога не съм казвал нещо такова. Не говори в множествено число защото нито си пиян, нито си дрогиран, че да ме виждаш няколко пъти. Отдавна соц в Русия няма. Запада няма да се разпадне, но виж водещата му роля ще отиде в кофата ако продължат с тази политика. Просто ще отдръпнат всички останали заради политика си. На голямата част от населението на планетата им писна определено малцинство от хора да диктуват (изненада не е демокрация) нещата.

преди 7 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Коя глава? След като няма как да подбудя някой към самоубийство бих те насочил към отрязването на другата глава.

преди 13 минути, maxthon написа:

Знам, че няма нужда да го правиш след като ти го казваш. И след като каза изпросено си показа какви са ти приоритетите.

Къде аз пиша "изпросено ", освен в отговор на твое обвинение. Гнусен лъжлив путинопитек

Значи си идеалния кандидат. Не се изисква голям коефициент за това. Като ти кажат отивай да защитаваш чужди интереси и ще си напълно съгласен с това.

По добър от теб, да. Вата. Не се изисква голям, но някакъв се изисква. Ти нямаш шанс.

преди 3 часа, Митко Вълчев написа:

Дъщерята на президента Желев към руzкия реZuдент https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid034E24Vxriyr7uF58ea3C66qLLuAsrrL9uxWSEDmwgLt8ZFCrnN1XFyYswjwMBtiQvl&id=100006204006169

Дежавю?! :lol6:

Дъщерята на Желю Желев нападна остро президента Радев в открито писмо

24-logo-circle.png

21.06.2022 16:0659836

Станка Желева Станка Желева

Дъщерята на първия демократично избран президент на България Желю Желев - Станка Желева пусна остро открито писмо до сегашния президент Румен Радев във фейсбук.

Тя го обявява за кремълска марионетка, маша на задкулисието. Нарича го "лишен от всякаква политическа визия и мислене", "воeнен, който умее само да марширува, козирува и изпълнява заповеди". Тя смята, че вместо да подкрепя правителството на "Продължаваме промяната", той работи срещу него.

Станка Желева е активна участничка в манифестациите в подкрепа на правителството на Кирил Петков.

Станка Желева на шествието в подкрепа на правителството на Кирил Петков

Станка Желева на шествието в подкрепа на правителството на Кирил Петков

преди 13 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

От писането тук му личи, че е умствено ощетен. Другото не е сигурно.

преди 10 минути, maxthon написа:

Интересното е, че аз никога не съм казвал нещо такова. Не говори в множествено число защото нито си пиян, нито си дрогиран, че да ме виждаш няколко пъти. Отдавна соц в Русия няма. Запада няма да се разпадне, но виж водещата му роля ще отиде в кофата ако продължат с тази политика. Просто ще отдръпнат всички останали заради политика си. На голямата част от населението на планетата им писна определено малцинство от хора да диктуват (изненада не е демокрация) нещата.

Коя глава? След като няма как да подбудя някой към самоубийство бих те насочил към отрязването на другата глава.

Да бе ти не подкрепяш никого, но те вълнува Запада. Жалка страхлива ватнишка мишка.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Дежавю?! :lol6:

Дъщерята на Желю Желев нападна остро президента Радев в открито писмо

24-logo-circle.png

21.06.2022 16:0659836

Станка Желева Станка Желева

Дъщерята на първия демократично избран президент на България Желю Желев - Станка Желева пусна остро открито писмо до сегашния президент Румен Радев във фейсбук.

Тя го обявява за кремълска марионетка, маша на задкулисието. Нарича го "лишен от всякаква политическа визия и мислене", "воeнен, който умее само да марширува, козирува и изпълнява заповеди". Тя смята, че вместо да подкрепя правителството на "Продължаваме промяната", той работи срещу него.

Станка Желева е активна участничка в манифестациите в подкрепа на правителството на Кирил Петков.

Станка Желева на шествието в подкрепа на правителството на Кирил Петков Станка Желева на шествието в подкрепа на правителството на Кирил Петков

И кое от написаното не е вярно, русоробче с западен псевдоним?

преди 1 минута, Joss Bomon написа:

Продължавай в същия дух да показваш умствения си багаж... 

Както виждаш старая се!

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Къде аз пиша "изпросено ", освен в отговор на твое обвинение. Гнусен лъжлив путинопитек

Е не си този, който трябва да го каже дали е изпросено. Каза го след като ти споменах. Напълно изпросено е.

преди 1 час, maxthon написа:

Ще успееш ли да обясниш защо е така? Знам, че ще ти е трудно, но се пробвай.

На който му се мре да се пробва. Един път със стомната..... нататък знаеш как е.

Нещо да забравяш?

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Да бе ти не подкрепяш никого, но те вълнува Запада. Жалка страхлива ватнишка мишка.

Вълнува ме обикалящата ме среда. Тази среда е същата като и при теб. Аз заемам напълно отговорна позиция, че всичко трябва да спре. Ти си взел позиция, че трябва да умират повече и повече хора.

преди 7 минути, Joss Bomon написа:

Продължавай в същия дух да показваш умствения си багаж... 

Искам да те питам нещо!

На теб нещо лошо направил ли съм ти?

Написал ли съм нещо лошо за теб?

преди 1 минута, kosyo написа:

Нещо да забравяш?

Че има вода в стомната. Дано не е от твоята.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

русоробче

краваролюбче, тая изстрадала женица не е никакъв фактор, и както тебе и останалите поддръжници на киролъжеца, може да си говори и пише каквото си иска, без това да е подкрепено с някакви факти. 

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Искам да те питам нещо!

На теб нещо лошо направил ли съм ти?

Написал ли съм нещо лошо за теб?

Дразниш с лигавите си постове и обиди и допринасяш за ниското ниво и отвращението на хората от този форум! 

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Начи тоя казва, няма постигната ЕДНА цел. Атиджето вика, всичко е по план. Евала

Вероятно никой не е планирал 5,5 милиона украински руснаци да са бежанци в Русия.   Не са избягали да се спасяват в средна или в западна  Украйна.    Това е показателно къде трябва да са те заедно със земите си.   А според   пропагандата в Киев  на изток били отвличани всякакви хора, деца и т.н.   От Брюксел е забранено излъчването на ТВ Останкино - сакън в Европа да не научават нежелани за НАТО истини.   И защо още стотици хиляди хора  да загиват -  за да се докаже на практика  безнадеждната фикс-идея на бандеровците за победа и отвоюване на Крим и Донбас!?       Подобна война е безумие.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Дразниш с лигавите си постове и обиди и допринасяш за ниското ниво и отвращението на хората от този форум! 

Това кога го установи?

Да не би да е когато застанах на страната на Украйна?

преди 1 минута, attj написа:

Подобна война е безумие.

с възраста путятя си изгуби ума - интересното е, че същата участ сполетя и путиноидчетата.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Това кога го установи?

Да не би да е когато застанах на страната на Украйна?

той искаше да каже "ватниците в този форум" - просто не му стига багажа да разбере, че има фундаментални разлики м/у вата и човек.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Никой не те брои комунисте. Трябват плетачки на Путин, научи ли се да плетеш

Аз заемам напълно отговорна позиция....

браво - слънчогледа има нужда!!!

преди 2 минути, Coco1 написа:

Никой не те брои комунисте. Трябват плетачки на Путин, научи ли се да плетеш

А ти се научи да пишеш и говориш свързано. А не да повтаряш едно и също като папагал.

Кой клас беше завършил?

преди 49 минути, maxthon написа:

Имат си достатъчно... Ние да му мислим ако се наложи (заповядат) да ходим някъде, където не трябва. На много хора им е смешно, но когато свърши редовия укропитек ще се наложи да се търси и допълнителен такъв.

Копейката като дойде на власт ще ни прати да помагаме на ватенките. Споко.

преди 7 минути, attj написа:

Вероятно никой не е планирал 5,5 милиона украински руснаци да са бежанци в Русия.   Не са избягали да се спасяват в средна или в западна  Украйна.    Това е показателно къде трябва да са те заедно със земите си.   А според   пропагандата в Киев  на изток били отвличани всякакви хора, деца и т.н.   От Брюксел е забранено излъчването на ТВ Останкино - сакън в Европа да не научават нежелани за НАТО истини.   И защо още стотици хиляди хора  да загиват -  за да се докаже на практика  безнадеждната фикс-идея на бандеровците за победа и отвоюване на Крим и Донбас!?       Подобна война е безумие.

Защо не можеш да плетеш не ти ли достига капацитета който са ти заложили съветските учени 

преди 1 минута, vpvelev написа:

А ти се научи да пишеш и говориш свързано. А не да повтаряш едно и също като папагал.

Кой клас беше завършил?

Бабата на кое легло си

преди 19 минути, maxthon написа:

Е не си този, който трябва да го каже дали е изпросено. Каза го след като ти споменах. Напълно изпросено е.

Кой може да спори с нискочела Вата. Нито шанс да схване, нито да признае.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.