Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, attj написа:

В БРИКС е над 50 % от света, при само 10 %  в НАТО.   Това преди не е било така.   Сега им е трудно да се споразумеят за резервната световна валута и го подкараха в своите си валути, само да не е все в долари. САЩ губи световното финансиране на дълг над 32 трилиона долара и се чудят как да не фалират.   ЕС все сме най-заспали.    

Да бе, разбирам ви какво внушавате. НО, не мога да ви помогна да стане истина.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Да повторим пак. Кога Русия е била по добро място за живот от Запада?

След 2025 година и за около 200-300 години. След това като се оядат както сега запада и те ще западнат.

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

Коя война Русия спечели сама след 1900 година срещу държава с повече от двадесет процента население от нейното?

Какви са тия глупави въпроси?

Кога САЩ сама е печелила война? Даже и срещу Ирак се скри зад някаква коалиция.

току-що, Митко Вълчев написа:

Да бе, разбирам ви какво внушавате. НО, не мога да ви помогна да стане истина.

И какво са внушили на Турция и арабските страни да кандидатстват в БРИКС?   САЩ излъгаха Египет, Сирия, Либия, Иран, Ирак, Афганистан и кои ли не още.    Те вече не се интерересуват какво ще става с американските долари.

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Жалко страхливо нищожество, за мен с тебе също. Но разликата ми с тебе е , че мен не ме притеснява такава. Аз не определям опция за среща с човек, отдалечавайки се от него. След като действията ти са явна шизофрения, ти какъв да си? Измислен задклавиатурен герой, карикатура на интелектуалец и дори на обикновен мислещ човек.

Шуши, това че едно нормално разумно човешко същество не тича да среща с недоразумение като теб, не значи нито, че се страхува, нито че има от какво да се притеснява...

Аз и прасета в кочина не ходя да виждам, защото предполагам, че смърди, но това не значи, че ме е страх от тях или има от какво да се притеснявам...

Което пък по никакъв начин не ме бърка да похапвам свинско...

Невежий ми той, комплексиран Шушумитко...

преди 30 минути, andiay написа:

Шуши, да ти го кажа в прав текст, буквално - с теб само се гъбаркам и подигравам...

Честно, рядко срещано природно недоразумение си, колкото невежо и неграмотно, толкова агресивно да се хвали с тези си качества...

"Опцията за среща" бе подиграване бре Шушинце, па ти чак провери колко ти дава GPS-а до там...

Каза го сто пъти (хипербола), към момента среща с теб не влиза в плановете ми, не защото има от какво да се притеснявам, а защото не откривам и грам смисъл в нея...

И ако ще трябва да се "прежаля", то поне да стане така, че да ти се подиграя и със самата среща...

Ако бе дошъл във Видима, щеше да ме видиш и това хич не ме притеснява, но пък щеше така очарователно да се подиграеш сам себе си...

Самият факт, че си проверил GPS-а, вече е доволна подигравка....

Какво толкова се надяваш, че ще успееш да ми докажеш при среща?

За какво аз бих могъл да разговарям с някой като теб?

Дай ми разумна причина, и ако не тази седмица, то другата ще те посетя в "града" ти...

Ей го, па ти давам шанс...

Льольо, тоест не си хахо а си абсолютно хахо. Не си жалък страхливец , а си невероятно жалък страхливец. Не си карикатура на интелектуалец, а пародията на интелектуалец. Чак съм проверил GPSа, леле колко хитро ме прецака, колко смешен изглеждам. Не е като, да пиша дълги чаршафи в два през ноща, които да убеждават всички каква нелепица съм на фона на хиперинтелектуалните си претенции. Жалък мишок страхлив. Усещам, че ще дойдеш ти, мъЖЖ

преди 5 минути, miro20 написа:

хехехе :)  А украинците реално още нищо не са започвали, нито са задействали големи сили  където и да е....  :)  

Те все още не са се натъкнали на реални руски отбранителни линии. . . навсякъде . . . по предната част. Всичко, с което са се сблъскали, са руска разузнавателна група и пикети; които разбиват и унищожават много от това, което Украйна вече показа.   

Оборудване на НАТО? Не е толкова добро, колкото всички си мислеха, че е. 

Тактика на НАТО? Пълен провал на почти всяка крачка.  

НАТО е провал. Украйна е доказателството.

За пореден път некомпетентните управляващи Вашингтон, окръг Колумбия и военните направиха още една огромна грешка...

преди 2 минути, vpvelev написа:

След 2025 година и за около 200-300 години. След това като се оядат както сега запада и те ще западнат.

Какви са тия глупави въпроси?

Кога САЩ сама е печелила война? Даже и срещу Ирак се скри зад някаква коалиция.

Аха, била в бъдеще време. Както ни заведоха в светлото бъдеще комуноидите. Ще си пиша с плевенския мишок. Не мога да ти отговарям.

преди 2 минути, andiay написа:

Шуши, това че едно нормално разумно човешко същество не тича да среща с недоразумение като теб, не значи нито, че се страхува, нито че има от какво да се притеснява...

Аз и прасета в кочина не ходя да виждам, защото предполагам, че смърди, но това не значи, че ме е страх от тях или има от какво да се притеснявам...

Което пък по никакъв начин не ме бърка да похапвам свинско...

Невежий ми той, комплексиран Шушумитко...

ТролАнди, това че си жалка страхлива мишка го разбраха всички. Не се напъвай, хиперболично разбира се.

преди 1 минута, glen написа:

Те все още не са се натъкнали на реални руски отбранителни линии. . . навсякъде . . . по предната част. Всичко, с което са се сблъскали, са руска разузнавателна група и пикети; които разбиват и унищожават много от това, което Украйна вече показа.   

Оборудване на НАТО? Не е толкова добро, колкото всички си мислеха, че е. 

Тактика на НАТО? Пълен провал на почти всяка крачка.  

НАТО е провал. Украйна е доказателството.

За пореден път некомпетентните управляващи Вашингтон, окръг Колумбия и военните направиха още една огромна грешка...

В някакъв делириум ли изпадна ?? :giggle1:

Както често съм споменавал, радвам се че РЕАЛНО всичко е точно наобратното на твоето . :)

преди 34 минути, Митко Вълчев написа:

Разбира се. Руската икономика цъфти, санкциите не работят. Всичко по план.

Даже сега щели да използват чиповете от Леопардите и Брадлитата за да произвеждат перални и съдомиални.

преди 14 минути, parmobil написа:

И аз питам - какво копираш и публикуваш? glen, ти ли си?

Вече става много скучно. Ама много.

Не зная какво е glen но ако имаш желание мога и да пиша за ваше добро се въздържам засега

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Аха, била в бъдеще време.

Не може всички да са богати през едно и също време. Колко имаш по история? 

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Ще си пиша с плевенския мишок. Не мога да ти отговарям.

Добре. Няма да те притеснявам повече. Тя войната и без това си върви по план.

преди 28 минути, Митко Вълчев написа:

Колко да са относителни, то е ясно кое е доброто, но някак си не ти стиска да го кажеш. Да не забравяме, ако Путин не беше слаб стратег тази война нямаше да я има.

Не се мешай в разговор с човек...

Той е разбрал, какво му казвам, ти няма как да разбереш, Шушинце...

На теб нищо не може да ти бъде ясно, невежий...

Да, ако Путин не беше слаб стратег, тази война нямаше да я има днес, Крим и Донбас щяха да са украински...

Всичко щеше да приключи още 2013-а...

Ако на негово място беше Байдън, примерно, точно така щяха и да се случат нещата...

Но... говорейки за Путин или Байдън, те са просто лицата и част от тези, които определят стратегиите...

преди 5 минути, Митко Вълчев написа:

Както ни заведоха в светлото бъдеще комуноидите.

Гледай, слушай и осъзнай какво беше и какво стана:

Ничия земя (10.06.2023) - Nova Play

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

ТролАнди, това че си жалка страхлива мишка го разбраха всички. Не се напъвай, хиперболично разбира се.

Шуши, наистина ли не знаеш кои винаги говорят от името на всички?

Естествено, че няма как да знаеш, невежий...

И знаеш, никога не се напъвам, дори и в тоалетната....(хипербола)

Имам отлична перисталтика...(алюзия)

преди 38 минути, Митко Вълчев написа:

Жалко страхливо нищожество, за мен с тебе също. Но разликата ми с тебе е , че мен не ме притеснява такава. Аз не определям опция за среща с човек, отдалечавайки се от него. След като действията ти са явна шизофрения, ти какъв да си? Измислен задклавиатурен герой, карикатура на интелектуалец и дори на обикновен мислещ човек.

Какви са ви любовните отношения със другия господин и за каква среща се надлъгвате за какво е тая среща какво ще правите като се срешнете

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 11 минути, vpvelev написа:

Не може всички да са богати през едно и също време. Колко имаш по история? 

Добре. Няма да те притеснявам повече. Тя войната и без това си върви по план.

Все така да върви. Лека засега.

преди 11 минути, andiay написа:

Не се мешай в разговор с човек...

Той е разбрал, какво му казвам, ти няма как да разбереш, Шушинце...

На теб нищо не може да ти бъде ясно, невежий...

Да, ако Путин не беше слаб стратег, тази война нямаше да я има днес, Крим и Донбас щяха да са украински...

Всичко щеше да приключи още 2013-а...

Ако на негово място беше Байдън, примерно, точно така щяха и да се случат нещата...

Но... говорейки за Путин или Байдън, те са просто лицата и част от тези, които определят стратегиите...

Тоест руснаците са глупавите в случая. По традиция. Но иначе нямат вина. Няма да ти пиша колко си жалък.

преди 10 минути, Митко Вълчев написа:

Льольо, тоест не си хахо а си абсолютно хахо. Не си жалък страхливец , а си невероятно жалък страхливец. Не си карикатура на интелектуалец, а пародията на интелектуалец. Чак съм проверил GPSа, леле колко хитро ме прецака, колко смешен изглеждам. Не е като, да пиша дълги чаршафи в два през ноща, които да убеждават всички каква нелепица съм на фона на хиперинтелектуалбите си претенции. Жалък мишок страхлив. Усещам, че ще дойдеш ти, мъЖЖ

Къде да дойда, бре МъжЪ Шушумитко...

Всеки ден пиша в 2 през нощта?

Верно?

Шуши, ти си единственото постоянно присъствие в тази тема, бре...

От ранна сутрин, до късна нощ, седем дни в седмицата, всяка седмица от шест месеца вече...

Туй ти е живота, туй ти е единствения вариант да са почувстваш Мъжъ...

Туй е да си трол...

Пак те питам, какво очакваш, че можеш да ми докажеш на живо?

Посочи една разумна причина аз да се видя с неграмотник като теб...

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Гледай, слушай и осъзнай какво беше и какво стана:

Ничия земя (10.06.2023) - Nova Play

Точно Карбовски е мерило за непродажна журналистика.

преди 9 минути, andiay написа:

Шуши, наистина ли не знаеш кои винаги говорят от името на всички?

Естествено, че няма как да знаеш, невежий...

И знаеш, никога не се напъвам, дори и в тоалетната....(хипербола)

Имам отлична перисталтика...(алюзия)

Важното е, че в темата се напъваш страшно, но без ефект.

преди 8 минути, питам написа:

Какви са ви любовните отношения със другия господин и за каква среща се надлъгвате за какво е тая среща какво ще правите като се срешнете

Сбогом мишле със СОП. Нямам време за всички ви.

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Все така да върви. Лека засега.

Баба Велка кат пийне и се разфантазира за 64г големия сняг коги са я натискали активните борци :D

преди 1 минута, питам написа:

И аз туй го питам, ма не казва...

От шест месеца само тая среща му е "аргумент", щом не съм приемал, значи не съм мъж, а мишка...

Е, ка да му обясниш на това недоразумение, че не се интерсуваш от срещи с неграмотни, без значение жени или мъже...

преди 3 минути, andiay написа:

Къде да дойда, бре МъжЪ Шушумитко...

Всеки ден пиша в 2 през нощта?

Верно?

Шуши, ти си единственото постоянно присъствие в тази тема, бре...

От ранна сутрин, до късна нощ, седем дни в седмицата, всяка седмица от шест месеца вече...

Туй ти е живота, туй ти е единствения вариант да са почувстваш Мъжъ...

Туй е да си трол...

Пак те питам, какво очакваш, че можеш да ми докажеш на живо?

Посочи една разумна причина аз да се видя с неграмотник като теб...

Всеки ден? Мишка трол, дори ти не си толкова зле да го правиш всеки ден. Внимателно с напъването.

преди 2 минути, Митко Вълчев написа:

Точно Карбовски е мерило за непродажна журналистика.

:lol6:Наистина си много зле... Това е ТВОЯТА телевизия и предаването отдавна се списва от ТВОИТЕ  ! 

Няма да е загубено време да го изгледаш, ако не си зомбиран фанатик и празнодумец!

току-що, andiay написа:

И аз туй го питам, ма не казва...

От шест месеца само тая среща му е "аргумент", щом не съм приемал, значи не съм мъж, а мишка...

Е, ка да му обясниш на това недоразумение, че не се интерсуваш от срещи с неграмотни, без значение жени или мъже...

Всъщност освен мишка страхлива си и лъжец, трол, манипулатор оспамващ темата. Но страхлива мишка си определено.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.