Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

АКТУАЛИЗАЦИЯ 7:56 сутринта EDT --

НАТО вече започна проучване! 

Военни самолети на НАТО навлизат във въздушното пространство на Черно море:самолет "Rivet Joint". Разузнавателният самолет RC-135V/W Rivet Joint поддържа потребители на театрално и национално ниво с възможности за събиране, анализ и разпространение на разузнавателна информация почти в реално време на място.

--------

Самолет,едноместен, Block 5 или по-нов самолет (построен или надстроен от F2) и е известен като Typhoon FGR4s. Новият  номер на маркировка  представлява увеличените възможности на самолета Block 5 ( изтребител/наземна атака/разузнаване ). От юни 2008 г. FGR4 постигна необходимия стандарт за многоцелеви операции.

Целта на тези полети е да се тества времето за реакция на Русия и да се събере актуална разузнавателна информация. НАТО се готви за битка.

Самолетите влизат в Черно море от територията на България!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, bioid написа:

То и много цесекари два кръга преди края казваха, че са шампиони, но не стана точно така.

Никой не иска да прави шампион украинците, а да си запазят отбора , физическото си съществуване и имотите  . Ако използвам твоето сравнение .

преди 9 минути, Митко Вълчев написа:

Връщайте се в пещерите тогава. Ватенки

Някой да ви караше да изкарвате мечката от пещерата?

преди 1 минута, bioid написа:

Някой да ви караше да изкарате мечката от пещерата?

И кой я е изкарал ? :)  И не се оказамечка,а проскубан надут балон  :) 

преди 6 минути, питам написа:

Сега и Сталин възкръсна 

Нещо със СОП, ти вкара Хитлер в разговора, куку. Нещо да коментираш, за великите руски воини, които сами не могат да бият друго освен малки държави. Ватенка, до час ще те блокирам, ако искам да чета повърни като твоите, ще вляза в група на русофили у фейса .

преди 6 минути, bioid написа:

Някой да ви караше да изкарвате мечката от пещерата?

Коя мечка? Проскубания алкохолизиран руски мишок ли? Посмешището на нашето, и не само нашето, време.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

за великите руски воини, които сами не могат да бият друго освен малки държави

И да се отстъпва не може... Загранотряди

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Нещо със СОП, ти вкара Хитлер в разговора, куку. Нещо да коментираш, за великите руски воини, които сами не могат да бият друго освен малки държави. Ватенка, до час ще те блокирам, ако искам да чета повърни като твоите, ще вляза в група на русофили у фейса .

Коя мечка? Проскубания алкохолизиран руски мишок ли? Посмешището на нашето, и не само нашето, време.

Никой съм карал на сила да ме чете да пише или цитира избора си е твой. Разбирам че не ти харесват фактите и истината но те са такива и вие освен да ги изкривяване във ваша полза друго не можете да направите. Твоя си работа дали ще ме блокираш или четеш

току-що, питам написа:

Никой съм карал на сила да ме чете да пише или цитира избора си е твой. Разбирам че не ти харесват фактите и истината но те са такива и вие освен да ги изкривяване във ваша полза друго не можете да направите. Твоя си работа дали ще ме блокираш или четеш

Фактите съм написал аз. Ти пишеш шизофренични брътвежи, за една доказано провалена държава, пример единствено какви не трябва да бъдем.

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Фактите съм написал аз. Ти пишеш шизофренични брътвежи, за една доказано провалена държава, пример единствено какви не трябва да бъдем.

Приеми го като загряване господине не съм започнал да пиша. Днес е пробно само нямам никакъв достъп до Руската мрежа 

преди 4 минути, питам написа:

Приеми го като загряване господине не съм започнал да пиша. Днес е пробно само нямам никакъв достъп до Руската мрежа 

Когато ти осигурят достъп до мозък, пиши. Но от друг профил. Този ти го блокирам. Съветвам и всички останали. 

преди 41 минути, Митко Вълчев написа:

само НАТО може да гарантира защита от единствения безспорен агресор в нашият край на света

Заради бандеровците и идеите за разширение на алианса се рискува ядрен апокалипсис.   Ватници сте Вие, направо ми приличате на комуноиди от типа на Ленин.    Руснаците сега са решили вече да коригират неправилни преценки и решения на вожда на болшевишката ВОСР.   Не сте ми интересни какво Ви лъжат.  Толкова Ви е акъла.

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Знам къде да ударя за да заболи все едно някой ми е казал

току-що, attj написа:

Заради бандеровците и идеите за разширение на алианса се рискува ядрен апокалипсис.   Ватници сте Вие, направо ми приличате на комуноиди от типа на Ленин.    Руснаците сега са решили вече да коригират неправилни преценки и решения на вожда на болшевишката ВОСР.   Не сте ми интересни какво Ви лъжат.  Толкова Ви е акъла.

И кой ще натисне копчето, на ядреното оръжие? Пиши да се знае. Хуманоид

преди 1 минута, питам написа:

Знам къде да ударя за да заболи все едно някой ми е казал

Важно е ти да си вярваш, явно да те съветвам за лечение е безсмислено. Съжалявам, че нямаш близки да те убедят.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Ватници-Ленинисти вече  не могат да отнемат правото на самоопределение на украинските руснаци.   Бандеровците да си правят каквато искат Нацидържава в своите райони.  Само САЩ досега са ползвали ядрено оръжие. Хуманоидно?  

преди 1 минута, attj написа:

Ватници-Ленинисти вече  не могат да отнемат правото на самоопределение на украинските руснаци.   Бандеровците да си правят каквато искат Нацидържава в своите райони.  Само САЩ досега са ползвали ядрено оръжие. Хуманоидно?  

И казваш, че САЩ ще започнат ядрена война заради този конфликт и ще пуснат първи ракета с ядрен заряд? На какво си готов, да се обзаложиш, че това няма да се случи? Ку-ку 

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

И казваш, че САЩ ще започнат ядрена война заради този конфликт и ще пуснат първи ракета с ядрен заряд? На какво си готов, да се обзаложиш, че това няма да се случи? Ку-ку 

А ти на какво си готов да се обзаложиш че точно това ще се случи

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Важно е ти да си вярваш, явно да те съветвам за лечение е безсмислено. Съжалявам, че нямаш близки да те убедят.

Не съжалявай мен а себе си 

преди 7 минути, Митко Вълчев написа:

Ку-ку 

Ленинските комуноиди и бандеровските нацита са кукита.  Помагат им НАТО, които са 10 % от света.   

преди 11 минути, attj написа:

Ленинските комуноиди и бандеровските нацита са кукита.  Помагат им НАТО, които са 10 % от света.   

Ще им помагат. Хората си изпълняват поетите ангажименти.

преди 7 часа, vpvelev написа:

всичките ти заключения са лъжа. От сляпата ти омраза към руснаците и Русия не виждаш истинската картина

Ми защо трябва да съм съгласен с твоята  " истина" ? ВСИЧКИ /вие се знаете кои сте/ сте мизерници  и недоволни от вашия провален живот. Няма как да живееш ДОБРЕ и този ,който иска да ти развали добрия живот ,ти да го подкрепяш  ВЪЗТОРЖЕНО. Това е вашата истина . А да подкрепяте фашиста путлер е точно това ,вие живеете мизерно , неудачници сте и си го изкарвате на тези ,които искат да живеят мирно и спокойно БЕЗ ВОЙНИ и без РУСКИЯ ФАШИЗЪМ.Един транзистор ли беше , идиот ли беше ,тръгнал да ме убеждава че живеел сега добре. Или е идиот наистина ,или лъже като мисли ,че другите са идиоти за да му повярват - друго положение НЯМА. Жалка работа сте.

преди 7 часа, питам написа:

Премиерът на Естония: Нито една страна от НАТО не е заявила желание да изпрати свои военни в Украйна
Севернокорейския лидер Ким

Чен-ун се зарече да се държи „ръка за ръка“ с руския президент Владимир Путин и да укрепва стратегическото сътрудничество в името на тяхната обща цел – изграждане на мощна държава, предаде днес държавната агенция КЦТА, цитирана от Ройтерс, предаде БТА.

Ким даде това обещание в поздравителна телеграма до Путин

по случай Деня на Русия, защити решението му да нахлуе в Украйна и демонстрира „пълна подкрепа и солидарност“.

Ми рассия и сев.корея са си лика прилика ,нищо ново под слънцето.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.