Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, kosyo написа:

Така де - както казах всеки войник от руска страна е с HD камера и мощен прожектор за да снима:)

Руснаците поне снимат от фронта, а зеления е предоставил на украинците снимачна площадка в Киев да снимат как пускат по 5-6 бомби от дронове върху един руснак само :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Истината във вид на бомби от небето(+21):

От снощи пуснаха 2 видеа дето се снимаха с Леопардите, а още никой не го е пуснал тука. Ама верно за нищо не ставате - вземете се в ръце де.

Забравих да нулирам брояча:

FydDhg_WcAU0nYB?format=jpg&name=medium

преди 5 минути, kosyo написа:

От снощи пуснаха 2 видеа дето се снимаха с Леопардите, а още никой не го е пуснал тука. Ама верно за нищо не ставате - вземете се в ръце де.

Е нали ще ти се разбие опорката на дЕдо къде щял да евакуира всичко да се ремонтира? Хубаво все пак е, че го правиш сам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е нали ще ти се разбие опорката на дЕдо къде щял да евакуира всичко да се ремонтира? Хубаво все пак е, че го правиш сам.

Не се оправдавай за некадърността на отбора ви.. 12 часа спите и говорите за времето и пенсиите вместо по същество. Къде да ви докладвам?

преди 6 минути, kosyo написа:

Не се оправдавай за некадърността на отбора ви.. 12 часа спите и говорите за времето и пенсиите вместо по същество. Къде да ви докладвам?

преди 11 минути, kosyo написа:

Не се оправдавай за некадърността на отбора ви..

Е не е задължително всеки да стои по 24/7 в интернет и да наблюдава всичко. Но пък е задължително след като си видял не едно, а две видеа как руснаците се снимат с прехвалената техника, да не пишеш глупости от сорта на какво бил казал дЕдо. От този специфичен дЕдо вече сме се наслушали на какво ли не.

преди 9 минути, vpvelev написа:

преди 4 минути, maxthon написа:

Е не е задължително всеки да стои по 24/7 в интернет и да наблюдава всичко. Но пък е задължително след като си видял не едно, а две видеа как руснаците се снимат с прехвалената техника, да не пишеш глупости от сорта на какво бил казал дЕдо. От този специфичен дЕдо вече сме се наслушали на какво ли не.

Както казах некадърници. Цели 2 видеа и да ми поствате всякакви глупости само не и по темата. В едно друго време един друг "велик" държавник би постъпил подобаващо с вас :)

Малко fun от Омск - от деня на РуZия. Едни палатки си спретнали тържество:

преди 9 минути, kosyo написа:

Цели 2 видеа и да ми поствате всякакви глупости само не и по темата.

Аз нищо не поствам. Ти си този видял клиповете и след това пишещ глупости. Не можеш да евакуираш нещо от бойното поле след като вече някой друг го е направил....

преди 13 минути, kosyo написа:

Цели 2 видеа и да ми поствате всякакви глупости само не и по темата.

За тебе по темата е как се пускат бомби от дронове ли е? Ето това твоето е некадърност и глупост.

преди 2 часа, питам написа:

Новака се въздържа за да не ни зарежеш всички в темата и за това не те закача детенце сладко. Вече започнах да ви опознавам и господина с острия език май ти е баща или чичо вуйчо жалко че ми се разсърди толкова бързо и затова ще внимавам с останалите. Не съм се запознал със кукумявката на който му е весело на моите скромни за сега коментари. И като се заговорихме днес ще гледаме ли от онези фантастични децки филмчета и няма ли такива с по дълга продължителност че тъкмо се настройвам да гледам филм а той свършил без да разбера за какво се разказва във филма направи по дълъг

Кукумявке, твоят съпартиец коко1 вчера рязко спря да ни показва картинки след моята поява и ти да не избягаш че не сме се запознали все още

Аз те познавам,много добре те познавам ,въпреки че сложи нови гащи ,РУСКИ ТРОЛЕ. Ти си този ,който се целува с убийци,мародери,изнасилвачи ,крадци ,рушители. Носиш със себе си само ПОГНУСА , патологичен случай !

преди 4 часа, miro20 написа:

Украйна провежда именно контранастъпление  :) 

Че от кога го провежда? Вчера нямаше такова нещо:

преди 12 часа, miro20 написа:

Виждам че това рашистите сте детайлно запознати със всички секретни украински планове за контранастъплението :)

Вече толкова бълнувате че и целите знаете и изпълнението им , че и накрая провала... :) 

хехехе :)  А украинците реално още нищо не са започвали, нито са задействали големи сили  където и да е....  :)  

Май, май пак противоречие в опорките, а :lol6:

преди 1 час, andiay написа:

Шуши, колко до късно съм писал бре...

Всичко, което ти си писал няма никакво отношение към темата, а е "преливане от пусто в празно" - "Аз твърдя, че...", "Има анализи, че...", "Добри - лоши", и т.н., останалото е тъпи линкове към статии, от които в повечето случаи си прочел само заглавието...

И разбира се, гарнирано с "изяжте се русороби, боклуци, рашистки  тролове" и т.н. и т.н...

Всеки опит за някаква конкретика бива отбиван от теб с горните "епитети"...

Руската пропаганда твърди, че Запада е единствен виновник, съвместно с украинските нацисти...

Западната пропаганда твърди, че единственият виновник е Русия и най-вече Путин...

Не съществува пропаганда, която да твърди, че няма Виновни, а всичко е резултат от натрупването на грешни политически решения от всички замесени...

Ако четеше това, което ти се пише, преди да се втурнеш да отговаряш, и ако на раменете ти имаше глава, а не яйце, щеше да разбереш, че съм обяснил защо нямаше да има война днес, ако Путин не бе слаб стратег, още повече, че това периодично съм го писал вече повече от година...

Само че, това е "Ако", а то мирише и цапа гащите, реалността е друга - ти не четеш, а дори и малкото, което четеш, не го разбираш, защото на раменете си имаш яйце, а не глава...

Казах сто пъти вече (хипербола), че никога не се напъвам, дори и в тоалетната (хиперболизирана алюзия)...

А за смях се правиш самият ти сам, аз просто те окуражавам да го правиш...

В крайна сметка от раждането ти още е предопределено да ставаш само за присмех, копипусикетмаус тролченце....

Хайде тролвай си на воля и избивай натрупваните 50 години комплекси...

"Не съществува пропаганда, която да твърди, че няма Виновни, а всичко е резултат от натрупването на грешни политически решения от всички замесени...", Кой беше написал"виновни няма "? Или идеята е че не съществуваш?       " Казах сто пъти вече (хипербола), че никога не се напъвам, дори и в тоалетната (хиперболизирана алюзия)..." А защо усещането което оставяш е точно обратното, отделно миризмата която се усеща при влизането ти в темата ?

преди 4 часа, miro20 написа:

А сериозно казано , ето това е тотално пълно лицемерие от военопрестъпника издирван от Хага :

Точно това с Хага е лицемерие от най висша степен. Карварите даже имат закон забраняващ на МНС да пипа техни граждани, в противен случай може да се използват всички средства за тяхната защита (примерно 6-ти американски флот, или стратегическата им авиация)

Когато даден съд не съди еднакво всички евентуални престъпници, то той престава да бъде "съд" и се превръща в "бухалка" 

Украйна е загубила поне 16, доставени от САЩ бронирани превозни средства, през последните няколко дни. Това сочат проверените по снимки и видеозаписи данни на холандския портал „Орикс”, предаде Си Ен Ен.

Унищожените или повредени бойни машини на пехотата „Брадли” представляват почти 15% от 109-те, предоставени от САЩ на украинската армия.

Когато първата партида беше изпратена в Украйна в края на януари, подполковник Ребека Д’Анджело, командир на 841-ви транспортен батальон на американската армия, заяви, че бронираните машини ще бъдат важни за настъпателните операции на украинците.

Сигурно са били хубави машини. Хаха

Редактирано от питам (преглед на промените)

преди 3 часа, питам написа:

Не съм се запознал със кукумявката на който му е весело на моите скромни за сега коментари.

Кукумявке, твоят съпартиец коко1 вчера рязко спря да ни показва картинки след моята поява и ти да не избягаш че не сме се запознали все още

Ще ти помогна да го опознаеш. Въпросният е КУХ КАТО ХРАЛУПА. Не веднъж е поствал мнения, противоречащи си едно на друго (примерно: вика против Русия, а изкарва Зеленски руски трол)

Поста му, който си цитирал е единственият от мнооооого дълго време насам, в който не ВИКА. Очевадно е, че в реала никой не го взима на сериозно и му се налага постоянно да вика за да му обръщат внимание. Това се е вкоренило дълбоко в съзнанието му и за това и тук във всеки свой пост ВИКА по НЯКОЛКО пъти. Ефектът е същият - и тук всеки го подиграва...

преди 1 час, bigiadri написа:

Аз те познавам,много добре те познавам ,въпреки че сложи нови гащи ,РУСКИ ТРОЛЕ. Ти си този ,който се целува с убийци,мародери,изнасилвачи ,крадци ,рушители. Носиш със себе си само ПОГНУСА , патологичен случай !

Днес какво ще правим пак ли цял ден ще боксуваме на едно място и ще се хвалим пред всички медии колко много сме напреднали. Всичко ако беше вярно което го казвате на журналистите за напредването досега трябваше да сте стигнали до другия край на земното кълбо хахаха🤣

преди 1 час, maxthon написа:

Не можеш да евакуираш нещо от бойното поле след като вече някой друг го е направил....

Може, може. Нима не помниш "успешната евакуация" на онези плъхове с нацистки татуировки от дупката под Азовстал? :giggle1:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.