Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

preobrazhen.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Coco1 написа:

Защо си платен руски пропагандист-ватенка

той лапа руZки шнурове безплатно - щото обича вкуса на татковината.

преди 3 минути, maxthon написа:

Нещо по-умно да измислиш? Не всичко, което не ти харесва е пропаганда и особено руска такава.

Давай сега де. Забрави си опорките как няма детониран заряд във въздуха? На всичкото отгоре снимката я даде. Коментара на бота в случая няма значение след като цели да дезинформира.

Давай още малко... само толкова ли можеш. Мислех че сега ще извадиш схеми, чертежи а то ... СЪМНЕНИЯ.....? Слабо както обикновено.Дай нещо по-силно че така ще се наложи да те питам за радиацията пак в онова езеро. Призовавам те да се развихриш с пълна сила че повече ще боли от приземяването

преди 4 минути, kosyo написа:

Давай още малко...

Ти пускаш снимки. Ти ще даваш. Как нищо не е станало освен свалени ракети над Бердянск.

току-що, maxthon написа:

Ти пускаш снимки. Ти ще даваш. Как нищо не е станало освен свалени ракети над Бердянск.

Сладур, слаб си бе, не ставаш - аз бих те уволнил на момента просто. Ама адски слаб - просто жалък си станал вече.. Нямам нищо против да изтанцуваме още едно танго с тебе, ана сигурен ли си че го искаш и после няма да ми се сърдиш? Само кажи да и те почвам ама знаеш колко съм досаден и после колко време ще ти го натяквам. Готов ли си за гангбанг?

преди 7 минути, kosyo написа:

Сладур, слаб си бе, не ставаш - аз бих те уволнил на момента просто. Ама адски слаб - просто жалък си станал вече.. Нямам нищо против да изтанцуваме още едно танго с тебе, ана сигурен ли си че го искаш и после няма да ми се сърдиш? Само кажи да и те почвам ама знаеш колко съм досаден и после колко време ще ти го натяквам. Готов ли си за гангбанг?

Аз чакам да се появи тежката артилерия!

Тя нещо не намира достатъчно кураж и от доста време не е писала.

Тези двамата не си заслужава загубата на време.

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

преди 7 минути, kosyo написа:

Сладур, слаб си бе, не ставаш - аз бих те уволнил на момента просто.

Вместо да се чудиш какво да напишеш давай по темата. Обясни ми защо не видях детониран касетъчен заряд във въздуха?  Аз видях и свалянето на една от ракетите, но и това явно не ти прави никакво впечатление.

преди 9 минути, kosyo написа:

Само кажи да и те почвам ама знаеш колко съм досаден и после колко време ще ти го натяквам.

Досега да беше започнал. Явно и нямаш намерение да го правиш.

току-що, maxthon написа:

Вместо да се чудиш какво да напишеш давай по темата. Обясни ми защо не видях детониран касетъчен заряд във въздуха?  Аз видях и свалянето на една от ракетите, но и това явно не ти прави никакво впечатление.

Сега можеш ли да ми покажеш детониран касетъчен заряд във въздуха? От къде и да е. След това искам да ми кажеш какво е това и от какво е свалено:

%D0%9E%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%

Ти си спец и ги разбираш тия работи. След това провери  и кажи тук на аудиторията на какво разстояние е тази снимка от там където е избухнало. Ще ти задавам тези въпроси на всяко едно мнение което срещна докато не отговориш ясно а не с недомлъвки. Нека играта на котка и мишка започне сега.

преди 1 минута, kosyo написа:

Сега можеш ли да ми покажеш детониран касетъчен заряд във въздуха?

Няма нужда да ти давам нещо, което ти вече си го направил.

преди 6 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Аз чакам да се появи тежката артилерия!

Тя нещо не намира достатъчно кураж и от доста време не е писала.

Тези двамата не си заслужава загубата на време.

Тя не отговори на чувствата ми и я блокирах . Целия тираж на "Работническо дело" от 1986 година бях приготвил да четем заедно.

току-що, maxthon написа:

Няма нужда да ти давам нещо, което ти вече си го направил.

Зададох ти ясен въпрос, намекнах ти че е клопка ти не ме разбра - чакам ясен отговор на въпросите по -горе. Хайде спеца да се усети какво искам да му кажа и да отговори ако му стиска...

преди 2 минути, kosyo написа:

След това искам да ми кажеш какво е това и от какво е свалено

Опашка на Точка У. Свалена е.

преди 8 минути, maxthon написа:

Обясни ми защо не видях детониран касетъчен заряд във въздуха? 

Сиурно и термоядрен синтез не си видяла видео....  това сигурно прави изследванията в тази област невалидни пред теб :giggle1:

преди 3 минути, maxthon написа:

Опашка на Точка У. Свалена е.

Всички въпроси моля , Къде от какво , разстояния? хайде де нали ги разбираш нещата.

P.S Гледам се затрудняваш - за този случай говорим.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Ракетный_удар_по_вокзалу_Краматорска

Кога я свалиха там тая ракета - ше ни припомниш ли ?

Тя не отговори на чувствата ми и я блокирах . Целия тираж на "Работническо дело" от 1986 година бях приготвил да четем заедно.

Тук вече ще се скараме!

Тя е моя, да се знае!

Харесвам я и ми е слабост, харесвам и начина и на мислене и писане и всичко което е показала!!!

Така че там не пип, че пляс!!! :)

преди 3 минути, miro20 написа:

Сиурно и термоядрен синтез не си видяла видео....

Само за дрон свален с автоматично оръжие. Доста си упорит в показването му от времето, когато говореше какви дронове и ракети се свалят с АК.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Тук вече ще се скараме!

Тя е моя, да се знае!

Харесвам я и ми е слабост, харесвам и начина и на мислене и писане и всичко което е показала!!!

Така че там не пип, че пляс!!! :)

Добре де не може ли партия да го играем - сега е модерно? Ти си мандат за 6 месеца и после аз. Или да го караме като при Любена?

Всички въпроси моля , Къде от какво , разстояния? хайде де нали ги разбираш нещата.

Искам да те уведомя, че пак започна да носиш водата от поредното дере. А сега да видим това свалена ракета ли е или такава, която се е насочила към целта си?

преди 50 минути, insec написа:
преди 53 минути, maxthon написа:

....

руZки бот 1 - превзехте ли Белгород.  :hush:

От Киев за три дня... сега вай аман заман, какво става в Белгород,какво става в Шебекино ... къде са бомбоубежищата в Москва,  викайте ятата орли да пазят от дронове... а напоследък друг хит имат

- пенсионери да дежурят и следят за дронове...

:giggle1:

Ах да.. а "опечалените " съпруги се много благодарни и се радват за оказаната подкрепа" .... към"организаторите" ... :) :)

Получавайки ключовете от новия автомобил за убития съпруг.

преди 1 минута, maxthon написа:

Само за дрон свален с автоматично оръжие. Доста си упорит в показването му от времето, когато говореше какви дронове и ракети се свалят с АК.

Имаш да отговаряш на сложни въпроси - не се отклонявай че вече мажа въжето

току-що, kosyo написа:

Добре де не може ли партия да го играем - сега е модерно? Ти си мандат за 6 месеца и после аз. Или да го караме като при Любена?

Не може . . . :help:

преди 2 минути, maxthon написа:

Искам да те уведомя, че пак започна да носиш водата от поредното дере. А сега да видим това свалена ракета ли е или такава, която се е насочила към целта си?

Аз много добре знамм какво съм пуснал - ти имаш да отговаряш на ясно поставени въпроси... Давай де нали ги разбираш нещата - това е като люпенето на слънчоглед за теб

преди 2 минути, maxthon написа:
преди 7 минути, miro20 написа:

Сиурно и термоядрен синтез не си видяла видео....

Да, показах ти както сайтове с такава информация, така и сваляне с АК.

И още си чакам твоите коментари за ятото орли за Москва. Или ще се ограничиш с дежурещите пенсионери  :) 

преди 1 минута, kosyo написа:

Имаш да отговаряш на сложни въпроси - не се отклонявай че вече мажа въжето

Е ти се отклоняваш и започваш да се чудиш как да обясниш, че няма свалени ракети и разни други неща. Гледай горе видеото и ако обичаш си затвори плювалника.

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Не може . . . :help:

Добре де ако ти се отвори парашута там , питай дали ще може да взема @maxthon като стане задължително джендърството - ще го карам да ми бачка за немците...да не си помислите нещо

преди 4 минути, miro20 написа:

Да, показах ти както сайтове с такава информация, така и сваляне с АК.

Така де и аз се наложи да ти дам пример защо не може да се вярва на голи думи написани някъде. Липсва едно просто нещо, а именно обективността, Та се наложи да ми даваш как един рамбовец "сваля" дрон с нещо друго. Видео за свалена ракета ще можеш ли да покажеш пак така с автоматче. Нали не си забравил, че и такова твърдение беше направил? Дай да довършим дроновете и ракетите и тогава да минем на ятото пиленца.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.