Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Давай Вата. За вас обратно селектираните дъно няма. Ни в морал и в съвест, нито в антилогика.

Няма нужда да давам нищо. Продължаваш сам да се обиждаш и да не го осъзнаваш.

преди 3 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Не ми отговори, какви са нещата в момента и защо са така?

Казах, че онзи г-н е един от ястребите нещата в момента да са в това положение. Защо са така може да идеш да го питаш или пък да прочетеш книжката му (мисля от 1998г. беше).

преди 11 минути, Митко Вълчев написа:

Да видя наистина ли си за психиатър или просто си си за психиатър?

Нямам друг коментар на това.

FoCQZ6WXgAIfKxe.png

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 18 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

А ти от къде знаеш какво е моето мнение?

Нямам нищо против да си говорим на живо!

Както ти е удобно, може и по видео конферентна връзка, не е проблем и на гости да ти дойда и ще ми е приятно ти да дойдеш при мен! Все ми е тая, и мен не ме бъркай със други хора, аз винаги съм бил САМ аз съм вълк единак!

Ти да. Но те са мишки. Всичките. Само Тошев не е анонимен, но той е лигав клоун правещ се на луд.

преди 8 минути, maxthon написа:

Няма нужда да давам нищо. Продължаваш сам да се обиждаш и да не го осъзнаваш.

Казах, че онзи г-н е един от ястребите нещата в момента да са в това положение. Защо са така може да идеш да го питаш или пък да прочетеш книжката му (мисля от 1998г. беше).

Нямам друг коментар на това.

FoCQZ6WXgAIfKxe.png

Ясно. Просто за психиатър. Но такъв за по тежки случаи.

преди 11 минути, maxthon написа:

Онзи господин си има име и до колкото знам нито е анексирал част от територията на Украйна, нито е обявявал война на Украйна!

Не знам защо според теб е виновен за случващото се в момента, няколко пъти те попитах но ти така и не ми отговори и затова ще приема , че нямаш отговор и затова не даваш такъв! Това доказва за пореден път, че пишеш само лъжи и измислици и как прецени , че няма да съм съгласен със твоето мнение след като не го казваш също не знам!

Много неща си ми казвал и аз не съм спорил със теб защото може и до някъде да съм бил съгласен със теб.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ти да. Но те са мишки. Всичките. Само Тошев не е анонимен, но той е лигав клоун правещ се на луд.

Мите, всички тук ме познават и знаят много добре, че аз винаги съм бил сам и въпреки всичко винаги си мислят , че съм в коалиция със други хора! Нямам нищо против да мислят каквото си искат, тяхно право си е но не е вярно!

Аз съм във този форум вече 19 години и за толкова време ако не са ме опознали поне малко, не знам.

Редактирано от СЛАВА УКРАЙНА (преглед на промените)

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Ясно. Просто за психиатър. Но такъв за по тежки случаи.

Обикновено самите психиатри решават дали някой случай е за тях. Освен ако не си станал наскоро такъв предлагам да отидем двамата при някой да му обясним ситуацията или по-скоро ти ще му я обясниш, а аз ще си въртя показалеца на слепоочието по часовниковата страна и едно допълнително възвратно движение. Нека той да реши кой случай е по-спешен за решаване. Твоя с ватата и превземането на Европа или моя само с пръста на слепоочието.

преди 3 минути, maxthon написа:

Обикновено самите психиатри решават дали някой случай е за тях. Освен ако не си станал наскоро такъв предлагам да отидем двамата при някой да му обясним ситуацията или по-скоро ти ще му я обясниш, а аз ще си въртя показалеца на слепоочието по часовниковата страна и едно допълнително възвратно движение. Нека той да реши кой случай е по-спешен за решаване. Твоя с ватата и превземането на Европа или моя само с пръста на слепоочието.

Става. Ама да не кажеш после, че аз съм ти крив. И няма само с показалец да показваш какъв си. Ще има и избрани постове от творчеството ти.

преди 18 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Онзи господин си има име и до колкото знам нито е анексирал част от територията на Украйна, нито е обявявал война на Украйна!

Онзи господин освен да му се плюе в лицето. Друго не заслужава. Защо е виновен? Казах ти ястреб е в момента нещата да са такива. Като дупе и гащи са с госпожата със сникърсите (тази даже и плюене не заслужава). Използваме си Украйна за таран срещу Русия и харчим единствено само пари.  Няма по-добра инвестиция за тях. Все пак трябва да си изпълняват доктрините, които са приели. В противен случай какви неоконсерватори биха били.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Ама да не кажеш после, че аз съм ти крив. И няма само с показалец да показваш какъв си.

Извинявай забравих да кажа, че движението с пръста ще е докато ти се обясняваш за ватата. И от ъгъл, който ти да не ме виждаш, но психиатъра да. Би трябвало напълно да се съгласи с моя жест.

преди 3 минути, maxthon написа:

Онзи господин освен да му се плюе в лицето. Друго не заслужава. Защо е виновен? Казах ти ястреб е в момента нещата да са такива. Като дупе и гащи са с госпожата със сникърсите (тази даже и плюене не заслужава). Използваме си Украйна за таран срещу Русия и харчим единствено само пари.  Няма по-добра инвестиция за тях. Все пак трябва да си изпълняват доктрините, които са приели. В противен случай какви неоконсерватори биха били.

Всичко това което казваш се случва след като русия нахлу в Украйна, преди това този господин и онази със сникерсите нямат никаква вина за това което се случва в момента!

Въпреки че всички прогнозират конфликта да продължи много години, аз все още си мисля, че може да се стигне до някакво споразумение. Прецидателя на Китайската народна република Си Дзипин, каза че русия е готова да преговаря с Украйна! А вчера четох , че на някаква среща трябвало да подготвят Украйна за трайни преговори след които да нямало последствия!

преди 4 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Всичко това което казваш се случва след като русия нахлу в Украйна, преди това този господин и онази със сникерсите нямат никаква вина за това което се случва в момента!

Абсолютна вина имат. Винаги си били за това да се използва Украйна срещу Русия като таран. Ние ще ви въоръжим, вие ще се биете. И това става под фалшивия флаг, че помагат. Помагат да, но на себе си.

преди 1 минута, maxthon написа:

Абсолютна вина имат. Винаги си били за това да се използва Украйна срещу Русия като таран. Ние ще ви въоръжим, вие ще се биете. И това става под фалшивия флаг, че помагат. Помагат да, но на себе си.

Украйна не се бие срещу русия а Украйна се защитава от русия!

Не знам каква полза имат като помагат на една малка и слаба страна да се защити?

Русия е огромна в сравнение с Украйна и като численост на населението и като военни технологии и всичко......

И до колкото знаем това въоръжение което се предоставя на Украйна има споразумение да се ползва само на територията на Украйна и е предназначено за защита а не за някакво нападение. Само Великобритания предостави крилати ракети със малък обсег и разреши да се ползват за нападение на територията на русия, която реагира остро на това решение. Вчера публикувах новина в която се обсъжда нападение и унищожаване на Кримския мост със тези ракети!

Така че пак не виждам връзка между случващото се и това което ти казваш.

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Не знам каква полза имат като помагат на една малка и слаба страна да се защити?

Ползата е, че не им помагат да се защити. Както ти казах това е фалшивия флаг.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ползата е, че не им помагат да се защити. Както ти казах това е фалшивия флаг.

Сега започваш ли да откриваш разликата между мен и теб?

Ти така се изказваш, все едно всичко което пишеш е вярно!

Вместо правилно да напишеш това мисля аз или това е моето мнение ти пишеш както казах, вече няколко пъти ти направих забележка кой си ти, че да казваш или нещо от сорта.

Виж моите коментари как аз пиша, "така мисля......, това е моето мнение....., така предполагам......" приеми го като подсказване за да не ти казват другите , че пишеш глупости или да ти се смеят. Едно е да твърдиш мнението си съвсем друго е да кажеш че така мислиш или предполагаш.

Хвърли един поглед на последната новина от преди няколко минути и утре ще пишем пак, че съм уморен и ще лягам, дано има нещо интересно тази вечер което да коментираме утре!

преди 11 мин

Украински официален представител каза, че четирима руски "колаборационисти" са убити при атентат с кола бомба в Запорожка област  

От Мария Найт и Джош Пенингтън от CNN

Четирима предполагаеми „сътрудници на Кремъл“ са били убити при атентат с кола бомба в град Михайловка в окупираната от Русия част на Запорожка област в петък, според Иван Федоров, украинският кмет на Мелитопол.

„Не е точно спокойна петъчна вечер за колаборационистите и окупаторите на Михайловка“, пише Федоров. „Когато се канеха да си починат в местно кафене, не успяха съвсем. Кола с четирима поддръжници на Кремъл излетя към небето точно пред местоназначението им.   

Фьодоров каза, че сред загиналите е местен бизнесмен, собственик на кафене "Хетман". 

Назначени от Русия служители в окупираното Запорожие също съобщиха за атентата с кола бомба в петък. 

Владимир Рогов, който е в съвета на подкрепяната от Русия гражданско-военна администрация на Запорожка област, нарече експлозията „терористична атака“. 

„Първоначалните доклади показват, че е взривен автомобил на Сергей Г., местен бизнесмен“, каза Рогов. CNN идентифицира собственика на кафенето като Сергей Гидоводюк.

Според Рогов бизнесменът е загинал при взрива заедно с още трима.

Не е известна самоличността на останалите в автомобила.

преди 13 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Украински официален представител каза, че четирима руски "колаборационисти" са убити при атентат с кола бомба в Запорожка област  

Терористи сър. Много е лесно когато се занимаваш с хуманитарна помощ на местните и да те обявят за колаборационист. А още по-лесно и да те взривят.

преди 3 часа, maxthon написа:

А още по-лесно и да те взривят.

като гледам нищо ти няма, та освен лъжи, нещо друго можеш ли да напишеш. :speak:

преди 3 часа, insec написа:

като гледам нищо ти няма, та освен лъжи, нещо друго можеш ли да напишеш.

Един прост въпрос защо лъжа и няма да имаш отговор на него.

преди 10 часа, maxthon написа:

Знам, това е нормалния начин на писане от доста време насам от един куп изтрещяли хора. Ако не съм на твоето мнение ще измислиш 1001 начина да ме наречеш. И всеки от вас си мисли, че е нормално. Добре е, че се пише във форум. На живо няма да е нормално.

Че как да те наричат? След като виждат хората ,как ВДЪХНОВЕНО защитаваш рушители убийци ,мародери,изнасилвачи ,казано накратко РАШИСТИ. Че ти си като тях. Да те целуват ли за това,руски троле? Напълно си заслужаваш обидите .

Русия продължава да нанася удари по украински позиции в цялата страна и Украйна продължава да настоява, че сваля руски ракети и че руските атаки са безпоследствени.

Системата за противовъздушна отбрана на Украйна не работи (можете да видите изстрелванията от батерии Patriot или IRIS) и че Русия взривява украинската система за противовъздушна отбрана на парчета.

Украйна изстреля няколко ракети и те изчезнаха в нощта. Като се има предвид мащабът на експлозията, украинските части поне понесоха значителни щети. Обърнете внимание на  1:39 на видеото. Украйна очевидно се е опитала да изстреля ракета, която не успя да прихване и падна обратно в  Киев и експлодира.

Всичко, което Украйна може да направи, е да обстрелва с артилерия цивилни цели по границата. Убийството на руски цивилни засилва мнението на Кремъл, че Украйна вече не действа като конвенционална армия и трябва да се третира като терористична заплаха. 

преди 9 часа, maxthon написа:

Терористи сър. Много е лесно когато се занимаваш с хуманитарна помощ на местните и да те обявят за колаборационист. А още по-лесно и да те взривят.

Ама разбира се, :)  всички знаем че рашистите нахлухте в Украйна да я "спасявате" с хуманитарна помощ.

Тежковъоръжените уроди с руски униформи на танкове само носят храна, лекарства, помагат на върастни да пресичат улциите, възстановяват училища и болници :) 

Руските "безаналогиви високоточни" искандери, точкаУ, кинжали, ГРАД и т.н. се борят с украинското ПВО което ПВО видиш ли ..... било насочено към собствените украински грждани .

И даже нарочно разполагали ПВО в градовете, че докато унищожават собствените си украинци, да се бабахнат и себе си ...

Би било смешно , но таквиа като теб рашистки тролове постоянно плямпат подобни абсурди , оправдвайки една класическа завоевателна война и геноцид срещу украинския народ.

Без разбира се, да обясните защо обаче , преди да нахлуете вУкрайна, всички живяха спокойно и нямаше нито един убит нито украинец, нито рускоезичен. Градовете и селата както показвах клипове дни преди окупацията , бяха щастливи, развиващи се, спокойни градове, след което дойде "руссский мир" и всичко това беунищожено и сринато до основи . Или на 80% тотал щета, плюс терор анд местните, каъвто и ИДИЛ не са прилагали ..

И после имаш наглостта да питаш .. "какво съм лъгала" ???

преди 2 часа, maxthon написа:

Един прост въпрос защо лъжа и няма да имаш отговор на него.

мдаааа... да да...

преди 4 минути, glen написа:

Всичко, което Украйна може да направи, е да обстрелва с артилерия цивилни цели по границата.

А, ето ид ругия трол се обади с малумната рашистка пропаганда... :) 

преди 1 час, bigiadri написа:

Че как да те наричат? След като виждат хората ,как ВДЪХНОВЕНО защитаваш рушители убийци ,мародери,изнасилвачи ,казано накратко РАШИСТИ. Че ти си като тях. Да те целуват ли за това,руски троле? Напълно си заслужаваш обидите .

Знаеш ли защо спряха да ме неряват тези тотални техни лъжи и абсурди . :)  Просто знам че самите те не си вярват на лъжите .

Просто работа. И копипейста да върви .

Има и български тролове в услуга на рашистата пропаганда.Такива продажницикато филипофффф по горе.

Той само копипейства клипове които дори не гледа, но са изцяло и само от рашистките канали .

Съвсем логично той е и фен на Израждане и копейките. Няма случайност тук.

За мен връзката е повече от очевидна.. именно в тези среди се плаща и продажниците могат да заработят някое евро / никой не би приел рубли разбира се/

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Само Тошев не е анонимен, но той е лигав клоун правещ се на луд.

фейкомета тошефффф е от другата категория "полезните идиоти" . За които освен нито дума лоша за "матушката" но и са озлобени на злия Запад"  и винаги с ана принципа " а пък вие що биете негрите" 

Нищо че ползват всичките благинки и преимущества на този политически строй, евро принципи и  начин на живот :) 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.