Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, teo-glavata написа:

мА ТИ НЕ РАЗБРА МАЙ  Фактурата е моя, плащането е към мене, бе пуяк! :) Аз за кво се боря за иабори, през 3 месеца :) 

само аз разбирам от пари и финанси в това сайтче 

ще фалираш

за тия 17 к си дал матерял за 27 к лв

10 000 лв си загуба 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Честито, докато блещи глупости по ТВ-ти другаря Пу подписал закона за инземването на задграничните паспорти на някои категории "хора".

https://m.lenta.ru/news/2023/06/13/passports/

Всичко за фронта, всичко за победата!

преди 2 минути, Banesc написа:

само аз разбирам от пари и финанси в това сайтче 

ще фалираш

за тия 17 к си дал матерял за 27 к лв

10 000 лв си загуба 

Като фалирам,ще се прибера в къщи - не ми пука

За материалие - почти позна - ама това.....преди доста години. А ДДС го чистя през ддругата "фирма" Само Бойко да комабдва - аз не съм за 2к кещовица

току-що, teo-glavata написа:

Като фалирам,ще се прибера в къщи - не ми пука

За материалие - почти позна - ама това.....преди доста години. А ДДС го чистя през ддругата "фирма" Само Бойко да комабдва - аз не съм за 2к кещовица

Я, кой па са показал...

Онзи ден снимах един твой по-красив братчед...

Барем е убавец и за снимки става...

image.jpeg

преди 9 минути, teo-glavata написа:

Верно, ли? А как носиш на бой - дано да много

Я, калената в битки с недоволни клиенти форумна нинджа от клана на бакшишите-копърки от Студентски, пак е изпълзяла от дупката си. 

Как е тая седмица? Изкарà ли и за нет и за почерпка в "Мръвката", или както обикновено - ще трябва да избереш само едното?

току-що, ivottoshev написа:

Я, калената в битки с недоволни клиенти форумна нинджа от клана на бакшишите -копърки от Студентски, пак е изпълзяла от дупката си. 

Как е тая седмица? Изкарà ли и за нет и за почерпка в "Мръвката", или както обикновено - ще трябва да избереш само едното?

За мен "седмицата" винаги е дибра! В1че са 4 коли :) 

Пс: Майкато му е, да ги регистрирсш - а това не става лллллесно

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Племето ви се е разраснало? Браво! Да не ви отеснее стоянката само и да почнете освен с недоволните клиенти, да влизате и в битки помежду си?

ПП: Ми що не каза? Дълги години работех в денонощният сервиз срещу КАТ и за нещо по-сложно нямаше да стане, ама колкото да не чакаш по опашките, щях да намеря връзки. 

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Ей го и в къщичката му...

Бързо са регистрира...

image.jpeg.da6ff2805663d9038fa66143d9a80631.jpeg

току-що, andiay написа:

Ей го и в къщичката му...

Бързо са регистрира...

image.jpeg.da6ff2805663d9038fa66143d9a80631.jpeg

Готина снимчица :) Забрави - явно си бачкер. Това не е добре - да става- в 8, да ходишшшшшш на работота.... - а, не! На мен 130-150 лв на ден ми стигат ! 

вече и  дойчовците си признават за провала на украинците

а украиниците си зная глори ту украйна 

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Ама разбира се, че как иначе? Само дето онзи супер-дупер Пейтриът не можа да опази сам себе си от една летяща пералня (пардон, летящ чип от пералня)

Сериозно ?? :) :)  

Доообрееее :)

преди 5 часа, glen написа:

Всеки украинец, който е достатъчно тъп, за да се вози в една от тези моторизирани цели, е луд или има желание за смърт.Това нещо е само за плашене на козарите в Афганистан.

Те няма да направят същата грешка с F-16. Укитата не са обучени да кацат.Победа или катапулт, това е духът!!

Друго си е разконсервираните консерви от '50-те години а ? :) :) :)

преди 4 часа, Inana.. написа:

Аз само ти ги Показвам ! 

Картинки и фейк и конспиративни сайтове :) 

И питаш защо си за смях ?

преди 7 часа, attj написа:
преди 8 часа, miro20 написа:

Колко хиляди избягаха от Рашистан в чужбина ?

Заради военните действия

Ето специално за теб намерих още едни цифрички

https://www.kasparovru.com/material.php?id=648887E7AC8ED

Въпреки че са по малко от очакваното , 8.5 хил  милионери са избягали от рашисткия режим .

:hush:

А рашистката пропаганда показва пак свои загуби представяйки ги за украински :) 

Добро утро червеноармейци. Аз още се опитвам да разбера какво каза другаря Пу вчера. Чета и Гиркин какво е написал по въпроса и не знам какво да си мисля. Няма ли някой да направи задълбочен анализ с разяснения

@питам в тебе ми е надеждата да разясниш на публиката.Мобе само да те апострофирам с мислите на Гиркин да те предупредя.

преди 8 часа, andiay написа:

Ми аз отговарям на твоите полюции, бре  Шуши...

Казах вече, че да викаш старец на някой, който е три години по-голям от теб е показателно за това, което се намира на раменете ти...

Аз не градя мои реалности, Шуши, не съди за другите по себе си...

За перманентния ти когнитивен дисонанс вече се изказах, започнал е от раждането ти и ще бъде част от теб винаги...

Е, щом не виждам смисъл да се срещам с теб, това си е доказателство, че не съм идиот...

Гледай аватара си или погледни в огледалото и ще видиш завършен такъв, мхм...

Ми и в служебната, и в личната, и в офиса, и в къщи климатиците си работят, туй им е работата, да създават комфорт...

Изпотяването не е "хигиенен проблем", бре Шуши, не ти е виновно и то само по себе си за това, че все нещо ти смърди...

Изпотяването става проблем, защото не поддържаш лична хигиена и затова още повече смърди около теб...

Къпаният човек и да се изпоти, пак не смърди, ма ти от къде да знаеш това...

Казах ли, че си тотално неграмотен?

А че сам себе си правиш за смях?

"Икономията е майка на мизерията", в твоя случай този афоризъм се чете буквално...

Не пести от вода, сапун и климатик и ще видиш как ще спре да смърди около теб...

Не робувам на марки, Шуши, нито на цвят, важното е бельото ми да е чисто и само на това държа...

Марката и цвета нема да ти решат проблема, опитай да го сменяш редовно с чисто...

Шушумитко роден, цял живот Шушумитко...

"Изпотяването става проблем, защото не поддържаш лична хигиена и затова още повече смърди около теб..." Ами аз кво ти пиша, почни да поддържаш. Никой не е длъжен да те търпи.           "Не робувам на марки, Шуши, нито на цвят, важното е бельото ми да е чисто и само на това държа..." Като не робуваш, що все ги пишеш, снобарчето ми. Явно жена ти все ти повтаря това за чистото бельо, щото и е писнало. Теб ти се е набило като идея, но пропускаш практиката. Ти се кефеше, що съм проверил GPSа за разстояние и съм загубил секунди. Ти къде се рови, та знаеш точно колко си по дърт от мене. Не съм писал годината си на раждане. Нещо май хич не се напъваш, да докажеш че не си мишка. 

преди 3 часа, miro20 написа:

Ето специално за теб намерих още едни цифрички

https://www.kasparovru.com/material.php?id=648887E7AC8ED

Въпреки че са по малко от очакваното , 8.5 хил  милионери са избягали от рашисткия режим .

Пропаганда няма защо да се коментира.   Отдавна заможни руснаци са по света.   Валидно е и за заможните  украински руснаци.   Разходи се по Черноморието в България и ще ги видиш -доста от тях се движат с джипове и кросоувъри за по над 100 000 лв, а получават помощи като бежанци.   Оня ден посетих  Лидъл-Слънчев бряг - такива бяха мнозинство в магазина.   А возилата им се виждат отпред на паркинга.  Не им завиждам -просто до България са стигнали заможни украински руснаци.  Бедните са отишли в Русия или още си стоят по родните райони.  В същото време средната пенсия в страната ни е 725 лв на месец.   Та те харчеха толкова пари само за едно пазарене.

Нешо високоточно удари нещо обратното на това :

Ето го и Гиркин. Днес/Вчера е особено силен:

Fyil9dCX0AIn6pG?format=jpg&name=large

преди 7 часа, teo-glavata написа:

Готина снимчица :) Забрави - явно си бачкер. Това не е добре - да става- в 8, да ходишшшшшш на работота.... - а, не! На мен 130-150 лв на ден ми стигат ! 

Снимката не е нищо особено, беше късен следобед, валеше, беше доста мрачно, а твоят братчед беше много плашлив, сви се в дупката си и без статив требеше да снимам с високо исо и светкавица...

Но... за спомен става, нема да я пращам на изложба я...

И реди сам ти казвал, щом напишеш нещо и става ясно, че дори не познаваш богати хора...

На мен ми стига да работя четири дни в седмицата, понякога 8 часа за деня, понякога и 4 часа за деня...

И през останалото време да не мисля за работа...

Ма... кой каквото си надроби, туй ша сърба...

преди 40 минути, Митко Вълчев написа:

"Изпотяването става проблем, защото не поддържаш лична хигиена и затова още повече смърди около теб..."

Ами аз кво ти пиша, почни да поддържаш. Никой не е длъжен да те търпи. 

Тцъ, Шуши, аз ти го пиша, а дано осъзнаеш, че за да ти смърди, не е причината в друг...

Казах ти, водата и сапуна не са страшни и от тях не боли, пробвай и ще усетиш как спираш да усещаш смрад...

Ма то си е твоя работа, щом та търпят и такъв, мен не  ме касае...

преди 56 минути, Митко Вълчев написа:

"Не робувам на марки, Шуши, нито на цвят, важното е бельото ми да е чисто и само на това държа..."

Като не робуваш, що все ги пишеш, снобарчето ми. Явно жена ти все ти повтаря това за чистото бельо, щото и е писнало.  Теб ти се е набило като идея, но пропускаш практиката.

Кога съм писал марки, неграмотниче?

За сапун марката има значение, за бельо не...

При него е важно само да е удобно, да не запарва и най-вече да е чисто...

Жена ми е вманиачена на тема чистота, всяка сутрин и вечер, докато съм в банята, чистото бельо вече ме очаква...

Казах ти, не съди за другите по себе си...

Къпи се и сменяй бельото су и ни ти ще усещаш смрад, ни жена ти ша ти натяква, ни другите...

Просто е... дори и за прости хора...

преди 1 час, Митко Вълчев написа:

Ти се кефеше, що съм проверил GPSа за разстояние и съм загубил секунди. Ти къде се рови, та знаеш точно колко си по дърт от мене. Не съм писал годината си на раждане. Нещо май хич не се напъваш, да докажеш че не си мишка. 

Шуши, казах ли ти, че деменцията ти е по рождение бре...

Още преди повече от четири месеца писа на колко години си и аз ти казах, че не ми се вярва, защото жена ми е този набор, а от него чак толкова функционално неграмотни немаше...

Просто нямам деменция кат теб, бре Шушинце, помня, а не ми се налага да ровя...

А това за GPS-а е забавно не заради времето, което си отделил да провериш, а заради самото желание за  проверка...

Казах ти сто пъти (хипербола), че за нищо не ми се налага да се напъвам, най-малко пък, за да доказвам на някой неграмотен комплексар, каквото и да било...

Роден Шушумитко, цел живот Шушумитко....

Приятно тролене, копипусикетмауси...

преди 8 минути, kosyo написа:

Ето го и Гиркин. Днес/Вчера е особено силен

Тъй де и от толкова напъване за две седмици никакъв прогрес. Светкавичната атака като тази от миналата година в Харковска област не се получи и сега ще трябва да се влиза сериозно. Просто не ми се мисли какво ще е когато нещата опрат до основната линия на защита. Но това на никой не му пука и хората ще бъдат вкарани в нова месомелачка като тази в Артемовск. Просто се търси и най-минималния резултат да се обяви за успех и другия месец да се вземе решение за продължаване на снабдяването с оръжие на бандата наркомани в Киев.

преди 3 минути, maxthon написа:

Тъй де и от толкова напъване за две седмици никакъв прогрес. Светкавичната атака като тази от миналата година в Харковска област не се получи и сега ще трябва да се влиза сериозно. Просто не ми се мисли какво ще е когато нещата опрат до основната линия на защита. Но това на никой не му пука и хората ще бъдат вкарани в нова месомелачка като тази в Артемовск. Просто се търси и най-минималния резултат да се обяви за успех и другия месец да се вземе решение за продължаване на снабдяването с оръжие на бандата наркомани в Киев.

Над 100кв км викаш нищо не са за няколко дена. Знам че вече няколко пъти те питах ама така става като не ми отговаряш. За последните 6 месеца да кажем колко взеха твойте хора -като кв км? Че гледах една такава статистика - да те видим дали си я виждал и ти.

Кефи ме вече как рязко мина в единия отбор а аз си викам този верно може пък да е любител на алтернативната гледна точка. А ти се оказа под прикритие.. кефиш

Не били пристигнали-грънци. Всичко е точно по ПЛАНА и по разписание(+21):

https://twitter.com/TM49158183/status/1668863890749288448?s=20

преди 26 минути, andiay написа:

Снимката не е нищо особено, беше късен следобед, валеше, беше доста мрачно, а твоят братчед беше много плашлив, сви се в дупката си и без статив требеше да снимам с високо исо и светкавица...

Но... за спомен става, нема да я пращам на изложба я...

И реди сам ти казвал, щом напишеш нещо и става ясно, че дори не познаваш богати хора...

На мен ми стига да работя четири дни в седмицата, понякога 8 часа за деня, понякога и 4 часа за деня...

И през останалото време да не мисля за работа...

Ма... кой каквото си надроби, туй ша сърба...

Тцъ, Шуши, аз ти го пиша, а дано осъзнаеш, че за да ти смърди, не е причината в друг...

Казах ти, водата и сапуна не са страшни и от тях не боли, пробвай и ще усетиш как спираш да усещаш смрад...

Ма то си е твоя работа, щом та търпят и такъв, мен не  ме касае...

Кога съм писал марки, неграмотниче?

За сапун марката има значение, за бельо не...

При него е важно само да е удобно, да не запарва и най-вече да е чисто...

Жена ми е вманиачена на тема чистота, всяка сутрин и вечер, докато съм в банята, чистото бельо вече ме очаква...

Казах ти, не съди за другите по себе си...

Къпи се и сменяй бельото су и ни ти ще усещаш смрад, ни жена ти ша ти натяква, ни другите...

Просто е... дори и за прости хора...

Шуши, казах ли ти, че деменцията ти е по рождение бре...

Още преди повече от четири месеца писа на колко години си и аз ти казах, че не ми се вярва, защото жена ми е този набор, а от него чак толкова функционално неграмотни немаше...

Просто нямам деменция кат теб, бре Шушинце, помня, а не ми се налага да ровя...

А това за GPS-а е забавно не заради времето, което си отделил да провериш, а заради самото желание за  проверка...

Казах ти сто пъти (хипербола), че за нищо не ми се налага да се напъвам, най-малко пък, за да доказвам на някой неграмотен комплексар, каквото и да било...

Роден Шушумитко, цел живот Шушумитко....

Приятно тролене, копипусикетмауси...

"Казах ти, водата и сапуна не са страшни и от тях не боли, пробвай и ще усетиш как спираш да усещаш смрад..." С такава наслада пишеш как не боли, явно ти е било голям стрес преди първият път и сега държиш всеки да разбере, че ги използваш(понякога), за мен това са неща по подразбиране. Ауу, жена ти била вманиачена на тема чистота, пък живее с теб? За сапуна марката има значение, пък за бельото не. Чудя се как толкова елементарно същество, може да има толкова неоснователни претенции? И за двете има значение качеството, което в случая се гарантира от марката. Самото и посочване, те поставя при комплексираните сноби, които не приемат материалното за ценност, но навират в темата уиски дЖентълмена и лебеда. Жалко  самовлюбено парвеню.

преди 21 минути, kosyo написа:

За последните 6 месеца да кажем колко взеха твойте хора -като кв км?

Мои хора грънци..... Нямам мои хора още повече по тези географски ширини.

Над 100кв км викаш нищо не са за няколко дена.

Грънци над 100кв. км. Всяко едно селце ще бъде използвано като пропаганда, че има успех. Но пък около Артемовск продължава с метричната тактика. И всеки път съобщава как са се придвижили някъде с няколко метра и ефект никакъв от това.  Фланговете на града все още не са взети. И там има мълниеносна атака от мен да знаеш.

Кефи ме вече как рязко мина в единия отбор а аз си викам този верно може пък да е любител на алтернативната гледна точка. А ти се оказа под прикритие.. кефиш

Споря в момента с теб. Не съм минал от никакъв отбор. Не ми и трябва да съм в нечий отбор за да го правя.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.