Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Знам, че си объркан. Типично състояние ти е. Отговарям на мнение във форума. Нали не е забранено все пак да се интересувам какво се случва и там и когато някой каже нещо да му затворя плювалника?

Не, просто адмирации като за незаинтересован си много навътре в тематиката. За плювалника си прав обаче - трябва да се затваря от време на време

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, maxthon написа:

И ти можеш да обясниш защо са тъпизми, но пък на второ четене да ти каже не можеш.

На първо, щото си с голи гърди на барикадата, заради страна която не те интересува. Която винаги е била, поне от век, измета и утайката на човечеството. Разбра ли, Малоум?

преди 11 минути, maxthon написа:

Коя Сила е спряна след като всеки месец отчитат нов рекорд по транспортиране

"Силата на сибир " 2, този допълнителния ,който щяха да го строят . Само че китай предпочете Таджикистан ,там строи.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

На първо, щото си с голи гърди на барикадата, заради страна която не те интересува.

Не казах това, но обичаш да четеш постовете както ти изнася.

преди 1 минута, bigiadri написа:

"Силата на сибир " 2, този допълнителния ,който щяха да го строят . Само че китай предпочете Таджикистан ,там строи.

Даже и не си чел новината и пишеш. Туркменистан е страната. Но пък откъде акъл да дойде, че тръба от там не е изгодно да захрани източни райони на Китай. Тя ще захрани и развие района, където тръбата влезе на територията на Китай. И когато дойде ред за развитие на мястото, където трябва да влезе Силата на Сибир 2 ще дойде и реда да се строи и този проект след това ще има и Силата на Сибир 3. А ти ще продължиш да реагираш по същия начин с насмешка и тогава също ще ти е смешно.

преди 5 минути, maxthon написа:

Даже и не си чел новината и пишеш. Туркменистан е страната. Но пък откъде акъл да дойде, че тръба от там не е изгодно да захрани източни райони на Китай. Тя ще захрани и развие района, където тръбата влезе на територията на Китай. И когато дойде ред за развитие на мястото, където трябва да влезе Силата на Сибир 2 ще дойде и реда да се строи и този проект след това ще има и Силата на Сибир 3. А ти ще продължиш да реагираш по същия начин с насмешка и тогава също ще ти е смешно.

И кога ще бъдат готови тези измислени потоци ? Може би след 30 години сигурно. Аз чета бързо ,може би от 3-5 пъти повече от обикновен читател и  на повтарящи се термини ,имена чета само  първите букви. Смисълът обаче ВИНАГИ го следвам . ВИНАГИ за това чета . Все тая коя ще е  " стан.

преди 6 минути, bigiadri написа:

И кога ще бъдат готови тези измислени потоци ?

Винаги следваш смисъла, но като ме прочете и затова питаш кога ще са готови. Всеки може да чете бързо. И друго трябва не само четене. Аз отговорих кога. За повече подробно питай китайците кога ще им дойде приоритета за съответния район. Понеже и в момента със Сила на Сибир не е изгодно да се захранват западни райони на Китай. А страната не е малка, че да може да си позволи една входна точка, която да захрани в цялост.

Омръзна ми да те чета ,РУСКИ ТРОЛЕ. Отивам да слушам Съли Ерна и магнетичната  Лиза Гайър в едно хипнотично ,сексуално изпълнение на Възхода:

Лека на останалите  !

преди 3 минути, bigiadri написа:

Омръзна ми да те чета

Четеш бързо и губиш обосновка бързо. Не е случайно.

Какво става в Русия, евакуация, спецчасти

Руската държавна телевизия публикува кадри с евакуираните след обстрела в района на Белгород тази сутрин

"Заминахме без нищо". Така руснаци описват евакуацията от региона на Белгород, предава "Скай нюз".

Руската държавна телевизия публикува кадри с евакуираните след обстрела в района тази сутрин.

Москва обвини Украйна за обстрела, при който по руска информация са загинали двама души.

Местната антикремълска съпротива обаче обяви, че жертвите са били убити по погрешка от руската армия.

От засегнатото селище Шебекино са евакуирани повече от 2500 души.

"Дадоха ни интервал от два часа, за да се съберем, тръгнахме без нищо, без документи и докато се качвахме, видяхме експлозията пред очите ни, или мина, или снаряд", разказва Светлана Замниус, друга евакуирана, като добави, че е била изведена от района "веднага".

Междувременно украинските власти съобщиха, че руско подразделение на специалните сили е било разположено в граничния регион Белгород заради "партизанската" дейност, предава Си Ен Ен, като посочва, че не може да провери информацията по независим начин:

"Поради необходимостта от борба с партизанското движение отрядът на 322-ро подразделение на специалните сили на Главното разузнавателно управление "Сенеж" пристигна на територията на Белгородска област".

Малко по-рано руското министерство на отбраната публикува видеоклип, за който твърди, че показва как руската армия обстрелва цели в Белгород.

Руските бойни самолети "нанесоха девет удара по отстъпващи украински формирования и резервите на противника", обяви министерството.

преди 1 час, maxthon написа:

И какво ли каза, Вата? Русия не те вълнува? Ма верно ли, хуманоид? Пример какво не трябва да бъде човек

преди 23 минути, maxthon написа:

Малкото гнусно нещо на болшевишката барикада . Давай хуманоид

преди 21 минути, maxthon написа:

Ето ти едно четиво, добре ще е да го прочетеш б-а-в-н-о!!!

Топ американски дипломат казва, че войната на Русия в Украйна е била „стратегически провал“. Ето какво трябва да знаете

От персонала на CNN

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен говори в кметството на Хелзинки в Хелзинки, Финландия, в петък. Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен говори в кметството на Хелзинки в Хелзинки, Финландия, в петък. Lehtikuva чрез Ройтерс

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен повтори подкрепата на САЩ за Украйна и каза, че войната на Русия в Украйна е „стратегически провал“ , който е намалил влиянието и интересите на страната „за години напред“. 

„Когато Путин имаше за цел да покаже сила, той разкри слабост“, каза Блинкен в Хелзинки, Финландия. 

Отделно украинският президент Володимир Зеленски каза, че разбира, че страната му не може да стане член на НАТО -  както наскоро направи Финландия - докато все още е във война.

"Българските неделни училища в окупираните части на Украйна са закрити, забранено е да се преподава на български език, съобщи на пресконференция днес директорът на Агенцията за българите в чужбина Райна Манджукова."

Руската широка душа явно не е достатъчно широка, за да приеме съществуването на българският език в новозавладените територии. Между другото, само две пропуснати години са достатъчни децата и родителите да загубят връзка с подобни училища. Дори някога Украйна да си върне територията да ги възстановят, ще е след дъжд качулка. Поредното постижение на Кремъл в борбата му срещу фашистката-укро-юдейска хунта, НАТО и извънземните сатанисти-илюминати."

преди 23 минути, Митко Вълчев написа:

"Българските неделни училища в окупираните части на Украйна са закрити, забранено е да се преподава на български език, съобщи на пресконференция днес директорът на Агенцията за българите в чужбина Райна Манджукова."

ха-ха-ха, я покажи тази "днешна" пресконференция. Като няма нови опорки ще претопляме старите от преди половин година, а? :wub:

Ето какво съм коментирал тогава:

на 18.12.2022 г. в 16:58, ivottoshev написа:

Оказва се, че изпълнителната директорка на Агенцията за българите в чужбина, от която идва тази информация... е родена в Украйна под името Раиса Дмитриевна Бурлакова, а нейният брат е офицер от армията на укрите.

Съжалявам, но не мога да приема за безпристрастна никаква информация относно Украйна, идваща от тази дама.

преди 29 минути, Митко Вълчев написа:

И какво ли каза, Вата? Русия не те вълнува?

Чети хубаво какво съм написал. Всяка буква по няколко пъти.

преди 27 минути, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Топ американски дипломат казва, че войната на Русия в Украйна е била „стратегически провал“.

Е като един от ястребите отговорен за нещата в момента е нормално да говори така. Дали не говори реално в свое лично качество сега не му е времето да разберем. Но със сигурно това ще се случи.

преди 3 минути, maxthon написа:

Е като един от ястребите отговорен за нещата в момента е нормално да говори така. Дали не говори реално в свое лично качество сега не му е времето да разберем. Но със сигурно това ще се случи.

И какви са нещата в момента?

Нали знаеш , че когато говориш със мен трябва да си ясен и конкретен?

Какви са тези намеквания?

Говори директно!!!

преди 33 минути, Митко Вълчев написа:

Малкото гнусно нещо на болшевишката барикада .

Ти кажи как е там. Ти си този с болшевишките наклонности. И като не успееш да си наложиш точно тези наклонности и започваш да говориш директно с обидите. Е кога ли ще се осъзнаеш, че реално обиждаш себе си така?

току-що, СЛАВА УКРАЙНА написа:

И какви са нещата в момента?

Пишеш за война, аз ти говоря за нещата в момента. Четете хубаво и с разбиране за да не се налага всеки път да има обяснение какво съм написал.

току-що, maxthon написа:

Ти кажи как е там. Ти си този с болшевишките наклонности. И като не успееш да си наложиш точно тези наклонности и започваш да говориш директно с обидите. Е кога ли ще се осъзнаеш, че реално обиждаш себе си така?

Не съм видял някой да обижда но виждам , че цял ден се вихриш нещо!

Превъзбуден ли си?

преди 1 минута, maxthon написа:

Пишеш за война, аз ти говоря за нещата в момента. Четете хубаво и с разбиране за да не се налага всеки път да има обяснение какво съм написал.

Не разбрах, какви са нещата в момента и защо са така?

преди 1 минута, СЛАВА УКРАЙНА написа:

Не съм видял някой да обижда но виждам , че цял ден се вихриш нещо!

Знам, това е нормалния начин на писане от доста време насам от един куп изтрещяли хора. Ако не съм на твоето мнение ще измислиш 1001 начина да ме наречеш. И всеки от вас си мисли, че е нормално. Добре е, че се пише във форум. На живо няма да е нормално.

преди 1 минута, maxthon написа:

Знам, това е нормалния начин на писане от доста време насам от един куп изтрещяли хора. Ако не съм на твоето мнение ще измислиш 1001 начина да ме наречеш. И всеки от вас си мисли, че е нормално. Добре е, че се пише във форум. На живо няма да е нормално.

А ти от къде знаеш какво е моето мнение?

Нямам нищо против да си говорим на живо!

Както ти е удобно, може и по видео конферентна връзка, не е проблем и на гости да ти дойда и ще ми е приятно ти да дойдеш при мен! Все ми е тая, и мен не ме бъркай със други хора, аз винаги съм бил САМ аз съм вълк единак!

преди 12 минути, maxthon написа:

Давай Вата. За вас обратно селектираните дъно няма. Ни в морал и в съвест, нито в антилогика.

преди 13 минути, maxthon написа:

Много бих искал да те познавам в реалността. Да видя наистина ли си за психиатър или просто си си за психиатър?

преди 14 минути, maxthon написа:

Не ми отговори, какви са нещата в момента и защо са така?

Аз така ли ти отговарям?

Винаги съм се изразявал точно и конкретно!

Аз мисля еди какво си или моето мнение е еди какво си......

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.