Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Как смятат да Погребат България

354027808_139740095787777_7745420556642232729_n.jpg

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Като се заговорихме за причина -  що не нахлуха преди цветната революция? Нали УЖ даже имало такива планове според оня пробит линк, който поне 1002 пъти си давал тук? Излиза че всичко Е СЛЕДСТВИЕ от карварската намеса. Ако я нямаше, всичко щеше да си е наред. Крим щеше да е украински, "Алеята на ангелите" нямаше да я има, укрите щяха все още да си имат достъп до Азовско море...

Пак зацикли със старите си опровергани глупости , на които съм ти отговарял 1001 пъти :) 

Но пак ще ти ги повторя щом ме подсети :)  - никаква цветна революция не е причина, а отдавна подготвяна инвазия ивойна от рашистите.

С многогодишни приготовления и периодични провокации.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Към горното ще добавям винаги и кога рашистите си приготвиха и раздадоха медалите :)  

Много по рано от края на Майдана . Именно защото всичко са подготвяли много по отрано , а и пряко се намесиха в ескалацията на Майдана, когато беркутовците рзстрелваха хора на Майдана. И които беркутовци после Рашистан си изтегли заедно с Янукович за да избегнат правосъдие

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 25 минути, Inana.. написа:

Така ! Сега да Преговорим в картинки за малоумните Примитиви в темата ! 

352419085_945412976514637_4649098700735367658_n.jpg

гейпросащесср трололинките се възбуждат от тази картинка, вече са wet, готови за господарския.

преди 1 час, andiay написа:

Шуши, ти си тотално функционално неграмотен бре, копипусикетмаус....

Аз твърдя, че Виновни няма и сто пъти (хипербола) ти обясних защо, така че и ученик в пети клас да разбере, какво имам предвид...

АЗ го твърдя, а не ПРОПАГАНДАТА...

Всяка пропаганда сочи с пръст (алюзия) ВИНОВНИК, затова й се вика ПРОПАГАНДА....

Това е разликата между мен и такива като теб...

Аз изразявам ЛИЧНО мнение, а вие повтаряте пропагандни клишета, без значение чии пропагандни клишета....

Дано сега нещо зацепи в "яйцето" (метафора)...

А дано, ама надали...

Субективните усещания се базират винаги на личен опит и е нормално индивиди като теб, да съдят за другите по себе си....

Що се отнася до неприятни миризми, които усещаш, ми поддържай лична хигиена бре Шуши, водата и сапуна не хапят, сменяй бельото редовно с изпрано и ще видиш как неприятните миризми изчезват и ги заменят приятни такива...

Ако почваш да се потиш, когато вляза в темата, а не поддържаш добра лична хигиена, то съвсем нормално е да се засилят неприятните миризми...

Но... търсиш отново "виновника" не където трябва....

Аз дори когато комуникирам с теб, усещам само миризмата на сапун "Лебед", в момента на този с ядката на опаковката, климатика не се изключва и съответно дори не се потя и както казах не се напъвам...

Неприятни миризми около мен няма, а твоята няма как да я усетя...

Тъй че, поддържай лична хигиена Шуши и няма да смърди около теб...

Ма то роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Ей ви да чуете едно мнение за това що е то пропаганда...

Уф, истеричната трол мишка, пак е излязла да цвърчи пред пещерата си и силата на ехото я кара да си мисли, че е лъв. Да, да обяснявай се. Аз ще изляза за малко , че пак засмърдя . На лебед, ама умрял.

преди 13 минути, miro20 написа:

украинците абсолютно никаква контраофанзива не са започвали а изчакват.  :)

преди 13 часа, miro20 написа:

Украйна провежда именно контранастъпление  :) 

Мдаааа. Сега с кой Лоботомир Насраний точно си пишем? 

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

гейпросащесср трололинките се възбуждат от тази картинка, вече са wet, готови за господарския.

Абсолютни Изчадия !  

Да видим историята

353836617_139491365812650_6016652366803280377_n.jpg

преди 32 минути, miro20 написа:

Колко хиляди избягаха от Рашистан в чужбина ?

Заради военните действия 5,5 милиона украински руснаци са в Русия - пропагандата все го премълчава. Украински руснаци има и в Румъния и България - получават помощи от ЕС.  За сравнение - емигрантите от Украйна в Полша и  Германия са малко над 2 милиона души.  

преди 7 минути, ivottoshev написа:
преди 23 минути, miro20 написа:

украинците абсолютно никаква контраофанзива не са започвали а изчакват.  :)

преди 13 часа, miro20 написа:

Украйна провежда именно контранастъпление  :) 

Мдаааа. Сега с кой Лоботомир Насраний точно си пишем? 

Етоп защо си класически трол фейкомет. Пак вадиш думички извадени от контекста .:hit:

Смисъла на поста ми е въпроси към този който цитирам и уточняване на термините кой напада и кой контраатакува  :

преди 22 часа, питам написа:

На 12 юни въоръжените сили на Руската федерация започнаха контранастъпателни операции в района на изгубената част от Времевския перваз в Запорожка област.

хаха :)  Колко изводи може да си направи човек от едно изречение.

- рашистите са били изгубили токупирани територии ??? Не може да бъде... :) 

- рашистите започват контранастпление ? Че те отстъпвали ли са ? И как се води контранастъпление когато си агресор в чужда държава ?  Казва се атака и настъпление, а защитаващата се пострадала страна - Украйна провежда именно контранастъпление  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 3 минути, Митко Вълчев написа:

Уф, истеричната трол мишка, пак е излязла да цвърчи пред пещерата си и силата на ехото я кара да си мисли, че е лъв. Да, да обяснявай се. Аз ще изляза за малко , че пак засмърдя . На лебед, ама умрял.

Излизай , излизай ..Всички знаем , че ти си умрелият лебед !

Още История за илотите противни

353620938_139489942479459_375446098382735996_n.jpg

преди 14 минути, miro20 написа:

украинците абсолютно никаква контраофанзива не са започвали а изчакват.

Еленски също се принуди да го съобщи. Всички западни масови медии гърмят също за започнала контраофанзива. Сега и Путин го казва и само ти не си разбрал или имаш користни цели да отричаш. Нали онзи ден подскачаше колко населени места били освободени? Това само с чакане ли се случва? Значи и тези леопарди и брадлита са решили просто да ги разходят близо до фронта да видят какво ще се случи. Е видяхме всички какво се случи с тях. Сега ще видим какво ще се случи и с останалите. Ако си видял какви защитни линии са изградили руснаците няма да ти е трудно да достигнеш до извод какво ще се случи с останалите. 

преди 13 минути, kosyo написа:

Става страшно това с обеднения уран.

Какъв уран те гони, бе аланкоолу? Тя България загива, той се радва на дрончета и уранови бомби.

току-що, maxthon написа:

Еленски също се принуди да го съобщи. Всички западни масови медии гърмят също за започнала контраофанзива. Сега и Путин го казва и само ти не си разбрал или имаш користни цели да отричаш. Нали онзи ден подскачаше колко населени места били освободени? Това само с чакане ли се случва? Значи и тези леопарди и брадлита са решили просто да ги разходят близо до фронта да видят какво ще се случи. Е видяхме всички какво се случи с тях. Сега ще видим какво ще се случи и с останалите. Ако си видял какви защитни линии са изградили руснаците няма да ти е трудно да достигнеш до извод какво ще се случи с останалите. 

И защо ме цитираш избирателно и ти като фейкомета тошефффф ? :) 

Виж какво съм цитирал в целия пост, и коментирай изцяло . :hush:

преди 25 минути, Inana.. написа:

"Превърнахме Украйна в скотобойна, която уби над 350 000 млади украинци.... ... пожертвахме над 350 000 украинци...

Тия числа за нищо ги няма, независимо кой е "Кенеди-младши" и колко пъти го повтаря, за да се втълпи.

Ако бяха толкова, отдавна щеше да е капитулирала. Ако тя беше дала толкова жертви при положение, че използва всичките натовски оръжия, които получи до сега, то руснаците щяха да са дали поне два пъти по толкова, което отдавна щеше да означава, че няма нужда от губенето на повече войници и преминаването на войната към специалния арсенал на Русия. Ако са толкова много жертвите (x2) и Путин още не е превключил на тези оръжия, за да се приключва тази война, то той просто ги няма.

преди 7 минути, miro20 написа:

Но пак ще ти ги повторя щом ме подсети :)  - никаква цветна революция не е причина, а отдавна подготвяна инвазия ивойна от рашистите.

С многогодишни приготовления и периодични провокации.

https://ru.krymr.com/a/krym-2014-rossiya-okkupatsiya/31111879.html?fbclid=IwAR01AU6DYQ-KME36fYZXdXJ1Y2ad2vLyX5zCXw_oQ0W3KjDmqgQi5Giog7k

Значи имало план за нападение, ама всичко се случило кога? Лоботомиро, ще ми подскажеш ли след коя случка се случи това? Нямаше ли първо едни сникерсчета в подкрепа на фракция, целяща свалянето на законно избран президент на чужда суверенна държава?

преди 1 минута, vpvelev написа:

Какъв уран те гони? Тя България загива, той се радва на дрончета и уранови бомби.

Това не е българин , какво очакваш да му пука ?  Ей тези мекерета отровни в темата са за погребването на България !  

преди 1 минута, Гражданин написа:

Тия числа за нищо ги няма, независимо кой е "Кенеди-младши" и колко пъти го повтаря, за да се втълпи.

Ако бяха толкова, отдавна щеше да е капитулирала. Ако тя беше дала толкова жертви при положение, че използва всичките натовски оръжия, които получи до сега, то руснаците щяха да са дали поне два пъти по толкова, което отдавна щеше да означава, че няма нужда от губенето на повече войници и преминаването на войната към специалния арсенал на Русия. Ако са толкова много жертвите (x2) и Путин още не е превключил на тези оръжия, за да се приключва тази война, то той просто ги няма.

Илот , да напомня

353628693_138992085862578_6982536824679032642_n.jpg

Политиката на Белия дом в конфликта в Украйна ще доведе до жертви сред жителите на страната, за да се постигнат ползи за САЩ. За това пише изданието American Conservative.

Според изданието Украйна вече е станала жертва на подобна стратегия, използвана преди това срещу Виетнам, Ирак и Афганистан.

Вашингтон продължава да изпраща въоръжена помощ на Киев, достатъчна, за да поддържа боевете, но недостатъчна, за да постигне победа. Белият дом не се интересува колко украинци умират и каква ще бъде степента на разрушение на страната, тъй като процесът на възстановяване ще се превърне в друг източник на печалба за Щатите.

В заключение списанието отбелязва, че киевският режим трябва да се замисли за цената, която плаща за „играта си със Съединените щати в гонката за оръжие“.

току-що, Гражданин написа:

Ако бяха толкова, отдавна щеше да е капитулирала. Ако тя беше дала толкова жертви при положение, че използва всичките натовски оръжия, които получи до сега, то руснаците щяха да са дали поне два пъти по толкова, което отдавна щеше да означава, че няма нужда от губенето на повече войници и преминаването на войната към специалния арсенал на Русия. Ако са толкова много жертвите и още не е превключил на тези оръжия, за да се приключва тази война, то той просто ги няма.

В интервюто което го има в ютюба, говори и за жертви 7 към 1

този фейк го коментирахме тук отдавна , като рабира се никакви реални потвърждения за това няма.

Нещо повече, само предизвиква смях, тъй като всеки лаик във военното дело, знае че винаги в една война агресор окупатор дава ПОВЕЧЕ жертви, и обикновенно което съм чел от експертни мнения е 1 към 3 не в полза на агресора.

т.е. казаното от "малдши-едикой си "  няма абсолютно никаква стойност.

току-що, Митко Вълчев написа:

Ми кът не се къпеш ша мирише, бре Шуши...

И излизането нема да упрай нещата...

Вода и сапун, тролче, не хапят, както те е излъгала некоя пропаганда...

Ма... роден Шушумитко, цял живот Шушумитко...

Ма мен ко ми е, на теб ти смърди, не на мен....

П.С. Не можа да ми посочиш смислена причина да се срещам с теб, но пък успя да ми посочиш поредната смислена причина да не го правя...

Ненавиждам нечистоплътните индивиди, и в прекия и в преносния смисъл...

Досега доказваше, че си нечистоплътен в преносния, вече се разбра, че си нечистоплътен и в прекия смисъл...

Казах ли че сам себе си правиш за смях, копипусикетмауси?

преди 2 минути, Inana.. написа:

Това не е българин , какво очакваш да му пука ?  Ей тези мекерета отровни в темата са за погребването на България !  

Илот , да напомня

353628693_138992085862578_6982536824679032642_n.jpg

глупости :) 

преди 2 минути, miro20 написа:

И защо ме цитираш избирателно и ти като фейкомета тошефффф ? :) 

Виж какво съм цитирал в целия пост, и коментирай изцяло

Е нали не ми казваш какво трябва и как трябва да коментирам? Ще коментирам каквото и както си искам и пожелая. Говориш, че нямало нещо. Плюя ти в лицето и ти показвам, че не е така.

преди 1 минута, miro20 написа:

глупости :) 

Ще видиш дали са глуписти. Те вече тия неща се случват.

Ще ви уволняват скоро соросоидалните тролове :)

току-що, maxthon написа:

Е нали не ми казваш какво трябва и как трябва да коментирам? Ще коментирам каквото и както си искам и пожелая. Говориш, че нямало нещо. Плюя ти в лицето и ти показвам, че не е така.

защото това се нарича вадене от контекста , лъжене и тролене. Което прави и колегата ти тошефффф

току-що, maxthon написа:

Говориш, че нямало нещо. Плюя ти в лицето и ти показвам, че не е така.

Знам знам че сте истерясали и изнервени .  Затова пак ще ти цитирам това което ти е неприятно и пропускаш :

А иначе от предходните дни обобщено бих казал че тече наистина много успешна украинска пропагандна психоатака.

Докато рашистките канали и пропагандони се насират всеки ден треперейки при всяка пукотевица - дали започва укрианското контрянастъпление и олеле откъде ще ни дойде.....то  украинците търпеливо си изчакват :) 

След щедрия жест на Великобритания, която прати снаряди с обеднен уран, сега САЩ смятат да направят същото.Те ще оборудват танковете Abrams, които ще бъдат изпратени на украинците.

Не само руснаците, но и украинците ще вдишват токсичен и радиоактивен прах на бойното поле.
Или в склада с тези танкове ще падне руска ракета и тогава украинци, румънци, поляци ще пострадат от радиация. Както вече беше случаят със снарядите, изпратени от британците в Украйна.

От подобни изявления първи трябва да се напрегнат румънците и поляците. А може и у нас. Още през март Президентът на Русия Владимир Путин напомни какви могат да са последствията от използването на подобни боеприпаси на примера на Югославия и Ирак.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.